قابل ذکر است من روز جمعه به مدت یک دقیقه کلیه تجهیزاتم در کیف لوپرو زیر آب رفت.
یعنی داخل رودخانه در حین عبور برای عکاسی افتادم. فقط دوربینم رو بالا گرفتم تا قطره ای آب بهش نخوره .
خوشبختانه کوچکترین مشکلی برای دوربینم پیش نیامد و بعد از خروج از آب که دقیقا تا شانه داخل آب رفتم کیف را باز کردم.
در مدت یک دقیقه حتی کیف خیس نبود و لز لایه های زیپهای ضدآب قطره ای آب به داخل نفوذ نکرده بود.
آنجا بود که به خودم گفتم ارزش خرید این کیف رو باید در اینطور مواقع فهمید. من با انوش عزیز کاملا موافقم.
حتی سه پایه منفرتو نیز به کوله بسته بود ولی اصلا انگار این تجهیزات رو ضدآب و ضربه ساختند. با اینکه با شدت از پشت توی آب افتادم ولی هیچیک از تجهیزاتم آسیبی ندید زیرا جدا از مسئله سیلینگ عایق بندی دور ضربه گیرهای خیلی قوی بودند.
نادر مسلمی
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اتفاق مشابه این برای من هم افتاد ولی 20-30 ثانیه بیشتر طول نکشید...
وهیچ چیزیمم مرطوب نشد من 8سال پیش Rover Aw رو خریدم 120 تومن و جون حدود 2میلیون تجهیزاتمو نجات داد...
vertex 200 aw lowe pro
البته من بک کبف نانیو مدل adventure نیز دارم.
نادر مسلمی
با سلام.
از کجا باید بفهمم که لنزی به ابعادAF-S 80-200 نیکون توی این کیف جا میشه یا نه ؟
ویرایش توسط AD.PIRUZ : Friday 20 May 2011 در ساعت 08:15 دلیل: اشتباه تایپی
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
درود
شما برای دیدن مشخصات کیف های لاوپرو میتوانید وارد سایت آن شده مدل مورد نظر را پیدا کنید و عکسهایی از آن را ببینید همینطور در تب Specifications میتوانید Size Interior یا سایز داخلی آنرا ببینید که 29x12x39 است طول عرض ارتفاع .
از آنجا که طول لنز 80-200 از 20 سانتی متر بیشتر نیست در آن جا میشود اما اگر دقت کنید فضای داخلی این کیف به چند قسمت تقسیم شده و قسمتی که برای گذاشتن دوربین و لنز هست ( قسمت نارنجی رنگ آن ) خیلی کوچک است و نهایت یک دوربین با لنزی کوچک روی آن جا خواهد شد. اما همانطور که در عکس زیر میبینید از بالا فضای زیادی دارد که میتوان در آن هر چیزی گذاشت اما برای لنز ایمنی ندارد چون شبکه بندی شده نیست:کد:http://products.lowepro.com/product/CompuDay-Photo%20250,2249.htm
در کل باید ببینید این کیف را برای چه میخواهید ، برای مصرف خارج از شهر و پیاده روی طولانی در این صورت کوله ای بودنش مفید است
اما برای مصرف داخل شهر کیف کوله ای کاربردی ندارد کیف شانه آویز بهتر است.
جا برای لب تاپ داشته باشد یا خیر؟
جا برای گذاشتن لباس داشته باشد یا خیر؟
کاور بارانی داشته باشد یا خیر؟
سری که پسوند AW دارند برای تمامی آب وهوا ها مناسب هستند و کاور بارانی دارند.
و اینکه در نهایت جا برای ابزار هایی که میخواهید بهمراه ببرید داشته باشد.
من فکر میکنم در این کلاسی که شما انتخاب کردید بهترین گزینه اش Fastpack 350 است:
البته شخصا کیف هایی را که کل فضای آنها مختص تجهیزات عکاسی باشد را ترجیح میدهم:
Flipside 400 AW
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 20 May 2011 در ساعت 11:27
سلام
اگر منظورتان قرار گرفتنش در قسمت کناری این کیف است ، قطعا ً جا نمیشود!
البته انوش جان ایشان مدل AF-S لنز 200-80 مد نظرشان بود که بلندتر و قطورتر از مدل AF-D است , به حدی که با قرار گرفتن در همان Fastpack 350 هم دو پارتیشن کناری آنقدر فشرده میشوند که در صورت داشتن چند لنز متوسط مجبور میشوید یک ردیف از پارتیشنها را بردارید تا فضای کافی برای دیگری ایجاد شود.
ضمنا در جای دیگر lowepeo treckker 600 به قیمت 280/000 و نیز Vanguard skyborne 51 به قیمت 200/000 مشاهده شد.
دوستان یک کیف می خوام برای 2 تا هد فلاش پروفوتو دی 1 . کسی چیزی میدونه؟ قیمت و مدل اشو بده
ممنون