ممنونم کاوه جان راهنمایی خوبی کردید دیروز یک باطری کانن (تقلبی) به قیمت 32000تومان از خیابان سعدی مشهد خریداری شد.تا الان که ازش راضیم مثل باطری اصلیشه
Printable View
من هم امروز خریدم 30 هزار تومان. البته توی یک روز معلوم نمی کنه که خوبه یا نه...
یک عدد شارژر 4تایی کملیون BC1007 با 4 عدد باتری شارزِ نیکل متال هایدرید (Ni-MH) سونی 2700 میلی آمپر ساعت امروز از ناصرخسرو خریده شد به قیمت 62000 تومان. امیدوارم هم خوب از آب دربیاد، هم بهم ننداخته باشن! :-D
دیروز دستمال تمیز کردن لنز بسته ای از 5 هزار تومان قیمت گرفته شد تا 35 هزار تومان...!! اوضاع بازار خیلی خرابه...!
این باتری np-fm500h sony من نزدیک 14 15 ساعت شارژ شدنش طول میکشه... راه حلی چیزی نیست درست بشه
عوضش کنید. باتری ها عمرشون که نزدیک سر اومدنه، مقاومت داخلیشون میره بالا. هم دیر شارژ می شن، هم اگه ازشون جریان بخواید بکشید ولتاژشون افت می کنه. جایی که مصرق زیاد داره دیگه نمی تونید استفاده کنید. فکر کنید مصرف کننده رو که روشن می کنید ولتاژ پایین تری ببینه از سمت باتری. مدار داخلی تبدیل ولتاژش استهلاک پیدا می کنه. به نظرم عوض کردنش منطقی ترین راهه.
هر شارژری توان خروجی مخصوص خودش داره که روش نوشته میشه.مثلا اگه 2300 باشه و باطری شما هم 2300 باشه یه ساعت طول میکشه که شارژ بشه.بعضی از شارژرهای قدیمی 12 ساعت براشون عادی هست.
من مدل کامیلون bc-907 دارم که کمی بیشتر از یه ساعت 4 باطری قلمی 2300 رو شارژ میکنه.قیمت الانش رو ندارم اما اگه بگیرید پشیمون نمیشید(فکر کنم حدود 50 تومن شده باشه)
دوستان یه سوال،فرق باطری اصل با غیر اصل در چیه؟(منظورم باطری 650دی کنون هست)
سپهر جان سوالت گنگه!
مثل همه تجهيزات كه بجر سازنده اصلي دوربين شركت هاي ديگه هم نمونه اونو ميسازند باتري رو هم شامل ميشه.
مارك هايي مثل هاما - هنل - فوتيكس و ... براي انواع دوربين ها تجهيزات جانبي توليد مي كنند منتها با قيمت كمتر و با توجه به وجهي كه براشون ميدي كيفيت قابل قبولي دارند. من از هنل سالها براي نيكون استفاده كردم و راضي بودم.
ممنون.ببخشید دیگه من ادبیاتم ضعیفه!منظورم باتری های تقلبی با مارک کنون هست که میخوام بدونم کاراییشون مثل کارایی باتری های اصلی کنون هست یا نه؟و اگر باتری بهتری سراغ دارین که عمرش در حد همون باتری کنون اصل(و حتی بیشتر از اون!!!)باشه لطفا معرفی کنید.
مرسی
سلام
میخواستم سریال باتری کملیون رو تو سایت چک کنم هرچی رو باتری و جعبش میگردم سریالی پیدا نمیکنم....کجاست دقیقا؟؟
mini travel charger
2600 mAh
Ni-MH
AA
پشت شارژر نوشته model: BC1001B
روی باتری هم چک کردم همچین چیزی نبود....تقلبیه؟؟؟
البته بنده 2300 دارم، من تقلبیش رو دیدم، بسیار سبک هستن و قابل تشخیص
کمرنگ نوشته شده
فایل پیوست 38131
در مورد باتری هایی که به همون برند اصلی تولید میشند و بقول خودت که میگی تقلبی هستند اطلاعی ندارم اما فکر می کنم از همونجا که مسلما تقلبی هستند ازشون استفاده نکنی بهتره. همونطور که گفتم میشه از Third Parth یعنی از تولیدات شرکت های دیگه که اسم و رسمی توی تجهیزات جانبی پیدا کردند و جواب پس دادند استفاده کنی معقول تره مثلا هنل - هاما - فوتیکس ...
خوب مسلما هر برندی که استفاده می کنی بهتره از لوازم جانبی همونم استفاده کنی اما خوب خیلی گرونه! مثلا باتری D90 نیکون 150 تومان ولی مارک فوتیکس 70 تومان!
کیفیتشون هم نسبت به قیمت واقعا خوبه.
میتونی از لینک های زیر استفاده کنی
http://www.pixel.ir/22-batteries-power
باتریها
لوازم جانبی باتری،شارژر و گریپ خانه عکاسان افرنگ
اینهارو امروز با شارژر 24 تومن خریدم....به قیمت اصلی بهم داده یا اصلیا گرونترن؟ اینطور که به نظر میاد تقلبیه....پس بدم یا 24تومن براشون دادم خوبه؟
باتری های کامیلیون نمایندگی اصلی دارند در ایران .
فروشگاه های زنجیره ای لاوان ، نماینده رسمی کاملیون در ایران هستند که در سایت اصلی کاملیون هم نامشان ذکر شده .
پیشنهاد می کنم باتری های کاملیون رو از نمایندگی اصلی تهیه کنید .
با سلام خدمت دوستان
من تصميم به خريد شارژر سوني گرفتم اما هر چي دنبال مدل BCG-34HRD4 گشتم پيدا نكردم و از نمايندگيهاي مجاز سوني در ايران (ايران رهجو ، شركت بازرگاني ايران) سئوال كردم فقط شارژر BCG-34HRMF4 كه شارژر LCD دار و با قابليت رفرش و نشان دادن شارژ هر باطري به صورت جداگانه و قطع اتوماتيك پس از شارژ كامل را دارد اما مشكل اين است:
1- شركت ايران رهجو اين مدل شارژر را با 4 باطري 2700MAH ارايه مي دهد به قيمت 125 هزار تومان
2-يك نفر در شيراز اين باطري را با 4 باطري 2300MAH ارايه مي دهد به قيمت 38 هزار تومان
سئوال : 1- نمي دونم كدام را بخرم ؟ 2- آْيا مدل BCG-34HRMF4 مانند مدل BCG-34HRD4 خوب و كارمد است؟ (در ضمن مورد استفاده من از باطري براي دوربين كنان اس 5 ميخوام)
فایل پیوست 38614فایل پیوست 38615
با عرض سلام
در مورد باطری های مارک های شرکت های دیگه مثلا این مدلها بنظرتون چطورن ؟ البته معلومه که مثل مارک خود شرکت اصلیش نمیشه اما به نسبت قیمت کیفیتشون چطوره؟
http://www.pixel.ir/batteries-power/...k-en-el3e.html
که الان حراجی زده به قیمت 59500 تومان
یا این یکی
http://www.pixel.ir/batteries-power/...-d300d700.html
که قیمت زده 70000 تومن
من یکیشو میخوام بخرم و تفاوت 10 تومنی مشکل نیست . به نظرتون می ارزه این گرونتره رو بخرم؟
سلام
من یک شارژر سونی مدل BCG-34HS2KA خریدم که دو باطری مدل AAA همراهش بود. نکته ایی که هست روی باطری نوشته شده 800mah
اما در اینجا پست های دوستان رو که خوندم همه صحبت از 2100mah به بالا میکنند . آیا بین این شماره ها فرقی هست ؟ یعنی بیشتر باشه باطری قویتره ؟ یا باطری AA بالای 2100 mah هست ؟ متوجه موضوع نشدم . لطفا راهنمایی کنید . تعداد باطری یا سایز باطری تاثیر داره ؟ و اگر باطری قوی و ضعیف داره آیا میشه با این شارژر باطری قویتری هم شارژ کرد ؟ روی شارژر نوشته شده 110ma(AAA)*2 , 280ma(AA)*2 منظورش چیه؟
باتری ها بسته به میزان انرژی ذخیره شده شون، مقدار mAh (میلی آمپر ساعت) شون با هم فرق داره. این شاخص مشخص می کنه که مثلا اگر یک باتری 1000 میلی آمپرساعت ظرفیت داره، اگر ازش یک میلی امپر جریان بکشید، 1000 ساعت دوام می آورد (در شرایط ایده آل) و اگر 1000 میلی آمپر بکشید (اگر بتواند چنین جریانی بدهد!) یک ساعت کار می کند و غیره. باتری های نیم قلمی به طبع مقدار کمتری ظرفیت دارند.
عددی که روی شارژر نوشته هم میزان جریانی است که با آن باتری را شارژ می کند. باز هم در حالت ایده آل اگر باتری 1000 میلی امپر ساعتی را به جریان 100 میلی آمپری وصل کنیم، ظرف مدت 10 ساعت شارژ می شود. ربطی هم به قوی یا ضعیفی هیچ المانی ندارد.
گفته می شود که باتری ها اگر تحت جریان کمتر شارژ شوند، عمر بیشتری خواهند داشت که تا حدی حرف درستی است.
با تشکر از شما
فرمایشتون متین اما اینکه دوستان در بعضی از پستها صحبت از باطری 2500 میلی آمپری میکردند منظورشون چیه ؟
http://forum.akkasee.com/f30/t2264-173.html
در این صفحه که لینکش رو دادم میتونید ملاحظه کنید
آیا باطری که من دارم 800 هست . ضعیفه ؟ بهتره باطری قویتری بخرم ؟آیا اگر بخرم شارژر توانایی شارژش رو داره ؟
من الان باتری فلاشم قلمی 2700 میلی آمپر ساعتیه. باتری گوشی تلفن اتاقم هم نیم قلمی 900 میلی آمپرساعتیه. تناقضی هم وجود نداره.
باتری های نیم قلمی با ظرفیت بیشتر هم هستند، یه کم سرچ کنید پیدا میشه.
همون 800 رو هم حالا که دارید اگر استفاده کردید دیدید کمه و زود تموم میشه به فکر تعویضش باشید. ضعیف و قوی وجود نداره. شارژرتون هم توانایی شارژ همه ظرفیتها رو داره، اما مثلا اگر 2700 میلی آمپرساعت قلمی روش انداختید، حدود 10 ساعت طول می کشه تا شارژ بشه. باز هم برای مثال من شارژر کملیون دارم که برای 4تا باتری قلمی، روی هرکدوم 500 میلی آمپر جریان می اندازه که یعنی باتری قلمی های من رو توی حدود 6 ساعت شارژ می کنه.
با سلام دوستان. مدتيه احساس ميكنم باطريم خراب شده. يه بار مثل وان دی شات ميزنه يه بار هم كه رفته بودم شهرستان تو ارتفاع كمتر از 60-70 تا شات ميزدم باطري كلا ميخوابيد. باطريم 1100 ميلي آمپره. يه باطري ديدم 1390 ميلي آمپر اصلي هم هست. آيا قيمت 85 تومن ارزش خريد داره؟ (كاركرده در حد) 1390 ميلي آمپر از 1100 ميلي امپر چقدر بيشتر ميشه عكس گرفت؟ ميشه كامل دوستان راهنمايي كنند؟ فوري هم هست تو افرنگ ديدم اين اگهي رو تا نرفته مي خوام بگيرمش. ممنون
اها يادم رفت بگم. بادي 40دي
باطری از اقلام مصرفی محسوب میشه و بنظر من خرید دست دومش بهیچ وجه منطقی و درست نیست. ضمنن از نظر تئوری 1380 میلی آمپر ساعت به همان نسبت یعنی حدود 26 درصد بیشتر از 1100 باید بتونه عکس بگیره ولی همه میدونیم که بسته به برند باطری این عددا میتونن 100% واقعی یا تا 50% غیر واقعی باشند!
تشكر اقا ويگن جان
يك عدد گريپ چند تا باطري داخلش جا ميشه و اينكه يك گريپ (براي 40دي) به همراه 2-3 تا باطري چقدر ميتونه قدرت باطري رو اضافه كنه؟ يه جا خونده بودم گريپ سرعت عكاسي پياپي رو هم افزايش ميده! آيا صحت داره؟
با سلام به دوستان
یک سوال داشتم خواهش می کنم راهنماییم کنید
تفاوت باطری گریپ اصل با بدل چیست و ما چگونه بفهمیم باطری گریپ نیکون d90 اصل ژاپن است
با تشکر
اقا این باتری روهنوز هم باید برای بار اول همون ۸ ساعت شارژکرد توی دوربین وکلا تجهیزات جدید؟ یه گوشی که چندی پیش خریدم فروشنده گفت دیگه مثل سابق نیاز باتری های L-ion رو۸ ساعت شارژکرد!!؟ فک نمیکنم صحت داشته باشه. کسی میدونه؟
دوست عزیز من تابه حال هیچ باطری رو تا این حد شارژ نکردم و به نظر من کار بیفایده ای هست
چون هر دستگاه شارژی بعد از پرشدن باطری کار شارژ رو قطع قطع میکنه اما اگه بیش از اون حد
باطری رو برنداریم چون باطری در مدار باقی میمونه پس بار التریکی از دست میده و شارژر باز هم
بعد از از دست رفتن درصدی از شارژ باطری بازهم باطری رو شارژ میکنه و بازهم تا زمانی که باطری
فول بشه و باز این روند ادامه داره تا زمانی که باطری رو بردارین و با بیشتر باقی کذاشتن باطری
در شارژ بنظر بنده فقط باطری خراب میشه ...
البته بگم هیچ وقت هم مشکلی نداشته ام !!!
درود
در واقع باتری های لیتیومی نیاز به چنین کاری ندارند .....معمولا خیلی از فروشنده ها با بی اطلاعی این قضیه رو در هر دیوایسی جا انداختن که برای شارژ اولیه 8 الی 12 ساعت دیوایس شما باید به شارژ باشه که این تصور کاملا اشتباهی هست و وقتی شما دیوایستون رو اکبند تحویل میگیرید باتری اون حدودا 40 درصد شارژ دارد که حتی می تونید از اون استفاده کنید چه گوشی موبایل چه دوربین.....و در واقع در مورد باتری های لیتیوم یونی چیزی به نام شارز اولیه لازم نیست و دیوایس شما وقتی به شارژ کامل رسید باید اونو از شارژ بکشید چون احتمال اسیب به باتری و یا کاهش طول عمر اون وجود داره
اینگونه باتری هارو بهتره تا قبل از پایان شارژدهی شارژ کنید چون ممکنه به باتری اسیب برسونه و همعمر باتری کم بشه
فایل پیوست 43313
در واقع این جدول نشون میده که وقتی شما 100 نیرو تون رو مصرف می کنید و به شارژ می زنید باتری برای حدود 500 بار شارژ دهی قابل استفاده هست و در حالی که وقتی 50%اونو مصرف کرده و به شارژ بزنید این میزان 3 برابر میشه
این باتری ها به دما بسیار حساس هستند و دماهای بالا به این باتری ها اسیب جدی وارد می کند فایل پیوست 43315
وقتی برای مدت طولانی از باتری استفاده نمی کنید بهتره با حدود 40 %شارژ اونو از دیوایستون جدا کنید
البته میزان عمر مفید این باتری ها 500 بار شارژ هست ولی بعد از اون هم این باتری ها کار خواهند کرد البته نه با 100% ظرفیت
نکته اخر اینکه لازم نیست حتما یاتریتونو 100 شارژ کنید 80 درصد شارژ میتونه ایده ال باشه
نکته جالب اینه که در زمانی که شما از این باتری برای مدت طولانی استفاده نمی کنید اگه 100% شارژ داشته باشه در طی یک سال 6%اون خالی میشه ولی در حالت 40%حدود 2%
http://uploadkon.ir/uploads/1_894.jpg
اقا این باطری اصلی هست یا نه ؟
دوستانی که 7 دارن لطفا با باطری اورجینالی که سر دوربین بوده مقایسه کنند
کسی نبود 7 داشته باشه جواب مارو بده ؟
سلام دوست عزیز بنده ، بنده 6D دارم و گویا از همین باطری برای این بدنه استفاده شده که الان که نگاهش میکنم
دقیقاً مثل باطری شماست فقط سال تولیدش 2013 هست !!! باطری شما اصلی است چون باطری من روی خود
دوربین بوده !!!
برای باتری های لیتییو. مثل دی 7100
بار اول چقدر باید توی شارژ باشه؟
سلام دوستان
با اجازه اساتید،یه وقت جسارت نشه من فقط از رو تجربه میگم
چن سال پیش من یه سونی اریکسون K310i داشتم باطریش خراب شد وقتی براش باطری نو خریدم به مدت 2 ساعت زدمش به شارژ (ینی شارژ اولیه نکردم) بعد از مدتی متوجه شدم که باطری تنها در حالت آماده به کار حدود 8 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره در صورتی که باطری فابریکش سه روز رو را حت شارژ نگه میداشت
ممکنه بپرسید که باطریی که خریدم خراب بوده ولی من این کارو رو چند مدل امتحان کردم
اینم بگم که باطریش -لیتیوم پلیمر- بود نه -لیتیوم یون-
به نظر من دیگه دوران شارژ اولیه تموم شده
درود
امروز رفته بودم جمهوری، باتری کملیون سری AlwaysReady 2300 mAh میدادند جفتی 16 تومن، یک جا هم 2500mAh داشت میداد 17 تومن و میگفت جدید اومده! توی سایتش نگاه کردم دیدم همچین محصولی رو نداره! ایا باتری های کملیون رو هم تقلبی زدند؟
نقل قول:
چهار عدد باتری camelion 2500 mAh سری always ready به قیمت 30 هزارتومان خریداری شد.
همچنین شارژر camelion mini travel charcher به قیمت 22 هزارتومان خریداری شد.
فایل پیوست 50711
هر جفت به قیمت 12,000 تومان خریداری شد از اصفهان خیابان چهارباغ
واقعا حرف ندارن
من با باتری سونی حدود 6 ثانیه طول میکشه که فلاشم شارژ بشه. اما با این باتری های سفید کملیون به عدد اعجاب انگیز 2-3 ثانیه برای 430EX میرسم! :) باتری های خیلی خوبی هستن. دلیل دشارژ نشدنشون در طول زمان هم مقاومت داخلی کمشون هست که توی سرعت شارژ فلاش هم خودش رو نشون میده.
طی چند پست اخیر و فلش جدید (SB26) امروز که رفتم برای خرید از فروشگاه ، چندتا سوال برام پیش اومد ترجیح دادم فعلا عقب نشینی کنم.
1-ظاهرا برند Camelion از سری Always Ready یک مدل 2300 میلی آمپر دارد و یک مدل 2500
مشکل اینجاست که توی خود سایت رسمی مدل 2500 وجود نداره ، ولی وقتی بارکد رو توسط برنامه ی اندرویدی چک میکنم
توی سایت های آلمانی پیدا میشه (که برمگیرده به آلمانی بودن باتری ها)
قیمت هر دو مدل 15 هزارتومان. (هر 15 هزارتومن شامل دو عدد باتری هست)
2-ظاهرا مدلی که شارژر دارد سری Always Ready نیست ، یا اگر هم هست مغازه دار نداشت
یک مدل 2600 میلی آمپر بود (نارنجی و خاکستری) قیمت هم 30 هزارتومان.(دو عدد باتری + شارژری با جای دو باتری دارد)
رنگ شارژر مشکی رنگ بود و کلید خاصی که یکی از دوستان اشاره کردن برای Discharge نداشت.
