با سلام،
در توضيح بيشتر نكتهاي كه جناب قديري راد نوشتهاند، اضافه ميكنم اصلاً تنها نقطه قوت دوربينهاي اينچنيني كه طرفداران آن (از جمله خود من) بر آن تأكيد ميكنند، همين است كه به محض اتمام باتري در ميانه كار عكاسي، باتري يدكي سريع و به مراتب ارزان در دسترس است و صحنههاي حساس و حياتي از دست نميروند. فرض كنيد در حين عكاسي از يك مجموعه تاريخي در يك سفر توريستي باتريهايتان تمام شد. چه ميكنيد؟ و اگر نخواهيم باتري يدكي داشتهباشيم، اساساً چه كاري است كه با خريد اين تيپ دوربين، خود را درگير كارهاي شاقي چون تحقيق و شناسايي معدود شارژرها و باتريهاي اصل و مرغوب از ميان اين همه اجناس تقلبي بازار كنيم؟ كاري كه همين الان هم خيلي از مردم و نيز بسياري از اعضاي همين فروم مخالف آنند و ترجيح ميدهند با خريد دوربينها و تجهيزات مجهز به باتريهاي Li-ion از اين دردسرها بركنار بمانند. اصلاً فكر ميكنيد دليل تشكيل اين تاپيك با بيش از 1000 پست (تاكنون) چه بوده؟ بله! اين تاپيك از تبعات انتخاب غالباً آگاهانه و عمدي دوربينهايي است كه باتري قلمي ميخورند.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
ali-h
آقا برای باتری رزرو حتما توصيه ميکنم از باتری Cycle Energy سونی استفاده کنيد
نگهداری شارژر به مدت طولانی ( چندين ماه ) مزيت بسيار ارزشمند و کاربردي این نوع باتری هاست
سلام من ديروز رفتم ايران رهجو اين مدل BCG-34HRMF4 سوني رو همراه با چهار تا باطري خودش كه 2700 خريدم يه سوال داشتم .
مگه نبايد بار اولي كه باطري رو شارژ ميكني حدود 10 ساعت توي شارژ بمونه ولي اين شارژ بعد از 5/30 شارژ كامل شد و چراغ اون خاموش شد لطفاً به من بگيد چيكار بايد بكنم آيا اين شارژ اوليه كم باعث از كار افتادن باطيريهام نمشيه لطفاً راهنمايي كامل كنيد ؟
با تشكر
نگران نباشيد
هيچ نيازی نيست که شارژ اوليه 10 ساعت طول بکشه
زمان حدود 5 ساعت برای اون مدل شارژر و باتری کاملا طبيعی و نرماله
-----------
من پست آقا فرهاد 44 را نديده بودم
ايشون درست ميگويند
جناب ma17! با سلام،
1- ضمن تأييد گفته دوستان از شما ميپرسم اين 10 ساعت را از كجا آوردهايد؟
2- آيا راهنماي شارژر را خواندهايد؟ اگر خير، چرا؟
3- اين توصيه غلط 8 يا 10 ساعت شارژ اوليه كه متأسفانه در برخي سايتهاي تخصصي موبايل و .... هم ترويج ميشود، هيچ مبنايي ندارد جز آن كه در خصوص برخي از وسايل شارژي قديمي خصوصاً با باتري Nicd صادق بود و در دفترچه راهنماي وسيله مربوط هم تأكيد ميشد و در خيلي از باتريهاي امروزي كاربردي ندارد.
4- در موبايلها و شارژرهاي اتوماتيك نظير شارژر مورد بحث كه برد آنها مجهز به سيستم قطعكن است، اساساً بيشتر به برق بودن شارژر فايدهاي ندارد، چون جريان شارژ قطع شدهاست.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
سلام
دو هفته پیش که شارژر سونی BCG-34HRMF4 را گرفتم, روز بعد باتریهای سونی همراهش و باتریهای کملیون 2700 ام را با آن شارژ کردم. دیروز (دقیقا ً بعد از 13 روز) وقتی خواستم از آنها استفاده کنم, متوجه شدم باتریهای سونی به کلی دشارژ شده اند!! در حالیکه باتریهای کملیون آماده بکار بودند.
البته احتمالا ً زمان نگهداری شارژ آنها از 13 روز هم کمتر است, در واقع من روز 13 ام متوجه قضیه شدم.
نتیجه اینکه: هیچوقت به باتریهای سونی اعتماد نداشتم, تجربه عملیم هم مزید بر علت شد!
* البته این قضیه هم ممکن است اتفاقی باشد و نمیخواهم آن را به کل تعمیم دهم, فقط بیان یک تجربه بد بود.
سلام
وحيد جان بارها و بارها اتفاق افتاده ( يعني اصولا هميشه همين كار رو مي كنم) كه من مثلا 60-50 تا عكس با فلاش گرفته ام و دوربين را چند هفته ( يكي دوبار نزديك 2 ماه) بايگاني كرده ام و بعد از آن مدت دوباره 60-50 تا عكس و تكرار اين عمل براي چند بار و در يكسال اخير فقط هر چند ماه يك بار باتري هاي فلاش رو شارژ مي كنم.
به احتمال قوي باتري ها يا مشكل دارند يا تقلبي اند.
فرهاد حسيني