سلام
همونطور که نقل و قول کردم با باتری آلکالاین که ضعیفتر از باتری های قابل شارژ هست حدود 330 شات میشه زد. یعنی با این باتری ها باید حداقل 150-200 شات بیشتر بزنید.
زوم زیاد و چک کردن و تماشای زیاد عکس ها در مانیتورش هم این مقدار رو کاهش میده!
Printable View
سلام
همونطور که نقل و قول کردم با باتری آلکالاین که ضعیفتر از باتری های قابل شارژ هست حدود 330 شات میشه زد. یعنی با این باتری ها باید حداقل 150-200 شات بیشتر بزنید.
زوم زیاد و چک کردن و تماشای زیاد عکس ها در مانیتورش هم این مقدار رو کاهش میده!
براي خريد شارژر LCD دار سوني به يكي از نمايندگيهاي آن مراجعه كردم . ولي درنهايت با مقايسه اوون با شارژر كاميلون BC 0907 كه موجود داشتند نظرم عوض شد و شارژر كاميلون رو بقيمت 28000 خريدم.
سلام
من یه دوربین نیکون coolpix p500 دارم. میخوام یه باتری اضافه هم براش بگیرم. میشه راهنمائی کنید که از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چقدره.
ممنونم
سلام خدمت تمام دوستان عزیز . شاید جای سوال من اینجا نباشه ! آخه من تاپیک جامع تر از اینجا هیچ جای دیگه ندیدم ! من برای دسته های اکس باکسم میخوام باتری شارژی بخرم . حالا میخواستم بدونم چه مارکی خوبه ؟! هم آمپر باتری بالا باشه . هم شارژرش دیگه حداکثر 6 ساعت باتری شارژ کنه . نظر خودم روی مارک های دوراسل - انرژایزر-کاملیون است . قیمت هم 4 تا باتری + شارژر دیکه نهایت 30-32 تومان بشه . ممنون .
از میان باطریهای شارژی سونی که دو نوع سبز و سفید هستند و نوع سفید هم دو مدل ژاپنی و چینی در بازار دارد و همچنین باطریهای شارژی کامیلون سفید که همگی هم always ready جدا از مقدار میلی آمپر آنها فقط از نظر کیفیت دوستان کدووم رو چیشنهاد میدن
سلام
میخوام باطری برا دوربینم بگیرم (5DII) حال سوالم اینه چندروز پیش باطری روی گریپ 60D یکی از دوستان رو گذاشتم رو دوربینم کار کرد!!
1- آیا کلا میشود باطری 60D رو برروی 5DII استفاده کرد بدون اینکه مشکلی برای دوربین پیش بیاد (کلا به دوربین ضربه نمیزنه؟؟)؟؟؟
2- باطری که بهم داد ساخت شرکت Hanhel بود، حال آیا باطری هنل با باطری کانن فرق خاصی دارد هم از لحاظ کارایی و کیفیت و هم از لحاظ صرفه ی اقتصادی؟؟
با این سوالات فوق باطری 60D رو بگیرم؟؟ یا باطری خودش رو؟؟
باطری کانن بگیرم یا هنل؟؟
ممنون و تشکر
درود:
اگه به لحاظ آمپراژ و ولتاژ مصرفی بین دو دوربین و آمپراژ نوشته شده روی دو باطری تفاوتی وجود نداشته باشه میشه از هردو باطری برای هر دو دوربین استفاده کرد،
مثل مدل باطری زیر که برای دو مدل استفاده میشه:
SANGER 1600mAh 7.4V Battery for Canon EOS 5D Mark II EOS 7D
Compatible with: Canon EOS 5D Mark II EOS 7D
Type: Lithium ion rechargeable battery
Capacity: 1600mAh
Voltage: 7.4V
با سلام وخسته نباشيد خدمت همه دوستان، من الان به عضويت اين سايت در اومدم و هدفم تنها معرفي يه نوع جديد از شارژر اصل و منحصر به فرد سوني هست تا دوستان براي انتخاب يك شارژر خوب به همراه باتري دچار سردرگمي نشند!
بدون شك شركت عظيم الكترونيكي سوني هميشه در ساخت و توليد قطعات و لوازم استاندارد خانگي و الكترونيكي پيشقدم بوده و هيچ گاه با ساخت محصولي بدرد نخور اعتبار و آبروي چندين ساله خود را نخواهد برد!
در مورد باتري عرض كنم كه تا اكنون بيشترين mAh استاندارد و واقعي كه ساخته شده 2700 mAh ميباشد و بقيه شركتهايي كه ادعاي 3000 و يا بيشتر را دارند همگي جعلي يا با كيفيت غير استاندار و دوام بسيار كم ميباشند به صورتي كه بعد از مدت كوتاهي از كار خواهند افتاد، چون اين گونه باتريها داراي استاندارد توليدي جهاني نميباشند و در واقع طرحهاي ابتكاري و غير اصولي هستند!! در غير اين صورت شركت سوني بدون كوچكترين شكي اقدام به ساخت چنين باتريهاي پر ظرفيتي مينمود! هم اكنون بيشترين آمپر ساعت سوني براي شارژر و باتري 2700mAh ميباشد.
در مورد شارژر هم بايد بگم شارژرهاي امروزه اكثراً داراي حد اقل امكانات امنيتي ميباشند ولي نوع مدار و تكنولوژي كه در انها استفاده شده است به كل با هم متفاوتند! به جرعت ميتوان گفت شارژرهاي سوني از بهترين و جديدترين تكنولوژيهاي روز دنيا براي ساخت شارژرهايي با كيفيت هر چه بيشتر استفاده كرده است به صورتي كه هر باتري Ni-MH را واقعاً ميتوان تا 1000 بار شارژ كرد بدون افت كيفيت!
مدلي رو كه جديدترين و بهترين مدل سوني ميباشد هم اكنون مدل Sony BCG-34HRMF4N ميباشد! اين مدل از مدل مشابه قبلي خود يك نسل جلوتر است و باتريهاي بهتري دارد. مدل قبلي در آخر خود N ندارد و تفاوت در نوع باتري آنها ميباشد!
اين مدل داراي سيستم Super Quick Charger ميباشد كه باتري كاملاً خالي را در 5.30 ساعت فول شارژ مينمايد! همچنين داراي سيستم Refresh نيز ميباشد كه باتري كاملاً پر را در مدت زمان 5.30 ساعت كاملاً خالي مينمايد و هر چه باتري خالي تر باشد زمان Refresh كردن سريعتر ميباشد!
كاربرد Refresh براي جلوگيري از به وجود آمدن حباب در باتريهاي نيمه شارژ كه دوباره شارژ ميشوند، ميباشد، در اين حالت ديگر مشكل Memory Effect هم به وجود نخواهد آمد! هيچ گاه باتري هايي كه نصف شارژ دارند را بدون Refresh شارژ نكنيد چون طول عمر باتري پايين ميايد! پس هميشه براي شارژ باتري كه حدود دو سوم آن خالي شده است ابتدا Refresh كنيد، دستگاه به طور اتوماتيك بعد از Refresh كردن شروع به شارژ باتري مينمايد!
مورد ديگر اينكه باتريهاي Ni-MH ولتاژ 1.2 توليد ميكنند ولي بعد از شاژ كامل با اين دستگاه، ولتاژ باتري برابر است با 1.4 ولت استاندارد!
در مدل ذكر شده باتريهاي 2700 mAh به همراه دستگاه شارژر عرضه ميشوند و براي 1000 بار شارژ تضمين شده است.
خاصيت زمانسنج امنيتي و شناسايي باتري آلكالين براي جلوگيري از شارژ آن يكي ديگر از امكانات دستگاه ميباشد.
طول عمر باتريهاي سوني مدل ذكر شده 5.5x ميباشند يعني پنج و نيم برابر از بهترين انواع باتريهاي Alkaline از لحاظ مدت زمان كاركرد، دوام خواهند داشت!
مونيتور LCD كه به طور جداگانه موقعيت هر باتري را چك كرده و در آخر شارژ، دستگاه به طور اتوماتيك خاموش خواهد شد. همچنين ميتوان فقط يك يا چند باطري را براي شارژ كردن گذاشت ولي هيچ گاه از ماركهاي مختلف باتري به طور همزمان براي شارژ كردن استفاده نكنيد!
اين دستگاه ميتواند 4 باتري AA و يا 4 باتري AAA را شارژ كند!
دستگاه ساخت چين و تحت ليسانس مستقيم ژاپن و به سفارش فرانسه، و باركد به خاطر تحت ليسانس بودن ارجينال ژاپن و كاملاً اصلي ميباشد! باتريها ساخت ژاپن ميباشند.
تصويري از مدل Sony BCG-34HRMF4
فایل پیوست 17150
و اينم از تصوير مدل تكامل يافته مورد بحث Sony BCG-34HRMF4N
فایل پیوست 17151
لازم به يادآوري ميباشد كه شارژر و باتري اصلي را فقط از نمايندگي رسمي شركت سوني در ايران (ايران رهجو) تهيه نماييد. جعبه داراي دو ليبل امنيتي ميباشد، يكي به صورت هلوگرام سبز رنگ و ديگري ليبل مخصوص شركت ايران رهجو!
اينم از سايت براي كسب اطلاعات بيشتر
قيمت مدل اولي 45000 تومان و دومي 46000 تومان ميباشد (به همراه چهار باتري 2700mAh)
خوب اميدوارم كه تونسته باشم مقداري دوستان رو از سردرگمي در انتخاب يك شارژر و باتري مرغوب و قابل اعتماد راهنمايي كرده باشم.
پيروز و موفق باشيد.
با سلام خدمت همه دوستان
وقتی باطری نیکون D3100 در حال شارژه چراغش روشن و خاموش میشه و وقتی روشن بمونه پر شده ؟
و همینطور برای اولین بار چند ساعت شارژ کافیه ؟
اگه شارژرت اتوماتيك باشه بعد شارژ خاموش ميكنه! ولي اگه اتوماتيك نباشه همونطور روشن باقي ميمونه! اگه خانه اخر پر بشه و هنوز خاموش نشده باشه به معني اينه كه هنوز فول شارژ نشده!! و بايد منتظر بموني تا فول شارژ بشه و دستگاه جريان برق رو قطع و خاموش بشه! ولي اين در صورت اتوماتيك بودن دستگاه شارژر هست! ساعت شارژ رو هم دستگاه مشخص ميكنه نه خود باطري.
موفق باشيد.
شاژر خود نیکونه که روی دوربین بود. اتوماتیک و این خانه آخر و ... رو نمی دونم ؟
http://www.kenrockwell.com/nikon/d3100/mh-24-1100.jpg
خوب منم امروز رفتم شارژر BC-0907 کملیون رو به قیمت 28000 تومان + 4 تا باتری 2700 میلی آمپر 14 تومان خریداری کردم . دوستان فقط یه سوال . باتری های 2700 میلی آمپر کملیون بهترن یا 2300 میلی Always Ready ?!! به نظر میاد Always Ready از امکانات و ماندگاری بهتری برخوردار باشه . ولی آمپرش پایینه ! :::love2:::
سلام
امروز اومدم با شارژر کامیلونbc-907 باتری هام رو شارژ کنم اما کار نکرد.باتری هارو عوض کردم بازم کار نکرد.
با فازمتر چکش کردم برق توش میاد و پایه هاش هم برق دارن بدنش گرم هم میشه اما شارژ نمیکنه.کسی از دوستان میتونه راهنماییم بکنه.
مهدی جان بابت پاسخ ممنون . حالا فوقش باتری ها خراب شد که مطمئنم حالا حالا ها نمیشه میرم از همین سری Always Ready میخرم :-D راستی مهدی جان یه سوال دیگه . الان 4 تا باتری شارژ کردم . 1 ساعت 30 دقیقه فیکس 4 تا باتری کامل شارژ کرد . من برای دوربین نگرفتم برای دسته های اکس باکس گرفتم . من 2 تا دسته دارم با یکیش زیاد بازی نمیکنم . اگه تو دسته 2 بزارم باتری هارو بمونه مشکلی نداره ؟! یا اگه استفاده نمیکنم نزارم . البته زمان استفاده طولانی نیست ! ممکن 7-8 روز بعد از دسته 2 هم استفاده کنم . الانم باتری ها توی شارژر فعلا نمیخوام استفاده کنم . از شارژر هم در بیارم یا مشکلی نیست توی شارژر باشه ؟! البته شارژر تو برق نیستا :-D
سلام
میخواستم یه باتری زاپاس برای دوربین canon sx30 بخرم
چند جا پرسیدم ولی قیمتها مختلف بود:
یه جا میداد 22 تومن
یه جا 19 تومن
یه جا میگفت معمولیشو بدون گارانتی دارم 10 تومن ، با گارانتی دارم 35 تومن ، اصلش رو دارم حدود 60-70 تومن
همه هم چینی
خلاصه موندم کدومو بگیرم ، شما تجربه ای در این زمینه ندارید؟
سلام
میشه بگید که بین دوربین های sony nex5 وsony alpha 200کدام یک عکسهای با کیفیت تری مخصوصا درتاریکی میگیرد و کار با آن آسانتر است و راحتتر میتوانیم پس زمینه را محو کنیم.
دوستان قیمت باطری یدک نیکون دی 3100 رو دارن؟
سلام
شارژر 1007 با چهار تا باتری 2300خریدم 27 تومن. اومدم خونه یک کم شک کردم چون نوشته های باتریی که قبلا داشتم کمی فرق داشت از جمله اینکه ظرفیتش رو روی این جدید بزرگ زیر اسم زده اما قبلی اینجوری نیست. در سایت camelion.com هم مثل مدل قبلیمه اما در سایت
camelionbattery.com همینجوریه! ظاهرا مدل جدیدشه.
