-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
ظاهرا تكنولوژي در حال پيشرفت و گذار است و همه ي اين باور هاي مارا دارد زير سوال مي برد. قديمها مي گفتند باتري هاي شارژبل رو تاريخ مصرف نمي زنند چون عمرش از زمان اولين شارژ شروع مي شه و تمام اين حرف ها هم كه باتري بايد حتما خالي باشه و ريفرش و ... هم به نوعي به همين موضوع بر مي گرده ولي امروز دو جفت باتري شارژبل NI MH سوني خريدم و در كمال تعجب ديدم روي بسته توشته Pre Charged و درست هم بود چون شارژر كامل داشت.
حالا جناب حيرتي و جناب بيات و ديگر دوستان در اين مورد چه نظري دارند ؟
فرهادخان! با سلام،
ببخشيد كه اين مطلب شما را امروز ديدم. راستش من چيزي در اين مورد نميدانم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
من بالاخره تصميم گرفتم باطري كملين بخرم. فقط ممنون مي شم راه تشخيص اصلي و فرعي بودن باطري و شارژرش رو بهم بگيد. ضمنن باطري كملين ساخت كجاست؟
با سلام،
1- تصميم درستي گرفتهايد.
2- بايد از فروشنده معتبر بگيريد تا مطمئن باشيد. هرچند من هنوز نوع تقلبي Camelion را نديده و نشنيدهام، ولي اين دليل نميشود. ميتوانيد در پاساژ توكل يا امجد دنبالش بگرديد.
3- لااقل باتريهايي كه در بستههاي PVC عرضه ميشوند (با ظرفيت 2700mAh) ساخت چين هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
راستش الان كمي شك كردم.
يك بار يك بسته باتري قلمي معمولي كمليون خريدم و تا جايي كه يادمه اومدم خونه ديدم نوشته Made in I.R.I و يك سايت با پسوند .ir رو معرفي كرده بود ولي الان هر چه مي گردم سايته رو پيدا نمي كنم.
فرهاد جان راستش شرکتی که برای من کملیون میاره با تاکید وارداتی بودن این محصول برای من جنس میاره در غیر این صورت تمام موجودی رو براش برگشت میزنم
من رو هم کمی مشکوک کردی
دوستان دیگه اگه در این مورد اطلاعاتی دارن بدن من برای مشتری ارزش خاصی میگذارم دوست ندارم جنس غیر اصلی به مشتری بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
فرهاد جان راستش شرکتی که برای من کملیون میاره با تاکید وارداتی بودن این محصول برای من جنس میاره در غیر این صورت تمام موجودی رو براش برگشت میزنم
من رو هم کمی مشکوک کردی
دوستان دیگه اگه در این مورد اطلاعاتی دارن بدن من برای مشتری ارزش خاصی میگذارم دوست ندارم جنس غیر اصلی به مشتری بدم
کاملیون یک کمپانی چند ملیتی است که متشکل از آلمان ، آمریکا ، هنگ کنگ و چین است که توضیحات مفصل توی وبلاگ هست
اما ایران !!!
ایران به عنوان شرکت بازرس برای واردات این باطری فعالیت می نماید که با همین نام کمی ... مسائل گمرکی کاهش می یابد از همان روست که موظف است برای کالاهای وارداتی لیبل فارسی چاپ نماید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
کاملیون یک کمپانی چند ملیتی است که متشکل از آلمان ، آمریکا ، هنگ کنگ و چین است که توضیحات مفصل توی وبلاگ هست
اما ایران !!!
ایران به عنوان شرکت بازرس برای واردات این باطری فعالیت می نماید که با همین نام کمی ... مسائل گمرکی کاهش می یابد از همان روست که موظف است برای کالاهای وارداتی لیبل فارسی چاپ نماید
بروی اکثر باطری های وارداتی هم لیبل سفارش ایران میزنن
اما فرهاد جان صحبت دیگری فرمودند که درمورد ساخت محصول در ایران و I.R.I برروی محصول بود نه واردات چند ملیتی
-
گمان میکنم تولید داخل بودن با تقلبی بودن فرقی بین آسمان تا زیرزمین داشته باشه.
یقینا اگر محصولی تولید داخل هم داشته باشه و اشکال مشخص و یا گزارش خاصی در مورد کیفیت پایین تولید داخل نخوانده باشم محصول تولید داخل را تهیه خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
باتري هاي غير شارژبل اش كه ساخت ايران است شارژبل ها را نمي دانم.
ادرس سايت
http://www.camelionbattery.ir
است اما من هم پس از خواندن نوشته هاي اقا فرهاد مشكوك شدم و پشت بسته بندي باطري هاي plus alkaline را خواندم كه نوشته بود ساخت چين
-
منم امروز رفتم چند تا باطري قلمي معمولي كاملين خريدم. كه روي بر چسب نايلونش آدرس سايت زير رو نوشته:
www.camelion.ir
و اينم بار كد روي برچسب:
4260033151346
وقتي روي دوربينم امتحان كردم تا روشنش كردم آلارم باتري داد و خاموش شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
منم امروز رفتم چند تا باطري قلمي معمولي كاملين خريدم. كه روي بر چسب نايلونش آدرس سايت زير رو نوشته:
www.camelion.ir
و اينم بار كد روي برچسب: 4260033151346
وقتي روي دوربينم امتحان كردم تا روشنش كردم آلارم باتري داد و خاموش شد.
با سلام،
دوست گرامي! اين دقيقاً رفتاري است كه دوربين در برابر باتريهاي قلمي "معمولي" دارد و براي خوشامد كاربر حتي يك عكس هم با اين باتريها نميگيرد. در مشخصات باتريهاي قابل استفاده در دوربين هم تنها دو نوع باتري معرفي شدهاست : Alkaline و NiMH
-
بعد از كلي گشتن آخر بهترين باطري كه گيرم اومد sony بود. نه تونستم كاملين پيدا كنم نه چيز ديگه اي .
مدل باتري:nh-aa 2700 mah cycle energy
روي شارژرشم كه جدا خريدم نوشته بود كه ژاپني و لي بازش كردم روش نوشته بود كه چيني.
شكلشم اينيه كه توي سايت زير هست:
http://www.amazon.com/Sony-Battery-C.../dp/B0002IWC9C
حالا نمي دونم به درد مي خوره يا نه.
-
1 فایل پیوست
سلام
سونی نسل جدیدی از باتریهای قابل شارژ لیتیوم یون خود را معرفی کرد.
به گفته سونی این باتریها در مدت 30 دقیقه تا 99% ظرفیتشان شارژ میشود و بعد از 2000 مرتبه شارژ شدن, 80% ظرفیتشان حفظ میشود.
این باتریها Olivine-type ( زبرجد!) نامیده میشوند
نقل قول:
Sony Launches High-power, Long-life Lithium Ion Secondary Battery Using Olivine-type Lithium Iron Phosphate as the Cathode Material
کد:
http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200908/09-083E/index.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
سونی نسل جدیدی از باتریهای قابل شارژ لیتیوم یون خود را معرفی کرد.
به گفته سونی این باتریها در مدت 30 دقیقه تا 99% ظرفیتشان شارژ میشود و بعد از 2000 مرتبه شارژ شدن, 80% ظرفیتشان حفظ میشود.
این باتریها Olivine-type ( زبرجد!) نامیده میشوند
کد:
http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200908/09-083E/index.html
اگه اشتباه نکنم این همون سری از باطری هایی هست که سونی لطف کرد و در سری اول لبتابهای دل سری اینسپایرون قرار داد و باعث چند آتش سوزی شد و در نهایت در یک مهمانی رسمی که باعث جمع آوری این سری باطری شد
اگه اصلاح شده باشه که عالی اگه نه بازهم همون مشکل قدیمی
-
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش برای مصرف عمومی 2 عدد باطری AAA-300mA از برندی متفرقه به قیمت 2000 تومان خریدم به این نیت که با شارجر سونی ام استفاده کنم.متاسفانه بعد از باز کردن از پک متوجه شدم باطری هاNi-Cd هست.
