سلام. كيف هاي fastpack 100 & 200 چند هستند؟ تو ايران پيدا مي شن؟
عليرضا تارا
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
بدنبال یک کیف ارزان قیمت ( نهایتا تا 40 هزار تومان ) برای کانن 350دی و لنز کیت هستم.ترجیحا کمری و سبک وزن.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.من مثل دوستان عزیز این فروم حرفه ای نیستم اما مثل شما دنبال یک کیف سبک بودم که حتی موقع دوچرخهبدنبال یک کیف ارزان قیمت ( نهایتا تا 40 هزار تومان ) برای کانن 350دی و لنز کیت هستم.ترجیحا کمری و سبک وزن.
سواری جاده هم همراه داشته باشم.
[IMG]http://i39.*******.com/2ywygya.jpg[/IMG]
کیس لاجیک-45000
کیفیت خوبی داره.قابلیت اضافه شدن کیف لنز جدا رو هم داره.جای کمر هم داره.برای همراهی من خوبه!
(البته من او بند های نارنجی رو بریدم و جدا کردم و فقط یک قسمت کوچک روی دسته برای اتصال دسته به گیره ی پلاستیکی نگه داشتم-سلیقه ای هست)
++++یک نکته هم بگم دوست من,این کیف های سبک و کوچک نمیتونه کیف اصلی شما باشه و به عنوان کیف همراه برای مواقع خاص هست-
مثلا همین دوچرخه سواری یا مثلا اگه اهل کوهنوردی باشین راحت میزارین گوشه ی کوله پشتی-و شما نباید به عنوان کیف اصلی بهش نگاه
کنین چون مثلا یک فلاش بخواین اضافه کنین باید یک کیف کوچک دیگه به همین وصل کنین.برای حمل دوربین با یک لنز خوبه.اما اگه یک کیف خوب
و همه کاره میخواین سراغ کیف های دیگه ای برین.
موفق باشید
ویرایش توسط i-love-nature : Tuesday 2 June 2009 در ساعت 18:04
5D mark1#24-105 f4 L IS
سلام به دوستان لطفا بنده رو راهنمایی کنید من برای دوربین کنون 50d با گریپ و یه 70-200 f2.8 ویه 17-40 وفلش 580 کنون و یه سه پایه و labtop یه کوله ترجیحاlowerpro میخواستم برای کار عکاسی خبری کوله ای باید باشد بسیار سبک و راحت چون تمام طول روز دوربین باید همراهم باشد جنس ومقاومت و ضد آب بودن کوله خیلی برام مهم هست تا 250000 هزار تومان میتونم هزینه کنم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند تلفن یا محل فروش کوله لطفا ممنون