درود
امروز رفته بودم جمهوری، باتری کملیون سری AlwaysReady 2300 mAh میدادند جفتی 16 تومن، یک جا هم 2500mAh داشت میداد 17 تومن و میگفت جدید اومده! توی سایتش نگاه کردم دیدم همچین محصولی رو نداره! ایا باتری های کملیون رو هم تقلبی زدند؟
چهار عدد باتری camelion 2500 mAh سری always ready به قیمت 30 هزارتومان خریداری شد.
همچنین شارژر camelion mini travel charcher به قیمت 22 هزارتومان خریداری شد.
DSC_0098.JPG
هر جفت به قیمت 12,000 تومان خریداری شد از اصفهان خیابان چهارباغ
واقعا حرف ندارن
من با باتری سونی حدود 6 ثانیه طول میکشه که فلاشم شارژ بشه. اما با این باتری های سفید کملیون به عدد اعجاب انگیز 2-3 ثانیه برای 430EX میرسم! :) باتری های خیلی خوبی هستن. دلیل دشارژ نشدنشون در طول زمان هم مقاومت داخلی کمشون هست که توی سرعت شارژ فلاش هم خودش رو نشون میده.
امیرحسین
طی چند پست اخیر و فلش جدید (SB26) امروز که رفتم برای خرید از فروشگاه ، چندتا سوال برام پیش اومد ترجیح دادم فعلا عقب نشینی کنم.
1-ظاهرا برند Camelion از سری Always Ready یک مدل 2300 میلی آمپر دارد و یک مدل 2500
مشکل اینجاست که توی خود سایت رسمی مدل 2500 وجود نداره ، ولی وقتی بارکد رو توسط برنامه ی اندرویدی چک میکنم
توی سایت های آلمانی پیدا میشه (که برمگیرده به آلمانی بودن باتری ها)
قیمت هر دو مدل 15 هزارتومان. (هر 15 هزارتومن شامل دو عدد باتری هست)
2-ظاهرا مدلی که شارژر دارد سری Always Ready نیست ، یا اگر هم هست مغازه دار نداشت
یک مدل 2600 میلی آمپر بود (نارنجی و خاکستری) قیمت هم 30 هزارتومان.(دو عدد باتری + شارژری با جای دو باتری دارد)
رنگ شارژر مشکی رنگ بود و کلید خاصی که یکی از دوستان اشاره کردن برای Discharge نداشت.
ــــــــــــــــــ
یه باتری گاهی اوقات برای انتخاب کردن سخت تر از لنز هست با اون همه نظر و بررسی :)
پشت جعبه هر جفت باطری یک سریال نامبر هست که با وارد کردن اون بدون حرف P اولیه میتونید اصالت باطری رو چک کنید، اینجا:
بررسی محصول
تفاوت باطری های سری always ready با باطریهای به رنگ نارنجی خاکستری که از سری Accu هستند اینه که به مرور زمان و در صورت عدم استفاده درصد بسیار کمی از شارژ خودشون رو از دست میدن ولی سری accu مانند بقیه باطریهای شارژی اگه استفاده نشن هم به مرور زمان تخلیه میشن ولی ظاهرا بدفعات بیشتری میتونند شارژ بشن و از این حهت هم عمر بیشتری دارن و در ظرفیتهای بالاتری قابل دسترسی هستند.
camelion.jpg
اطلاعات بیشتر در سایت ایرانی شرکت:
http://www.camelion.ir
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
باطری اصل کنون 40d از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش حدودا چنده؟
سلام خدمت اساتید! دیگه این تاپیک زیاد بود خوندنش سخت! پس ببخشید اگه سوالم احیانا تکراریه! من فردا یه d7000 نو بدستم میرسه. باتریش هم طبق گفته سازنده لیتیومی هست. راجع به این باتری ها خوندم که نیاز به شارژ اولیه ندارن. چون لپتاپ اپلی که 3 سال پیش خریدم هم تو کاتالوگش نوشته بود شارژ اولیه نمیخواد. قبلا هرچی میخریدیم مخصوصا گوشی فروشنده تاکید میکرد که 8 تا 12 ساعت اول شارژ شه بعد استفاده. هنوزم به غلط این توصیه رو به همه میکنن! حالا میخوام بدونم راجع به باتری های لیتیوم دوربین این توصیه واقعا غلطه یا من دارم اشتباه میکنم و باید فردا باتری دوربین جدیدم رو 8 ساعت اول با شارژ بزنم؟؟؟