توصیه من به دوستانی که قصد خرید کیفی دارند که می خوان همیشه باهاشون باشه (خیابانی، سفر، کوه و ...) که جای یه بادی و یک فلاش و دوتا لنز رو داشته باشه، یکی از دو کیف زیره :
اولی پوزه ای سری lowepro Outback Series هست که قابلیت حمل یک بادی و لنز همراه و دو لنز اضافه رو داره
+
Lowepro_Outback__4be32f6c8c7a9.jpg
دومی هم سری Toploader Pro AW Series هست که خودم مدل 75 رو دارم، قابلیت حمل یه بادی با لنز همراه و یه فلاش رو داره، که اگر نیاز داشته باشید میتونید یه کیف لنز هم به اون اضافه کنید
+
lowepro-toploader-pro-75-aw-v.jpgtoploader-pro-75-aw-b-v.jpg
چند وقت بود که دنبال یه کیف جمع و جور و راحت و البته در دسترس (منظور دوربین و لوازم همراهشه) بودم و با برسی کیف ها از نوع:
کوله (فقط به درد جابجایی لوازم از محلی به محل دیگه میخوره)،
کیف شانه آویز (هی باید دستت بش باشه و گذاشتن و در اوردن دوربین توش به راحتی پوزه ای نیست)،
کیف کمری ( در دسترسیش خوبه ولی به راحتی پوزه ای نمیرسه)
و پوزه ای دیدم که مدل های پوزه ای از همه راحت ترن، هر وقت نیاز به عکاسی بود شما دوربین رو میکشی بیرون و عکاسی میکنید و بعد زود میتونید دوباره توی کیف بزارید
توی دو مدلی که معرفی کردم سری Outback جنس معمولی داره و زیاد دوستان ازش انتظار نداشته باشن (انتظار یه کیف ضد ضربه و خیلی محکم) البته اونطور نیست که هیچ دوام نداشته باشه، اما مدل Toploader Pro AW کیفیت ساخت بالایی داره و بسیار مقوام در برابر ضربه و شرایط نامساعد آب و هواییه
مدل اول با حدود 170 هزار قابل تهیه هست و مدل دوم هم با حدود 230 هزار که البته هزینه خرید کیف لنز مجزا (اگه نیاز باشه) رو هم باید در نظر بگیرد
من به این خاطر لوپرو رو انتخاب کردم که تقریباً پیدا کردنش آسان تر هست و به قول معروف همه جا پیدا میشه و برندی هست که جا افتاده، خدایی نکرده دوستان فکر نکنن قصد تبلیغ داشتم! (منظور اصلی کیف های پوزه ای هست)
نظری هم که دادم نظر شخصی بوده و البته هر کسی نیاز های خودش رو بهتر میشناسه
دوستانی هم که از این دو مدل استفاده کردن و هنگام استفاده از این کیف ها تجربه ی خاصی دارن خوشحال میشم با دوستان به اشتراک بزارن
موفق باشید