جواب ندادید.یک شارژر LCD مارک Konnoc خریدم 22000 تومن کارم راه افتاد.
Printable View
مهدی جان من موفق شدم یه شارژر مدل BC-0907 کملیون تهیه کنم که مجهز به دکمه ریفرش هم هست. فقط میشه راهنمایی کنید که مدت زمان ریفرش یا دشارژ شدن باتریها (کملیون 2700) معمولا چقدر باید باشه؟ چون احساس می کنم که بیشتر از حد استاندارد داره طول میکشه، بعد از 3 ساعت تغییری نکرده. فقط یه نکته ای باید بهش اشاره کنم اینکه ظاهرا یکی از باتریها که تو بحث پیش هم دربارش صحبت شد مشکل داره، چون خیلی سریعتر از بقیه باتریها دشارژ شد. نظر شما چیه ؟
زمان رفرش رو نمیدونم! نه تو مشخصاتش نوشته و نه امتحان کردم. ولی میدونم که اگر باتری پر باشه زمانش معمولاً از شارژ باتری خالی بیشتر طول میکشه.
در مورد باتری هم یکی، دو بار جاشو عوض کنید تا مطمئن بشید. به احتمال زیاد همون یه باتری معیوب کار رو خراب می کنه! اگر یکی از باتری ها معیوب باشد، ممکنه که به بقیه هم صدمه بزنه!!!
باتریها زمان ریفرش خالی بودند (یعنی استفاده شده بودند و شارژ کامل نداشتند). اگر اون یک باتری خراب باشه پس با این اوصاف باید یک جفت 2700 دیگه تهیه کنم.! این خرج دست از سر ما بر نمیداره :D
سلام
یکی از دوستان برام باطری قلمی 4600 :::waw:::میلی امپری سونی خریده ..
اصل نیست نه؟
من فکر کنم هر نوع باطری یک ظرفیتی داره و الان هم برای نیکل متال کارخانه های معروف بیش از 2500 (حالا یه کم بیشتر یا کمتر ) باطری تولید نکردند همان طور که برای نیکل کادمیوم شما بیش از حدود 1200 میلی آمپر نمیتونید باطری پیدا کنید .احتمالا کلاه برداریه
توی آمازون جستجو کنید بیش از 2500 برای سونی پیدا نمیشه .
این هم باطری مورد نظر شما البته به تاریخ پست هم دقت کنید مال 2006 هست ظاهرا
http://www.manufacturer.com/trade/i7...batteries.html
سلام دوستان
من یه شارِژر Unomat مدل UNO2000 Power دارم، که مدت 5 ساله ازش استفاده می کنم. البته استفاده دائم نه، برای 2 جفت باتری Camelion Always Ready 2100و یه دوربین کامپکت فسقلی. 4 تا باتری رو تو 4 ساعت شارژ می کنه. حالا که SLR Like (مدل HS20) خریدم، می خوام بدونم این شارژر مناسب کارم هست یا نه.
این هم عکسش:
فایل پیوست 14815
با توجه به مشخصات و قابلیت ها، به نظر شما جوابگو خواهد بود؟
خروجیش خوبه
یعنی نسبتا سریع شارژ میکنه
به طور متوسط باید یه باطری 2500 میلی آمپر رو در حدود 3 ساعت شارژ کنه اگه بیشتر از این زمان برد باید یه دونه جدید بخری چون اینجوری باطری رو مصطحلک (درست نوشتم ؟؟؟) میکنه
فقط اگه سیستم قطع جریان خودکار پس از شارژ داشته باشه خیلی خوبه که من از عکس ها چیزی نفهمیدم
چون اگه قطع نشه شدیدا باطری رو میخوره و عمر و کاراییش رو کم میکنه ...
---------------
در پناه اورمزد
فکر کنم تو همین مایه ها باشه. اما متاسفانه جدول پشتش پاک شده. چیزی هم تو اینترنت پیدا نکردم. به جز این لینک:
http://cgi.ebay.at/Original-UNOMAT-S...-/150593627745
شما اگه چیزی پیدا کردین لطفاً راهنمایی کنید.
