(فوری)
سلام شارژر کنون 500دی کسی قیمت داره ؟
Printable View
(فوری)
سلام شارژر کنون 500دی کسی قیمت داره ؟
سلام دوستان
من حدودا 9 ماهه که دوربین Nikon D5100 خریدم و همون اول فروشنده بهم گفت اول باید شارژ باتری کامل خالی شه بعد شارژ کنی !
الان تو یه سایت تصادفی خوندم که باتری یون لیتیم رو نباید از شارژ کامل خالی و بعد شارژ کرد ضرر داره براش یعنی دقیقا برعکس چیزی که تا حالا من انجام دادم ! معمولا یا باتری خالی خالی میشد یا صبر می کردم تا باتری نتونه شاترو فعال کنه بعد شارژ می کردم...
حالا کدوم درسته ؟!
ممنونم
من هم در مورد LI-ION iچنین مطلبی خوندم که نباید کمتر از 10-20 % بشه شارژش و قضیه شارژ و دشارژ کامل مال باطری های NIMH & NICD بود
ممنون پدرام جان
حالا یه سوال دیگه،خیلی وقتا برای من پیش میاد که مثلا نصف شارژ باتری خالیه ولی من دوربینو در حد شارژ کامل لازم دارم،می تونم با وجود این که شارژش نصفه هستش به شارژر وصلش کنم ؟
و این که باتری تا چه مدت تو دوربین بمونه ضرری برای دوربین و باتری ایجاد نمیشه ؟ چون مثل این که نباید باتری رو به مدت طولانی تو دوربین نگه داشت،این مدت طولانی چقدره ؟
(شرمنده،نمی دونم جای این سوالا اینجا هست یا نه،ولی از همون موقعی که دوربینو خریدم ذهنمو درگیر کرده...!)
سلام من امروز شارژر کملیون مدل bc-1007 با 4 تا باتری اولویز روش خریدم ... وقتی گزاشتم واسه شارز بد یه ساعت چراغ 2 تاش سبز شد ولی 2 تای دیگه قرمز موند وقتی جاشونو عوض کردم چراغا چشمک قرمز زدن ار چیه؟ از چیه؟ یعنی خرابه؟ علت چشمکم چیه؟
ممنون از دوستان
چون باطریها رو جدا نخریدید نمیدونم این اطلاعات پشت جعبه شارژر باشه یا نه٬ ولی به تاریخ تولید باطریها نگاه کنید بیشتر از دو سه سال معقول نیست خریدنش. ضمن اینکه از اصلی ترین دلایل چشمک زدن قرمز شارژر دلیل معیوب شدن باطریهاست ( دلیل دیگه ای رو من ندیدم).
ظاهرا که گارانتی دارن.
اگه باطریها رو بصورت پک دوتایی میخریدید پشپ پک ونه خود باطری تاریخ تولید رو میزد. در ضمن من نزدیک 15 جفت تا حالا واسه خودم و دوستان تهیه کردم یه شلم شوربایی هست که بیا و ببین اولش تاریخ تولید مل یه سال قبل بود ولی یک ماه پیش خریدم واسه دوسال پیش بوده٬ خیلی مطمئن نباشید که حتما سری ساخت جدیده.
سلام
یکعدد شارژر Camelion BC-907 Ultra Fast Charger به قیمت 29000 به همراه 12 عدد باتری Camelion Always Redy 2300 به قیمت 36000 خریداری شد . فقط موقع شارژ باتری ها خیلی داغ میشن - ایا این شارژر عمر باتری ها رو کم می کنه ؟
از سایت رسمی تولید کننده:
ولی یادم میاد چندین ماه پیش یه جدولی تو سایت رسمی کاملیون بود که نشون میداد تعداد سیکلهای شارژ با این شارژر افت زیادی داره و من هم به همین خاطر از خرید این سری منصرف شدم ولی حالا پیداش نمیکنم. در هر حال یا من اشتباه میکنم یا سیاست کاریشون تغییر کرده یا تکنولوژی بهبود پیدا کرده. در کل فعلا ادعای سایت رسمی اینه که هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
Do quick chargers reduce battery life time? I use the 907 charger and the AlwaysReady battery.
It depends on the charger. For example, the BC-0907 charger uses special technology to ensure that the quick charging does not damage the battery. The pulse and series charging feature uses quick bursts of charging current to not only protect the battery but also increase charging efficiency. Using the right rechargeable battery also is important. The Always Ready battery will not be damaged by quick charging with the BC-0907 and other intelligent chargers. However, in certain other chargers without this technology, the battery can be slightly degraded. In such cases the total number of charging cycles will definitely be less than 1000.
سلام
یک عدد باتری اضافه - بعلت قیمت مناسب - برای دی 700 خریداری شده - تا چه مدتی می تونم این باتری بدون استفاده نگهداری کنم . اگر داخل یخچال نگهداری بشه ماندگاری بیشتری خواهد داشت ؟
خود کمپانی معمولا به اندازه 50% شارژ برای باطری میزاره و میتونید هر ماه یکبار فول شارژش کنید که سلولاش فعال بمونه و نمیرن و تا سه سال یا 500 الی 1000 سیکل براتون کار کنه مثل روز اول،،، ولی اگر شارژ در زمان استراحت به صفر برسه و این صفر چون کاملا صفر نیست و باطری حدود 3-5% شارژ داره بعلت وجود مقاومت داخلی این چند درصد هم ازبین میره و مدارهای مجتمع ای که وظیفه ثبت اطلاعات باطری رو دارن ریست میشن و دیگه باطریتون شارژ نمیشه . . .
چه کاریه بخواین بی استفاده نگهشون دارین کار کنید و جابجاشون کنید که سلول هاشون بیشتر کارکنند وسالم بمونن . . .
با این روش باطری D100 خودم هنوز بعد 9 سال مثل روز اول داره کار میکنه...
سلام به همگي
براي يه مدت حدود 3تا4 هفته نميخوام از دوربين استفاده كنم براي اينكه باطريش آسيب نبينه بايد چي كار كنم البته الان حدود 10٪شارژ داره.
كلا بايد باطري رو وقتي به چند درصد ميرسه شارژ كرد تا باطري از عمرش كم نشه و سالم بمونه
اپل تو سایتش یه قسمت Battery care داره که سیکل شارژ رو 20% تا 90% اعلام کرده و ماهی هم یکبار پروخالی کردن و چندساعت خالی گذاشتن(فقط 2-4 ساعت) و بعد فول شارژ کردن رو پیشنهاد کرده و گفته حرارت ناشی از فول شارژ شدن به باطری آسیب میزنه و...
" کلا من خودم معمولا به20% نزدیک میشه شارژش میکنم و میزارم فول شارژ بشه ..."
نقل از : Apple - Batteries
(البته این توصیه هارو رو برای لیتیوم پلیمر گفته و قسمت آسیب از اوور شارژ شدن برای لیتیون آی-اون هستش) .
اینجا میتونین با وارد کردن شماره سریال هولوگرام کملیون از اصل بودن و تاریخ تولید اگاه شین
باطری های من ماله :September 2011 هست تقریبا مال شهریور ... کهنن یا تاره؟
بررسی محصول
سلام
اين بستهبنديست از شارژر كامليون BC-0907 كه تو سايشون اومده :
فایل پیوست 28179
http://www.camelionbattery.com/image...80_image_2.jpg
اين يكي بسته بندي متفاوت رو تو بازار ديدم. آيا اصليست يا تقلبي ؟ ( هولوگرام كامليون هم نداره )
فایل پیوست 28165
برای فلاش نیسن 866 مارک II لطفا شارژر و باتری با قیمت و کیفیت مناسب معرفی کنید .اگه هم مورد معرفی شده امکان تقلبی بودن داره یک اشاره ای بکنید حواسم باشه .حدود قیمتشون را هم بگید ممنون میش
یک عدد باتری LP-E6 Hama دیروز به قیمت 130000 تومن از مجتمع پایتخت خریده شد.
با سلام.برای خرید یک شارژر خوب من دو نوع را امتحان کردم.1-سونی-2-انرژایزر .هر دو خوب و از نوع mini بودند با یک تفاوت و آن نفاوت آن بود که سونی 9 ساعت خاموش میشد که معقول تر بود , انرژایزر 18 ساعت خاموش میشد.قیمت هر دو تقریبا یکسان بود.در ضمن سونی با هلو گرام سبزی که دارد خریداری کنید.مثل باتری ها ی نوکیا برای موبایل.
درود
دوستان قیمت باطری و شارژر varta اون نوعی fast (شلرژ سریع) رو میخوام.یک فن کوچیک داره تو شارژر
برای دوربین hs20 میخوام....مصرفش بالای!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید برای این دوربین بگید.ممنون
درود
دوستان قیمت باطری و شارژر varta اون نوعی fast (شلرژ سریع) رو میخوام.یک فن کوچیک داره تو شارژر
برای دوربین hs20 میخوام....مصرفش بالای!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید برای این دوربین بگید.ممنون
اینم لینکش:
http://www.en.varta-consumer.com/en/....aspx#15Minute
درود
دوستان چه نوع باطزی شازژی رو برای این دوربین پیشنهاد میدید؟
ممنون از دوستان -راستش من از این نوع استفاده میکنم که در نوع خودش بهترین هست ولی با فول شارژ و با استفاده از ویزیور زور بزنه 100 تا عکس میگیره!دیسپلی که هیچی...
http://www.en.varta-consumer.com/en/....aspx#15Minute
این سونی که 400 تا شات میده چه نوعی هست دقیقا و قیمتش تو چه حدودی هست؟
camelion اصل 2300 mAh سفید رنگه و قیمتش حدود 30 هزار هست درسته؟
بله به رنگ سفید .
حسن کاملیون اینه که در ایران نمایندگی داره و میتونید از اصل بودن باتری مطمئن باشید . با کمی سرچ در اینترنت مراکز فروش رو پیدا میکنید .
و خوبی دیگر این باتری ها شارژر کوییک شارژ این باتری هاست که ظرف مدت دو تا سه ساعت ، باتری رو شارژ میکنه .
و سومین حسن کاملیون مدت زمانی است که شارژ رو نگهمیداره و در زمان طولانی تا هشتاد درصد شارژ رو نگهمیداره .
باتری های سونی هم بسیار خوب هستند ، فقط باید از اصل بودن آنها مطمئن باشید .
در ادامه ی پست کوروش عزیز در مورد سونی باید بگم مشکلشون اینه که کمی شارژ کردنشان زمان بر هست!
کملیون هم چندتا از دوستان هم استفاده کردند در حد همین سونی هست!
برای سونی هم از نمایندگی ها استفاده کنید!
آخرین رنگ تولید شده برای باتری ها رنگ خاکستری تیره هست که هر دفعه برای جلوگیری از تقلبی بودن آن ها سونی رنگ رو عوض میکنه!
همین باید اصل باشه:
http://www.camelion.ir/index.php?opt...=84&Itemid=103
شما میتونید تشخیص بدید؟منظورم از همین مدل بود مال شما؟
http://www.camelion.ir/images/storie...ft_02_nimh.gif
+ این شارژر:
http://www.camelion.ir/index.php?opt...=87&Itemid=107
در تکمیل فرمایشات دوستان باید عرض کنم باطری های 2300 کملیون فوق العاده هستند و قیمت 4 عدد از آن با شارژر حدود 30-35 هزار تومان است و با یک جفت از این سری با دوربین a800 کنون حدود 500 شات گرفتم که خیلی بهتر از هر برندی عمل میکنه با توجه به قیمت
تقریبا به دلیل معروف نبودن برند کاملیون در بازار پس تقلبی هم نباید داشته باشد
این مدل
http://www.camelion.ir/images/storie...lwaysready.gif
به هر حال امکان اینکه اشکالی در باتری های شما وجود داشته باشه ، زیاده .