فایل پیوست 18335
با سلام
دوستان ببخشید من باطری و شارژر مدل سونی گرفتم NI-MH 2500 از این مدل
http://myup.ir/images/12385425551706278842.jpg
میخواستم بدونم از این باطری ها چند دفعه میشه استفاده کرد؟؟؟
چند دفعه شارژ میشن ؟؟؟؟
و اینکه میتونم باطری های NI-MH با مارک های دیگه ایی رو باهاش شارژ کنم؟؟؟؟
برای خالی کردن شارژ باتری دوربین دیجیتال باید چی کار کرد ؟
مهمترین نسل هایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است:
الف-باطریهای نیکل کادمیوم
اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند.
در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود.
تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.
ب-باطریهای یون لیتیومی Li-Ion battery
اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند.این نوع باتری ها معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است . علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند.
کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.
ج-باطریهای لیتیوم پلیمری Li-Po battery
اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد.این نوع باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .
این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود.(محصولات کمپانی apple)
چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند.
خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است.اما هنوز هم اگر شما پس از شنیدن جمله ی ( بار اول حتما 12 ساعت بزارید شارژ شه ) به فروشنده بگید که این موضوع غلط و نادرست میباشد مسلما بلافاصله با واکنش فروشنده مواجه خواهید شد که احتمالا قانع کردن او کار ساده ای نخواهد بود!
اطلاعات تکمیلی در زمینه ی باطری ها :
۱- اگه در رابطه با باتریهای لیتیوم یون میخواین بدونید باید بگم که کاملا این موضوع شیمیایی هستش و یک ماده با تغییر شیمیایی به مادهای دیگر از خودش الکترون ساتع میکنه که وظیفهٔ اصلی روی دوش یون Litium هستش و این واکنش برگشت پذیر هستش.البته این واکنش حد اکثر تا ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ بار انجام میگیره.بهتره تو سایتهای خارجی دنبال اطلاعات واکنش بگردید.
۲- راجع به مداری که داخل باتری هستش باید بگم که این باتریها اگه دقت کنید به جای ۲ پایه از آنها بیشتر از ۳ پایه خارج شده است که این موضوع به خاطر وجود یک مدار داخل پک (کنار باتری) باتری هستش.این مدار کارهای زیر رو انجام میده:
- تعیین ولتاژ باتری
- تعیین دمای باتری
- تشخیص فول شارژ شدن باتری
- تشخیص خراب شدن باتری
- تعیین میزان شارژ باتری و ......
اگر به باتری موبایل خودتون دقت کرده باشید میبینید که ۳ تا پایه داره.معمولا پایهٔ وسط تمام اطلاعات بالا رو به موبایل منتقل میکنه.(به روش انتقال اطلاعات دیجیتال که با ولت متر قابل مشاهده نیست)
۳- روش شارژ باتریهای Li-ion با باتریهای دیگر فرق میکنه.ابتدا باتری رو با ولتاژ حدود ۲ ولت بالا تر از میزان ولتاژ استاندارد باتری که جریان آن به میزان نصف ظرفیت باتری محدود شده است(برای استاندارد شارژ)تا ۸۵ درصد شارژ میکنند.بعد از آن به روش PWM و با ولتاژ ۲ ولت بالا تر از میزان ولتاژ باتری و با دیوتیسایکل ۹۰ الی ۲۰ درصد شارژ میکنند تا شارژ آن به ۱۰۰% برسد و بعد به طور آتوماتیک پس از شارژ کامل آن را قطع میکند که در موبایل و لپتاپ شما همهٔ این موارد تعبییه شده است و شارژر شما فقط ولتاژ dc رو تامین میکنه ولی اگه میخواین شارژر بسازید باید با استفاده از میکرو کنترلر و برنامهٔ نویسی این کارو بکنید.
۴- در رابطه با باتریهای خورشیدی باید بگم که همه رنجی تو بازار هست ولی معیارهای سنجش باتری خورشیدی ۲ چیز هست.
- توان یا همون watt.h
- جریان یا همون mA.h
که با استفاده از این ۲ عدد میتونید میزان ولتاژ باتری رو به دست بیارید.البته این ماکزیمم توان خروجی باتری در حد اکثر نور و دمای پایین هستش و با تغییر دما و نور همهٔ عددها کاهش پیدا میکند.
سلام به همه دوستان
یه سوالی برام پیش اومده بود
چند وقت پیش از یکی از دوستان باطری دوربین(500دی) خریدمکه در واقع باطری اصلی روی خود دوربین بود ولی با باطری دوربین خودم که ساخت تایوان بود تفاوت داشت
باطری خودم
http://www.up.vatandownload.com/imag...rsrwctawoe.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...12c3z1sqit.jpg
باطری خریداری شده
http://www.up.vatandownload.com/imag...iytb61344s.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...klghnt63qc.jpg
البته از لحاظ مدت نگهداری شارژ هنوز کاملا تست نکردم اما تا به حال هم اندازه هم کار میکردند ...
خواستم بدونم این اختلاف به خاطر ساخت کشور و مدل و نام هست یا بحث تقلبی و اصلیه ؟؟؟
سپاس
دوستان من دوربین کانن A470 دارم و میخواهم یک آداپتور بخرم.داخل دفترچه راهنما نوشته باید از کیت ACK800 استفاده کنی. حالا چند تا سوال دارم:
1- اینکه آیا آداپتور کار شارژ باطری رو هم انجام میده؟
2- وقتی از آداپتور استفاده میکنم نیاز به باطری هم هست یا نه؟
3-به نظر شما آداپتور وسیله مناسبی هست یا نه؟
دوستان من چطور میتونم مدلی رو بخرم که هم با برق شهری 240 ولت کار کنه و هم با 12 ولت ماشین؟
باتری اضافه برای دی 7000 از کجا قابل تهیه است و چند میتونم تهیه کنمش برای گریپ میخوامش
لطفا اگه کسی از دوستان اطلاعی از محل فروشش داره به بنده خبر بده
سپاسگزارم
سلام
آيا اين باطري در ايران پيدا ميشود؟ اگر بله چه حدود قيمتي است؟ قيمت باطري اصلي و متفرقه LP-E6 را هم اگر دوستان دارند به بنده لطفا كنند.
در مورد اون باطری که لینک داده بودید اطلاع ندارم ولی میدونم که شرکت هنل برای 60 دی باطری زده...حتما کاملیون هم داره...قیمت باطری اصلی e6 حدود 120 باید باشد من جهت گریپ 60 دی یه باطری خریدم به قیمت 30 تومن ظاهرا که خوبه ولی به اندازه باطری اصلی که چیزی حدود 1600 شات بهم عکس میده ..نداره حدود 600 تا 700 تا شات میده البته این آمار رو که دادم بدون لایو ویو و همچنین با ال سی دی خاموش است.
خيلي متشكرم، به نظرم استفاده از مدل متفرقه با قيمت 30 به عنوان Backup منطقي تر از اصلي 120 باشد.
اگر كسي از دوستان از هنل استفاده كرده لطفا نظرتون رو در موردش بفرماييد.
Camelion باطريهاي خوبي هستند ولي نميدانم اين مدل وارد شده يا خير اگر كسي شماره شركت بازرگاني آن را دارد لطفا براي بنده P.M كنيد. در ليست سايتهاي مرتبط پيدا نكردم.
سلام
من میخوام یه دوربین hs20 بخرم
لطفا دوستان راهنمایی کنند که چه باطری ای و چه شارژری بخرم مناسبه این دوربین هست
مرسی
من هم اسم وارتا رو نشنیده بودم ... ولی به پیشنهاد یکی از دوستان 4 عدد 2300 mA برای فلاش خریداری کردم(_اگر اشتباه نکنم 15 تومان)
تا الآن که بد نبوده ... فروشنده ادعای آلمانی بودن میکرد ... باز هم اگه دوستان اطلاعات بیشتری از این مارک به سمع و نظر برسونند خیلی خوب میشه ...
varta؟؟ کجا داره؟ من هنوز هم کاملیون رو ترجیح میدم.
varta آلمانی است و شاهکاره حتی از انرجایزر هم بهتره و تو پایتخت من دیدم نکایندگی کنون پارک ساعی هم داره ...
اگه گیرتون نیومد Enerzizeer هم خیلی خوبه
و جدیدا هم فیلیپس یه سری داده که سبز رنگه و من 4تاشو 21 تومن خریدم اون هم خیلی خوبه
کاملیون رو تو سایز AAA تجربه کردم خیلی ازش راضی نبودم و ریسک تقلبیشم خیلی زیاده
در ضمن وارتا شارژرهای فوق العاده عالی ای داره . وارتا دیدین شک نکنید یه سر به وبسایتشم بزنید خوبه . . . .