ــــــــــــــــــ
یه باتری گاهی اوقات برای انتخاب کردن سخت تر از لنز هست با اون همه نظر و بررسی :)
پشت جعبه هر جفت باطری یک سریال نامبر هست که با وارد کردن اون بدون حرف P اولیه میتونید اصالت باطری رو چک کنید، اینجا:
بررسی محصول
تفاوت باطری های سری always ready با باطریهای به رنگ نارنجی خاکستری که از سری Accu هستند اینه که به مرور زمان و در صورت عدم استفاده درصد بسیار کمی از شارژ خودشون رو از دست میدن ولی سری accu مانند بقیه باطریهای شارژی اگه استفاده نشن هم به مرور زمان تخلیه میشن ولی ظاهرا بدفعات بیشتری میتونند شارژ بشن و از این حهت هم عمر بیشتری دارن و در ظرفیتهای بالاتری قابل دسترسی هستند.
فایل پیوست 50735
اطلاعات بیشتر در سایت ایرانی شرکت:
http://www.camelion.ir
باطری اصل کنون 40d از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش حدودا چنده؟
سلام خدمت اساتید! دیگه این تاپیک زیاد بود خوندنش سخت! پس ببخشید اگه سوالم احیانا تکراریه! من فردا یه d7000 نو بدستم میرسه. باتریش هم طبق گفته سازنده لیتیومی هست. راجع به این باتری ها خوندم که نیاز به شارژ اولیه ندارن. چون لپتاپ اپلی که 3 سال پیش خریدم هم تو کاتالوگش نوشته بود شارژ اولیه نمیخواد. قبلا هرچی میخریدیم مخصوصا گوشی فروشنده تاکید میکرد که 8 تا 12 ساعت اول شارژ شه بعد استفاده. هنوزم به غلط این توصیه رو به همه میکنن! حالا میخوام بدونم راجع به باتری های لیتیوم دوربین این توصیه واقعا غلطه یا من دارم اشتباه میکنم و باید فردا باتری دوربین جدیدم رو 8 ساعت اول با شارژ بزنم؟؟؟
باسلام
می خواستم ببینم باطری نیم قلمی
SBC HB550S جهت هدفون فیلیپس چطوری میشه تهیه کرد
باتشکر
سلام
من شارژر کاملیون 907 گرفتم اما نمی دونم چرا وقتی گذاشتم باطری های پاناسونیک شارژ بشه بعد یک ساعت ربع که شارژ شد انقدر باطری داغ شده بود که اسیدش بیرون ریخت
نمی دونم از باطری بود یا از شارژر
در ضمن کی میدونه این مدل زمانی که شارژ تموم میشه خودش قطع میکنه یا نه
اگه میشه سریع راهنمایم کنبد خیلی ممنون
راستی اون کدی هم که رویش است وقتی تو سایت کاملیون وارد میکنم نمیشناسه میگه دوباره امتحان کنید
panasonic
ni-mh up to 2100mah
بنظرتون از باتری یا از شارژر
ممنون
سلام
مشکلی با شارژر دوریین داشتم که ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
اول بگم که دوربین Nikon D5100 دارم با باتری EN-EL14 و شارژر MH-24 که تو پک خود دوربین بودن.