چون من هم زمانی که این دوربین رو داشتم تا نزدیک 500 عکس رو باهاش می گرفتم .
و الآن هم از اونها در فلاش SB-900 استفاده می کنم و تا دویست و گاه دویست و پنجاه عکس رو باهاش فلاش می زنم .
سلام
امروز این فلاش رو خریدم
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم در خصوص باطری شارژبل مناسب
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز مبارک باشد. چند خریدید ؟
بهترین برند سونی میباشد
از مدل CycleEnergy با مشخصات Typ.2700mAh mini.2500mAh AA
جنس مشابه (قلابی) باطری فوق توی بازار زیاد هست که باید دقت داشته باشید بدنه آن به رنگ خاکستری و نوشته روی آن (CycleEnergy ) سبز و رنگ طلای در قسمت منفی باطری. از مشخصات اصل بودن آن است.
باطریها را میتوانید از همونجا تهیه کنید تا 1 ماه پیش که موجود داشتند.نقل قول:
مرسی ممنون
یک و 200 از نورنگار
متاسفانه SONY نداشت
خودم مدلی ک عکسش رو گداشتم دارم 3 و 4 سال هست دارمش
برا ماوس و کیبورد ازش استفاده میکم 2 تا توو ماوس میذارم حدود 1 ماه و خورده ای کار میکنه
نظرتون چیه همینها خوبه یا برم نو بخرم؟
فایل پیوست 33918
دوست عزیز مبارک باشد.
برند Camelion مدل AlwaysReady (سفید رنگ) بخرید با خیال راحت، باطری اگه یک سال هم در فلاش بدون استفاده باقی بمونه همچنان 85% شارژ دارد. این مورد بسیار مهمتر از هر مورد دیگه در استفاده فلاش است. هر سری شارژ هم بستگی به قدرت فلاش حدود 400-500 شات کار میکند.
همیشه یک دست چهارتایی هم به عنوان بکآپ در کیف داشته باشید. برای انجام پروژه هم از روز قبل همه باطریها را شارژ کنید، نیازی نیست که صبر کنید تا شارژ باطری تمام بشه.
من چند سالی است از این باطریها استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
فایل پیوست 33920
بله اینها هم خوبند ولی معمولا 2700 Ah برای فلاش بیشتر پیشنهاد میشه
من خودم از هر دو دارم کاملا راضیم
اگر این مدل را دارین از همین استفاده کنید، کاملا جوابگو هست
با نظر دوستان هم موافقم یک سری باطری اضافهتر هم تهیه کنید بد نیست به عنوان پشتیان اگر بر روی دوربین از گریپت هم استفاده میکنید در اون مورد هم قابل استفاده هست
منم Camelion مدل AlwaysReady استفاده میکنم و راضیم
سونی بدیش اینه که تقلبیش زیاده اما کملیون تقلبی نداره
2700 هاما هم نورنگار داره
اگه کملیون خواستی طبقه زیر پاساژ ایران پگاه یه فروشگاه باطری هست به نام عکاسی مهستان، من از ایشون تهیه کردم، قیمت مناسب بهم داد و تاریخ جدید
33938555
این قسمتی که تو سایت کملیون شماره سریال میزنی تایید میکنه رو میشه لطف کنید...
خدمت شما +
باطری فیلیپس 2700 میلی آمپر از کیفیت و ماندگاری شارژ خوبی برخوردار هست
و همینطور نمونه سونی 2600 ولی این مدل در صورت عدم استفاده بعد یک ماه تقریبا دشارژ میشود
دوستان من شاژر باطري دوربينم رو گم كردم
از كجا ميتونم تهيه كنم؟
Canon 550d
از فروشگاه هایی مثل چاره امکان خرید دارید.خیر غیر اورجینال ها مشکلی ایجاد نمی کنند...
