بهترین روش برای تشخیص باطری اصلی از تفلبی چیست؟
باطری 6 دی بعد از 140 شات 40% از شارژ را مصرف کرده
در حالت دستی و ایزو هم 100 بوده از ال سی دی هم استفاده نکردم بجز چند بار برای دیدن عکس ها
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام دوستان
من برای دو تا فلش YONGNUO و یک رادیو تریگر کلا احتایج با ۱۰ باطری دارم + دو تا هم زاپاس که جمعا میشه ۱۲ تا ، یعنی ۳ پک چهارتایی و یک شارژ خوب و با کیفیت
میخواستم از راهنمایی شما استفاده کنم که چه برندی بگیرم .
این Camelion که دوستان در پست های قبلی اشاره کردند خوبه ؟ انتخاب بهتری هم دارم جز این ؟ (مثل آلکالاین و ... )
ممنون
سلام دوستان
بنده قصد خرید باتری اضافه برای دوربین دی 810 ام دارم.
باتری Hahnel HL-EL15 با قیمت 100 تومن پیدا کردم.
کسی از دوستان هست که این باتری رو داشته باشه؟
کلا باتری های هنل قابل اعتماد هستن؟
سوال دیگه ای که دارم این که این باتری با شارژر نیکون شارژ میشه یا باید شارژز مخصوص خودش براش بخرم؟
پیشاپیش ممنون
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
درود،
دوست عزیز پیشنهاد می کنم که از خرید باتری های third party خودداری کنید. شرکتهایی مثل هنل و فوتیکس باتری های third party تولید می کنند. به عنوان مثال باتری های فوتیکس 1600 میلی آمپر هستند در حالیکه en-el15 مال خود نیکون 1900 میلی آمپر هست.
اولا با باتری های third party تعداد عکس کمتری خواهید گرفت. ثانیا به دلیل عدم تامین آمپراژ مورد نیاز احتمال آسیب به قطعات و مدارات الکترونیکی هست، دوام این باتری ها در مقابل سرما هم کمتر هست.
تو لینک زیر هم نحوه تشخیص باتریهای تقلبی EN-EL15 از اصل رو توضیح دادم.
Nikon D800 / D800E
پست 1169
باتریهای third party با شارژر خود نیکون هم شارژ می شوند.
خوندن داستان زیر هم خالی از لطف نیست
http://www.the-digital-picture.com/N...spx?News=14469
دوستان بنده قصد خرید باتری زاپاس برای d5200 رو دارم
با توجه به صحبتهای دوستان از برندی به غیر از خود نیکون تهیه نکنم خیلی بهتره! حالا با این تفاسیر باتری های نیکونی که توی بازاره اصل هستن>؟
با تشکر