من فقط تعریف کاملیون رو شنیدم ... خودم نداشتم ... وارتا رو از ناصرخسرو خریدم ... یه مغازه ای هست خیلی بزرگه و خورده لوازم عکاسی زیاد داره اسمش رو یادم نیست :::love2:::
خدا بیامرزه همه رفتگان رو ... باطری سونی دارم حداقل 6 سال پیش خریدم ژاپنی نارنجی و نقره ای رنگ ... از یه بازار تو قشم خریدم ...عجیب شارژ نگه میداره این بشر ... بعد از اون هیچ کجا پیداش نکردم و همه تقلبی بودند
میتونم اطمینان بدم هنوز با اینکه این سونی 1100 mA هست ولی به مراتب بیشتر از وارتا 2300 mA جواب میده علی رغم اینکه حداقل 6 سال هم از عمرش میگذره و خدا میدونه چند هزار بار شارژش کردم ...
من باتری های قلمی کاملیون رو داشتم خیلی خیلی عالی بودن و تا الان باتزی مثل اونا ندیدم بعد از 2 سال کار کردن انصافاً هنوز در حد نو شارژ نگه میداشتن که با دوربین قبلی فروختمشون
دوستان من امروز یه باطری لیتیوم برا FZ50 خودم گرفتم به قیمت 14 تومن البته خوده فروشنده هم گفت اصل نیست ولی اوکی هست میخواستم ببینم این باطری مشکلی برا دوربینم ایجاد نمیکنه و ایا قیمت باطری های مشابه همینه مرسی
دقیقا پکش اینه ظاهرا تو ebay هم میفروشنش Panasonic CGR-S006E Battery For Lumix DMC-FZ50 FZ30 FZ7 | eBay
سلام من یه دوربین G12 گرفتم بعد یه مدت شارژرش خراب شد رفتم یه چینی خریدم باطریمم خراب کرد یه باطری 20 هزار تومنی خریدم اونم بعد یه مدت دیگه کار نکرد رفتم شارژرو عوض کردم هیچ فایده ای نداشت.حالا از کجا میتونم یه شارژر با باطری اصل بخرم؟یا جایی هست که شارزر اصلیشو تعمیر کنن؟
تشکر میکنمنقل قول:
ظاهرا باتری باید بیش از 50 درصد شارژ داشته باشد
فکر میکنم به خاطر شارژ کم باتری باشد ، چون باتری من الان زیر 30 در صد شارژ دارد
دوستان میخواستم بدونم باطری d90 رو چند ساعت باید شارژ اولیه بکنم
درود
جدیدا بعضی با ذکر دلایلی اعتقادی به شارژ اولیه ندارند ، اما اگر انجام گردد ضرری هم نخواهد داشت 8 تا 10 ساعت
و در موارد شارژ بعدی نگذارید شارژ آن زیر 30% برسد ، هر زمانی که خواستید هم میتوانید آنرا شارژ کنید حتی اگر 50 % بود
در صورت کمبود وقت هم میتوانید آنرا از روی شارژ بردارید هر زمان هم که خواستید حتما لازم نیست به 100% برسد.
باتری را همیشه در دمای 5 تا 35 درجه شارژ کنید.
موفق باشید
انوش
بنده کلا اهمیتی به شارژ اولیه ندادم از اول هیچ مشکلی هم با هیچ دستگاهی ندارم lol
کلا زیاد سخت نگیرید توی این مورد! شب دارید میخوابید بزارید به شارز صبح برش دارید به ساعت و این چیزاش زیاد حساس نباشید
انوش جان لطفا درباره اين بند از نوشته خود بيشتر توضيح دهيدنقل قول:
در موارد شارژ بعدی نگذارید شارژ آن زیر 30% برسد
تشكر
قطعا لازم هست كه اين كار انجام دهيد ،ضرري كه ندارد ٨ ساعت هم كافي استنقل قول:
توی یه مجله خوندم (حضور ذهن ندارم چه مجله ای بود) با یه سری دلایل فنی گفته بود که شارژ اولیه نیازه
مطمعنا اكر لازم نبود اين همه سفارش نميشد
تا انوش عزیز بیان
سلام
به این خاطر هستش که اگه کمتر از یک مقداری باشد، و باطری در را شارژ کنیم گرمای حاصل از شارژ شدن باطری باعث کاهش عمر آن می شود، یعنی در واقع به این خاطر این مطلب رو انوش گفتن که گرمای کمتری تولید کنه تا عمر بیشتری داشته باشه
چی گفتم و چه جمله بندیی کردم
شاد باشید.....
