سلام
یک هفته قبل شارژ دوربینم تموم شد چون عجله داشتم گذاشتم شارژ و حدود 5 دقیقه بعد برداشتم . عصر که باتری تموم شد شب رو گذاشتم شارژ و صبح باتری رو برداشتم و گذاشتم تو دوربین ولی اصلا دوربین عکس العمل نشون نمی ده و انگار باتری توش نیست. وقتی هم که باتری رو به شارژ می زنم چراغ یه مدت روش و خاموش میشه بعد مدام روشن می مونه .
دوربین nikon d90
سوالات :
1.وقتی شارژ کامل میشه چراغ خاموش میشه نه؟؟ و باید تو حالت شارژ چشمک بزنه ؟
2.اگر به جای باتری اصلی نیکون از باتری غیر اصلی استفاده کنیم مشکلی پیش می آد ؟؟؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام
یک سوال اساسی در مورد باتری
اگر نخواهیم از دوربین برای مدت زیادی مثلا چند ماه استفاده کنیم بهترین راه برای نگهداری باتری چیست؟
باتری را پر شده نگهداری کنیم یا خالی ... در چه جایی و با چه شرایطی که کاملا سالم بمونه
در پاسخ به پرسش شما باید بگم که در چنین شرایطی نباید باتری را 100% پر یا 0% خالی نگه دارید که هر دو برای باتری مضر می باشد برای اینکه باتریتون سالم بمونه:
1. اولا حتما درپوش (terminal) باتری تون رو روی کانکتورهای اون قرار بدید.
2. شارژ باتری باید بین 50% تا 75% باشه. در اینصورت باتریتون هیچیش نمیشه و می تونید به کرات ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
یه تجربه ای دارم من که ممکنه بدردتون بخوره:
بعضی وقتها شارژرهای جدید به علتی که من نمی دونم نمی تونن باتری ها رو شارژ کنند و بعد از چند دقیقه شارژ رو متوقف می کنن (مثل مشکلی که توی پست 1814 بهش اشاره شده) در این حالت یکبار شارژ اون با شارژرهای ساده قدیمی که فاقد مدارهای الکتونیکی هستند مشکل باتری را در اکثر موارد حل می کنه.
سلام
من باتری Camelion گرفتم برای S3 IS .شاید باورتون نشه ، اما این باتری از باتری هایی که من قبلا استفاده میکردم قطور تره! به جان خودم راست میگم
خیلی سخت از دوربین درمیاد.میشه منو راهنمایی کنید.
ممنون
Canon S3 IS
ممنون باتری رو بردم یک مغازه عکاسی ایشون هم امتحان کردن گفتن مشکل از باتریه . بعد گفتن باتریت دچار مشکل شده و این مشکل به دلیل شارژ نامناسب به وجود آمده وبا یک شوک الکتریکی باتریت رو برگردوندیم . دستشون درد نکنه انصافا زحمت کشیدند .
احتمالا روکش باتری ضخیم باشه وگرنه فکر نمی کنم خود باتری عریض باشه . البته سنگین بودن کاملا محسوس باتری های کملیون نسبت به باتری های قبلی من (سونی ) برای من جالب بود .
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog