nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام دوستان وقت بخیر
هیچ راهی وجود نداره باتری دوربینی مثل 70D رو با پاوربانک شارژ کرد ؟؟
حتما باید با شارژر برق شهری خودش شارژ بشه ؟
سلام
میتونید از شارژرهای ساخت NITCORE استفاده کنید که این قابلیت رو دارن. مدل NITECORE UCN1 در یکی از سایتهای ایرانی 120 هزارتومن مشاهده کردم.
201781916317199.jpg
عطف به صحبت های اقا مصطفی اگر شارژر همه کاره می خواهید که فقط یواس بی داشته باشه و انواع باتری ها را شارژر کنه کملیون یک مدل داره بنام camilion lbc 313 من ازش داشتم خوب بوده انواع باتری ها را شارژ میکرده و هم بصورت اداپتور و هم بصورت یو اس بی بوده ولی اگر می خواهید پاور بانک هم داشته باشه برای جایی که دسترسی به برق ندارید و می خواهید انواع باتری ها را پشتیبانی کنه هنل یک شارژر داره بنام یونیبال که مثل همون کملیونه ولی همراه خودش پاوربانک داره و چیز باکیفیتی هم هست من از این هم دارم
سلام دوستان گرامی
من بحال دوبار شارژر و یک بار باتری برای دوربین ۵دی ام خرید کردم که کمتر از سه ماه کار کردن و بعد خراب شدن.
مشکلی که الان دچارش شدم اینه که در بازار باتری و شارژر برای این مدل پیدا نمیشه
آیا راه دیگری نیست که بتونم این مشکل رو حل کنم؟ مثلا اگه گریب خریداری کنم و توش باتری قلمی شارژی بندازم خوب کار می کنه؟
شارژر یونیورسال دیگه ای وجود نداره که بتونه باتری های کنون رو شارژ کنه؟
سلام .
من میخوام برای کیبرد و موس باتری قابل شارژ بگیرم .
میخواستم بپرسم از کدوم مارک استفاده کنم . آیا باتری که در کیبرد و موس استفاده میشه از نظر ولتاژ با باتری که در عکاسی استفاده میشه فرق میکنه ?
والا با این قیمتها الان دیگه نمیصرفه کسی باتری شارژی بگیره شارژر درست و حسابی هم تو بازار گیر نمیاد به نظرم همون باتری آلکالاین معمولی بگیرید بهتره.
اما اگه خواستید بخرید باتری های پاناسونیک eneloop بهترین کیفیت رو دارن به هیچ وجه طرف مارکهای متفرقه نرید من خودم چند وقت پیش یه جفت باتری نیم قلمی GP گرفتم که اصلا کیفیت نداشتن.
ولتاژ باتری ها هیچ فرقی با هم نمیکنن مهم مدل باتریه فرقی نمیکنه تو چه وسیله ی استفاده میشه.