-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
خوب من فكر مي کنم اگر یک مقدار دیگر هم صبر کنید بهتر باشد ( مخصوصا برای انهایی که شارژر سونی دارند ) چون من چند روز پیش رفته بودم نمایشگاه الکامپ شرکت سونی باتری های جدیدی را برای معرفی اورده بود که رنگ سفید و نارنجی دارند (فكر كنم اسمش سایكل بلو است ) و در تبلیغش اومده قابلیت حداقل 1000 مرتبه شارژ بعد از 6 ماه ( فکر کنم استفاده ) فقط 10% انرژی که ذخیره می کند را از دست می دهد (90% قابل استفاده ) و بعد از یک سال 15% (85% قابل استفاده )
-
الان cfl یكی از ماركهای رایج بازار هست كه من فكر میكنم خوشبختانه فعلا مدل تقلبی این باتری در بازار كم است
در مورد شارزر هم شارزرهایی خوب هستند كه وقتی باتری را درون آن میگذاری اول انرزی مانده در باتری را تخلیه
سپس شارز كنند و به اصتلاح به آن خاصیت حافظه ای باتری میگویند این حالت باعث طول عمر بیشتر باتری میشود .
دوم اینكه تعدادی از آنها روی خود LCD دارند این حالت به ما كمك میكند انرزی مانده در باتری را مشاهده و زمان شارز
باطری را ببینیم این حالت باعث اطمینان كاربر از طرز صحیح بودن و به اصطلاح كنترل كامل باتری شود شركت
سونی ّتا به حال تا آنجا كه من خبر دارم باتری هایی با 2500 میلی آمپر تولید میكند و رقم های بالاتر صد در صد تقلبی
هستند . علامتی دیگر كه باعث فهمیدن اصل بودن آن میشود هولوگرامی هست كه بر روی شارزهای سونی وجود
دارد. دقت كنید شارزرهای سونی كه 2500 میلی آمپر شارز میكنند فقط تا همین مقدار باتری را شارز میكنند و
اگرفرضا شما باتری 3000 میلی آمپر درون آن قرار دهید فقط تا 2500 میلی آمپر شارز میشود .
دلیل آن هم این است كه مداری در این شارزها وجود دارد كه زمانی كه آمپر بانری ها به 2/5 آمپر رسید به طور
اتوماتیك شارز قطع میشود برای آنكه به باتری صدمه نرسد زیرا تا این مقدار برای شارزر تعریف شده است.
شارزر هایی هم در بازار وجود دارد كه به قطع كننده اتوماتیك مجهز نیست این شارزرها میتوانند هر مقدار باتری را شارز
ككند ایراد بزرگ این شارزها این است كه شما نمیدانید باطری درون این شارزرها كی به شارزر كامل میرسد و این
عیب باعث میشود باتری بیش از مقدار مجاز زیر شارز باشد در نتیجه عمر باتری كم میشود و در آخر بنده شارزهایی را
توصیه میكنم كه علاوه بر داشتن شارز از طریق برق قابلیت شارز از طریق برق ماشین را نیز دارا باشد
با تشكر......
-
نقل قول:
شارزرهای سونی كه 2500 میلی آمپر شارز میكنند فقط تا همین مقدار باتری را شارز میكنند و
اگرفرضا شما باتری 3000 میلی آمپر درون آن قرار دهید فقط تا 2500 میلی آمپر شارز میشود .
دلیل آن هم این است كه مداری در این شارزها وجود دارد كه زمانی كه آمپر بانری ها به 2/5 آمپر رسید به طور
اتوماتیك شارز قطع میشود برای آنكه به باتری صدمه نرسد زیرا تا این مقدار برای شارزر تعریف شده است.
آیا واقعا مکانیسم قطع در شارژرها اینگونه است؟ در این صورت باتری مثلا 1700 را هم نمیشود در چنین شارژری گذاشت؟
من یک شارژر سونی دارم که باتریهایی در طیف 1100 میلی امپر تا 2700 میلی امپر را با آن شارژ کرده ام و در همه موارد پس از تکمیل شارژ، شارژر قطع نیز شده است.
-
نقل قول:
شارزرهای سونی كه 2500 میلی آمپر شارز میكنند فقط تا همین مقدار باتری را شارز میكنند و
آیا واقعا مکانیسم قطع در شارژرها اینگونه است؟ در این صورت باتری مثلا 1700 را هم نمیشود در چنین شارژری گذاشت؟
من یک شارژر سونی دارم که با باتری های 1700 خریده بودم اما باتریهایی در طیف 1100 میلی امپر تا 2700 میلی امپر را با آن شارژ کرده ام و در همه موارد پس از تکمیل شارژ، شارژر قطع نیز شده است.
-
سلام
فكر می كنم یك اشتباهی داره اینجا رخ می ده و دلیلش هم اینه كه دوستان واحد رو به جای میلی آمپر ساعت ، میلی آمپر ذكر می كنند.
تا جایی كه من می دونم اگر باتری ای 2500 میلی آمپر ساعتی باشه یعنی اینكه اگه كامل شاررژ بشه و اگر ازش 2500 میلی آمپر جریان بكشیم یك ساعت دوام خواهد داشت. حالا اگه به جای 2500 میلی آمپر ازش 1250 میلی آمپر جریان بگیریم باید 2 ساعت كاركنه و اگه ازش 500 میلی آمپر جریان بگیریم باید 5 ساعت كاركنه.
حالا در مورد شارژ هم همین قضیه صادقه یعنی اگر یك باتری 2500 رو تو شارژر 1250 بذارید تنها اتفاقی كه میفته اینه كه دو برابر زمان برای شارژ كامل صرف می شه و برعكس.اگه اشتباه می كنم بگید.
-
بنظرم (بعبارتی مطمئنم!) گفته های آقا فرهاد و نعمای عزیز صحیح است.
من خواهشم از تمام دوستان اینه مطالبی رو که نظرات یا احتمالات شخصی شان هست (و من اصلا در اشتباه بودن احتمالی اش اشکالی نمی بینم) بعنوان قطعیات علمی مطرح نکنند.
آخه فرق میلی آمپر با میلی آمپر ساعت به پایه ای نیست که بشه این دو مفهوم رو بجای یکدیگر بکار برد.
نقل قول:
رقم های بالاتر صد در صد تقلبی هستند
این هم سونی و باتری 2700mAh
کد:
http://www.sony.com.au/catalog/product.jsp?id=BCG34HRMF4
-
خوب اول اینکه میلی آمپر با میلی آمپر بر ساعت برای این مورد خاص یکی است (من این طور فکر می کنم ) چون در واقع این میلی امپری که می نویسند همان میلی آمپر بر ساعت است چون اگر دقت کنید پشت شارژر قبل از ان میزان ولتاژ را هم نوشته که حاصل ضرب ولتاژ و جریان وات است که به صورت استاندارد بر حسب ساعت محاسبه می شود مثلا یک لامپ 100 به میزان 100 وات در یک ساعت مصرف می کند
اما در مورد شارژر من خودم یک شارژر سونی دارم ( بدون lcd ) که روی ان باتری های 2300 میلی آمپر بر ساعت بود اما من با ان باتری های دیگر را هم شارژ می کنم حالا واقعاً پر می شوند یا نه را نمی دانم چون فقط با دستگاه وات سنج می شود متوجه شد اما سیستم قطع کننده این شارژر بر حسب دما است ( نه بر حسب آمپر ) علتش هم این است که وقتی باتری ها کامل شارژ شدند اگر بیشتر شارژ بشوند سریعا گرمای زیادی تولید می کنند و پشت بدنه این شارژر ( محل قرار گیری با تری ها ) یک سانسوری حرارتی که با گرم شدن بیش از حد باتری میزان جریانی که برای شارژ فرستاده می شود کاهش می دهد ( این طور که اطلاعات من قدر می دهد اگر اشتباه می گویم بگید )
-
نقل قول:
خوب اول اینکه میلی آمپر با میلی آمپر بر ساعت برای این مورد خاص یکی است (من این طور فکر می کنم ) ........
نخیر یكی نیست. . فرقش با لامپ 100 هم این است كه این باتری رو می شه هم توی دوربین گذاشت و باهاش 6 كادر در ثانیه عكس گرفت یا توی یك روبات اسباب بازی گذاشت و از حداكثر آمپرش استفاده كرد و هم می شه توی مثلن یك ساعت با صفحه ی Lcd گذاشت و فقط یك میكرو آمپر در ساعت ازش شدت جریان كشید.
توان برابر است با شدت جریان در ولتاژ. ولتاژ كه ثابته پس هر چه شدت جریان كمتری بكشید توان كمتری مصرف می شه و باتری دیر تر تموم می شه.
-
فرمایش شما کاملا صحیح است فقط من این مثال لامپ زدم که بگویم که واحد ش بر حسب ساعت است یعنی مثلا یک باتری 2500 میلی آمپر بر ساعت ( یا به قول عام 2500 میلی آمپر ) اگر جریان 2500 میلی آمپر با ولتاژ ذکر شده در روی باتری بگیری در مدت یک ساعت (تقریبا ) شارژ باطری تمام خواهد شد حالا اگر ان وسیله جریان کمتری مصرف کند شارژ باتری دیرتر تمام می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya1
1- الان cfl یكی از ماركهای رایج بازار هست كه من فكر میكنم خوشبختانه فعلا مدل تقلبی این باتری در بازار كم است
2- در مورد شارزر هم شارزرهایی خوب هستند كه وقتی باتری را درون آن میگذاری اول انرزی مانده در باتری را تخلیه
سپس شارز كنند و به اصتلاح به آن خاصیت حافظه ای باتری میگویند این حالت باعث طول عمر بیشتر باتری میشود.
3- دوم اینكه تعدادی از آنها روی خود LCD دارند این حالت به ما كمك میكند انرزی مانده در باتری را مشاهده و زمان شارز باطری را ببینیم این حالت باعث اطمینان كاربر از طرز صحیح بودن و به اصطلاح كنترل كامل باتری شود
4- شركت سوني تا به حال تا آنجا كه من خبر دارم باتری هایی با 2500 میلی آمپر تولید میكند و رقم های بالاتر صد در صد تقلبی هستند .
5- علامتی دیگر كه باعث فهمیدن اصل بودن آن میشود هولوگرامی هست كه بر روی شارزهای سونی وجود
دارد.
6- دقت كنید شارزرهای سونی كه 2500 میلی آمپر شارز میكنند فقط تا همین مقدار باتری را شارز میكنند و
اگرفرضا شما باتری 3000 میلی آمپر درون آن قرار دهید فقط تا 2500 میلی آمپر شارز میشود.دلیل آن هم این است كه مداری در این شارزها وجود دارد كه زمانی كه آمپر بانری ها به 2/5 آمپر رسید به طور اتوماتیك شارز قطع میشود برای آنكه به باتری صدمه نرسد زیرا تا این مقدار برای شارزر تعریف شده است.
7- شارزر هایی هم در بازار وجود دارد كه به قطع كننده اتوماتیك مجهز نیست این شارزرها میتوانند هر مقدار باتری را شارز كند. ایراد بزرگ این شارزها این است كه شما نمیدانید باطری درون این شارزرها كی به شارزر كامل میرسد و این
عیب باعث میشود باتری بیش از مقدار مجاز زیر شارز باشد در نتیجه عمر باتری كم میشود و
8- در آخر بنده شارزهایی را توصیه میكنم كه علاوه بر داشتن شارز از طریق برق قابلیت شارز از طریق برق ماشین را نیز دارا باشد
با تشكر......
جناب رحيمزاده! با سلام و عرض پوزش از آن كه ناچار شدم براي پاسخ نظير به مطالب شما آنها را بند بند تفكيك كنم،
1- بيش از 95 درصد باتريهاي C.F.L موجود در بازار تقلبي هستند.
2- معمولاً شارژرهاي ريفرشدار خودبخود و در ابتدا اقدام به تخليه باتري نميكنند.
3- چندان هم اطلاعات دقيقي نميدهد. هرچند اطلاعات كمي از LED دقيقتر است.
4- دوستان ديگر پاسخ دادهاند.
5- هولوگرام تقلبي هم مانند شارژر تقلبي موجود است.
6- دوستان ديگر توضيح كامل دادهاند. اضافه ميكنم كه در راهنماي شارژرهاي سوني جدول زمان شارژ باتريها با ظرفيتهاي مختلف آمدهاست و اين ناقض مطلب شما است.
7- اگر اين نوع شارژر سالم و كارا باشد، حق با شما است.
8- به دليل نوسان دايم ولتاژ و جريان در برق خودروها، خصوصاً بسته به نوع خودرو و كيفيت آن، شارژ هر وسيله شارژي كه كاري ظريف و حساس است و به نرخ ثابت و مستمر نياز دارد، اصولاً با استفاده از برق خودرو قابل توصيه نيست و در موارد متعدد باعث آسيب شارژر، وسيله در حال شارژ يا چراغها و تجهيزات برقي خودرو شدهاست.
-
دیروز 2 جفت باطری CFL 2800 معروف به سری 3000 از فیلمباران خریدم(جفتی 6000 تومان كه با تخفیف جفتی 5000 حساب كرد). فروشنده ادعا كرد كه با یك جفت آن بدون فلاش حدود 1500 عكس میتونم بگیرم :eek:. پس از تست كردن نتیجه را همینجا اعلام میكنم.
اما نكته دیگه اینكه من همیشه یك جفت باطری رو بصورت شارژ شده بعنوان باطری یدك همراه دارم كه فروشنده گفت این كار عمر باطری رو كم میكنه :::confused2::: . نظر دوستان چیه؟
-
دوستان ببخشيد ولي لازم ميدونم در خصوص بحثهايي بالا چند مطلب رو خدمتتون عرض كنم :
1- واحد آمپر(يا همون ميلي آمپر )كميتي نيست كه بشه مستقيما" كنترلش كرد .جون رابطه مستقيمي با بار مصرفي كه همون دوربين هست و همچنين ولتاژ باطري داره ،وقتي مگيم يه باطري شارژش تموم شده به معني اينه كه انرژي ذخيره شده در باطري اونقدر نيست كه ولتاژ تعريف شده براي دوربين رو تامين كنه بعبارت ديگه :
اگه باطري شارژ باشه ولتاژ كاملي رو (كه فكر كنم 1.25ولت براي باطريهاي نيكل متال باشه)در دوسر قطب +و- اوون داريم واگه اين ولتاژ از مقدار تعريف شده يا همون 1.25 ولت كمتر شد ميتونه معياري باشه براي خالي بودن شارژ باطري . لذا شارژرهايي كه من ديدم ميزان ولتاژ دو سر باطري رو اندازه ميگيرند و تا وقتي كه اين ولتاژ به ولتاژ تعريف شده يراي باطري نرسه اونو شارژ ميكنن . همونطوري كه دوربين با اندازه گيري ميزان ولتاژ باطري در هرلحظه وضعيت شارژ اونوچك ميكنه و روي lcd نمايش ميده .حالا موردي كه اينجا اتفاق ميافته اينه كه در بعضي از باطريهاي فاقد كيفيت بعد از قراردادن باطري در شارژر بدون اينكه باطري به شارژ كامل برسه يه ولتاژ كاذب در دوسر اوون ظاهر ميشه كه باعث گول خوردن شارژر و قطع جريان شارژ ميشه و بعد از قرار دادن باطري در دوربين سريع دشارژ شده و دوربين خاموش ميشه .
2- براي نشوون دادن ظرفيت باطريها دو پارامتر مهم وجود داره يكي ولتاژ باطري و يكي مدت زماني كه ميشه يه جريان معين رو از باطري دريافت كرد . هردوي اين پارامترها روي باطريهاي شارژي نوشته ميشه خوب ولتاژ رو كه با ولت نشون ميدن و روي باطري مينوسن مثلا" 1.25 ولت يا 1.5 ولت .
اما جريان دريافتي رو با آمپرساعت يا ميلي آمپرساعت نشون ميدن و بمعني مقدار جرياني هست كه باطري ميتونه در يكساعت بدون اينكه تغييري در اندازه ولتاژش بوجود بياد به مصرف كننده بده .
بعنوان مثال روباطريهاي من نوشته 1.25V و 2700mAh : يعني ميشه از اين باطري بمدت يكساعت جريان 2700 ميلي آمپر رو در ولتاژ 1.25 ولت دريافت كرد و اگه مدت زمان بيشتر از يكساعت بشه به ازاي جريان 2700 ميلي آمپر ديگر ولتاژ 1.25 ولت رو نخواهيم داشت و در اين حالته كه نشانده عمر باطري خالي شدن باطري رو نشون ميده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
اما نكته دیگه اینكه من همیشه یك جفت باطری رو بصورت شارژ شده بعنوان باطری یدك همراه دارم كه فروشنده گفت این كار عمر باطری رو كم میكنه :::confused2::: . نظر دوستان چیه؟
اينو درست ميگه چون من هميشه دو تا باطري رو شارژ شده آماده دارم ولي بعد از سه چهار روز كه ميخوام از اوونا استفاده كنم ميبينم كه كاملا" خالي هستن .
