با سلام
ببخشید دوستان یه کیف ارزون و با کیفیت میخوام برای دوربین HS20 فوجی شما چی پیشنهاد میکنید که تو بازار راحت پیدا بشه ؟؟؟؟
با سلام
ببخشید دوستان یه کیف ارزون و با کیفیت میخوام برای دوربین HS20 فوجی شما چی پیشنهاد میکنید که تو بازار راحت پیدا بشه ؟؟؟؟
من به سایتشون سر زدم ولی وصل میکنه به سایت اصلی و معلوم نیست کدوم محصول رو با چه قیمتی ارزه میکنن
یه سر هم زدم به سایت فروشگاه اینترنتی چاره بد نبود و کلی مدل های مختلف داشت قیمتهاش هم بد نیست فقط چون من نمیدونم چه جنسی بهتر هست گفتم شما دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم
نمیخوام بیشتر از 35-40 تومن هزینه کنم دوستان
دوست عزیز به قولی هرچی پول بدی اش میخوری ! از نظر کیفی هم ونگارد خوبه و هم لوپرو ولی ونگارد تو ایران قیمتش به نسبت قیمت جهانیش متعادلتره ...
شما اول حجم وسایلت و در نظر بگیر ( هم وسایل الان و هم تجهیزاتی که در اینده میخوای بخری ) بعد نوع استفادت و مشخص کن که ببینی اصلا کوله بهتره برات یا کیف دستی یا ... بعد برو تو برندای مختلف انتخاب کن ... بنرو هم بد نیست به مدلاش نگاهی بیندازی ...
من هر دو برند ونگار و لووپرو رو دارم. با انیکه کیفیت ساخت هر دو خوب هست مشکلی که تو مدل های ونگار هست و باعث شد من مجبور بشم و یه لووپرو بخرم وزن زیادشون در مقایسه با لووپرو هست که توی شرایطی که بخواین کیف رو مدت زیادی حمل کنید خیلی به چشم میاد. کیف های لووپرو به نسبت خیلی سبک تر از ونگارد هستند.
مسعود بیرامی
Jhowan photography
بنرو هم بد نیست به مدلاش نگاهی بیندازی ...
خیلی ممنون دوستان گرامی
من خودم نظرم روی همین مدلهای نسبتاً ارزون بنرو هست چون فکر نکنم پولم به بقیه مارکها برسه
من خودم نظرم روی این هست چطور هست
http://www.chare.ir/index.php?dispat...oduct_id=49384
وسایل هم زیاد ندارم که بخوام بزارم نهایتاً 4 تا دونه باطری و یه شارژر که اون هم میزارم جای لنز
از نظر مقاومت در برابر آب و ضربه چوره ؟؟ کسی خبر داره ؟؟؟؟
قیمتش همین هست یا تو بازار ارزونتر پیدا میشه
تا الان هر چی که مربوط به عکاسی هست از بازار گرفتم گرونتر از قیمت سایتها بهم دادن