با این حساب بهتر از باتری های فعلین که دارم.با اینها حدود 400 شات میزنم...حتما تهیه میکنم...باز هم ممنون.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام به همگی دوستان .
میبخشید که تاپیک رو نخونده این سوال رو میپرسم (اینترنت درست و حسابی ندارم ) .
من یک شارژر گارمین دارم با این مشخصات :
output:dc 1.2v...600ma AAX2
charge only 1.2v Ni-MH type rechargeable
به همراه 2 عدد باطری با این مشخصات:
rechargeable Ni MH battery size AA
RATING: 1.2V 2000 mAH TYP. 1900 mAH MIN
سوالم اینه که بهترین باطری از نظر قدرت و مدت زمان نگهداشتن شارژ چی میتونم تهیه کنم.
ممنون.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
جناب کهال عزیز باطریهای سونی سفید نارنجی - 2000mah - به بالا برای شما قابل استفاده است
نادر مسلمی
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
من در حد تجربه خودم که اکثر باتری ها رو یا خودم یا دوستانم داشتن میگم
باتری سونی بسیار عالیه اما به شرط اصل بودن که گه گاه تشخیصش غیر ممکنه
باتری های زیر رو هم اگر پیدا کردین در خریدش اصلاً شک نکنین
Energizer
Camelion
Eneloop (پک سفید 2000Mah)
در موقع خرید هم حواستون باشه اصلاً گول حرف های فروشنده رو نخورین الان تو بازار باتری های NiMH تا 4600Mah با مارک سونی هم موجوده اما بیشتر از 1000 باشه من دستمو گرو میذارم!!!
کلاً باتری نیکل متال هیدرید بالای 3000 اصلاً ساخته نشده اکثر مارک های معروف هم بهترین باتری هاشون 2500mAH بیشتر نیست
2 تا سایت معتبر و نمایندگی فروش باتری هم هست که اگر ایرادی نداشته باشه میتونم برای خرید به دوستان معرفی کنم
البته من خودم تو کار مدل rc از دور دستی بر آتش دارم و بیشتر با باتری های لیتیم پلیمر سر و کار دارم که بعضاً قیمتهاشون به 250 تومن هم میرسه
1 چیز دیگه که یادم رفت بگم اینکه اصلاً اصلاً به هیچوجه سراغ مارک c.f.l نرین که بد پشیمونتون میکنه این باتری از تجربه های بد من بوده!
مطالعه این سایت رو هم به دوستان علاقه مند توصیه میکنم
http://batteryuniversity.com/
Nikon D3100 +Nikkor 18-55
می تونم بپرسم مشکل باطری های c.f.l چیه؟
چون من از این باطری برای فلاشم(580ex ii)استفاده می کنم.می خواستم ببینم ضرری برای فلاش نداره.
باتری های CFL موقعی که به نصف شارژ میرسن باقی مونده شارژ رو یهو خالی میکنن برای فلاش ضررش در حد ضد حال خوردنه (یکی از دوستان از این باتری توی رادیوکنترل هواپیماش استفاده میکرد یهو باتری خالی کرد هواپیما تا رادر رفت تو آسفالت!)
باتری درست حسابی با 500 سایکل اگه یکم افت کنه این باتری 100 تا سایکل ازش شارژ بگیرین نصف ظرفیتش میپره!
Nikon D3100 +Nikkor 18-55
دوستان بنظرتون زمان بیشتر برای خالی کردن باتری که در هنگام رفرش نموندن باتری انجام میشه نشان از برتری باتری نسبت به دیگر باتری هاست؟
راستی باتری های eneloop هم مگر در ایران پیدا می شود؟
راستی من الان مدل دیسپلی دار کملیون را خریده ام که خیلی سریع باتری را شارژ می کنه و مثل شارژر معروف سونی باتری اصلا داغ نمیشه!
حالا سوالم اینکه باتری هرچه زمان شارژ بیشتر باشه بهتره ؟
ویرایش توسط vbigdeli : Thursday 17 February 2011 در ساعت 07:33
وحید بیگدلی