ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
دوستان برای یک 500d و فلاش 530 سیگم + 4 تا لنز و یک لپتاپ 15 اینچ
کول پشتی زیر 150 تومن ضد آب داریم ؟!
اگر نه همین Lowepro Fastpack 350 رو تایید میکنید ؟
.....
درود
بین کیف Lowepro CompuTrekker AW که قیمتش 150 هزار تومان هست و Naneu Pro Sahara 217 که قیمتش 130 هزار تومان هست ، کدام مارک گزینه بهتری هست.
Naneu Pro Sahara 217
Lowepro CompuTrekker AW
با سپاس
انوش
من هر دو مدل آن را داشتم ابتدا نانيو را خريدم ولي بعد از جند هاي كه گذشت با آن مشكل داشتم و لوازم كه زياد شد كمبود جا داشتم مشكل بعدي هم لپ تات به سختي در آن جا ميشود 15.4 اگر 14 يا 13.1 داشته باشيد يا آن راحتر هستيد در ضمن كاور ضد آب هم ندارد. كمي ضرر كردم و فروختم الان 5 ماهي است كه لورپرو دارم
Lowepro CompuTrekker AW و خيلي هم راضي هسنم هم كامپوتر در آن جا شده و هم خيلي از لوازم حجم داخلي آن به نظر بيشتر مي آيد در ضمن كاور هم دارد و در مواقع بحراني بسيار كمك خواهد كرد.
==========
علي چاوشي
سلام
تجربه شخصی من کیفیت بسیار خوب lowerpro است.در ضمن همین جا خوردن لپ تاپ از بالا فکر میکنم بهتر و مطمئن تر باشد.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
ببخشید این کیف های Loweproرو تو تهران کجا میشه پیدا کرد؟(نمایندگی خاصی داره؟)
سلام
یک ایرادی که کیفهای نانوپرو دارند جنس خیلی نایلونی آنها و بعضا ً رنگهای نه چندان دلچسبشان است.
و در بازار ایران هم تا وقتی که از نظر کارآیی و اندازه ؛ کیفهای لوپرو جوابگو باشند، اصلا ً نباید به برندهایی نظیر نانو پرو, کیس لاجیک, ونگارد و ... فکر کرد!
حالا اگر در بازار ما کیفهای KATA و Tamrac یافت میشدند، شاید لوپرو هم به متفرقه ها می پیوست. :cool:
حساب نشنال جئو گرافیک هم که کلا ً از اینها جداستکد:http://www.kata-bags.com/index.asp?UP1=OK http://www.tamrac.com/
(و البته همه اینها نظر شخصی من بود)
جناب قدیری فرمایشتون متین ولی بعضی از کوله های لوپرو مشکلی که دارن عملا ضد ضربه نیستن اینو چه کنیم؟؟؟
در مورد ونگارد هم بی مهری نکنین آقا خدایی کم از لوپرو نداره فقط مشکلش اینه که مطرح نیست
ولی من دلسی رو به همه ترجیح میدم درسته شاید ریخت و قیافه نداشت باشه ولی از حیث مقاومت جهت نگهداری تجهیزات عالیه ( البته بین برند های داخل ایران)
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.