تا جایی که من میدانم تمام شارژرهای جدید منجمله شارژرهای باطری های دوربین ، هنگامی که باطری فول شارژ میشه ، اتصال برق رو قطع میکنه . بنابراین بعد از شارژ کامل باطری عملن دیگه شارژ بیشتری نمیشه . حالا چه سه ساعت چه ده ساعت بمونه . در دفترچه هم راجع به شارژ اولیه هیچ چیز نوشته نشده که اگر لازم بود حتمن اشاره میشد . این نکته ای نیست که کمپانی از درج اون غفلت کنه در حالیکه به ریزترین نکات دیگه اشاره میکنه .
آقاي كوروش هم كاملا درست فرمودندنقل قول:
تا جایی که من میدانم تمام شارژرهای جدید منجمله شارژرهای باطری های دوربین ، هنگامی که باطری فول شارژ میشه ، اتصال برق رو قطع میکنه . بنابراین بعد از شارژ کامل باطری عملن دیگه شارژ بیشتری نمیشه . حالا چه سه ساعت چه ده ساعت بمونه . در دفترچه هم راجع به شارژ اولیه هیچ چیز نوشته نشده که اگر لازم بود حتمن اشاره میشد . این نکته ای نیست که کمپانی از درج اون غفلت کنه در حالیکه به ریزترین نکات دیگه اشاره میکنه
به نكته ريزي اشاره كرديد من تابحال توجه نكرده بودم
بس با اين وضعيت اين كار آب در هاون كوبيدن است؟
باید توضیح بدم که اون باطری هایی که نیاز به شارژ اولیه داشتند باطری های نیکل کادمیومی بودند که برای فعال شدن کامل همه سلولهای آن نیاز به شارژ اولیه داشتند . این باطری ها هم اکنون چند سالی هست که از رده خارج شده اند . شارژرهای آن ها نیز به تکنولوژی قطع اتصال مجهز نبودند . برای همین هم نیاز به شارژ اولیه بود و هم تاکید میشد که بعد از فلان ساعت هر بار شارژ حتمن شارژر را از پریز برق جدا کنید . چرا که باعث کاهش عمر باطری میشد . چهار پنج سالی میشه که این باطری ها دیگر از رده خارج شده اند . اما برخی فروشندگان به این سنت قدیمی شارژ اولیه همچنان تاکید دارند !
باطری های یون لیتیومی کنونی به هیچ وجه به شارژ اولیه نیاز ندارند . و بیشتر باطری های جدید دوربین ها از همین تکنولوژی استفاده میکنند .
برای همین نیز شارژر های کنونی به قطع اتصال برق مجهز هستند و دیگر نیازی به شارژ بیشتر به هیچ وجه وجود ندارد .
خود شما با یک آزمایش تجربی ساده میتونید این رو امتحان کنید . باطری دوربین هنگام شارژ شدن حرارت تولید میکند . که با دست قابل لمس کردن است . هنگامی که چراغ شارژر از حالت چشمک زن خارج میشود و به حالت ثابت در می آید به نشانه شارژ شدن ( در برخی خاموش می شود ) . اگر باطری مدتی دیگر در شارژر بماند کاملن سرد بوده و هیچ دمایی را حس نخواهید کرد . این نشانه قطع اتصال برق شارژر است .
آف شد
حذف شود لطفاً
باطري هاي Li ion هيچ نيازي به شارژ اوليه ندارند ، هيچ ، هر كي ميگه شارژ اوليه درست ميگه ولي از نظر تكنولوژي باطري از زمان دايناسور ها مياد ، در باطري هاي جديد بهترين حالت نگهداري 40% شارژ هستش و رفتار مثل باطري هاي قديمي ، عمر باطري را كم ميكنه ، كه باز هم تاثير زيادي نداره ، به اصطلاح باطري هاي جديد حافظه ندارند
منظور از رفتار : خالي شدن كامل ، بعد شارژ كامل
كلا در رابطه با باطري و شارژ هاي جديد هيچ نگراني نداشته باشد ، هر جور دوست داريد رفتار كنيد
آف شد لطفا پاك شود
اصولا این چند پست آخر را به تاپیک باطری ها منتقل کنیم بهتر است
اما در تایید فرمایشات دوستان عزیز.
نسل های مختلف Li iOn ها رفتار های خاص خودشان را دارند.
اما یک سری چیز ها در بین آنها یکسان است
مثلا دمای کاری ( بین -10 تا +50 ) و در بهترین شرایط +7 تا +35 درجه بهترین و پر بازده ترین دمای کاری است.
دمای شارژ ( که تاثیر مستقیمی در میزان شارژ و ماندگاری آن دارد ) که بین +5 تا +30 است و در بالاتر و پایین تر از این دما هرگز شارژ کامل صورت نمی گیرد.
