نوشته اصلی توسط
delbaz
من از همون روز اولی که چشمم به این تاپیک افتاد یه چیز برام هیچوقت حل نشد
و اونم تعدا شات هایی است که هر کس از یک مارک باتری و شارژر میگفت
چند وقت که عروسی یکی از دوستام بود و منم با دوربین خودم ( البته نه به عنوان عکاس اصلی ) مشغول عکاسی بودم .
باتری رو کامل شارژ کردم و گذاشتم داخل دوربین
یه چیزی حدود چهارصدتا عکس با فلاش و گاهی هم فلاش با قدرت کامل گرفتم و مخصوصا بعد از هرعکس چند بار بررسیشون میکردم و اینطوری نبود که پشت سر هم عکس بگیرم
حدود یه نیم ساعتی هم توی یه رم دیگه فیلم برداری کردم
و وقتی به نشانگر باتری نگاه کردم ( که البته به مدد هک این امکان میسر شده ) عدد 83 درصد رو نشون میداد. یعنی اینهمه عکس و فیلم رو فقط با مصرف 17 درصد باتری انداخته بود
با یه حساب سر انگشتی احتمالا میشه بعد از هر بار شارژ حدود 2000 تا2500 تا عکس با فلاش گرفت
حالا وقتی دوستان در مورد مثلا یک باتری که فقط دویست تا شات در هر بار شارژ میزنه , و تازه خیلی هم از اون تعریف میکنم من واقعا تعجب میکنم
باتری و شارژ من از نوع Fuji Film و تازه باتری ها 2100 هستند ( باتری ژاپنی و شارژر چینی ) و حدود یک سال و نیم قبل فکر کنم حدودای سی تومن گرفتمشون
حالا حل کنید این معما رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی از آشنا ها رو هم چند وقت پیش دیدم که داشت برای دوربینش باتری غیر شارژی میخرید و چهار تا باتری رو 3500 خریده بود و وقتی ازش پرسیدم شما با این باتری ها چندتا شات میندازید بهم گفت حدود هشتاد تا . دوربین ایشون البته S5 IS بود
پیش خودم فکر کردم که من فقط حدود هشتاد تا شات امتحانی میگیرم و اگه قرار بود برای این امتحان الکی هر بار 3500 تومن پول بدم اونوقت چه مکافاتی میشد
خلاصه اینکه وقتی مثلا در یه تاپیک دیگه در مورد باتری های لیتیومی و مثلا اینکه 500 تا شات میشه باهاش برداشت و یا اینکه باتری های قلمی برای این تعداد شات کافی نیستند من تعجبم خیلی خیلی بیشتر میشه
سلام عزیز،
من فکر میکنم اگه این نوع باطری ها قابلیت نشون دادن میزان شارژ داشت حتما رو این دوربین ها گذاشته میشد.
در ثانی فکر نکنم اون برنامه دقیق نشون بده میزان شارژ رو.
خود اطلاعات رسمیه سایت کنون نوشته:
Still Image: approx. 170 shots (AA-size Alkaline Battery); approx. 450 shots (AA-size NiMH Battery)*