با سلام
بهترین کیفی که میشه واسه ترکیب زیر تهیه کرد،غیر از کیفهای خود Manfrotto چیه؟کسی پشنهادی داره؟
Manfrotto 055XPROB Pro + 324RC2
با سلام
بهترین کیفی که میشه واسه ترکیب زیر تهیه کرد،غیر از کیفهای خود Manfrotto چیه؟کسی پشنهادی داره؟
Manfrotto 055XPROB Pro + 324RC2
با سلام
یک سایت بسیار مفید و جامع در باره کیفهای عکاسی دارای زبانهای مختلف از جمله فارسی
http://www.cambags.com/by-bag-size/b...backpacks.html
سلام
روز پنجشنبه كوله كيس لاجيك مدل XNSLR-7 رو به صورت تلفني به قيمت 185 خريداري كردم. كوله جاداري هست و خيلي جنس خوش ساختي داره و به گفته سايت سازنده نياز به كاور باران نداره و جنس بدنه و زيپ هاش در مقابل باران و گرد و غبار مقاومند. تنها ايرادي كه داره اينه كه خيلي بزرگتر از اون چيزي هست كه تصور ميكردم. البته طراحي ارگونوميك اون و شايد همين بزرگيش باعش شده كه روي پشت به خوبي بشينه و اصلا احساس اذيت و يا سنگيني به آدم دست نميده. با اين حال هنوز فرصت بيرون رفتن باهاش و قرار دادن تجهيزات داخلش رو پيدا نكردم تا تست كنم.
ویژگی های محصول:
• با توانایی جاگذاری نوت بوک تا سایز 15.4" (كه من تا 16.4 هم ديدم جا ميشه)
• دارای زین دوربین SLR از جنس EVA سخت برای ایمنی بالا
• دارای زیپ پیرامونی ، محوری و کناری برای دسترسی به وسایل داخل کوله
• فضای داخلی قابل طراحی با نیاز کاربر می باشد و دیواره ها پددار ضد خش و دارای مغزی کائوچویی می باشد
• زین دوربین و کلیه دیواره های داخلی کیف قابل حذف می باشند و می توان از کوله برای مصارف دیگر استفاده کرد
• دارای 12 عدد فضای مجزا برای انواع لنزها
• دارای 9 جیب داخلی ضد آب برای جاگذاری سریع کارتهای حافظه و سایر لوازم جانبی کوچک
• دارای بست (hook & loop) برای جاگذاری سه پایه در سایزهای مختلف
• دارای بند روی دوش ارگونومیک با بند سینه ای و بند کمری قفل دار
• جنس بدنه از پولی گوچی Poly Gucci)) ضد آب و مقاوم در برابر کلیه شرایط نامساعد آب و هوایی می باشد
• زیپ ها ضد رطوبت و مقاوم در برابر شرایط نامساعد آب و هوایی می باشند
ابعاد: 53×5/23×35 سانتیمتر
ابعاد داخلی کیف: 43×5/11×28 سانتیمتر
دوستان من بین ۲ تا کیف گیردم شما اگه بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟
benro Quicken 400N ( http://english.benro.cn/CpListBAK.as...&ProductId=976 )
lowepro CompuDay Photo 250 ( http://products.lowepro.com/product/...20250,2249.htm
ویرایش توسط iman mehr : Saturday 22 October 2011 در ساعت 20:28
سلام
الان امار گرفتم 300 اینجا موجود نیست 400N هست که اونم ۱۱۰ قیمتشه ... اینکه میفرمایید بزرگ بود به عنوان یه کوله پشتی یا یه کیف برای دوربین ؟
من خودم تو اینترنت عکسش و دیدم ولی 400N باید از 300 بزرگتر باشه ...
تجهیزات فعلی من یه دی 7000 با یه لنز 18-105 هست و این کوله برای این دوتا یکم زیاده حالا تا تجهیزات بعدی رو بگیرم که معلوم نیست کی باشه ! یه جای دیگه یه ونگارد دیدم از همه نظر خوب بود ولی قیمتش رو بالا میگفت متاسفانه مدلش رو یادم نیست که بیام چکش کنم ولی یارو 135 قیمت میداد ! اینطور بود که دوربین رو میشد هم از چپ هم از راست و هم از جلو بیرون بیاری ! بند پشتیش هم ، هم میشد دوتایی باشه هم تکی از جلو بسته بشه اندازش هم مناسب بود .
برای این تجهیزات یک ونگارد آپ رایز 18 کافیه به نظر من.بعدها یک فلاش هم میتونید اظافه کنید.با قیمتی در حدود 80 تومن.خود من 7دی+85-15 +فلاش 580 رو توی آپ رایز16 که از 18 هم کوچکتر هست میگذارم و مشکلی هم ندارم.حالا آپ رایز 18 که بزرگتر هم هست!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
باسلام وعرض پوزش
باورکنیداگر فقط یک پیغام خصوصی به ینده داده بودید، حتما رعایت می کردم.واصلا باعث زحمت مدیران محترم نمی شدم.
و اگر سزای بنده حذف از فعالیت درفروم بدون پیغام خصوصی هست(باتوجه به اینکه ممکن است به این موضوع تامدتی رجوع نکرده باشم وازتذکرشمانامطلع) به دیده منت می پذیرم و کسب
تجربه دراین زمینه رو به خاطراحترام به شما، وبا وجودعدم رضایت قلبی درجای دیگری جستجو خواهم کرد.
باتشکرفراوان و معذرت خواهی مجدد ازایجاد زحمت .