نداشتن حافظه و نداشتن break-in که باعث می شود شما در هر شرایطی و با هر میزان شارژی ( از 10% تا 99% ) آن را دوباره فول شارژ کرد یا حتی نیازی نیست یک چرخه کامل طی شود و حتما باطری را شارژ کنید.مثلا اگر میزان شارژ 10% بود و یک ساعت آن را شارژ کردیم و تبدیل شد 70% هیچ اشکالی در عمر باطری نخواهد داشت.
داشتن چرخه عمر محدود.بین 400 تا 1500 بار شارژ و دشارژ کامل در بسیاری از انواع جدید عمر و زمان کاربرد جایگزین چرخه شارژ شده که این عمر بین 12 تا 24 ماه ( میانگین 18 ماه ) در نظر گرفته می شود.
افت کاری پس از طی شدن نیمی از عمر حدود 20% است.یعنی بعد از اینکه نیمی از عمر باطری طی شود توان خروجی آن حدود 20% افت خواهد کرد.
افزایش زمان شارژ کامل پس از طی نیمی از عمر ( با افزایش 10% )
افزایش دما در هنگام شارژ و در هنگام کار طبیعی است ( که در برخی موارد بسیار شدید ممکن است اشکالی در سیستم باشد و خطرناک به دلیل خروجی بیش از توان باطری )
ولتاژ ثابت در هر شرایط و میزان شارژ
در باطری های جدید نوعی از شارژ و ذخیره وجود دارد که حتی اگر توان بر روی 0% باشد باز هم 3.5% تا 5% توان در باطری وجود دارد اما اجازه مصرف آن را نمی دهد مگر دیوایس های ضروری که می توانند به چیپ باطری دستور دهند کامل تخلیه شود که این دیوایس ها اغلب لوازم پزشکی و امنیتی مثل ریموت خودرو و GPS و ... است.اما دوربین ها این امکان را ندارند نوعی شارژ که به آن شارژ با حافظه مصرفی می گویند که بنا به دیوایس و مدت زمان تخلیه در هم چرخه مدت زمان شارژ را با توان ورودی کمتر افزایش می دهد برای افزایش عمر کارکرد
و نکته آخر چرخه دو گانه شارژ
به این معنا که وقتی باطری به صورت 90% شارژ شود عدد 100% نمایش داده می شود به جهت افزایش عمر باطری اما اگر یک سوم زمان فول شارژ به شارژ کردن ادامه دهید باطری به صورت واقعیا 100% شارژ خواهد شد اما این مورد قدری عمر باطری را کم می کند.90% دوربین های عکاسی این قابلیت را دارند و در یوزر مانوآل به آن اشاره شده است که برای فول شارژ مثلا 30 دقیقه بیشتر شارژ کنید اما این مورد توصیه نمی شود چرا که با هر بار شما یک بار چرخه باطری را طی کرده و عمر آن را کاهش می دهید.
سلام
من برای فلشم قصد خرید یک باتری همراه با شارژرش را دارم.
باتری های فعلیام انرژایزر هستند که هیچ تعریفی ندارند!
در مطالب همین تاپیک دوستان به باتری های کاملیون اشاره کرده بودند. یکی دیگر از دوستان هم باتری فوجیتسو که می گفتند برای استفاده فلش بسیار هم عالی است خریداری کرده بود و ظاهرا از عملکرد باتری راضی بودند!
می خواستم در این مورد نظر دوستان دیگر را هم بدانم!
من تجربه کار با باتری های کاملیون و سونی رو دارم ولی باتری های کاملیون ام را بیشتر می پسندم و به شخصه ازشون راضی تر هستم . یکی از مزایای این باتری ها شارژر سریع کاملیون است که در دو تا سه ساعت باتری ها را شارژ میکند و مانند شارژرهای سونی هفت ساعت طول نمی کشد . عمر مناسبی هم دارند و شارژ را هم در حالت غیر قابل استفاده ، تا مدت بیشتری حفظ میکنند .
توجه داشته باشید که سونی ها تقلبی دارند ... اون مدلهائی که هولوگرام ایران-رهجو دارند، متوسط بین 2:30 الی 3:30 ساعت شارژ میشن ... و نیم-قلمی هاشون کمتر از سه ساعت.
مدلهای قدیمیشون نقره ای نارنجی بود، سری جدید طوسی و یشمی شده
حدود 12 عدد قلمی از سونی دارم که همه 2500mA هستند، و برای حدود 600 شات (دو جلسه عکاسی، هر کدام متوسط 300 شات) جواب سه تا 580EXII را داده اند ... البته احتمالاً بیش از این هم (تا 700 شات) هم باید بزنند، ولی در همین مرحله میبرمشون زیر شارژ ...