-
با سلام،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
فروشنده ادعا كرد كه با یك جفت آن بدون فلاش حدود 1500 عكس میتونم بگیرم :eek:. پس از تست كردن نتیجه را همینجا اعلام میكنم.
جناب عابديان!
1- ادعاي فروشنده بيراه نيست.
2- البته اين عمل مصداق نگهداري باتري پر بدون استفاده است كه عمر باتري را كاهش ميدهد، اما از اين سرنوشت گريز و گزيري نيست. اگر ميدانيد كه از باتري مدت طولاني استفاده نخواهيد كرد، بهتر است آن را خالي نگهداري كنيد، اما اگر بخواهيد هميشه آماده عكاسي باشيد و سوژهاي را از دست ندهيد، چارهاي نداريد و اين از نقاط قوت باتريهاي شارژي قلمي و نيمقلمي است. قيمت آنها هم خوشبختانه و به نسبت گران نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
اينو درست ميگه چون من هميشه دو تا باطري رو شارژ شده آماده دارم ولي بعد از سه چهار روز كه ميخوام از اوونا استفاده كنم ميبينم كه كاملا" خالي هستن .
جناب شباب!
تخليه خودبخود ظرف3 تا 4 روز خيلي غيرعادي است. باتريهاي سوني معمولاً بعد از حدود سه هفته و باتريهاي C.F.L بعد از 5 تا 6 هفته خودبخود و تا حدي تخليه ميشوند كه دوربين بدون روشن شدن، درخواست تعويض آنها را ميكند.
-
از آنجاییكه من با باطری سونی در بهترین حالت حدود 300 شات میتونستم بگیرم بنابراین رقم 1500 برایم عجیب بود.
این باطریهای جدید را(طبق روال همیشگی) ابتدا بوسیله یك چراغ قوه كاملا دشارژ كرده سپس اقدام به شارژ نمودم.حتی نصف رقم اعلام شده هم برای من بسیار عالیست.(حدود 750 شات)
.
.
شباب عزیز! باطریهای قبلی بنده(سونی 2500) حدوداَ یك هفته الی 10 روز شارژ را نگه میداشت (یدكی) و پس از آن نیز 200 الی 300 شات عكس میگرفت. 3 یا 4 روز بسیار كم است. این حالت برای باطریهای من نیز پیش آمده بود كه مجبور به خرید جدید شدم.
بهرحال سفری در پیش است و بهترین موقعیت برای تست باطریهای جدید. :biggrin:
-
البته من با توجه به تعريفي كه از باطريهاhanhel شنيدم چهارتا از اوونا رو با يه شارژر به صورت اينترنتي از سايت نورنگار خريدم و تا حالا بدستم نرسيده ولي اميدوارم ايندفعه خوب از آب در بياد چون نتيجه اي رو سي اف ال (فكر كنم تقلبي بود) بود نگرفتم . راستي جايي سراغ داريد كه بشه شارژر و باطري رو بصورت اينترنتي خريد كرد .؟
-
دوستان نظرتون با باطری های Fujitso با شارژ که ظاهرا ساخت آلمان خورده چیه اصل هستند یا نه ؟ قیمتشون حدود 23 تومن ایناست
-
فكر كنم بايد آقا وحيد جوابتونو بدن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
شباب عزیز! باطریهای قبلی بنده(سونی 2500) حدوداَ یك هفته الی 10 روز شارژ را نگه میداشت (یدكی) و پس از آن نیز 200 الی 300 شات عكس میگرفت. 3 یا 4 روز بسیار كم است. این حالت برای باطریهای من نیز پیش آمده بود كه مجبور به خرید جدید شدم.
:biggrin:
آقاي عابديان :
چه بلايي سر اوون باطريهاي سوني اوومد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
ا
بهرحال سفری در پیش است و بهترین موقعیت برای تست باطریهای جدید. :biggrin:
سي اف ال ها رو تست كه كرديد نتيجه رو به ما هم بگيد .
راستي چند خريدي و از كجا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
سي اف ال ها رو تست كه كرديد نتيجه رو به ما هم بگيد .
راستي چند خريدي و از كجا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
دیروز 2 جفت باطری CFL 2800 معروف به سری 3000 از فیلمباران خریدم(جفتی 6000 تومان كه با تخفیف جفتی 5000 حساب كرد). فروشنده ادعا كرد كه با یك جفت آن بدون فلاش حدود 1500 عكس میتونم بگیرم :eek:. پس از تست كردن نتیجه را همینجا اعلام میكنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
آقاي عابديان :
چه بلايي سر اوون باطريهاي سوني اوومد ؟
نزدیك یكسال برام كار كرد و الان بلااستفاده موندن.
-
سلام
من الان شارژر ریفرش دار LCD دار سونی ( با 4 تا باتری 2700) رو از ایران رهجو قیمت كردم 46000 تومان.
به نظرتون ارزشش رو داره یا چیز ارزونتری بگیرم ( برای فلاش می خوام). الان هر بار باتری دوراسل می خرم 2000 تا 2500 تومان كه اصلا صرف نداره.:mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من الان شارژر ریفرش دار LCD دار سونی ( با 4 تا باتری 2700) رو از ایران رهجو قیمت كردم 46000 تومان.
به نظرتون ارزشش رو داره یا چیز ارزونتری بگیرم ( برای فلاش می خوام). الان هر بار باتری دوراسل می خرم 2000 تا 2500 تومان كه اصلا صرف نداره.:mad:
آقاي فخار كه از اين باطريهاي hanhel خيلي راضي بودن . منم تلفني با نورنگار صحبت كردم ميگفتن بخاطر اطميناني كه به اين باطريها دارن فعلا" اوونو ميفروشن و به بقيه ماركهاي بازار اعتماد ندارن . شما دو تا كار ميتوني بكني :
1- صبر كني باطريهاي من دستم برسه اگه راضي بودم از همونا بگيري .
2- از فروشگاه فيلمباران كه باتري وشارژر سي اف ال اصل 2500 ميلي رو عرضه ميكنه خريد كني .بنظرم فروشگاه مطمئني باشه .
-
من هم از این باطریهای هنل استفاده میکنم خیلی عالیه یعنی قبلا فوجی داشتم که خیلی ناراضی بودم و چون گرانتی داشت بردم و با هنل عوض کردم و الان خیلی راضی هستم
من هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میدم رو این گزینه هم فکر کنند
-
سلام
از باتری شارژرش هم استفاده می كنید یا فقط از باتری راضی هستید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
از باتری شارژرش هم استفاده می كنید یا فقط از باتری راضی هستید ؟
سلام اقا فرهاد
اره دیگه از هردوشhttp://qsmile.com/qsimages/39.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
از فروشگاه فيلمباران كه باتري وشارژر سي اف ال اصل 2500 ميلي رو عرضه ميكنه خريد كني .بنظرم فروشگاه مطمئني باشه .
جناب شباب! با سلام مجدد،
باتريهاي C.F.L اصل را خيلي توصيه ميكنم، اما شارژرش را نه، علتش هم در اين تاپيك به طور مفصل آمدهاست. در خصوص سوني، عكس اين مطلب صادق است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
دوستان نظرتون با باطری های Fujitso با شارژ که ظاهرا ساخت آلمان خورده چیه اصل هستند یا نه ؟ قیمتشون حدود 23 تومن ایناست
سلام
راستش من شارژر و باتري فوجيتسو دارم كه باتريها ژاپني و شارژر چينيه و خيلي هم عاليند، ولي از نوع آلماني آن بيخبر بودم، البته من هم دو سال پيش 23 تومان خريدم. :::big grin:::
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
چطور بود راضی هستید
سلام
بله, فوق العاده راضیم!!! البته موقعی كه من خریدم, چون عجله داشتم اینو خریدم وگرنه دوراسل یا انرجایزر یا فوجی ...میگرفتم, ولی بعد دیدم كه خوب از آب در اومد. :)
نسبت به شارژر مشابه فوجیش هم در حدود 15 تا 20 دقیقه سریعتر شارژ میكنه (4 باتری رو).
-
سلام
تست اولیه باطریها انجام شد. با شارژ اول 290 عکس گرفت(حدود 60 تاش با فلاش بود) که مسلماً دفعات بعدی راندمان کار افزایش پیدا میکنه. ضمناً این تعداد عکس تقریباً دوبار روی دوربین مشاهده شد و جالب اینجاست که پس از 30 شات عکس هر چند وقت یکبار علامت هشدار دهنده اتمام باطری نمایش داده میشد ولی تا 290 عکس گرفت.
این تست فعلاً ادامه دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
سلام
تست اولیه باطریها انجام شد. با شارژ اول 290 عکس گرفت(حدود 60 تاش با فلاش بود) که مسلماً دفعات بعدی راندمان کار افزایش پیدا میکنه. ضمناً این تعداد عکس تقریباً دوبار روی دوربین مشاهده شد و جالب اینجاست که پس از 30 شات عکس هر چند وقت یکبار علامت هشدار دهنده اتمام باطری نمایش داده میشد ولی تا 290 عکس گرفت.
شارژرش ژاپنيه يا چيني ؟
ميتوني عكسش رو بذاري اينجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zaman
سلام
سلام
علت آن هشدارها, استفاده پی در پی از باتری و داغ شدن آن و خطای دوربین در تشخیص میزان باقیمانده شارژ است كه با خاموش كردن دوربین و خنك شدنش مشكل حل میشد و طبیعی است.
نقل قول:
ضمناً این تعداد عکس تقریباً دوبار روی دوربین مشاهده شد
یعنی چی؟؟؟؟؟!!! :::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
علت آن هشدارها, استفاده پی در پی از باتری و داغ شدن آن و خطای دوربین در تشخیص میزان باقیمانده شارژ است كه با خاموش كردن دوربین و خنك شدنش مشكل حل میشد و طبیعی است.
یعنی چی؟؟؟؟؟!!! :::confused2:::
یعنی عكسهای گرفته شده را نگاه كردن. از اول تا آخر آنهم دو مرتبه!! :::big grin2::: (یكبار خودم یكبار هم اهل خانه)
-
با سلام:
دوستان من تازه یه دوربین کانن S5 گرفتم(البته با راهنماییهای شما عزیزان) و قصد خرید باتری و شارژر براش دارم برای همین چند تا سئوال دارم که اگه راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.
(اینو هم بگم كه در این زمینه اصلا" اطلاعات ندارم)
1)اولا" لطفا" بگیدکه چه باتری و با چه مارک و آمپری بخرم؟(یه چیز عالی میخوام).در ضمن حدود قیمت رو هم لطف کنید.
2)با باتری خوب با شارژ کامل حدودا" چند تا عکس میشه گرفت؟(با فلاش و بدون فلاش)
3)یه شارژر خوب بهم معرفی کنید.ضمنا" حدود قیمت رو هم لطف کنید.