حال با توجه به اینکه شارجر سونی Ni-Mh هست آیا باطری ها بلا استفاده شده اند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdiafshar
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش برای مصرف عمومی 2 عدد باطری AAA-300mA از برندی متفرقه به قیمت 2000 تومان خریدم به این نیت که با شارجر سونی ام استفاده کنم.متاسفانه بعد از باز کردن از پک متوجه شدم باطری هاNi-Cd هست.
خیر دوست عزیز با همان شارژ هم می توانید نیکل کادمیوم شارژ کنید و هم نیکل متال هیدرید .
اصولا تفاوت شارژ این دو نوع باطری ها فقط در i hold (جریان نگهداری ) آنها می باشد .البته در زمانی که هنوز باطری های نیکل متال وجود نداشتند تولید کنندگان شارژر ها به دلیل پایین بودن جریان باطری های نیکل کادمیوم خروجی جریان شارژر هارا نیز پایین در نظر می گرفتند حدود 90 الی 120 آمپر که امروزه با این جریان نمی شود باطری های نیکل متال را شارژ کرد (به علت طولانی بودن پروسه شارژ) به همین دلیل امروزه دیگر شارژها مختص باطری های نیکل کادمیوم ساخته نمی شوند
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
سلام
جناب بيات اولين پاسخي كه به ذهن من هم خطور كرد كه به دوستمون بدهم اين بود كه چه فرقي دارد. اين باتري ها تفاوتي در نوع شارژ نبايد داشته باشند ولي بعد كه رفتم شارژرم رو نگاه كردم با تعجب ديدم ( مثل بقيه ي شارژر هاي سوني) روي شارژر همانگونه كه در عكس مي بينيد ( البته اين عكس شارژر من نيست) نوشته شده Ni-MH .
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1250834388
نكته ي جالب تر اينكه در پشت شارژر نوشته شده :
CAUTION: Read the instructions before charging. This battery charger must only be used with Sony Ni-MH batteries in AA or AAA size, which are marked "rechargeable"
اگر توجه كنيد حتا از Shall يا Should هم استفاده نشده و با قاطعيت گفته است Must براي همين من هم كمي شك كردم و پاسخ ديگري نيافتم كه به دوستمون بدهم.
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdiafshar
با سلام خدمت دوستان
نه نمی شود
حتما باید باطری قابلیت شارژ nicd داشته باشه
-
با تشکر از شما یک نکته حائز اهمیت اینست که :
با توجه به پیشرفت تکنولوژی کم کم روند تولید باطری های نیکل متال جایگزین نیکل کادمیوم می گردند ( گرچه کادمیوم مزایای برتری هم نسبت به متال دارد ) و فشار هایی که نهاد های زیست محیطی برای تولید کنندگان بوجود می آورند آنها را بر آن می دارد تا بیشتر به تولید باطری های متال رو بیاورند در کنار این مسایل آیا شما ترجیح می دهید باطری 300 میلی آمپر خریداری کنید یا 1000 خوب طبیعی است که هر چه قدر جریان بیشتر مدت زمان کار کردهم بیشتر از آن روی سونی هم مانند دیگر تولید کنندگان بیشتر تمایل به تولید باطری های متال دارد وبه همین دلیل هم طبعا شارژر های آن ( کمی مسایل سیاسی هم در تبلیغات و نشان دادن عدم تولید کادمیوم ) با لیبل متال معرفی می گردند که این خود نشان دهنده توانا بودن این شارژر برای شارژ آمپر های بالا می باشد و طبیعی است که این امر یعنی MUST بودن توصیه سونی بیشتر برای نشان دادن همین امر است ولی....
از لحاظ سخت افزاری سیستم شارژ کادمیوم و متال همان بود که در تاپیک گفتم اگر اطلاعات بیشتر می خواهید می توانید به سایت تولید کنندگان قطعات الکترونیک در زمینه شارژ مانند کمپانی ماکسیم ویا کمپانی معروف سازنده میکروپروسسور ها یعنی اتمل سری بزنید .
ولی این تردید شما کاملا صحیح است زیرا احتمال ورود جریان بالا برای یک باطری 300 میلی آمپر احتمال خراب شدن آن را امکان پدیر می نماید ولی وقتی شارژر هوشمند می گردد وقطعات بصورت پیشرفته طراحی می گردد پروسه قطع اتوماتیک جریان و زمان بندی شارژ این امر را منتفی می نماید اگر در وبلاگ این مقاله را مطالعه نمایید از ساختار َشارژ سونی در شارژرهای نوع سوم قید شده است
موفق باشید
-
سلامي دوباره بر دوستان.
من چندي پيش 4 تا باطري 2700 ميلي آمپر ساعت سوني تهيه كردم كه وقتي آن ها رو شارژ كامل كردم تونستم باشون 135 تا عكس كه 30 تاي آن ها با فلاش گرفته شده بود رو بگيرم. (با دوربين sx1 is)
حالا هم مي خواستم نظر دوستانم رو راجع به عملگرد باطري داشته باشم.
ممنون.
-
با سلام
نظر دوستان در مورد شارژر jpl چیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلامي دوباره بر دوستان.
من چندي پيش 4 تا باطري 2700 ميلي آمپر ساعت سوني تهيه كردم كه وقتي آن ها رو شارژ كامل كردم تونستم باشون 135 تا عكس كه 30 تاي آن ها با فلاش گرفته شده بود رو بگيرم. (با دوربين sx1 is)
ممنون.
میانگین شات برای این باطری با فلاش 300 و بدون فلاش 500
-
بهترین باطری که من سراغ دارم دوراسله که قیمت فروش یک جفت آن 14000تومان البنه با آمپر 35
بعد از اون-- انرژایزر -- پاناسونیک --- کاملیون --- سونی و فکر کنم از لحاظ اقتصادی C.F.L مارک نسبتا خوبیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلامي دوباره بر دوستان.
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
میانگین شات برای این باطری با فلاش 300 و بدون فلاش 500
بدين قرار مشكل از چي مي تونه باشه؟
500 شات كجا و 135 تا كجا!!!!!!؟؟؟؟
الان هم كه باطري ها رو دوباره براي شارژ گزاشتم بعد از گذشت 4 ساعت ديدم كه چراخه شارژره نورش كم و زياد مي شه . بعد از مدتي دوباره چراغش ثابت شد.
به شارژر ه مي خوره كه مشكل داشته باشه.شارژر هموني كه دوستمون farhad44 عكسش رو در همين صفحه گذاشتن.
اگر فكر مي كنيد مشكل از شارژر هستش لطفا يك شارژر خوب به من معرفي كنيد.
-
با سلام
نظر دوستان در مورد شارژر jpl چیست:::confused2::::::confused2::::::confused2 :::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mt158
با سلام
نظر دوستان در مورد شارژر jpl چیست:::confused2::::::confused2::::::confused2 :::
با سلام و خیر مقدم به شما دوست عزیز
اگر منظور شما آن مدل از شارژر jpl که صفحه نمایشگر دارد می باشد جزو شارژرهای fast charg است ونسبتا شارژر خوبی می باشد والبته می بایست یک کلید refresh هم داشته باشد
موفق باشید:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
با سلام و خیر مقدم به شما دوست عزیز
اگر منظور شما آن مدل از شارژر jpl که صفحه نمایشگر دارد می باشد جزو شارژرهای fast charg است ونسبتا شارژر خوبی می باشد والبته می بایست یک کلید refresh هم داشته باشد
سوالم این است که ایا شارژرهای Rapid Charger و Fast Charger و غیره که در مدت کوتاهی باتری را شارژ میکنند ایا به باتری لطمه ای نمیزنند. چون در عمل یکی از این شارژرها دارم که قطع اتوماتیک هم دارد و در ضمن دگمه انتخاب NIcD or NiMh اما در زمان شارژ باتری ها به شدت داغ میشوند و بعد از تعداد شات محدود هم خالی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
سوالم این است که ایا شارژرهای Rapid Charger و Fast Charger و غیره که در مدت کوتاهی باتری را شارژ میکنند ایا به باتری لطمه ای نمیزنند. چون در عمل یکی از این شارژرها دارم که قطع اتوماتیک هم دارد و در ضمن دگمه انتخاب NIcD or NiMh اما در زمان شارژ باتری ها به شدت داغ میشوند و بعد از تعداد شات محدود هم خالی.
این امر کاملا طبیعی می باشد به این دلیل که :
1- هدف از ساخت این نوع شارژرها برای کاهش مدت زمان شارژ است که طبعا این سیستم شارژ به دلیل اعمال جریان بدون کنترل بالا به باطری باعث گرم شدن باطری و کاهش عمر و کاهش بازده باطری می شود.
فکر کنم این مقاله مفید واقع شود
موفق باشید
-
3 فایل پیوست
سلام
مدتی قبل یک شارژر 15 دقیقه ای سانیو گرفته بودم...
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=801
کد:
http://www.sanyohk.com/main/product.php?product_code=CKVACA4J
علاوه بر وزن زیادش, ایرادی که داشت این بود که در نیمی از موارد باتری ها را در 15 دقیقه شارژ نمی کرد.
چراغ شارژ بصورت طبیعی چشمک نمی زد و در دفترچه به همین توضیح بسنده شده بود که در این حالت شارژر قادر به شارژ در 15 دقیقه نیست و عمل شارژ حدود یک ساعت طول خواهد کشید.
در زمان استفاده از کارکیت فندکی خودرو که چند بار مجبور به این کار شدم, هر بار همین اتفاق افتاد.
و مساله دیگری که احساس! کردم این بود که همانطور که باتریها سریع شارژ می شدند, همانقدر هم سریع خالی میشوند و دوام زیادی ندارند.
البته فکر میکنم این شارژری که من گرفته بودم, باتریهایش هم مشکل داشت, اوضاع با باتریهای کملیون کمی بهتر بود.
خلاصه باز تصمیم گرفتم شارژر دیگری بگیرم, در بازار چشمم به این دو مدل شارژر کملیون افتاد که به نسبت قیمتشان شارژرهای بسیار خوبی به نظر میرسند, سمت راستی 12000 تومان و سمت چپی 25000 تومان که LCD دار است و امکان رفرش هم دارد.
فقط نکته ای که در نگاه اول متوجه نمیشوید این است که روی بسته بندی آنها زمان شارژ 2 ساعت و 1.5 ساعت قید شده که برای شارژرهایی با این قیمت عجیب به نظر میرسد, ولی اگر پشت بسته بندی و جدول زمان شارژ را نگاه کنید, میبینید که آن زمان مذکور! برای 2 باتری با ظرفیتهای پایین است, و مثلا ً 4 باتری 2700 را شارژر سمت راستی در حدود 6.5 ساعت و سمت چپی در 4-3 ساعت شارژ میکند.
مدل شارژر سمت چپ BC-1007 و سمت راستی BC-0907 است که این یکی کارکیت فندکی خودرو هم به همراه دارد و آداپتور آن جدا از بدنه است.
البته باز هم به نظرم برای کسی که نخواهد هزینه زیادی بکند, شارژر کملیون BC-1007 با این قیمت بسیار عالی و مناسب است.
اما خودم بالاخره تصمیم گرفتم توصیه های آقای حیرتی عزیز را گوش کنم و علیرغم اینکه برایم سخت بود که 45000 تومان پول برای شارژری که فقط باتریهای فلاشهایم را قرار است شارژ کند؛ بپردازم ... اما این کار را کردم و یک شارژر سونی BCG-34HRMF4 تهیه کردم :::happy:::
به اضافه 4 باتری Camelion: AlwaysReady : 2300 mAh که بنا به توضیح روی بسته بندی بعد از 6 ماه 90% شارژ اولیه و بعد از یک سال هنوز 85% شارژ اولیه را در خود نگه میدارد.
البته آنهایی که من گرفتم, با همین بسته بندی, ولی 2 باتری در هر بسته هستند, جفتی 6000 تومان
بیشتر هدفم این بود که با باتریهای کملیون 2700 قبلیم قاطی نشوند :biggrin:
و بیشترین ظرفیتی هم که در این سری ارایه شده, همین 2300 میلی آمپر است.
کد:
http://www.camelionbattery.com/showart.asp?art=202
http://www.camelionbattery.com/showbat1.asp?bat=541
-
-
توصيه مي كنم قبل از خريد باتري و شاژر سوني اين مقاله رو كه ار سايت سوني هست خونده تا دچار اشتباه من نشين.
هم باتري من و هم شارژر من تقلبي هستند.
کد:
http://www.sony-asia.com/support/announcement/251243/product/bcg-34hrmf4/modelfirst?site=hp_fa_IR_i
-
جناب mashhadi vahid
درباره شارژر BC-0907 کمليون خواستم بگم که اين شارژر 4 باتری 2500 ميلی آمپر را در 1.5 ساعت شارژر ميکند و نيازی به 3 يا 4 ساعت زمان نيست
ولی کيفيت ساختش زياد تعريفی ندارد
مثلا جارفتن باتری ها در بين کنتاکت ها زياد جالب نيست و خيلی سفت و سخت جا ميرود
يا سيم کارکيت و آداپتور آن خيلی نازک و شکننده است
يعنی خلاصه چينی ساز ه !
----------
مدتی است 4 باتری 2000 ميلی آمپر سونی سفيد cycle energy (مشابه always ready های کمليون ) گرفته ام
بسيار عالی کار ميکنند
خصوصا ويژگی نگهداری شارژر به مدت طولانی برای کسانی مثل من که با فواصل زمانی زياد و ناگهانی قصد عکس گرفتن دارند خيلی به درد ميخورد
قبلا مجبور بودم يک دست باتری آلکالاين برای اين جور موارد در کيف دوربين نگاه دارم ولی با اين باتری های از خريد باتری آلکالاين بی نياز شدم
خلاصه به همه دوستان استفاده از اين مدل باتری ها( always ready یا cycle energy , pre charged ) را توصيه ميکنم و فکر کنم باتری های کلاسيک NI-MH به زودی از دور خارج ميشوند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vishtasp
جناب mashhadi vahid
درباره شارژر BC-0907 کمليون خواستم بگم که اين شارژر 4 باتری 2500 ميلی آمپر را در 1.5 ساعت شارژر ميکند و نيازی به 3 يا 4 ساعت زمان نيست
ولی کيفيت ساختش زياد تعريفی ندارد
مثلا جارفتن باتری ها در بين کنتاکت ها زياد جالب نيست و خيلی سفت و سخت جا ميرود
يا سيم کارکيت و آداپتور آن خيلی نازک و شکننده است
يعنی خلاصه چينی ساز ه !
