والا من دوربین رو از پیکسل خریدم . بعید میدونما ! میتونید یه یه راه واسه تشخیص فیک بودن باتری بدید ؟
سلام یک سوال داشتم از دوستان عزیز
دنبال باطری برای فلشم هستم ( SB-700 ) در حال حاضر 4 عدد باطری سونی 2500 ( سفید و نارنجی )، حدود 1 ساله دارمشون ، الان نیاز به 4 عدد دیگه دارم
2 نوع باطری جدید سونی تولید کرده که یکی Sony NH-AA-B2KN ( سفید/ طلایی ) 2100 میلی امپر و نوع بعدی Sony NH-AA-B2EN ( نقره ای/ خاکستری ) 2500 میلی آمپر
قیمت هر دو در بازار ایران یکی هست ( دیجی کالا: 15000 تومن ) ، کسی هست که اینا رو بشناسه و بگه کدومش مناسب تره و فرقشون چیه ؟
اگه برند دیگه ای هم سراغ دارید ممنون میشم راستی من برای کملیون فروش اینترنتی پیدا نکردم ، کدوم رو پیشنهاد میدید سونی یا کملیون
اینم مقایسه هر دو در سایت سونی
Product Comparison : Rechargeable Batteries : Sony India
من قبلا از باتري حجم بالاهاي سوني استفاده مي كردم ولي عمر چندان خوبي نداشتند. و زود بايد دور انداخته مي شدند. آخرين باتري كه اتفاقا براي فلاش خريدم از 2100 ميلي آمپريهاي سوني بود كه باتري خيلي خوبيه و خيلي ازش راضي ام. مزيتش نسبت به مدلهاي پرحجم سوني اين هست كه با مرور زمان شارژ كم نمي كنه(براي فلاشم كه 1-2 ماه يكباز ازش استفاده ميكنم خيلي عاليه) و همچنين خود سوني ادعا كرده كه تعداد سيكلهاي پر و خالي كردن باتري(عمر كلي باتري) زيادتر شده است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ممنونم از توضیحاتتون
خود سونی باطری های حجم های پایین رو عمومی تر میدونه ( اسباب بازی پ دوربین و ساعت زنگ دار ) و باطری های حجم بالا رو برای استفاده های پر مصرف مثل همین فلش ، ویژگی حجم پایین ها رو گفته نگه داری شارژ زیاد حجم بالا ها هم که حجم زیاد
کسی هست سایتی برای فروش اینترنتی کملیون دیده باشه ، یا مقایسه کرده باشه این دو برند رو ؟
دوستان از این باتری برای نیکون d5100 میشه استفاده کرد؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-...نل-HL-EL-14
سلام
اساتید عزیز
مدتی قبل باتری Nikon EN-EL3e به خواب رفته بود که با شوک دادن به باتری به حالت عادی برگشت و بعد از یک بار استفاده طولانی و شارژ مجدد باز هم دچار مشکل شد و این بار بعد از شوک دادن هم جواب نداد . میشه براش کاری کرد ؟؟
برای خرید من دچار سردرگمی شدم . :
باتری اصل 220 تومن
مشابه 160 تومن
مارک Hama با 85 تومن
مارک phottix با 80 تومن
لطفا در مورد باتری های بالا نظر بدید .
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
دوستان نظرتون درباره خرید یک گریپ و استفاده از باتری قلمی چیه ؟ گریپ مارک فوتیکس چطوره ظاهرا حدود 250 تومنه.
phottix-battery-grip-bg-d80-mb-d80-premium-series-for-nikon-d80-d90.jpg
باتری های قلمی می تونن شارژ کافی برای عکاسی طولانی فراهم کنن ؟؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog