lممنونم علی جان. برای فوجی x-a1
ترجیحا این مدل که کل بدنه و لنز رو پوشش بده
AH104_6.jpg
که تصور نمیکنم بشه راحت پیداش کرد.
البته این مدل رو نمایندگی فوجی با فیمت 210 تومن موجود دارند که فقط بخشی از بدنه رو پوشش میده
fuji1_800.jpg
قصد داشتم از انگلیس تهیه کنم که متاسفانه اون دوست فعلا ایران هستند.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
خواهش مي كنم. اين مدل واسه XPro1 رو يكي از فروشگاه هاي اينترنتي موجود داره، ولي متاسفانه واسه X-A1 چيزي پيدا نكردم.
image.jpg
حالا باز هم اگه چيزي واسه X-A1 به چشمم خورد حتما اطلاع ميدم.
ارادت
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام به دوستای عزیز
آقا من رفتم دیروز کیف و رم خریدم ، خواستم بدونم امکانش هست که شماره سریال یا هر چیز دیگه رو وارد کرد تا از اصلی بودنشون اطمینان حاصل کرد؟؟؟؟
کیفم Up Rise II 18 Vanguard
رم 32Sandisk Ultra class10
فردا هم قراره ظهری برم واسه خرید دوربین Eos m..حالا چطور میشه از اصلی بودن شارژر و باتری اطمینان حاصل کرد؟؟؟(شماره سریالی ، نمایندگی چیزی نداره)
لطفا دوستان راهنماییم کنید تا تو پاچم نره..مرسی
کیف ونگارد اصل چی رو می خواهید! اصلش مال کشور دوست و برادر چینه!
نگران نباشید دیگه بدتر از بد نمی شه! (البته بماند که چینی ها جعلی کالاهای خودشون را هم تولید می کنند.!!!)
رم هم اگر از شرکت معتبر و با گارانتی تهیه کرده باشید، مشکل خاصی نخواهد بود. برای اطمینان هم می توانید قبل از شروع به عکاسی رم را با نرم الفزارهای تست رم و سرعت کنترل کنید و ببینید چیپ و سرعت با ادعاهای رم هم خوانی داره یا نه!
ارادت
سپاسگزارم
درباره کیف آخه موقع خرید به مدل fake هم برخورد کردم که دقیقا مو نمیزد با اصلش و ماله برند ونگارد بود..من از جای ظاهرا معتبری تهیه کردم..اما گفتم شاید روی برچسب های کیف شماره سریالی باشه که معلوم کنه اصلیه یا نه؟؟؟
میشه نرم افزارهای تست رم رو بگید؟؟؟و اینکه چگونه باید تست رو انجام داد؟؟؟
مرسی
این مورد وجود Fake از همان مواردی بود که خدمتتون عرض کردم
در خصوص رم هم الان دسترسی به اطلاعاتم ندارم ولی این نرم افزار را تست کنید
لینک دانلود
این هم لینک تشخیص رم های اصلی Sandisk هست