با برند Camelion کار کردم، شرکت خوب و قابل اعتمادی هست،
ولی 5 ساعت برای شارژ یه باطری به نظرم خیلی زیاده!!!
خیلی اتفاقی برخورد کردم با یه شارژر با مارک Uniross اولش فکر کردم، حتما تبلیغات دروغه، یا از این چینی آشغالیاس! ریسک کردم گرفتم، وقتی خوب آزمایشش کردم و کارشو دیدم، متعجب موندم! خودش ادعا کرده در یک ساعت باطری رو شارژ می کنه، ولی من تا به حال هر باطری توش گذاشتم در زمان کمتر از 30 دقیقه Full شد، گفتم شایدم غیر واقعی باشه، چندین بار امتحان کردم، هم باطری ها واقعا پر شده بود، هم دوام زیادی در نگهداری جریان الکتریسیته داشتن. باورش سخته ولی من باطری های نیم قلمی (AAA) در زمان 9 دقیقه هم باهاش شارژ کردم. Full !!!
تحقیق که کردم دیدم، یه شرکت معروف فرانسوی هست، که البته در چین مونتاژ می کنه. ولی کیفیتش فوق العاده ست.
چند سال پیش از دیجی کالا گرفته بودم، وقتی سفارش دادم تو سایت نوشت ناموجود! و دیگه هیچ وقت از اون مدل شارژر نیاورد. تو بازار هم من ندیدم این مارکو، به هر کی میگم کسی نمی شناسه. ولی من بهش اعتماد کامل دارم. دلیلش هم شارژر کردن باطری هست که 12 سال پیش خریده بودم و سوخته بود، الان چند سالی هست همون باطری سوخته رو هی شارژ می کنم استفاده می کنم. و موارد زیاد دیگه.
داخل بسته اش هم سوکت فندکی ماشن داره، هم آداپتور 220 شهری.
به نظرم هر جا این مارک رو دیدین چشم بسته بگیرین، البته من هنوز دنبال این مارک می گردم که یکی دیگه ازش بگیرم.
IMGP2468X.jpg