در مورد قطع کردن هم، وقتی شارژ میکنه چراغش سبزه، و وقتی شارژ کامل شد چراغش قرمز میشه. این یعنی قطع می کنه؟
باتری شارژی مناسب جهت استفاده hs20 به درخواست آقای پویا
باتری های شارژی حتی الامکان با نگهداری شارژ طولانی (6 ماه تا یکسال) تهیه کنید. این مدلها معمولا شارژ اولیه دارند . برای خرید حتما با فروشنده شرط کنید و همانجا تست کنید شارژ خالی نکرده باشد.
مارکهای معتبر مثل duracell camelion energizer varta با مشخصه بین 2450 تا 2700 میلی آمپر ( و نه بیشتر چون به احتمال فراوان تقلبیست ) تهیه کنید.
یا سری sony cycle energy blue با امپر 2300 به بالا ( در صورت وجود). اگر مارکهای خوب دیگری هم در بازار موجود است دوستان میفرمایند.
مصرف hs20 با انواع باتری : Power supply 4xAA
Alkaline batteries : Approx. 350 frames
Ni-MH rechargeable batteries : Approx. 400 frames
Lithium batteries : Approx. 700 frames
این باتری لیتیومی که برای hs20 قابل استفاده است نمیدونم از نوع قلمی ست یا مخصوص است، به هرحال ظرفیت خیلی خوبی دارد.
سلام
تاکنون ظرفیت بیشتر از 2300 برای باتری هایی که شارژ اولیه دارند، ندیدم. :think:;(اگر اشتباه منظورتون رو نفهمیده باشم)
ولی در مورد باتری های ظرفیت بالا (حداکثر 2700 میلی آمپر) سه برند کاملیون، هنل و سونی رو در بیشتر شهرهای کشور میشه با خیال راحت تهیه کرد.:::happy:::
یا علی
سلام
به این موضوع دقت نکرده بودم. 2300 را از چه مارکی دیده اید؟نقل قول:
تاکنون ظرفیت بیشتر از 2300 برای باتری هایی که شارژ اولیه دارند، ندیدم
energizer مدلی با نگهداری بلند مدت شارژ (6 ماه) دارد که 2450 میلی آمپر است ولی نمیدونم شارژ اولیه دارد یا نه. داشتن شارژ گواه صحت ادعای سازنده ست و به نظر من آمپر 2300 با شارژ اولیه بر 2700 بدون شارژ ترجیح دارد، مگر آنکه عملا تائید شده باشد.
طی تجربه ای که من با دوربین قبلیم از باتری های شارژی 2300 میلی آمپر سونی (معمولی) و دوراسل داشتم از دوراسل بیشتر راضی بودم.
از راهنمایی کاملتون متشکرم . من از قدیم (حدود 6 سال پیش یه شارژر دارم )به نظرتون با این شارژر میتونم این باتری ها رو شارژ کنم یا به باتری ها صدمه میزنه و بهتره به فکر یه شارژر دیگه باشم؟
فایل پیوست 14953فایل پیوست 14954
2300 میلی آمپر کاملیون دیدم سری always ready
ظرفیت این باتری ها هر چه بیشتر باشه بهتره و میشه بیشتر ازش کار کشید. اگر فاصله استفاده از باتری ها کمتر از دو -سه ماه باشهنقل قول:
به نظر من آمپر 2300 با شارژ اولیه بر 2700 بدون شارژ ترجیح دارد، مگر آنکه عملا تائید شده باشد.
دلیلی برای استفاده از ظرفیت کمتر و نگهدارندگی بیشتر نیست
همونطور که جناب احسان گفتن شارژر ضعیف و کندی هست.
پیشنهاد من هم BC-0907 و باتری های 2700 میلی آمپری هست
باتری های لیتیومی قلمی ندیده بودم، ولی مثل اینکه کاملیون داره! (البته یکبار مصرفه)
کد:http://www.camelionbattery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=52&lang=en
که متاسفانه همیشه اینگونه نیست. چند سری مختلف باتری مارک ( 2300 م.آ ) داشتم و داشتند که بعد از 6 ماه استفاده، 3 روزه شارژ خالی میکرند ، 2ماه که جای خود دارد.نقل قول:
اگر فاصله استفاده از باتری ها کمتر از دو -سه ماه باشه دلیلی برای استفاده از ظرفیت کمتر و نگهدارندگی بیشتر نیست
بله کامیلون باتری قلمی لیتیومی داره اما قابل شارژ نیست بهترین باتریش همون always ready هست که به ادعای کارخانه در یکسال 90درصد شارژ رو نگه میداره و 2300 هستن با هر بار شات بیشتر از 400 شات برای من کار میکنه و من ازشون راضیم
سلام دوستان
من تازه تو این سایت عضو شدم و خوشحالم این سایت رو پیدا کردم
من فوجی فیلم S3300 دارم
دیروز رفتم براش باطری و شارژ گرفتم
باطری NI-MH 3800 CFL , شارژر مولتی پاور گرفتم که اتوماتیک قطع کن داره
توی یه سایت خونده بودم که این شارژ ها رو اول باید حدود 15 ساعت بزاری تا فعال بشه و برای دفعه بعدی در کمتر از 3 ساعت شارژ میکنه
اما من نزدیگ 18 ساعت گذاشتم اما چراغش خاموش نشد
میدونید دلیلش چیه؟
باطری که گرفتم خوبه؟ تو هر مغازه ای میرفتم میگفتم CFL از سونی خیلی قوی تره و به صرفه تره
نظر شما چیه؟
سلام
خوش آمدید
شارژ های اولیه طولانی برای باتری های NI-cd بود و باتری های NI-MH احتیاجی به شارژ اولیه با زمان های طولانی ندارند و هر زمان که شارژر نشون داد، شارژ کامل شده .
و اما شارژر و باتری شما:
باتری ها که میلی آمپرش بیشتر در حد یه نوشته هست تا اینکه واقعی باشه و هیچ زمان با 2700 میلی آمپر مارک های سونی و کاملیون و انرجایزر و هانل و ... قابل مقایسه نیست.
شارژر رو هم اگر در اینترنت پیدا کردید لینک بدید تا مشخصاتش رو ببینم و یا از مشخصات روی شارژر عکس بگیرید و آپ کنید. :::happy:::
کاش اول این تاپیک رو میخوندید و بعد خرید می کردید!
بله متاسفانه اگه زودتر با این سایت آشنا میدشم به توصیه های شما عمل می کردم
این عکساشه
فایل پیوست 15226
اینم شارژره
فایل پیوست 15227
نظرتون چیه
مشخصاتش نشون میده که خیلی ضعیف هست. جریان شارژش برای باتری سایز AA (قلمی سابق :biggrin:) 150 میلی آمپر هست و اگر همون 3000 میلی آمپر باتری رو تقسیم بر 150 کنیم برابر میشه با 20 ساعت که زمان شارژ کامل هست :mad: یعنی همیشه به همین زمان احتیاج هست تا باتری از وضعیت تخلیه کامل به شارژ کامل برسه
سعی کنید شارژر و باتری های بهتری تهیه کنید. در پست های قبلی چند مدل و مارک خوب معرفی شده.
ممنون از شما
اینم یه تجربه البته از نوع سنگینش واسم شد
اینکه میگم شارژر یک ساعته شارژ می کنه درسته؟
من صفحات قبل رو دیدم اما مدل های زیادی معرفی شده
به نظرتون چه شارژی بهتره که هم سریع شارز کنه و هم قیمت مناسبی داشته باشه؟
پیشنهاد من BC-0907 خودم 40 تومن خریدم و باتری های 2700 میلی آمپری جفتش رو 6 تمون خریدم.
اگر مشخصات شارژر رو نگاه کنید نوشته:
4x(1.4V 2200mA) AA Size
جریان شارژ 2200 و جریان نامی باتری ها هم 2700
2700 رو تقسیم بر 2200 کنیم میشه حدود 1.3 ساعت یا همون 70-80 دقیقه.