سلام
والا شارژر 1007 که زمانهای شارژش اینطوری بود, از طرفی این مطلب را کسی که در آن فروشگاه بود و گفت خودش از این شارژر دارد به من گفت (که بیشتر از 3 ساعت زمان میبرد) ولی طبق مشخصات سایت باید کمتر باشد,اما در سایت کملیون هم ذکر نشده که آن زمانها برای چند باتری است
کد:
http://www.camelionbattery.com/showart.asp?art=190&dir=4
خب حالا بعد از شارژ کردن 3-2 سری باتری با این شارژر سونی BCG-34HRMF4 چند نکته رو که به چشمم خورده بگم:
ظاهر شیک و کیفیت مواد بکار رفته بسیار بالاست, اما از نظر جا خوردن باتری ها (که شما هم در مورد آن کملیون اشاره کردید) به نظرم اصلا ً جالب نیامد, همین مساله موقع بیرون آوردن باتری هم وجود دارد, به علاوه اینکه شیارهایی که باتریها در آن قرار میگیرند عمق زیادی ندارند و بخصوص در مورد دو باتری کناری, کمی از حالت موازی با باتریهای وسطی خارج میشود که باید بعد از قرار دادن باتریها در شارژر, با نوک انگشت آنها را در جای خود فیکس کرد.
و نکته ء دیگر اینکه چقدر میشود به دقت LCD این شارژرها اطمینان کرد؟
چون امروز 4 باتری را که با هم در فلاش استفاده میکنم در شارژر برای شارژ قرار دادم, قاعدتا ً باید میزان شارژ هر 4 باتری یکی میبود (اگر همگی سالم باشند) که در کمال تعجب دیدم یکی از آنها یک درجه شارژ کمتر در LCD دارد, جالب اینکه در اواخر کار, باتریی که شارژ کمتری از بقیه داشت, زودتر از بقیه پر شد, و بعد از مدتی متوجه شدم میزان شارژ 3 باتری دیگر کمتر از میزانی بود که در اوایل شارژ روی LCD دیده میشد ( یعنی در اول شارژ به نظر میرسید که 2/3 باتری پر است, اما بعد از یکی دو ساعت 1/3 پر بود, در همین موقع آن باتری دیگر کامل شارژ شده بود)
جا داره یادی بکنم از شارژر مرحومم که به همراه دوربین قبلی ام دادمش.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...3495#post43495
http://www.akkasee.com/forum/showthr...1438#post61438
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
خب حالا بعد از شارژ کردن 3-2 سری باتری با این شارژر سونی BCG-34HRMF4 چند نکته رو که به چشمم خورده بگم:
ظاهر شیک و کیفیت مواد بکار رفته بسیار بالاست, اما از نظر جا خوردن باتری ها (که شما هم در مورد آن کملیون اشاره کردید) به نظرم اصلا ً جالب نیامد, همین مساله موقع بیرون آوردن باتری هم وجود دارد, به علاوه اینکه شیارهایی که باتریها در آن قرار میگیرند عمق زیادی ندارند و بخصوص در مورد دو باتری کناری, کمی از حالت موازی با باتریهای وسطی خارج میشود که باید بعد از قرار دادن باتریها در شارژر, با نوک انگشت آنها را در جای خود فیکس کرد.
و نکته ء دیگر اینکه چقدر میشود به دقت LCD این شارژرها اطمینان کرد؟
چون امروز 4 باتری را که با هم در فلاش استفاده میکنم در شارژر برای شارژ قرار دادم, قاعدتا ً باید میزان شارژ هر 4 باتری یکی میبود (اگر همگی سالم باشند) که در کمال تعجب دیدم یکی از آنها یک درجه شارژ کمتر در LCD دارد, جالب اینکه در اواخر کار, باتریی که شارژ کمتری از بقیه داشت, زودتر از بقیه پر شد, و بعد از مدتی متوجه شدم میزان شارژ 3 باتری دیگر کمتر از میزانی بود که در اوایل شارژ روی LCD دیده میشد ( یعنی در اول شارژ به نظر میرسید که 2/3 باتری پر است, اما بعد از یکی دو ساعت 1/3 پر بود, در همین موقع آن باتری دیگر کامل شارژ شده بود)
وحيد عزيز! با سلام،
البته در اين خصوص جناب بيات قطعاً توضيحات جامعتري دارند، اما :
1- فكر ميكنم در خصوص تركيبات شيميايي، ساختمان و مقاومت داخلي باتريها، آمپراژ 4 خانه شارژر، خالي بودن كامل باتريها حتي در بار اول و ساير موارد، يكنواختي مطلق و كامل تقريباً غيرممكن است و لذا هماهنگي كامل باتريها معمولاً پيش نميآيد.
2- محل استقرار سر باتريها (قطب مثبت) چندان راحت و بي دغدغه نيست، اما كاملاً قابل اغماض است و قلق دارد كه دستتان خواهد آمد.
3- بندهاي 3گانه آيكون باتري مساوي نيستند و همانطور كه قبلاً هم در تاپيك گفتهام، فقط مرحله شارژ يا دشارژ را آن هم به صورت تقريبي نشان ميدهند. (مثلا)ً بند اول نيم ساعته پر ميشود، بند دوم 3 ساعته و بند سوم 1 ساعته.
-
علت خطای نشانگر شارژرهای سونی
سوالی که آقای وحیدی راد مطرح کردند یک مشکل اساسی در تمامی شارژر های باطری حتی شارژر های موبایل می باشد که بصورت مانیتورینگ وضعیت شارژ را نشان می دهند .
اصولا در داخل سیستم سخت افزاری شارژرهای مانیتورینگ (lcd دار) برای نشان دادن مقدار شارژ موجود در باطری تنها از یک عدد مقاومت برای تخلیه 15 ثانیه ای استفاده می شود که در هنگام تخلیه کوتاه مدت مقاومت ، یک مدار op amp به مقاومت متصل شده و اختلاف ولتاژ بیس و خود باطری را اندازه گیری می کند و در LCD نشان میدهد اما ....
اما علت این خطای تشخیص چیست ؟
این امر به 3 عامل بستگی دارد
1- وجود تلرانس در خود قطعات سخت افزاری که این خطا را اعمال می کند
2- واکنش های متفاوت باطری ها در لحظه تخلیه کوتاه مدت که عمدتا ثابت نیستند و این خود عامل این خطا می شود
3- مدت زمان 15 ثانیه ای تخلیه مقاومت معمولا با دمای محیط ، دمای باطری و .. تداخل کرده و بصورت دقیق این امر را نتوانسته اعمال کند
در نتیجه این خطا بروز می نماید که این امر بسیار مهمی در شارژر محسوب نمی شود زیرا حتی در زمان کامل بودن بند های نمایشگر بازهم عمل شارژ صورت می پذیرد تا اینکه خود مدار، فرمان قطع را انجام دهد .
طبیعی است اگر بخواهیم این خطا به صفر نزدیک بشود حجم شارژ و قیمت شارژ بسیار بالا میرود
-
سلام من تازه عضو سايت شدم ميخواستم من رو راهنمائي كنيد .
من يه دوربين sx10 دارم باطريهام دوراسل 2650 ميلي آمپر ميخواستم بدونم چه شارژري براش بگيرم بهتره قيمت شارژر هم بيشتر از 35000 تومان نباشه . ضمناً در مورد اين شارژر سوني نظرتون چيه BCG-34HRMF4 قبلاً از راهنمائي تون ممنونم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
سلام من تازه عضو سايت شدم ميخواستم من رو راهنمائي كنيد .
من يه دوربين sx10 دارم باطريهام دوراسل 2650 ميلي آمپر ميخواستم بدونم چه شارژري براش بگيرم بهتره قيمت شارژر هم بيشتر از 35000 تومان نباشه . ضمناً در مورد اين شارژر سوني نظرتون چيه BCG-34HRMF4 قبلاً از راهنمائي تون ممنونم .
با سلام، پاسخ كليه پرسشهاي شما در ميان 1007 پست بالا به وفور پيدا ميشود.
