نوشته اصلی توسط
delbaz
یک گزارش بهتون بدم شاید به درد بخوره
باتری های من از مارک Fuji Film هست و حداقل روش نوشته Made in Japan و شارژر من باز از مارک Fuji Film هست و پشتش نوشته Made in China و من خیلی خیلی ازشون راضیم
دیروز تصمیم گرفتم باتری ها رو شارژ کنم . . اما باتری ها خالی نبود . تقریبا سی درصد داشت . باتری ها رو توی شارژر قرار دادم و گذاشتم برای شارژ . اما تقریبا بعد از دو ساعت چراغ شارژر به نشانه شارژ کامل خاموش شد. پیش خودم گفتم احتمالا چون باتری خالی نبود پس حتما زود شارژ شده. چون معمولا سه ساعت و نیم همیشه طول میکشید تا باتری های تقریبا خالی رو شارژ کنه.
باتری ها رو در آوردم و توی دوربین گذاشتم . مثل همیشه , هک هم فعال بود و نشانگر باتری عدد صد در صد رو نشون میداد.
رفتم توی حیاط که چندتا امتحانی عکس بندازم . خلاصه دو سه تا عکس برنداشته بودم که دیدم نشانگر باتری اومد روی هشتاد. و هر بار یکی دو تا که عکس برمیداشتم حدود ده درصدی از باتری کم میشد و هنوز تعداد عکس ها به ده نرسیده بود که نشانگر باتری به ده درصد رسید و هشدار خود دوربین هم نمایان شد و در عکس یازدهم یا دوازدهم دوربین خاموش کرد
پیش خودم گفتم . احتمالا عمر باتری ها سر اومده و باید به فکر باتری باشم ( یک سال و نیمه دارم استفاده میکنم از این باتری ها ) . خلاصه این بار مثل همیشه چهارتا باتری رو توی چراغ قوه انداختم که مصرف شه و وقتی دیگه چراغ قوه خاموش شد باتری ها رو توی شارژر گذاشتم . حدود همون سه ساعت و نیم شارژ شد و چراغ شارژر هم خاموش شد
باتری ها رو دوباره توی دوربین انداختم و تا حالا حدود صد شات با بازبینی و حذف و زوم و فوکوس و .. گرفتم که نشانگر هنوز روی صد در صد مونده
خلاصه نمیدونم چرا اون دفعه اول یه دفعه ولتاژ باتری ها افت کرد
اما هر چه که بود منو به فکر تهیه چهار تا باتری دیگه انداخت ( حداقل به عنوان پشتیبان )
چند صفحه این تاپیک رو خوندم تا رسیدم به این باتری های جدید کاملون
وخب من چون تا به حال دنبال باتری نبودم اصلا نمیدونم باتری های اصلی باید حدود قیمتشون چند باشه
یا مارک خاص یا هولوگرامشون چطوری باشه
مثلا چهارتا باتری خوب و اصل از یک مارک خوش نام باید چند باشه؟
یا اینکه چه مارکی خوبه. چون اونچیزی که من دستگیرم شد این بود که مارک های تقلبی هم فراوان یافت میشه
خلاصه اینکه نیازمند راهنمایی و پیشنهاد دوستان هستم و البته یک سری هم باید توی شهر بچرخم و ببینم اصلا چه باتری هایی یافت میشه اینجا
پس خواهش میکنم اگه باتری های خوب با بازدهی و کارایی خوب میشناسید و خودتون هم امتحان کردید به من هم بگید
سلام
شارژر من رو كه ديدي ياسر جان (عكسش رو) دقيقا" مثل شارژر خودته، فقط با برند فوجيتسو.
براي من چند وقتي بود كه همين مشكل پيش ميامد (منظور از چند وقت حدود 4 ماهه!!!) اول با باتريهاي انرجايزرم شروع شد كه حدود يك سال و نيم پيش خريدمشان (به عنوان باتري زاپاس) و بعد از يك مدت باتريهاي فوجيتسو هم همين بازي را در آوردند، با اين تفاوت كه باتريهاي انرجايزر موقع خاموش كردن دوربين باعث ميشدند دوربين قاطي كنه (لنزش كامل جمع نشه؛ لنز براي خودش عقب و جلو بره؛ از داخل دوربين صداهاي خر خر بياد و ...!!!! :confused: )
و مثلا" هك دوربين ميزان شارژ را 90% نشان ميداد، اما فوكوس كه ميكردي، به محض فشار دادن شاتر، دوربين خاموش ميشد!!!! حالا حساب كن يك دو جين آدم كنار هم وايستادن تا تو ازشون عكس دسته جمعي بگيري و ...
تا اينكه ديشب بالاخره دست به جيب شدم و حالا كه به فكر تجديد دوربين افتادم؛ اين 4 باتري را خريدم، حداقل به درد صاحب بعديش ميخوره!!!
راستي، من چند وقت پيش يك توضيحاتي راجع به كمليون تو همين تاپيك داده بودم (يك كمپاني چند مليتي آمريكا+آلمان+چين+هنگ كنگ است ؛ اما محصولات كلا" ساخت چين هستند).
در بروشور آن نيز شارژرهاي بسيار جالبي هست كه ظاهرا" هنوز عرضه نشدند.
[IMG]http://i27.*******.com/7142sk.jpg[/IMG]
[IMG]http://i32.*******.com/2lan9t.jpg[/IMG]