تو چاره چیزی پیدا نکردم ...
عکاسی و فیلم برداری :: باطری و شارژر - چاره: فروشگاه اینترنتی
این میتونه شارژ کنه آیا ؟
والله باید مشخصات اش را ببینید....
به نورنگار هم می توانید زنگ بزنید.مدل های Twin V Pro را حراج کرده اند.فکر کنم سری های قدیمی اش باطری 550 را شارژ نمی کند و باید از سری های جدید اش که حراج نیست خرید کنید.
http://www.dorbinshop.com//staticPages/sale%20Haraj/
باتریها - شارژر همه کاره یونی پال / Unipal Multi Charger
با اجازه جناب قبادی
بنده این مدل رو دارم و برای مواقعی که ممکنه شارژر خیلی ضروری نباشه و بیشتر به صورت مسافرتی استفاده میکنم.
برای باطری قلمی و باطری LP-E6 و باطری G12 استفاده کردم مشکلی هم نداشه اند. فقط به دلیل اینکه مخصوص همون باطری طراحی نشده کانکتورهاش خیلی جالب با باطری درگیر نمیشه و اگه کوچکترین تکونی به شارژر بدید ممکنه باطری ازش جدا بشه.
درود
شارژر باطری D7000 یکی از دوستان خراب شده و به چندجا هم که زنگ زدم نداشتند، راهی برای شارژ باطری هست بدون استفاده از شارژر اصلی؟
با روش های نامتعارف موافقم !
من که یه آداپتور رو برداشتم یه طرفش رو بریدم سیم هاش رو لخت کردم مستقیم وصل کردم به باطری ( البته خروجی آداپتور زیاد نیست که آسیب بزنه)
http://axofile.com/images/qlb5cqwrhmy6lez4d5.png
شارژ شد قشنگ ... تا شارژر اصلش رو گیر بیارم.
سلام عليكم
در زمان بكار گيري روشهاي غيرمتعارف [!] خيلي مراقب باشيد كه باتري تبديل به سلاح متعارف نشه! باتريهاي ليتيوم آيون (مثل باطريهاي موبايل، لپتاپ، دوربين و ...) در صورت بالا رفتن حرارت، شديدا و با دماي شعلهي خيلي بالا آتيش ميگيرن يا در واقع منفجر ميشن.
شارژر مخصوص اين باتريها بايد بتونه با توجه به دماي باتري جريان شارژ رو تنظيم كنه.
خلاصه كه "خطرناكه حسن! خيلي خطرناكه حسن!"
خب البته ما مجبور به استفاده از روشهای نامتعارف نشدیم!
شارژر قسمتی داشت که سیم خروجی اون به بالا و پائین می چرخید و فکر کردیم شاید از داخل قطع شده باشه، بدنه شارژر رو باز کردیم و دیدیم بورد داخل شارژر از محل پایه هاش شکسته و با کمی لحیم کاری و ... درست شد.
(گفتم شاید به درد دیگر دوستان هم بخوره و از هزینه اضافی برای خرید شارژر جلوگیری بشه)
سلام دوستان
باتری اصلیLP-E5و شارژرش گیر میاد یا نه؟ من که هرچی توی مشهد گشتم پیدا نکردم...
علی جان اصلی نیست و اگر باشد آنقدر گران هست که آدم را منصرف کند.
چند راه هست...
برند های غیر اصلی اورجینال Third party مثل هنل که کیفیت بسیار خوبی دارند و قیمت نسبتا معقولی ( البته در گذشته )
کالای حراجی
و یا باتری های غیر اصلی ولی با مارک کانن ( تقلبی ) که به تازگی مدل های با کیفیت و خوب اش در بازار زیاده شده است و قیمت شان حدود 35 تا 40 تومان است و بنده استفاده کرده و می کنم و راضی ام.