-
سلام دوباره بر دوستان
من اينبار بعد از خواندن 50 صفحه ي اخير اين تاپيك به نتايج زير براي خريد شارژر و باتري رسيدم:
در بين شارژرها از همه بيشتر شارژر BCG-34HRMF4 سوني مورد تاييد بود و بعد از آن چند مودل از شارژرهاي CAMELION.
از نظر باتري هم به ترتيب برند هاي CAMELION مخصوصا باتري 2700 MAH و بعد CFL AA3000 SERIES وبعد از همه SONY مورد تاييد دوستان بود.
بر اين اساس من نيز تصميم به خريدن شارژر BCG-34HRMF4 سوني از نمايندگي ايران رهجو و باتري هاي CAMELION از پاساژ امجد يا توكل (به توصيه ي آقاي حيرتي) كردم.
با اين اوصاف اگر دوستان توصيه اي براي كامل كردن اين نتيجه گيري دارند ممنون مي شم كه ذكر كنند.
در آخر هم از همه ي دوستان از بابت اين تاپيك كامل و مفيد و سعي و تلاششون براي آگاهي دوستان شديدا سپاسگزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
سلام دوباره بر دوستان
بر اين اساس من نيز تصميم به خريدن شارژر BCG-34HRMF4 سوني از نمايندگي ايران رهجو و باتري هاي CAMELION از پاساژ امجد يا توكل (به توصيه ي آقاي حيرتي) كردم.
با اين اوصاف اگر دوستان توصيه اي براي كامل كردن اين نتيجه گيري دارند ممنون مي شم كه ذكر كنند.
.
به عنوان يك نظر شخصي شديدا با خريد باتري و شارژر از دو برند متفاوت مخالفم ضمن اينكه شارژري رو كه انتخاب كرده ايد توي پك خودش 4 عدد باتري شارژبل سوني داره. به نظرم وقتي از همون باتري ها استفاده كنيد ديگه از فكر خريد باتري ديگر بيرون خواهيد آمد.
-
جالب اينجاست كه وقتي پيگيرر خريدش از شهرستان شدم از سه تا نمايندگي كه در شهر كرمان هست هيچ كدوم اين شارژر رو نداشتن و آخري هم به من جواب داد كه اين شارژر كم ياب شده و اگر از سرش گير بياري قطعا يا درجه 2 و يا تقلبي هستش
بعد از اين به شركت ايران رهجو در تهران تماس گرفتم و اون گفت كه به قيمت 39 تومان موجود داريم
و براي خريد در تهران اين آدرس رو به من داد: خيابان سميه - بين قرني و ويلا- پلاك 233 !!!!
نظر دوستان راجع به اين آدرس چيه؟؟؟
چون كه من در كرمان هستم يكم خريد شارژر برام مشكل شده به همين دليل نياز به راهنمايي دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
به عنوان يك نظر شخصي شديدا با خريد باتري و شارژر از دو برند متفاوت مخالفم ضمن اينكه شارژري رو كه انتخاب كرده ايد توي پك خودش 4 عدد باتري شارژبل سوني داره. به نظرم وقتي از همون باتري ها استفاده كنيد ديگه از فكر خريد باتري ديگر بيرون خواهيد آمد.
جناب حسيني! با سلام،
1- با توجه به مكانيزم عمومي عمل شارژ در شارژرها و باتريهاي NiMH ، برخلاف شما معتقدم كه رفتار مطلوب يك شارژر نبايد محدود به باتري آشنا باشد و اساساً يكي از محاسن عمده شارژرهاي خوب آن است كه رفتارشان در برابر انواع باتريهاي قابل شارژ معتبر (البته تعريف شده براي شارژر از نظر نوع)، متعادل و منطقي است.
2- شارژر BCG-34 HRMF هم از شارژرهاي بسيار خوب مذكور در بند 1 است كه عملاً نتيجه تعامل آن با باتريهاي C.F.L و Camelion (آزمايش پس داده با چندين سري) بهتر بوده كه طبيعتاً اين، به كيفيت بالاتر باتريهاي يادشده در قياس با باتريهاي سوني داخل بسته برميگردد.
3- با توجه به آن كه ظاهراً دوربين دوستمان ali.h از مدل Sx1 است، طبعاً به عنوان يدكي نياز به 4 باتري ديگر دارند كه در اين خصوص تأكيد من اين است كه حتماً خريد باتريهاي سوني از نوعي كه در بسته شارژر مورد اشاره موجود است، اولين و آخرين باشد و در واقع قصور اين باتريها را بايد به بزرگي شارژرشان بخشيد. نه اينكه باتريها بد باشند، نه! بلكه وقتي انتخابهاي خيلي بهتري داريم، چرا بايد به باتريهاي متوسط محدود شويم.
4- البته چون تجربهاي از باتريهاي Cycle Energy سوني ندارم، نظري در مورد آنها نميدهم. ولي بر اساس نظر دوستاني چون جناب قبادي باتريهاي متفاوت و خوبي به نظر ميرسند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
جالب اينجاست كه وقتي پيگيرر خريدش از شهرستان شدم از سه تا نمايندگي كه در شهر كرمان هست هيچ كدوم اين شارژر رو نداشتن و آخري هم به من جواب داد كه اين شارژر كم ياب شده و اگر از سرش گير بياري قطعا يا درجه 2 و يا تقلبي هستش
بعد از اين به شركت ايران رهجو در تهران تماس گرفتم و اون گفت كه به قيمت 39 تومان موجود داريم
و براي خريد در تهران اين آدرس رو به من داد: خيابان سميه - بين قرني و ويلا- پلاك 233 !!!!
چون كه من در كرمان هستم يكم خريد شارژر برام مشكل شده به همين دليل نياز به راهنمايي دارم.
سلام
براتون لينكي PM كردم كه اگر خواستيد اينترنتي خريد كنيد معتبر تره قيمت رو هم زده 38 هزار تومان !
پي نوشت : جناب حيرتي بله من هم در مورد باتري هاي يدك با شما موافقم ولي يافتن باتري اصل كمليون ( اون هم در كرمان) به نظر سخت مياد و از طرفي فكر نمي كنم باتري هاي اصل موجود در بازار بيش از 10% با هم متفاوت باشند و بر اين اساس من ( باز هم نظر شخصي) ترجيح مي دهم يدكي ها هم همنام با شارژر بخرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
با سلام،
به يك دوست در تهران بسپاريد مستقيماً مراجعه و موضوع را بررسي كند يا از نمايندگي پايتخت خريداري و ارسال نمايد، البته با دو جفت باتري Camelion 2700mAh يا C.F.L 3000 Series
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
3- با توجه به آن كه ظاهراً دوربين دوستمان ali.h از مدل Sx1 است، طبعاً به عنوان يدكي نياز به 4 باتري ديگر دارند كه در اين خصوص تأكيد من اين است كه حتماً خريد باتريهاي سوني از نوعي كه در بسته شارژر مورد اشاره موجود است، اولين و آخرين باشد و در واقع قصور اين باتريها را بايد به بزرگي شارژرشان بخشيد. نه اينكه باتريها بد باشند، نه! بلكه وقتي انتخابهاي خيلي بهتري داريم، چرا بايد به باتريهاي متوسط محدود شويم.
جناب حسيني و جناب حيرتي از كمكتون بينهايت تشكر.
بله دوربين من sx1 is هستش. اين دوربين چه خصوصيتي دارد كه شما چهار باتري يدگي را توصيه مي كنيد؟
اين سوال رو براي آگاهي خودم از اين دوربين مي پرسم. البته تا حدودي احساس مي كنم كه مصرف باتري اين دوربين از sx10 is بيشتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
بله دوربين من sx1 is هستش. اين دوربين چه خصوصيتي دارد كه شما چهار باتري يدگي را توصيه مي كنيد؟
اين سوال رو براي آگاهي خودم از اين دوربين مي پرسم. البته تا حدودي احساس مي كنم كه مصرف باتري اين دوربين از sx10 is بيشتر است.
