نظرتون در مورد این کیف چیه دوربینم جا میشهBenro Ranger Z40 Black, Ranger series Zoom bag (17x17x29.5cm) | Benro Store
من این مدل Lowepro Inverse 200 AW رو دارم شاید بشه گفت که بهترین مدل کیف کمری جهان هست با کیفیتی بسیار بالا که میتوان به صورت شانه آویز و یا گرفتن از دسته هم استفاده کرد ....
دارای کاور ضد آب و جنس بدنه و کفی بسیار بالا و بند هایی محکم و زیپ ها و گیره های درجه یک ......
البته باید بگم چند مدت قبل که دنبالش میگشتم در هیچ مغازه ای از تهران و مشهد گرفته تا بندر نتونستم پیدا کنم و میگفتن بعضی محصولات Lowepro وارد کشور نمیشه ....
قیمتش اگر پیدا بشه حدود 300 تومن هست .....
مهدی
سلام بر دوستان گرامی.
در ادامه بحث کیف برای دوربین فوجی که درگیر پیدا کردنش بودم. چون چند روزی تهران بودم تونستم این مدل رو در تهران پیدا کنم.
البته اون چیزی نبود که دنبالش بودم اما تقربا شبیه اون کارامود هستش.
این رو ذکر میکنم چون شاید عزیزی دنبال همچین کیفی باشه
Lowepro Quick Case 100
مدلی هستش که میتونه جایگزین مدلهای چرمی و نایاب باشه البته یک مقدار بزرگ هست اما آزار دهنده نیست
به قیمت 110 تومن خریداری شد
Lowepro quickcase
و البته یک کیف چرمی اصلی فوجی که بخشی از بدنه رو هم پوشش میده از نمایندگی فوجی به قیمت 140 تومن خریداری شد که با وجود این کیف یا بهتر بگم محافظ چرمی دوربین در کیف لوپرو بهتر جا میگیره
این هم نمونه کیف معرفی شده و اصلی فوجی
Camera Cases, Hand Grip, Diopter Correction Lens & Strap | Fujifilm Global
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
واقعا خرید اینترنتی کیف کار مشکلی من قبلا یکی گرفتم دوربین و لنزم به زور جا میشه توش مکافاتیه از طرفیم دارم احساس میکنم که داره برق افتادگی در کناره ها ایجاد میشه که بخاطر تنگی کیفه اگه بازم دوستان تا 150تومان کیفی که بشه 60دی با لنز24-105 همراه هود بشه براحتی توش جا داد ممنون میشم
سلام دوستان من بیشتر نطرم رو شانه اویزه و پوزه ای در مورد دوست دیگمون که کیف تامراک معرفی کردن ابعادشا نگا کردم نسبت به دوربینم کوچیک بود و اینکه یه ابعاد تقریبی که خودم گرفتم : ارتفاع 26 عرض 15 طول 10 این مدل چطوره http://www.afrangdigital.com/pages/P...2224&CateID1=7
ویرایش توسط tahers96i : Wednesday 10 September 2014 در ساعت 09:19