باقی امکاناتش هم که کامله. به نظرم کاملترین و سریعترین شارژر هست.(حداقل در بازار ایران )
حتما به توصیتون توجه می کنم
تو صفحات قبل دوستان خیلی از باطری های C.F.L راضی بودند
امکان داره اگه باطری تقلبی باشه ، باطری تو دوربین منفجر شه یا مشابهش؟
من امروز رفتم از همین شارژر ها گرفتم 0907
واقعا سرعتش عالیه
یه سوال داشتم
اون دکمه رفرش برای چی هست؟
ممنون از شما
منتهی من خیلی ارزون تر خریدم ، من گرفتم 39 تومان از امام خمینی
فقط هر چی گشتم نتونستم اون نوعی که گفتین اداپورش کرم رنگه رو پیدا کنم
ببخشيد پيام بالا رو اصلاح مي كنم
شارژر رو خريدم ٢٩ تومان
آیا شارژر اکسترنال برای دوربین nikon coolpix p500 هست؟
اگه سراغ دارین آدرس بدین بهم. خود باتریشم اگه سراغ دارین بهم آدرس بدین.
ممنونم.
آیا کامیلون در ایران نماینده رسمی دارد ؟
سلام دوستان.
من برای دوربین نیکون کولپیکس ل۱۲۰ یه شارژر با ۴تا باطری گرفتم ۳۸تومن،مارکش اینه..لطفا بگید خوب هست جنسش یا نه
sony power sharger
2500 mah nim-mh
http://www.enter-ua.com/foto/25/sony_power_charger.jpg
فقط مال من 2500 mah
سلام
با خیال راحت استفاده کنید و مشکلی نیست.
نقل از صفحه قبل تاپیک:نقل قول:
ببخشید اینا باید دفعه اول چقد بمونن تا شارژش پر شه؟!
به نظرم شارژر متوسطی هست و خوب در حد خودش کارائیش خوبهنقل قول:
کلا باتری خوبی هست دوست عزیز؟ کار می کنه واسم ؟
بازم ممنون
پ.ن: صفحات قبلی این تاپیک رو مطالعه کنید، بد نیست!
لام دوست گرامی.
مطالب صفحات قبل خوندم،اما فروشنده بم گفت ۲تا ۳ساعت شارژ بشه!وقتی یه بار پر شد،دوباره زدم به برق باز شروع به شارژ شدن شد!یعنی پر نشده بود!؟اگه پر شده بود چرا دوباره شروع به شارژ شدن شده؟!این شد ک سوال کردم
یه سوال دیگم بپرسم از شما،مدتی ک دوربین استفاده نمیشه مثلا ۲،۳روز،باید باطریو در بیارم،یا باشه توی دوربین مشکلی نیس؟
ممنون
واقعا چنان جوّ بعدی توی این پاساژ بزرگمهر جمهوری هست ک آدم فقط میخواد بخره فرار کنه از اونجا!همشون میخوان به آدم بندازن...واقعا ک..
منم چون دوربینو گرفتم دیگه اینم باهاش گرفتم..حالا فکر کنم کار منو راه بندازه چون عکاس حرفهای نیستم...
ایشالا ک خراب نشئو تا مدتی جواب بده این شارژر و باتریش
ممنون از شما و مهدی جان
در مورد جو حق با شماست
من موبایل هم میخوام بخرم سمت علاء الدین بازار نمیرم برای خرید دوربن هم پایتخت و نمایندگی فروش شرکت های وارد کننده بهتر هست
جو جوری هست آدم فکر میکنه یا جیبتو الان یکی میزنه یا چیزیکه داری میخری یکی میگه اصل یکی میگه مال من اصل....