خصوصیت آن این است که 4 باتری قلمی میخورد! :cool:
منظور جناب حیرتی این نبوده که دوربین شما مصرف باتری غیر طبیعی دارد, هدف از خرید 4 باتری دیگر, فقط داشتن باتری زاپاس برای وقتی است که باتریهای دیگرتان خالی شدند یا در حال شارژند.
من هم وقتی S3 IS داشتم, 2 سری باتری داشتم (8 تا)
-
با سلام،
در توضيح بيشتر نكتهاي كه جناب قديري راد نوشتهاند، اضافه ميكنم اصلاً تنها نقطه قوت دوربينهاي اينچنيني كه طرفداران آن (از جمله خود من) بر آن تأكيد ميكنند، همين است كه به محض اتمام باتري در ميانه كار عكاسي، باتري يدكي سريع و به مراتب ارزان در دسترس است و صحنههاي حساس و حياتي از دست نميروند. فرض كنيد در حين عكاسي از يك مجموعه تاريخي در يك سفر توريستي باتريهايتان تمام شد. چه ميكنيد؟ و اگر نخواهيم باتري يدكي داشتهباشيم، اساساً چه كاري است كه با خريد اين تيپ دوربين، خود را درگير كارهاي شاقي چون تحقيق و شناسايي معدود شارژرها و باتريهاي اصل و مرغوب از ميان اين همه اجناس تقلبي بازار كنيم؟ كاري كه همين الان هم خيلي از مردم و نيز بسياري از اعضاي همين فروم مخالف آنند و ترجيح ميدهند با خريد دوربينها و تجهيزات مجهز به باتريهاي Li-ion از اين دردسرها بركنار بمانند. اصلاً فكر ميكنيد دليل تشكيل اين تاپيك با بيش از 1000 پست (تاكنون) چه بوده؟ بله! اين تاپيك از تبعات انتخاب غالباً آگاهانه و عمدي دوربينهايي است كه باتري قلمي ميخورند.
-
ali-h
آقا برای باتری رزرو حتما توصيه ميکنم از باتری Cycle Energy سونی استفاده کنيد
نگهداری شارژر به مدت طولانی ( چندين ماه ) مزيت بسيار ارزشمند و کاربردي این نوع باتری هاست
-
سلام من ديروز رفتم ايران رهجو اين مدل BCG-34HRMF4 سوني رو همراه با چهار تا باطري خودش كه 2700 خريدم يه سوال داشتم .
مگه نبايد بار اولي كه باطري رو شارژ ميكني حدود 10 ساعت توي شارژ بمونه ولي اين شارژ بعد از 5/30 شارژ كامل شد و چراغ اون خاموش شد لطفاً به من بگيد چيكار بايد بكنم آيا اين شارژ اوليه كم باعث از كار افتادن باطيريهام نمشيه لطفاً راهنمايي كامل كنيد ؟
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
سلام من ديروز رفتم ايران رهجو اين مدل BCG-34HRMF4 سوني رو همراه با چهار تا باطري خودش كه 2700 خريدم يه سوال داشتم .
مگه نبايد بار اولي كه باطري رو شارژ ميكني حدود 10 ساعت توي شارژ بمونه ولي اين شارژ بعد از 5/30 شارژ كامل شد و چراغ اون خاموش شد لطفاً به من بگيد چيكار بايد بكنم آيا اين شارژ اوليه كم باعث از كار افتادن باطيريهام نمشيه لطفاً راهنمايي كامل كنيد ؟
با تشكر
سلام
حالا آيه نيومده كه حتما 10 ساعت طول بكشه. معمولا باتري ها بعد از چند بار خالي و پر شدن به راندمان حداكثرشون مي رسند. شما نگران نباشيد.
-
نگران نباشيد
هيچ نيازی نيست که شارژ اوليه 10 ساعت طول بکشه
زمان حدود 5 ساعت برای اون مدل شارژر و باتری کاملا طبيعی و نرماله
-----------
من پست آقا فرهاد 44 را نديده بودم
ايشون درست ميگويند
-
جناب ma17! با سلام،
1- ضمن تأييد گفته دوستان از شما ميپرسم اين 10 ساعت را از كجا آوردهايد؟
2- آيا راهنماي شارژر را خواندهايد؟ اگر خير، چرا؟
3- اين توصيه غلط 8 يا 10 ساعت شارژ اوليه كه متأسفانه در برخي سايتهاي تخصصي موبايل و .... هم ترويج ميشود، هيچ مبنايي ندارد جز آن كه در خصوص برخي از وسايل شارژي قديمي خصوصاً با باتري Nicd صادق بود و در دفترچه راهنماي وسيله مربوط هم تأكيد ميشد و در خيلي از باتريهاي امروزي كاربردي ندارد.
4- در موبايلها و شارژرهاي اتوماتيك نظير شارژر مورد بحث كه برد آنها مجهز به سيستم قطعكن است، اساساً بيشتر به برق بودن شارژر فايدهاي ندارد، چون جريان شارژ قطع شدهاست.
-
1 فایل پیوست
سلام
دو هفته پیش که شارژر سونی BCG-34HRMF4 را گرفتم, روز بعد باتریهای سونی همراهش و باتریهای کملیون 2700 ام را با آن شارژ کردم. دیروز (دقیقا ً بعد از 13 روز) وقتی خواستم از آنها استفاده کنم, متوجه شدم باتریهای سونی به کلی دشارژ شده اند!! در حالیکه باتریهای کملیون آماده بکار بودند.
البته احتمالا ً زمان نگهداری شارژ آنها از 13 روز هم کمتر است, در واقع من روز 13 ام متوجه قضیه شدم.
نتیجه اینکه: هیچوقت به باتریهای سونی اعتماد نداشتم, تجربه عملیم هم مزید بر علت شد!
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1252263781
* البته این قضیه هم ممکن است اتفاقی باشد و نمیخواهم آن را به کل تعمیم دهم, فقط بیان یک تجربه بد بود.
-
سلام
وحيد جان بارها و بارها اتفاق افتاده ( يعني اصولا هميشه همين كار رو مي كنم) كه من مثلا 60-50 تا عكس با فلاش گرفته ام و دوربين را چند هفته ( يكي دوبار نزديك 2 ماه) بايگاني كرده ام و بعد از آن مدت دوباره 60-50 تا عكس و تكرار اين عمل براي چند بار و در يكسال اخير فقط هر چند ماه يك بار باتري هاي فلاش رو شارژ مي كنم.
به احتمال قوي باتري ها يا مشكل دارند يا تقلبي اند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
وحيد جان بارها و بارها اتفاق افتاده ( يعني اصولا هميشه همين كار رو مي كنم) كه من مثلا 60-50 تا عكس با فلاش گرفته ام و دوربين را چند هفته ( يكي دوبار نزديك 2 ماه) بايگاني كرده ام و بعد از آن مدت دوباره 60-50 تا عكس و تكرار اين عمل براي چند بار و در يكسال اخير فقط هر چند ماه يك بار باتري هاي فلاش رو شارژ مي كنم.
به احتمال قوي باتري ها يا مشكل دارند يا تقلبي اند.
سلام مجدد
والا در مورد این شارژر که بنده با توجه به توصیه های آقای حیرتی عزیز که بارها و بارها در این تاپیک تکرار کردند, همه نکات را مد نظر داشتم و از جای مطمئنی هم خرید کردم, طبق آن لینک شرکت سونی هم موارد تفاوت شارژر تقلبی و اصلی را چک کردم که مشکلی نبود (در واقع کیفیت ظاهری آن و باتریهایش آنقدر مرغوب است که اگر هم تقلبی باشد, باید به تولید کننده اش دست مریزاد گفت! :::happy::: )
حالا مشکل کجاست نمیدانم , اگر باتری ها هم خراب باشند, قاعدتا ً شارژر باید این مساله را تشخیص بدهد.
* راستی صحبت تشخیص باتری های خراب شد ؛ همان روزهای اول برای تست این قضیه 4 باتری انرجایزر و 4 باتری فوجیتسو را که مدتها بود به دلیل خرابی کنار گذاشته بودم, داخل شارژر گذاشتم.
خرابی 4 باتری فوجیستو که ظرف چند ثانیه تشخیص داده شد و بیرون آوردمشان.
اما از 4 باتری انرجایزر؛ فقط 2 باتری به عنوان خراب شناخته شد و 2 باتری دیگر را شارژ کرد, هر چند که زمان شارژ کمی بیش از حد طول کشید (حدود 5-4 ساعت برای دو باتری)
اما یکی دو روز بعد که خواستم ببینم وضعیت شارژ آن دو باتری انرجایزر در چه حال است, متوجه شدم شارژ ندارند.
در واقع برایم سوال شد که اصلا ً " خراب" از نظر شارژر دقیقا ً به چه باتریهایی گفته میشود؟ :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
دو هفته پیش که شارژر سونی BCG-34HRMF4 را گرفتم, روز بعد باتریهای سونی همراهش و باتریهای کملیون 2700 ام را با آن شارژ کردم. دیروز (دقیقا ً بعد از 13 روز) وقتی خواستم از آنها استفاده کنم, متوجه شدم باتریهای سونی به کلی دشارژ شده اند!! در حالیکه باتریهای کملیون آماده بکار بودند.
البته احتمالا ً زمان نگهداری شارژ آنها از 13 روز هم کمتر است, در واقع من روز 13 ام متوجه قضیه شدم.
نتیجه اینکه: هیچوقت به باتریهای سونی اعتماد نداشتم, تجربه عملیم هم مزید بر علت شد!
* البته این قضیه هم ممکن است اتفاقی باشد و نمیخواهم آن را به کل تعمیم دهم, فقط بیان یک تجربه بد بود.
ظاهرا اين مشکل عمومي باتريهاي 2700mah همراه با اين شارژر است. بنده هم اين شارژر را خريدم و همين مشکل شما را داشتم وقتي به فروشنده مراجعه کردم متوجه شدم که اولين کسي نيستم که از اين مشکل شاکي هست. باتريهاي سوني اصلي 2500 ميلي آمپر خريدم و الان نزديک 3 سال هست که استفاده مي کنم و آن مشکل را ندارند.
-
با سلام
جناب آقاي حيرتي ممنون از راهنمائي شما . من اين قضيه ده ساعت شارژ رو از همين فروشنده ها شنيدم و سال قبل كه باطري دوراسل و شارژر دوراسل داشتم براي بار اول همين كار رو كردم مثل اكثر موبايلهايي كه ميخري و ميگن بايد بار اول ده ساعت توي شارژ باشه . فكر كردم كه اين بار هم بايد همين كار رو بكنم .
ضمناً من اين باطريها رو از خود شركت ايران رهجو در خيابان سميه خريدم . ولي بعد از شارژ اول با حدود 50 -60 تا عكس با فلاش شارژ باطري تموم شد . ولي ديگه اون رو شارژ نكردم ميخواستم بدونم براي بار اول طبيعيه كه كم شارژ نگه داره يا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
سلام
من هم مشکل شما را دارم و فکر میکنم چند ساعت بعد از شارژ اگه استفاده نکنی خالی میکنه !!!!
شاید 2700 کلا اینطوری باشه و به قول معروف مدلشه!!!
من یک سری 2500 گرفتم و این مشکل را ندارم...
-
گزارشات منفی درباره باتری 2700 mah سونی داره کم کم زياد ميشه
بد نيست يه تحقيقی در اين مورد بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام مجدد
والا در مورد این شارژر که بنده با توجه به توصیه های آقای حیرتی عزیز که بارها و بارها در این تاپیک تکرار کردند, همه نکات را مد نظر داشتم و از جای مطمئنی هم خرید کردم, طبق آن لینک شرکت سونی هم موارد تفاوت شارژر تقلبی و اصلی را چک کردم که مشکلی نبود (در واقع کیفیت ظاهری آن و باتریهایش آنقدر مرغوب است که اگر هم تقلبی باشد, باید به تولید کننده اش دست مریزاد گفت! :::happy::: )
حالا مشکل کجاست نمیدانم , اگر باتری ها هم خراب باشند, قاعدتا ً شارژر باید این مساله را تشخیص بدهد.
* راستی صحبت تشخیص باتری های خراب شد ؛ همان روزهای اول برای تست این قضیه 4 باتری انرجایزر و 4 باتری فوجیتسو را که مدتها بود به دلیل خرابی کنار گذاشته بودم, داخل شارژر گذاشتم.
خرابی 4 باتری فوجیستو که ظرف چند ثانیه تشخیص داده شد و بیرون آوردمشان.
اما از 4 باتری انرجایزر؛ فقط 2 باتری به عنوان خراب شناخته شد و 2 باتری دیگر را شارژ کرد, هر چند که زمان شارژ کمی بیش از حد طول کشید (حدود 5-4 ساعت برای دو باتری)
اما یکی دو روز بعد که خواستم ببینم وضعیت شارژ آن دو باتری انرجایزر در چه حال است, متوجه شدم شارژ ندارند.
در واقع برایم سوال شد که اصلا ً " خراب" از نظر شارژر دقیقا ً به چه باتریهایی گفته میشود؟ :biggrin:
جناب قديري راد عزيز (و نيز قابل توجه جناب ma17) ! با سلام،
1- به احتمال بسيار قوي شارژر و باتريهاي تهيه شده اصل هستند و جاي نگراني نيست.
2- به نظر ميرسد اين، جزو يكي دو شارژ اول شما بوده و لذا همانطور كه تعداد عكس با شارژهاي اوليه بعضاً حتي به 30% ظرفيت نهايي هم نميرسد، طبعاً زمان تخليه خودبخود هم كوتاه خواهد بود. اما در هر صورت زمان تخليه خودبخود باتريهاي سوني فوق حتي از نصف زمان مربوط به Camelion و C.F.L هم كمتر است.
3- اگر منظورتان از باتريهاي Energizer همان باتريهاي نقرهاي - سبز 2500mAh است، بايد بگويم اين باتريها بسيار مرموز و رفيق نيمهراه هستند و خود مرا 2 بار در مسافرت قال گذاشتند. يعني در حالي كه همان روز شارژ شده بودند و شارژر هم نشاني از خرابي نداشت، بعد از گرفتن 20 عكس (در حالي كه تقريباً نو بودند و خيلي از آنها استفاده نشدهبود) دوربين خاموش شد. به همين دليل آنها را بخشيدم به دوستي كه چندان استفادهاي از باتري نميكند! نتيجهگيري من از اين رفتار باتريها اين بود كه اين مدل از باتريهاي شارژي انرژايزر نسبت به بيكار ماندن در حالي كه شارژ هم شدهاند، بسيار آسيبپذيرند و شارژر هوشمند سوني هم قادر به تشخيص اين ايراد نيست.
4- قاعدتاً شارژر براي تشخيص خرابي باتري از علايمي استفاده ميكند كه ظاهراً در باتري انرژايزر فوق كه عمري هم نكرده، ديده نميشود.
5- در پايان بايد گفت هرچند باتريهاي سوني همراه شارژر بهترين نيستند، اما بدهم نيستند و نميتوان به آنها "باتري بد" اطلاق كرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
ضمناً من اين باطريها رو از خود شركت ايران رهجو در خيابان سميه خريدم . ولي بعد از شارژ اول با حدود 50 -60 تا عكس با فلاش شارژ باطري تموم شد . ولي ديگه اون رو شارژ نكردم ميخواستم بدونم براي بار اول طبيعيه كه كم شارژ نگه داره يا نه ؟
با سلام مجدد، بله، اين كاملاً طبيعي است.
-
سلام بچه ها .
من دیروز یه شارژر Kodak گرفتم که همراه با 4 باتری 2100 بود . هر چند که دیگه کار از کار گذشته اما آیا چیز بدرد بخوری هست یا نه ؟
منظورم اینه که کسی kodak رو تست کرده ؟ آیا مطمئنه ؟
-
سلام
من چند وقت پیش یه شارژر سونی SONY BCG-34HRMF4 به قیمت 38،000 تومان از توپخونه گرفتم.
یه شارژر کملیون Camelion BC-1007 هم چند هفته پیش به قیمت 10،000 تومان ار همون پاساژای توپخونه خریدم.
اینا تجربیات من در مورد ایندور شارژر هستش:
1- شارژر سونی خیلی خیلی نازک نارنجی تشریق دارن (بعضی از دوستان میگن هوشمند!) یعنی یه ذره که باطری به آخر عمرش نزدیک میشه ارور میده و میگه باطری عمرش تموم شده. مثلا من 8 تا باطری CFL که داشتم که این شارژر گفت خرابه. ولی بعد از اون بیش از 20 بار با کملیون شارژش کردم . هنوزم داره کار میکنه.
2- سونی رفرش داره ولی کملیون نداره.
3- سونی نمایشگر داره اما کملیون فقط چراغ جداگانه برای هر باطری داره. نمایشگرش زیادم مهم نیست.
در مجموع من شارژر کملون رو بیشتر میپسندم. هم قیمتش مناسبه هم کاراییش بهتره به نظر من.
ضمنا قیمت باطری نیم قلمی کملیون Always Ready با ظرفیت 800 توب توخونه 3500 و باطری قلمیش با ظرفیت 2100 سری Always Ready به 4500 تومان بود.
-
سلام بر دوستان
خوب، منم چند وقتي كه دارم از اين شارژر lcd دار سوني استفاده مي كنم.
براي من كه زياد خوب نبوده.
بايد بگم كه اين شارژر رو از خود ايران رهجو در سميه گرفتم. هولو گرام سوني هم داشت.
بار اول كه باتري هاي همراش رو داخل شارژر گذاشتم بر طبق گفته ي كاتالوگ همراش 5.5 ساعت طول كشيد تا شارژ شدند.
كه با هاشون 250 تا شات كه 80 تا شون با فلش بود انداختم.
شارژ دوم باتري ها خيلي عجيب بود.
يكي از باتري ها 2 ساعته شارژ شد و بعد از 5 ساعت شارژش نصفه شد و روي هم رفته همه ي باتري ها 8 ساعته شارژ شدند.
با ين شارژ تونستم 150 شات كه 40 تاش با فلش بود بندازم.(بر عكس طبيعت باتري ها)
بار سوم يكي از باتري ها دو ساعته شارژ شد و بقيه 6 ساعته. ( البته قبلش با چراغ قوه باتري ها رو تا آخر خالي كردم)
با اين شارژ تونستم 60 تا عكس كه اكثرا بدون فلش بود بندازم.
و اين جا بود كه حسابي حالم گرفته شد.:::angry:::
بار چهارم بعد از خالي كردن باتري ها اونا رو گذاشتم برا شارژ و كليد refresh رو هم زدم.
يكي از باتري ها 2 ساعته و بقيه 6 ساعته شارژ شدند.
بعد از شارژ كامل سيم شارژر رو از پريز كندم و دوباره به پريز وصل كردم.
بعد از چك باتري ها شروع كرد به شارژ كردن باتري. جالب بود اوني كه زودتر از بقيه شارژ شده بود شارژش نصفه بود و بقيه شارژشون يك خونه مونده بود.
اينجا بود كه اعتمادم رو از اين شارژر گرون از دست دادم.
حالا ممنون مي شم دوستان نظرشون رو بيان كنند تا ببينيم چه بايد كرد.
-
جناب ali-h با سلام،
آيا باتريهاي سالم ديگري را هم با اين شارژر شارژ كردهايد؟ اگر نه، حتماً اينكار را بكنيد.
-
من که 7 ، 8 ماهی هست شارژر سونی از نوع بدون LCD گرفتم با باطری های جدید 2000ma cycle energy به قیمت 24،000 تومان ... موندگاری و کیفیتش عالیه ، برا فلاشم استفاده می کنم ، حتی بعد 3 ماه هم شارژش خالی نشده ( تو بروشورش که زده بعد یکسال فقط 10% دشارژ می شه )از بس که فلاش می زنم و دشارژ نمی شه که حسابش از دستم در می ره ( برا 2 تا از دوستان هم گرفتم که اونها هم عالی هستن و کاملا از باطری خیالشون راحت شده )
-
فریدون میشه لطفا مدل شارژت رو بگی.
-
سوال مهم
یک سوال مهم داشتم و ممنون می شم سریع جواب بدید.من باتری دوربین canon 450D یک تیکه از مدارای توش سوخت و من بازش کردم و درستش کردم(الان کار می کنه).بنظرتون برای دوربینم مشکل ایجاد می کنه اگه ازش استفاده کنم؟
-
پاسخ: سوال مهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iransky
یک سوال مهم داشتم و ممنون می شم سریع جواب بدید.من باتری دوربین canon 450D یک تیکه از مدارای توش سوخت و من بازش کردم و درستش کردم(الان کار می کنه).بنظرتون برای دوربینم مشکل ایجاد می کنه اگه ازش استفاده کنم؟
لطفا بیشتر توضیح دهید دقیقا کجای مدار سوخته و شما چه چیزی را تعویض ویا درست کردید چنانچه فیبر مدار با سیاهی ویا قطعی ناشی از اتصال قطع گردیده تصویر ویا مشخصات آن را مطرح کنید تا پاسخ داده شود
موفق باشید
-
اون چیز کوچوله بالاش سوخته بود.بعد دوروسش کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iransky
اون چیز کوچوله بالاش سوخته بود.بعد دوروسش کردم
چه توضيح كامل و علمي و اديبانه اي.:think:;
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
چه توضيح كامل و علمي و اديبانه اي.:think:;
ببخشید اگه میشه اون پستو هم پاک کنید.
این عکس رو ببینید اون قسمت هایی که قرمز کردم محدوده سوختگیه.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1256476372
بعد از اون جا بازش کردم بعضی از جاهاش درس شد جولوشو هم عوض و درس کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zhinooo
فریدون میشه لطفا مدل شارژت رو بگی.
شارژر SONY BCG-34HLD با باطری های موسوم به Blue Ray
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iransky
دوست عزیز متاسفانه توضیحات و عکس شما کاملا نامفهوم می باشد ولی.. به احتمال زیاد این سوختگی که شما می فرمایید دود حاصل ازجرقه ای که به دلیل کثیف بودن ویا نشستن غبار فلزات و یا رطوبت می باشدو باعث اتصال در کنتاکت های باطری می شود این امر می تواند مدار داخل باطری را خراب کند ولی شانس با شما همراه بوده از این پس کنتاکت های باطری را تمیز نگه داشته و هر موقع که کثیف شد با یک مسواک و کمی الکل کنتاکت هارا نظافت نمایید زیرا این امر نیز خود باعث ماندگاری بیشتر شارژ باطری می گردد.