سلام
دوستان شارژر و باتری دوربینم رو متاسفانه گم کردم
حالا نمیدونم باید از کجا بگیرم قیمتشون چقدره؟و اصل و بدل رو چجور میشه تشخیص داد؟
باطری LP-E6 و شارژر LP-E6
ممنون
با سلام دوستان من چند روزی هست که یه گریپ و باتری هانل برای دی 7100 به ارزش 400نومان خریدم
اول همه چیز خوب بود و کاملا تست کردم و اوکی بود ولی پس از یه روز که سراغ دوربین رفتم خطای باتری داد و دوربین روشن نشد و مجبورا باتری هانل و از گریپ در اوردم و جا زدم درست شد
ولی بازم پس از چند ساعت همین مشکل پیش اومد
که گریپ و باز کردم و باتری اصلی و خارج کردم وباتری هانلرو خود دوربین بستم که بازم ارور داد که یه بار دیگه باز و بسته کردم کار کرد مشکلی نداشت
حالا سوالی که دارم:1 ایا باتری خرابه
2-ایا با استفاده همزمان دو باتری این مشکل پیش میاد
ممنون
درود مجدد
منظور بنده جریان خروجی از باطری بود دوست خوبم
قصد بنده آزمایش همخوانی خروجی واقعی با میزان اسمی بود ... به هر حال تفاوت در ولتاژ نباید وجود داشته باشد و آمپراژ هم در حالت فول شارژ باید به میزان اسمی یکی باشد ( در آمپراژ کمی تفاوت قابل چشم پوشی است )
میزان آمپراژ بالاتر مشکلی ایجاد نمی کند در واقع هر چقدر این میزان بالاتر باشد عمر باطری بیشتر خواهد بود
تصور کلی من از مشکل شما وجود اختلاف ولتاژ یا عدم اتصال درست گریپ با بادی است
در غیر ان صورت نیاز به بازرسی حرفه ای دارید
شب خوش
ممنون دوست عزیز
بله پست قبلیتون هم متوجه شدم منطورتونا ولی خب وسیله برای اندازه گیری در دست ندارم و سواد این کار هم ندارم
ولی من فکر میکنم مشکل از باتری باشه چون بدون گریپ هم تست کردم همین مشکل پیش اومد
دلیل اصلی سوالم این بود که شاید باتری درستی برای دوربین نخریده باشم جون تو سایت فروشنده مخصوص دوربین d7000 نوشته بود
و اینکه استفاده بانری متفرقه مثل همینی که دارم رو خود دوربین مضراتی داره یا نه
شب شما هم بخیر
باطری متفرقه به خاطر عدم هماهنگی از نظر تکنیکی با دوربین می تواند مشکلات اینچنینی را ایجاد کند و حتی ممکن است به برد دوربین آسیب برساند
اگر یک دستگاه مالتی متر داشتید بنده راهنمایی میکرد باری ...
توصیه میکنم باطری را با باطری برند بهتر تعویض نمایید و در فروشگاه آن را تست کنید برای این منظور چند عکس با فلش بگیرید تا در سطح های مختلف باطری مورد آزمون قرار بگیرد
عذر خواهی بابت اینکه بنده از دوربین شما اطلاعی ندارم که آیا فلش پاپ آپ دارد یا خیر
شب خوش موفق باشید
به نظر اين قابليت جديدي است كه در سري جديد دوربين هاي نيكون قرار داده شده كه با باتري هاي متفرقه كار نمي كنند. براي حفاظت از دوربين.