به این زودی ها خراب نمیشه فقط چون این مدل شارژر از روی تایمر میفهمه شارژ کامل شده اگه باتری کامل خالی نشده گذاشتید برای شارژ زودتر از ۵ -۶ ساعت خاموش کنید که باتری اور شارژ نشه
مگه نمیگید چراغ داره که موقع شارژ روشن و شارژ کامل خاموش میشه پس هر وقت خواستید میتونید بزنید به شارژ و مشکلی نیست.
ولی حتی المقدور سعی کنید هر 1-2 ماه یکبار باتری کاملاً خالی شه و سپس شارژ کامل کنید.
شارژر مگه تایمری هم میشه - وقتی میتونه از ولتاژ مدار شارژ استفاده کنه برای قطع شارژ چرا دوباره کاری کنه و تایمر بزاره :think:;
بله تایمر داره چون مدلهای معمولی شارژر ها دقیق مقدار جریان کنترل و اندازه نمیگیرند
Wolrdwide voltage, Safety timer, Detection of non rechargeable batteries : BCG34HLD4E
همان طور که گفتم بهتر هست زمانیکه باتری کامل خالی نشده برای شارژ گذاشتند زودتر از زمان شارژ کامل باتری رو در بیارند
4 عدد باطری شارژی کاملیون گرفتم با شارژ خود کاملیون کلا 26 تومن
خیلی عالی هست بعد از شارژ 2 عدد باطری روی دوربین A800 کانن قرار دادم و حدود 300 عکس مخلوط (با فلش و بدون فلش) تونستم بگیرم فکر کنم بدون فلاش بتونه بیش از 400 عکس بگیره
سری Always Ready با توانایی 2300mAH جنس باطری ها NI-MH هست
فایل پیوست 15767
تو مشخصاتش که نوشته:یکبار باتری رو کاملاً خالی کنید و کامل شارژ کنید، حداقل 300 شات رو با استفاده زیاد باید بزنه!نقل قول:
Battery life Still pictures*1:
Approx. 330 shots when using alkaline batteries
Approx. 890 shots when using lithium batteries
Approx. 520 shots when using EN-MH2 batteries
Movies:
Approx. 3 h 5 min when using alkaline batteries (HD 720p)
Approx. 7 h 45 min when using lithium batteries (HD 720p)
Approx. 4 h 25 min when using EN-MH2 batteries (HD 720p)
نه
من شارِژر و باتری سونی گرفتم . میخوام 4 تا دیگه زاپاس بگیرم . میتونم با شارژر سونی باتری های کاملیون رو شارژ کنم؟ چون تو دفترچه شارژر نوشته فقط باتری های سونی رو شارژکنید. میخوام بدونم اینا سیاست های فروش شرکته یا مشکلی پیش میاد؟
سلام دوستان...
من میخواستم شارژر سونی مدل ال سی دی دار که حدود 40 تومن قیمتشه با 4 تا باتری بخرم که گوبا باتری این مدل راضی کننده نبوده
حالا میخواستم ببینم به نظر شما بهتر نیست یه شارژر کملیون مدل 1007 بخرم به قیمت 17 هزار با 8 تا باتری کملیون که اون هم حدودا میشه 24000؟؟؟
فقط در مورد شارژر کملیون شک دارم...اینمدل قطع کن اتوماتیک داره ؟؟؟ و به نظر شما کیفیتش مطلوبه؟؟؟ ولی به نظر میرسه جریان شارژ برای همه ی باتری هاست و تک تک اعمال نمیشه...!
این هم لینک شارژر کملیون و مشخصاتش
http://www.camelionbattery.com/index...Id=281&lang=en
ممنون
سلام مهدی جان
بازم شرمند که اومدم ازتون راهنمای بخوام
راستش سفر که بودم با باتریم تونستم حدود ۲۰۰تا عکس بگیرم.یعنی بعد ۲۰۰تا دیگه تموم شد شارژش.
من انتظار داشتم ۳۰۰تا بگیره،حالا به نظر شما ممکن مسائلی مثل اینکه زیاد از زوم دوربین استفاده میکنم مقدار باطریو کاهش بعده؟!یا دیدن عکسها توی خود دوربین و خاموش روشن شدن متداوم دوربین؟