حین شارژ باتری، موقعی که باتری کاملن شارژ میشه چراغ شارژر که باید روشن بمونه، روشن نمیمونه و همچنان به چشمک زدن ادامه میده. اونم نه به صورت عادی. دو بار کوتاه و پشت سر هم چشمک میزنه و خاموش میشه و این روند ادامه پیدا میکنه. چه مشکلی ممکنه وجود داشته باشه؟ این مشکل از شارژر هست یا از باتری؟
باطری اصل و فرع nikon en-el15 رو چطوری باید از هم تشخیص داد،
من فرعش رو دیدم 65 تومن قیمتش بود و هولوگرام که روش نیکون نوشته بود داشت. مثل باطری خود دوربینم، شایدم باطری دوربینمم فرعیه!
سلام دوستان بهترین شارجر باتری نیم قلمی الان چیه؟ و بهترین باتری نیم قلمی الان چیه؟ ببینید شارجری می خوام که فقط خوب شارج کنه و باتری و خراب نکنه حالا ساده ساده هم بود بهتر. خواهشا هر مارکی معرفی میکنید ادرس نمایندگی هاشم بدید مرسییییی اورژانسیه
سلام
یک هفته قبل شارژ دوربینم تموم شد چون عجله داشتم گذاشتم شارژ و حدود 5 دقیقه بعد برداشتم . عصر که باتری تموم شد شب رو گذاشتم شارژ و صبح باتری رو برداشتم و گذاشتم تو دوربین ولی اصلا دوربین عکس العمل نشون نمی ده و انگار باتری توش نیست. وقتی هم که باتری رو به شارژ می زنم چراغ یه مدت روش و خاموش میشه بعد مدام روشن می مونه .
دوربین nikon d90
سوالات :
1.وقتی شارژ کامل میشه چراغ خاموش میشه نه؟؟ و باید تو حالت شارژ چشمک بزنه ؟
2.اگر به جای باتری اصلی نیکون از باتری غیر اصلی استفاده کنیم مشکلی پیش می آد ؟؟؟
سلام
یک سوال اساسی در مورد باتری
اگر نخواهیم از دوربین برای مدت زیادی مثلا چند ماه استفاده کنیم بهترین راه برای نگهداری باتری چیست؟
باتری را پر شده نگهداری کنیم یا خالی ... در چه جایی و با چه شرایطی که کاملا سالم بمونه
در پاسخ به پرسش شما باید بگم که در چنین شرایطی نباید باتری را 100% پر یا 0% خالی نگه دارید که هر دو برای باتری مضر می باشد برای اینکه باتریتون سالم بمونه:
1. اولا حتما درپوش (terminal) باتری تون رو روی کانکتورهای اون قرار بدید.
2. شارژ باتری باید بین 50% تا 75% باشه. در اینصورت باتریتون هیچیش نمیشه و می تونید به کرات ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
یه تجربه ای دارم من که ممکنه بدردتون بخوره:
بعضی وقتها شارژرهای جدید به علتی که من نمی دونم نمی تونن باتری ها رو شارژ کنند و بعد از چند دقیقه شارژ رو متوقف می کنن (مثل مشکلی که توی پست 1814 بهش اشاره شده) در این حالت یکبار شارژ اون با شارژرهای ساده قدیمی که فاقد مدارهای الکتونیکی هستند مشکل باتری را در اکثر موارد حل می کنه.
سلام
من باتری Camelion گرفتم برای S3 IS .شاید باورتون نشه ، اما این باتری از باتری هایی که من قبلا استفاده میکردم قطور تره! به جان خودم راست میگم
خیلی سخت از دوربین درمیاد.میشه منو راهنمایی کنید.
ممنون
ممنون باتری رو بردم یک مغازه عکاسی ایشون هم امتحان کردن گفتن مشکل از باتریه . بعد گفتن باتریت دچار مشکل شده و این مشکل به دلیل شارژ نامناسب به وجود آمده وبا یک شوک الکتریکی باتریت رو برگردوندیم . دستشون درد نکنه انصافا زحمت کشیدند .
احتمالا روکش باتری ضخیم باشه وگرنه فکر نمی کنم خود باتری عریض باشه . البته سنگین بودن کاملا محسوس باتری های کملیون نسبت به باتری های قبلی من (سونی ) برای من جالب بود .