من ترجیح میدم برم به فروشگاه تا اینکه سفارش انلاین بدم.
اگه نمایندگی یا جایی تو اراک سراغ دارین بگین برم . پاساژ امیرکبیر 2تا دوربین فروشی داره که این شارژر0907 رو نداشتن.
مغازه های مثل جام جم و بقیه الکتریکیا هم ردیفش هم نداشتن 0907 رو. دیگه کجا شما سراغ دارین؟
پستی که جوابشو دادم پاک شد اینم پاک کنید
سلام. ۹۰۷ رو +2جفت کملیون سفید۲۵۰۰گرفتم شد ۱۱۹ تومن.
الان توی سایت camelion.ir رفتمدیدم قرعه کشی گذاشته ی کد ۱۶ رقمی باید ثبت کنی تا شرکت بدن توی قرعه کشی.
قضیه اش چیه؟ اگه باید کارت قرعه کشی میداده برم سروقتش...
و راجب باتری ها اول استفاده کنم بعد شارژ کنم بهتره یا اول شارژشون کنم بعد استفاده؟؟؟
رفرش رو کی ها انجام بدم؟
باتری ها تاریخ مصرف دارن یا مثلا ب ۱۰۰۰بار شارژ رسید عمرشون تموم؟؟؟
سپاس
درود
مبارک باشه
باطری رو اول مصرف کنید کاملا که خالی شد دوباره شارژ کنید
قابلیت رفرش را زمانی استفاده کنید که باطری کاملا خالی نشده یا 30 روز از زمان آخرین استفاده و مثلا 20 % مانده از شارژ استفاده بفرمایید
عمر خوبی دارند این باطری ها حتی بعد از تاریخ مصرف فکر کنم جایی دیده بودم که 500 بار قابلیت شارژدارد و مدل 2700 میلی آمپری 1000 بار ولی معمولا بیشتر کار خواهند کرد
من این شارژر رو دیروز 70 تومان خریدم
در مورد کارت قرعه کشی هم اطلاعی ندارم
موفق باشید
سلام
میخواستم بدونم در صورت در اختیار نداشتن شارژر با قابلیت رفرش، راهی هست که خودمون باتریها رو کاملا خالی کنیم؟
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود
خب ساده ترین راه برای خالی کردن باطری استفاده از آن می باشد البته اگر از باطری برای فلاش استفاده می فرمایید توصیه شده وقتی زمان بازیابی فلاش به 20 ثانیه رسید از استفاده از باطری خودداری کنید چون احتمال آسیب به فلاش وجود دارد
ولی رفرش کردن تنها خالی کردن باطری و این کار نیست در بروشور محصول قید شده این فرآیند مموری افکت را از بین می برد !! بنده از چگونگی این عمل اطلاع چندانی ندارم گمان نمیکنم بشود به سادگی به این قضیه پی برد چون تکنولوژی جدیدی است نا گفته نماند محصولات کمی در بازار از این قابلیت پشتیبانی میکنند
موفق باشید
سلام... من هنوز باطری های خریداری شده رو از پلمپ در نیاوردم.
تا کی میتونم به این بدون استفاده رهایشون کنم و خراب نشن؟؟