کد:http://caselogic.ir/
کد:http://caselogic.ir/
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام وحید جان
نه مناسب نیست. چون لنز 150-500 توش جا نمیشه.
من وقتی 70-200 رو به بادی میبندم کیف لب به لب پر میشه.
جای لنزهای کناریش هم فکر کنم نهایتا لنز تا دهته 67 را جواب بدهد.
مگه اینکه یه کیف جدا برای 150-500 داشته باشی.
در ضمن off trail 2 کیف کمری هست و جایی برای تک پایه نداره.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام مهرداد جان خوبی؟
ببین Lowepro Inverse 200 خوبه ؟ با این کیف میشه یک 500 را به صورت افقی گذاشت و یک یا دو لنز هم بغلش
البته دیگه سفت نمیشه ولی چاره ای نیست
http://products.lowepro.com/product/...-AW,2101,7.htm
وحید بیگدلی
وحید کیس لاجیک نخریااااااااااااااااا
من زخم خوردم بد جوری عبرت بگیر برادر
ببین کیس لاجیک اصلا اونی نیست که تو سایت و کاتولوگها تعریف میکنه
واسه نمونه فروشگاه قصر دوربین تو ناصر خسرو نمایندگی کیس لاجیک بود
الان برو پیشش بگو کیس لاجیک ببین چی کارت میکنههمه جنس هاشو پس داده
اگه میتونی زیاد هزینه کنی برو دلسی بگیر خیلی خوبه اگه نه که لوپرو بگیر
اگه تو مد کوله ای برو کوله compou trekker aw رو بگیر چون برای تجهیزات چیز خوبیه وزنش بدک نیست
اما باز نصیحت بشنو و کیس لاجیک نگیر حتی سری جدیدش xnlrc
نگیریاااااااااااااااااااا اااااااااااااا
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
آقا کیفهای لوپرو را از جایی به جز مرکز تجهیزات عکاسی حرفهای میشه تهیه کرد؟شرکت دیگهای نمایندگی نیست؟که البته ارسال هم بکنند.یا اگر اهواز جایی رو میشناسید که این کیفها را بفروشند لطف کنید معرفی کنید.
چند جا خوندم قیمتهای این شرکت کمی بالاتر هستند میخوام ببینم اگه نمایندگی دیگهای هست مقایسه کنم.
سپاسگزارم.
درود بر همه
من در نمایشگاه تجهیزات عکاسی کیف نشنال مدل 5070 رو که جزو سری جدید کیف های نشنال کاندید خرید کردم حالا می خوام بدونم به نظر شما همین مدل رو بگیرم یا از کیف های کاتا انتخاب کنم از لوپرو که خسته شدم هزینه زیادی ندارم و از ظاهر مدل فست پک هم دیگه خسته شدم قدیمی شده حالا شما نظر بدید.
مخصوصا آقای قدیری اگر نظر بدن ممنون میشم چون تجربه داشتن کیف های نشنال رو داشتن.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام
چیزی که کیفهای نشنال را از کیفهای دیگر متمایز میکند, به نظر من فقط تیپ و جنس آنها است, در واقع برای خرید آنها باید به اندازه کافی از کیفهای دیگر خسته شده باشید و دنبال یک تیپ متفاوت باشید.
تجربه من فقط به کیف رودوشی نشنال محدود میشود, این کیف از نظر ظاهری و فضاهای مختلف برای قرار دادن خرده ریزها, راحتی در حمل (بخصوص برنامه های عکاسی شهری, نه تورهای عکاسی چند روزه) کیف مناسبی است, ولی به دلیل اینکه از استحکامی مشابه کیفهای لوپرو برخوردار نیست (ضربه گیر و لایه های مقاوم داخلی کم دارد) بعد از مدتی خودش را ول میکند و دیگر آن حالت اتو کشیده روزهای اولش را نخواهد داشت (ممکن است این قضیه در مورد کوله های نشنال فرق داشته باشد).
که البته آن ظاهر متفاوت هم با آمدن این سری جدید زغال سنگی رنگ, دیگر مثل گذشته و آن کیفهای برزنتی شکل وجود ندارد.
از نظر ضد آب بودن هم با وجود اینکه در بارانهای نه چندان شدید از آن استفاده کردم, اما فقط پارچه بیرونی کمی از آب را به خود جذب میکند, اما ظاهرا ً رطوبتی را به داخل منتقل نکرد.
اگر به دنبال یک کیف محکم و جاندار و ضد ضربه و عایق هستید, بهتر است از لوپـــرو یا کاتا انتخاب کنید, این کاتاها هم که مثل کرگدن دیده میشوند.