کیفهای ریواکیس را شرکت .......به عنوان نماینده رسمی وارد میکند که تمام کیفها دارای 2 سال گارنتی تعویض میباشد.(البته این کیفها مانند بسیاری از برندها دوخت چین میباشد)
من باتوجه به بودجه و اینکه لنزهای متعدد نخواهم نداشت(نهایتا 2 الی 3 عدد)با بررسی هایی کردم به این دو مدل رسیدم:
Vanguard 2GO 25
7450 Rivacase
که البته مدل دوم با توجه به اینکه بزرگتر و قابلیت تبدیل شدن به کیفی برای استفاده عمومی دارد فکر کنم مناسب تر باشد.
دوستان قاعده کلی برای جهت قرار گیری دوربین(البته در حالتی که لنز روی آن بسته شده) در کیف وجود دارد؟ ؛ من چندین و چند صفحه در فرومها و سایتها خواندم که مجموعا متفق القول نبودن در جهت قرارگیری ؛ البته اکثرا یا لنز رو به پایین و یا رو به بالا رو مد نظر داشتن --- سوال اینجاست که در حالیکه لنز رو به پایین برای دسترسی سریع و برداشتن دوربین مناسبتره و لنز رو به بالا برای امنیت بیشتر المانهای جلویی لنز در اثر برخورد با زمین بهتره ؛ حالت افقی قرار دادن مجموعه آیا مزیتی داره؟آیا اصولا این مسئله اهمیت داره؟
(امیدوارم پست در جای نامناسب نزده باشم)
درود
برای نحوه قرار گیری دوربین در داخل کیف روش خاص و حتمی وجود نداره ولی برای کوله پشتی کمی وضعیت متفاوته و بهتره به نکات زیر توجه بشه
1- هنگام قرار دادن دوربین در داخل کیف و یا کوله، اگر لنز به دوربین متصل است بهتره دوربین به نحوی قرار بگیره که نه فشار لنز روی بدنه باشه و نه فشار بدنه روی لنز! این یعنی اینکه با استفاده از پنل های پارتیشن فضای مناسبی برای دوربین ایجاد بشه تا لنز به سمت پایین قرار بگیره و وزن بدنه توسط دیواره ها نگهداری بشه
2- گذاشتن دوربین در حالت افقی راه بدی نیست ولی بسیار جاگیر خواهد بود و تقریبا فضای مفید شما از بین خواهد رفت.
3- اگر از کوله یا کیف شانه آویز استفاده می کنید حتما دوربین و اجسام سنگینتر را به سمتی که به بدن تماس دارد قرار دهید تا وزن و سنگینی آنها باعث ایجاد مشکل در حمل و نقل نشود.
4- در کوله پشتی حتما باید اجسام سنگینتر با قسمتی که با بدن تماس دارد بچسبد تا باعث خستگی و آسیب به کتف و کمر نشود.
5- برای حفاظت از المانهای جلوی لنز در حالتی که لنز به سمت پایین است دو کار انجام دهید
1-5- در قسمت اتصال لنز به کف کیف یک فوم یا پد نرم قرار دهید برای گرفتن ضربه و کاهشی آسیب احتمالی (حتما باید دروبین با پنل های داخل کیف فیکس شود تا وزن بدنه به لنز منتقل نشود
2-5- به قلاب های کیف اطمینان نکنید و بهتره با استفاده از دو تکه طنابچه 2 میل کوهنوردی بطور مستقیم هر دو طرف بند را با گره دوسر طناب (یک حلقه بسته دور تمام تسمه ها) به تسمه های کیف متصل کنید تا در صورتی که به هر دلیل این قلاب از بدنه کیف جدا شدن کیف با زمین برخورد نکند و آسیبی به لنز و دیگر ابزار وارد نشود.
ارادتمند
سلام
من در حال حاظر یک کیف ونگارد 22 دارم که برای دوربین خیلی کوچیکه...
یک کیف مناسب میخوام گنجایش این تجهیزات را داشته باشد : 60 دی ، لنز 18-135 ، 300-70 tamorn ، لنز 50mm canon به همرا شارژر و کابلها دوربین و چند فیلتر
ترجیها کیف شانه آویز
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام.من با توجه به تجربه ای که در کوله و وسایل سنگین دارم و تجهیزاتم شبیه به شماست بهتون میگم از فکر کیف شانه آویز بیاید بیرون.چون شونتون داغون میشه و تمام این تجهیزات سنگین رو یه شونه خیلی عذاب آوره.به فکره یه کوله پشتی باشید تا وزن به طوره مساوی تقسیم بشه.که بعدا بتونین تجهیزات بیشتری هم داخلش بزارین.به قوله معروف شما که پیه این کارو به تنت مالیدی کوله بخر.بودجه رو هم بگو تا دوستان بهتر کمکت کنند.از تجربیات ارزنده مصطفی جان هم نگذر؛-)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
من یکی که دوخت و جنس و پد "لوپرو" رو خیلی بهتر میدونم
یه SlingShot 100 AW دارم. در عین کوچکی، بسیار جادار هست.
60دی + 18-135 + 70-300 + 3-4تا فیلتر + اکستنشن + یه جفت در و کپ اضافه + شارژر توش جا شده. ( البته دیگه جای هیچی باقی نمونده. )
ولی با در اوردن در و کپ اضافه براحتی یه لنز کوپیک هم توش جا میشه.
و واقعاً جنس عالی داره...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام