خب الهی شکر هیچکس سوال ما رو درست جواب نمیده
من تو سایت چاره مدل S20 بنرو سفارش دادم امروز زنگ زدن ولی نتونستم جواب بدم و دیگه هم زنگ نزدن دوباره سفارش بدم یا اینکه شنبه زنگ میزنن برای هماهنگی ؟؟؟؟؟
خب الهی شکر هیچکس سوال ما رو درست جواب نمیده
من تو سایت چاره مدل S20 بنرو سفارش دادم امروز زنگ زدن ولی نتونستم جواب بدم و دیگه هم زنگ نزدن دوباره سفارش بدم یا اینکه شنبه زنگ میزنن برای هماهنگی ؟؟؟؟؟
انتظارهایی داریدها!خب الهی شکر هیچکس سوال ما رو درست جواب نمیده
مگه اینجا سایت چارهست؟
خودش کانتکت داره، تلفن داره...
من چند سالیست از سری GDC کیف های KATA استفاده می کنم و به نظر من از بقیه برند ها یه سر و گردن بهتر و مناسب تر هستند ( از نطر کیفیت چینی و یا اسرائیلی بودن شان تفاوتی ندارد و دقیقا یکسان هستند )
چند ماه قبل در مجتمع پایتخت اگه اشتباه نکنم مدل KT HB-207 را دیدم تنها اشکال این سری از کیف های کاتا قیمت بالای آنها نسبت به بقیه برند هاست البته انصافا این تفاوت قیمت را نیز بایستی داشته باشد
مدل R-106 برای حجم متعارفی از تجهیزات مناسب است برای حجم های کمتر مدل های r-104 و یا R-103 خوبند و مدل BP-502 نیز برای کلی تجهیزات جا دارد
مدل های مذکور مدلهایی هستند که با مدلهای جدید تر جایگزین شده اند و تنوع بیشتری دارند
از مدلهای جدید نیز در دست بچه ها گاها دیده ام گه راضی بودند ولی شجصا تجربه استفاده از آنها را ندارم ولی کیف های سری GDC کاتا را با کیفیت و بهتر نسبت به سایر برند های موجود در بازار ایران می دانم. باز اگر سوال خاصی بود در خدمتتان هستم
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
یه کوله پشتی کوچیک میخوام که بشه سه پایه مانفروتو رو هم بشه بهش وصل کرد و دو بنده یا تک بنده بودن هم مهم نیست ،غیر از بدنه 3
عدد لنز و 1 فلاش رو هم بشه باهاش حمل کرد. چی پیشنهاد میکنین؟؟
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
یک سوال دارم، کسی اطلاع داره که اگر در کیف دوربین آهن ربایی باشه برای دوربین ضرر داره یا نه؟ یک کیف کیس لاجیک چرمی خیلی خوشگل خریدم ولی متاسفانه درش آهنربایی هست و می ترسم دوربینم و توش بگذارم
vanguard up-rise 45
Vanguard – Photo-Video - Tripods, Camera Bags, Cases, Optics, Binoculars
با توجه به قیمت جهانیش تو ایران قیمت مناسبی داره ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
مطمعناً مشکلی نداره اگر مشکل داشت شرکتها و برنهای معروف که برای دوربین کیف تولید میکنن از آهنربا استفاده نمیکردنیک سوال دارم، کسی اطلاع داره که اگر در کیف دوربین آهن ربایی باشه برای دوربین ضرر داره یا نه؟ یک کیف کیس لاجیک چرمی خیلی خوشگل خریدم ولی متاسفانه درش آهنربایی هست و می ترسم دوربینم و توش بگذارم
به هر حال این نظر من بود
کسی از دوستان این مدل لاوپرو رو داره؟ Lowepro Vertex 200 AW
میخاستم نظر دوستان رو درمورد این مدل بدونم..کیف الانم خیلی کوچیکه واسه وسایلم و میخام از همین اول یه کیف بگیرم که حداقل واسه چندسال نیازی به کیف جدید نداشته باشم.. نظر دوستان رو در مورد جنس و محکم بودن میخام و ایا لب تاب 15 اینچی واید (dell l502) جا میشه توش؟؟
ممنون