سلام
دوستان به دلیل افزایش لنزهام کیف Vanguard Outlawz 16Z که چند ماه پیش گرفته بودم برام جوابگو نیست
در حال حاضر من یه کیفی میخوام که بتونه یه dslr با گریپ متصل و همراه سه لنز(18-105و 35 f1.8و 55-300) تو خودش جا بده
و از طرفی هم با کیفیت و مقاوم باشه
و از همه مهمتر خیلی بزرگ و جاگیر نباشه
بودجه هم نهایت تا 300
ممنون
سلام، بودجه ام 120 تومن است کیف خوب و مقاوم و سبک که بزرگ هم نباشد می خواهم. برای 60 دی یا 600 دی با لنز 15-85. چه مارکی بهتر است با توجه به این امکانات؟ (مقاوم بودنش مهم است(ضد ضربه و رطوبت و اینها)
باتشکر
درود
کیفهای متفاوتی از سریهای پوزه ای و شانه آویز در محصولات ونگارد، کیس لاجیک وجود داره که شخصا محصولات کیس لاجیک را بیشتر می پسندم
مثل این مدل SLRC-202 را بیشتر می پسندم
ارادتمند
سلام
دوستان یه کیف کمری جمع جور برای حمل دوتا لنز و فیلتراش میخوام چنین چیزی هست
سلام
یک کیف شانه آویز برای دوربین 40D و حداکثر سه تا لنز و احتمالا در آینده گریپ ،چی پیشنهاد میدید؟قیمت تا 130 تومن
مدلی که پیدا کردم اینه:Vanguard ZIIN 25
کیف های ریوا کیس از لحاظ کیفیت چطورند؟
کیفی مشابه Lowepro Dashpoint 30 (و ترجیحا ارزانتر) که در کشور هم پیدا شود سراغ دارید؟
(برای EOSM و یک لنز زوم متصل)
سلام بر دوستان
در پی نیاز به تهیه کوله پشتی جهت حمل و نقل لوازم و البته نگهداری بهتر از آنها، برند Lowepro را مد نظر داشتم. خواستم بدونم تجربه دوستان از مدل های Pro Runner این برند به چه صورت است؟ مشخصا 200، 300 یا 350 مدنظرم بود. البته این ها هم به لحاظ فضا، وزن و... با هم متفاوتند ولی مردد هستم. چون فضای 350 برام قطعا زیاده ولی شاید در آینده... در ضمن احساس میکنم جنس 350 هم مقاوم تره.(شاید به لحاظ تحمل وزن بیشتر باشه)
هیچ تاکیدی هم بر این مدل ها ندارم و بیشتر از روی ظاهر و ساده بودن مد نظر قرار دادم ولی مدل های FastPack و Easy Back بکارم نمیاد چون قرار نیست در خیابان از این کوله استفاده کنم. (در این سری معمولا دوربین در پایین کوله قرار میگیرد و بنظرم شاید هنگام جابجائی، بیشتر در معرض خطر باشد)
1. بدنه به همراه 2 یا 3 لنز معمولی(و نه سوپر تله)
2. ریموت و شارجر، چراغ قوه و لوازم اینچنینی
3. داشتن نگهدارنده سه پایه یا تک پایه، همچنین محفظه برای لپ تاپ هم اصلا برام مهم نیست(نهایتا تبلت 10")
پیشاپیش سپاس