با سلام خدمت بزرگواران ؛ اگر از دوستان کسی اطلاعی از محل فروش این کیفها و یا همان برند ولی سایزهای دیگر رو داشته باشه
Magnum 200 AW
Magnum 400 AW
ممنون میشم به من پیغام بده ؛ باز هم متشکرم.
با سلام خدمت بزرگواران ؛ اگر از دوستان کسی اطلاعی از محل فروش این کیفها و یا همان برند ولی سایزهای دیگر رو داشته باشه
Magnum 200 AW
Magnum 400 AW
ممنون میشم به من پیغام بده ؛ باز هم متشکرم.
سلام
این کیفو کجا میشه تهیه کرد؟
national-geographic-ng-2475-earth-explorer-medium-shoulder-bag.jpg
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
احتمال داره طبقهء سوم پایتخت بتونید همچین چیزی رو پیدا کنید.
چنانچه موارد مشابه از برندهای معروف خاص کیفهای تجهیزات عکاسی رو از نزدیک مشاهده و لمس کرده باشید، در قیاس، با دیدن جنس محصولات NG استحکام و دوام آنچنانی رو حس نمیکنید ... محصولات NG بیشتر بخاطر رنگ و fancy بودن و لوگوی NG که رویشان دوخته شده است، مورد توجه هستند. البته این حکم در مقام مقایسه با برندهای با کیفیت کیفهای تجهیزات عکاسی بیشتر صادق است. شاید NG داشته باشد آیتم هایی که از موارد مشابهء برندهای معروف خودش بهتر باشد.
درسته احساس میکنم خودش با عکسش خیلی فرق داره چه کیفی برای دوربین 60D و چندتا لنزو لوازم کوچیکه دیگه مناسبه؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
عجب مهمان نوازی ای...
هرچی میپرسم از دوستان کسی جواب نمیده.
درود
کیفهای national Geographic بیشتر به واسطه مارکشون معروفاند و به نظر من اصلا کیفیت لازم را ندارند.
برای دوربین خودتون به نظر من اول باید ببینید چه ژانری از کیف را نیاز دارید (شانه آویز، کوله)
بعد انتخاب کنید ولی بدون شک اگر محدودیت بودجه ندارید اولوی اولتون را روی محصولاتLowerPro بگذارید.
ارادتمند
بیشتر برای تبلت و دوربین های کوچک موجوده :
https://www.google.de/search?biw=136...&ved=0CBwQBSgA
دوست عزیز Vanguard 2GO 25 گزینه مناسبی است.کیفیت خوب و قیمت مناسب (120) و گنجایش یک بدنه با لنز متصل کیت و سه عدد لنز و یک فلاش اکسترنال.
vanguard-2go-25.jpg