4)برای شارژ کامل باتری توسط شارژر حدودا" به چند ساعت زمان نیاز هستش؟(آخه حقیقتش من یه شارژر پاناسونیک Auto-off دارم(البته چینی جنس خوب) که برای شارژ باتری حدود 12 ساعت تایم نیاز داره. میخواستم از دوستانی که آشنایی دارم بپرسم که آیا این شارژر خوبه یا اینکه یه دونه دیگه تهیه کنم؟
5)یه سئوال مهم دیگه اینه كه شارژر پیشنهادی رو در تهران و با اطمینان كامل از اصل بودن آن از كجا میتونم خریداری كنم؟؟؟
در ضمن از راهنمایی شما دوستان عزیزم سپاسگذاری میکنم.رضا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
دوستان من تازه یه دوربین کانن S5 گرفتم(البته با راهنماییهای شما عزیزان) و قصد خرید باتری و شارژر براش دارم برای همین چند تا سئوال دارم که اگه راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.
اینو هم بگم كه در این زمینه اصلا" اطلاعات ندارم
1)اولا" لطفا" بگیدکه چه باتری و با چه مارک و آمپری بخرم؟(یه چیز عالی میخوام).در ضمن حدود قیمت رو هم لطف کنید.
2)با باتری خوب با شارژ کامل حدودا" چند تا عکس میشه گرفت؟(با فلاش و بدون فلاش)
3)یه شارژر خوب بهم معرفی کنید.ضمنا" حدود قیمت رو هم لطف کنید.
4)برای شارژ کامل باتری توسط شارژر حدودا" به چند ساعت زمان نیاز هستش؟(آخه حقیقتش من یه شارژر پاناسونیک Auto-off دارم(البته چینی جنس خوب) که برای شارژ باتری حدود 12 ساعت تایم نیاز داره. میخواستم از دوستانی که آشنایی دارم بپرسم که آیا این شارژر خوبه یا اینکه یه دونه دیگه تهیه کنم؟
یه سئوال مهم دیگه اینه كه شارژر پیشنهادی رو در تهران و با اطمینان كامل از اصل بودن آن از كجا میتونم خریداری كنم؟؟؟
در ضمن از راهنمایی شما دوستان عزیزم سپاسگذاری میکنم.رضا
جناب reza,n ! با سلام،
پاسخ كليه پرسشهاي شما در اين تاپيك هست جز يك مورد (البته آن هم شايد و تا جايي كه من يادم ميآيد) و آن هم بند 4 است كه پاسخ اين است : براي 4 باتري 2500 يا 2700 ميليآمپرساعت، حدود 5 ساعت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
.......
.
.
.....
در ضمن از راهنمایی شما دوستان عزیزم سپاسگذاری میکنم.[/COLOR]رضا
سلام
مبارك باشه, قطعا" اون شارژر به دردتون نمیخوره, احتمالا" نوع باتری آن هم Ni-Cd است نه Ni-MH , در ضمن 12 ساعت یك عمره!!!!
شارژرهای فوجی و فوجیتسو و ...همانطور كه آقای حیرتی فرمودند, 2 باتری را در حدود 2 ساعت و 4 باتری 2500 را در حدود 4:20 تا 4:30 شارژ میكنند.
-
با سلام خدمت تمامی عزیزان:
دوستان من تمامی صفحات رو مطالعه کردم و بالاخره طبق تجربیات بسیاری از دوستان تصمیم گرفتم که یه شارژر سونی بگیرم.در ضمن قصد خرید 4 تا باتری C.F.l اصل رو هم دارم.حالا چند تا سئوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1)از بین مدلهای شارژر سونی کدوم رو پیشنهاد میکنید.از بین مدلهای معرفی شده در اینجا.(در ضمن باید بگم که من خودم مدل BCG-34HRMD4 رو انتخاب کردم میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم)
2)توی یه مغازه عكاسی این مدل BCG-34HRMD4 رو پیدا کردم که به قیمت 27000 تومان میفروشه و ظاهرا" اصله ولی میخواستم بپرسم چه جوری میتونم اصل یا تقلبی بودن اون رو تشخیص بدم؟
3)در ضمن لطف کنید و برای خرید باتریهای C.F.L اصل در مجتمع پایتخت یه فروشگاه معتبر بهم معرفی کنید.
با سپاس رضا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
1)از بین مدلهای شارژر سونی کدوم رو پیشنهاد میکنید. باید بگم که من خودم مدل BCG-34HRMD4 رو انتخاب کردم میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم
2)توی یه مغازه عكاسی این مدل BCG-34HRMD4 رو پیدا کردم که به قیمت 27000 تومان میفروشه و ظاهرا" اصله ولی میخواستم بپرسم چه جوری میتونم اصل یا تقلبی بودن اون رو تشخیص بدم؟
3)در ضمن لطف کنید و برای خرید باتریهای C.F.L اصل در مجتمع پایتخت یه فروشگاه معتبر بهم معرفی کنید.
با سپاس رضا
جناب reza,n ! با سلام مجدد،
1- نظر من به دلايلي كه در همين تاپيك گفتهام، BCG-34HRE4 است. يك دليل ديگر آن اين است كه مدل تقلبي آن تا جايي كه من ميدانم، هنوز در بازار موجود نيست (نه ديده و نه شنيدهام).
2- شارژري كه ديدهايد، به احتمال قريب به 100% تقلبي است. چون در حال حاضر قيمت نمونه اصل مدل LCD دار 46،000 تومان است. اما قيمت تنها ملاك نيست و اصل را بايد از نمايندگيهاي معتبر سوني تهيه كرد. در پايتخت، ايرانرهجو يا پويا كامپيوتر.
3- من در تهران فروشگاهي جز فيلمباران (حالا تابلوش را برداشته، اما از پلاك پيدايش خواهيد كرد.) نميشناسم.
-
باطريهاي هاهنل رو تست كردم :
در تاريخ 19/8/86 بمحض دريافت باطريها اوونا رو شارژ كردم و در دوربين گذاشتم .(2700mAh)
تا امروز يعني 26/8/86 باطريها رو دوربين هستند و تاحالا حدود 60 تا شات زدم كه 50 تاش با فلاش بوده (هشت روز تمام ) به علاوه اينكه دو سه بار عكسارو review كردم و سه بار در كامپيوتر تخليه كردم .
تا اين لحظه اينديكاتور باطري 50 درصد رو نشوون ميده . بنظر من كه عاليه . همين كه هشت روزه كه تو دوربين دوام آمورده خودش خيليه .
اين باطريها ساخت ايرلنده .
داراي انواع و اقسام شارژر هم هستن البته با قيمتي خيلي كمتر از شارژرهاي ديگه (12 13 هزار تومان )
يه مدل ديگه ش هم كه هنوز تو ايران نيومده و جديد هستش به اسم synergy كه براي باطري شارژ شده كه ازش استفاده نميشه تضمين ميكنه هر شش ماه فقط 20 درصد شارژش خالي ميشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
باطريهاي هاهنل رو تست كردم :
در تاريخ 19/8/86 بمحض دريافت باطريها اوونا رو شارژ كردم و در دوربين گذاشتم .(2700mAh)
تا امروز يعني 26/8/86 باطريها رو دوربين هستند و تاحالا حدود 60 تا شات زدم كه 50 تاش با فلاش بوده (هشت روز تمام ) به علاوه اينكه دو سه بار عكسارو review كردم و سه بار در كامپيوتر تخليه كردم .
تا اين لحظه اينديكاتور باطري 50 درصد رو نشوون ميده . بنظر من كه عاليه . همين كه هشت روزه كه تو دوربين دوام آمورده خودش خيليه .
اين باطريها ساخت ايرلنده .
داراي انواع و اقسام شارژر هم هستن البته با قيمتي خيلي كمتر از شارژرهاي ديگه (12 13 هزار تومان )
يه مدل ديگه ش هم كه هنوز تو ايران نيومده و جديد هستش به اسم synergy كه براي باطري شارژ شده كه ازش استفاده نميشه تضمين ميكنه هر شش ماه فقط 20 درصد شارژش خالي ميشه .
سلام
ميشه اين باطري و شارژي كه ميگيد اسمشو به انگليسي بنويسيد؟؟؟؟هم باطري و هم شارژر يه ماركن؟؟؟
-
چرا كه نه :
hahnel
اينم سايتش :
نماينده فروشش هم تو ايران شركت نورنگار هست . شما ميتونيد براي خريدش به سايت خانه ديجيتال مراجعه كنيد .
من اينترنتي خريدم و خيليم راضي بودم
-
به دلیل حجم بالای سایت و جواب نگرفتن از طریق search یک سوال تکراری داشتم.
میلی آمپر بالا روی صدمه ای به دوربین و سی سی دی میزنه یا نه؟ در کاتالوگ دوربین به میلی آمپر اشاره نشده.
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
به دلیل حجم بالای سایت و جواب نگرفتن از طریق search یک سوال تکراری داشتم.
میلی آمپر بالا روی صدمه ای به دوربین و سی سی دی میزنه یا نه؟ در کاتالوگ دوربین به میلی آمپر اشاره نشده.
ممنونم
سلام
نه شهرام جان, هیچ صدمه ای نمیزنه, میلی آمپر ساعت بیشتر فقط یعنی مدت زمان استفاده بیشتر, نه ولتاژ بیشتر (كه مخربه!!)
-
دوستان توجه داشته باشيد كه در مورد باطري ، آدابتور ، ترانس ،و كلا" تمامي منابع انرژي الكتريكي مقدار ذكر شده براي جريان و توان هيچ تاثير مخربي بر بار يا وسيله مورد استفاده (كه دوربين باشه )ندارد و اثر مخرب توسط ولتاژ اوون باطري يا منبع تغذيه بوجود مياد . بنا براين شما در موقع خريد باطري يا آداپتور .... حتما" به ولتاژ اوون توجه كنيد چون عامل مخرب براي دوربين هستش .تفاوت دو باطري 2700 با 2500 ميلي در زمان خالي شدنشون هست كه دومي زودتر خالي ميشه
-
با سلام:
دوستان لطفا" آدرس یکی از نمایندگیهای سونی و یا ایران رهجو رو توی ناصر خسرو میخواستم.(برای خرید شارژر).
با سپاس فراوان رضا
-
توی ناصرخسرو آدرس ندارم ولی میتونی از تقاطع حافظ-جمهوری فروشگاه پرشیا خریداری کنی.ضلع شمال غربی تقاطع و داخل خیابان حافظ.
-
و همچنين مجتمع پايتخت طبقه دوم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
دوستان لطفا" آدرس یکی از نمایندگیهای سونی و یا ایران رهجو رو توی ناصر خسرو میخواستم.(برای خرید شارژر).
با سپاس فراوان رضا
آقا رضا! با سلام،
فروشگاه مرداني در ناصر خسرو (پلاك 222) نمايندگي ايرانرهجو را دارد، اما يك هفته پيش كه تماس گرفتم، مدل 34HRE4 را تمام كردهبود. دقت كنيد كه او هم C.F.L دارد، اما اصل نيستند. مبادا بخرید، البته آنقدر انصاف دارد كه بگويد درجه 2 اند. ولي جانب احتياط را از دست ندهيد و C.F.L را جز از فيلمباران خريداري نكنيد.
-
سلام
توسايت digikala.com يه شارژر باتري سوني 3800 ميلي آمپرساعت براي فروش گذاشتن به قيمت 18000 تومان
منظورش اينه كه باطرياش هم 3800 ميلي آمپره؟؟همچين باطري اصلا هست؟؟
دوستان عزيز پيشنهاد بدن كه اين چه جور شارژ و باطري هست خوب يا بد؟؟؟؟؟
ممنون
-
پوسف عزیز نظرتون در مورد اون مدل شارژر سونی (bcg-34hue)که در 15 دقیقه شارژ میکنه چیه؟
-
دوست عزيز توجه داشته باشيد كه يه شارژر هرچه سريعتر شارژ كنه بمعني اينه كه جريان شارژ بالاتري داره و جريان شارژ بالا باعث كاهش عمر سريعتر باطريها ميشه .
امروز بعد از 10 روز آخرش با خاموش شدن دوربين باطريهاي هانهل خالي شدن خودشوون رو اعلام كردن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
نظرتون در مورد اون مدل شارژر سونی (bcg-34hue)که در 15 دقیقه شارژ میکنه چیه؟
آقا رضاي عزيز، با سلام مجدد،
خيلي قابل توصيه نيست، به دلايل زير :
1- به دليل احتمالي كه جناب شباب مطرح كردهاند
2- سنگيني و جثه بزرگ آن
3- گراني بيهوده (فقط به دليل زمان كوتاه شارژ)
4- تجربهاي از عمكرد آن در اختيار نداريم.
-
كمپانی دوراسل هم باطریهای خیلی خوبی داره. من یك سری گرفتم و راضی هستم و الان پشیمونم كه چرا شارژرش را نخریدم.من با شارژر سونی شارژ میكنم و فكر میكنم كامل شارژش نمیكنه. اما باز هم راضی هستم.من 2 بار باطری را به فروشنده دادم كه با شارژز اصلی خودش شارژ كنه و واقعا تفاوت را حس كردم.
الان هم تو سایت خود دوراسل یك مدل باطری قابل شارژ گذاشته كه pre-charched هست و دوامش idle آن 365 روز با 75% شارژ هست2650 میلی آمپر برای 100 بار شارژ کردن. فکر کنم در مقایسه با باطریهای قابل شارژ دیگه عمرش کمتر هست!
http://www.duracell.com/precharged
http://www.duracell.com/products/rechargeables_2650.asp
کد HTML:
http://www.duracell.com/precharged
کد HTML:
http://www.duracell.com/products/rechargeables_2650.asp
-
شهاب جان با باتری ها (هانهل) حدودا" چند تا شات زدی؟
-
هیچكی جواب سئوال مارو نداد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
::::::confused2::::::confused2:::
-
عزيز دلم حدود 100 تا شات زدم كه 60 70 تاييش با فلاش بود و چهار پنچ بار هم عكسارو بازبيني و تخليه كردم .
ولي اينم در نظر داشته باش كه دقيقآ 10 روز باطريها تو دوربين بودند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ باشی
سلام
توسايت digikala.com يه شارژر باتري سوني 3800 ميلي آمپرساعت براي فروش گذاشتن به قيمت 18000 تومان
منظورش اينه كه باطرياش هم 3800 ميلي آمپره؟؟همچين باطري اصلا هست؟؟
دوستان عزيز پيشنهاد بدن كه اين چه جور شارژ و باطري هست خوب يا بد؟؟؟؟؟
ممنون
من که تو این سایت چیزی پیدا نکردم. من که شک دارم اصل باشه. چون فکر کنم تا غول هایی مثل دوراسل و انرژایزر و سونی هستن حتما اونها پیشقدم خواهند بود . این گونه باطری ها بیشتر جنبه تجارتی داره که مبدا اون هم چین هست و ارزشی برای مصرف کننده قائل نمیشوند.
البته این یک نظر کاملا شخصی هست.ضمنا هیچ ارزونی بی حکمت نیست. حتی اگه اونو گرون هم بفروشن منطق حکم میکنه که نخرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ باشی
هیچكی جواب سئوال مارو نداد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
::::::confused2::::::confused2:::
جناب تبلیغ باشی! با سلام،
شكي در تقلبي بودن مجموعهاي كه ديدهايد نيست و بيشترين ظرفيت ارايه شده به بازار از باتريهاي سوني 2700mAh است.
-
یه سری شارژر سی اف ال تو بازار پخش شده که سی هزار تومن قیمت دارن. و اصطلاحا قابلیت شارژر با باطری ماشین + 4 عدد باطری 3000 میلی آمپر + 2 عدد 1000میلی آمپر نیم قلمی دارن . من تو یه خرید اینترنتی دوربین کنون این مدل به پیشنهاد فروشنده برام فرستاده شد . اولین بار که باطری ها رو به اصطلاح شارژر کرد بدنه شارژر آب شد سیمهای داخل کامل ذوب شد . باطری هم هم یه مایع پس دادن و ......
شارژرهای سونی جدیدا با گارانتی ایران رهجو به طور گسترده پخش شدن (با هولوگرام ) به شدت پیشنهاد میشه !
-
ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز
-
دوستان سلام
دوربين من ِcanon A570is است. براش شارژر فوجي 2500 خريدم . منتهي يه سوال داشتم در خصوص شارژرو باطري.
آيا اگر به مدت 10 روز باطري شارژ شده را بيرون از دوربين نگاه داريم . خود بخود خالي يا شارژش كم مي شود؟
اگر داخل دوربين بماند و از آن استفاده نشود چه؟
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عابد
دوستان سلام
دوربين من ِcanon A570is است. براش شارژر فوجي 2500 خريدم . منتهي يه سوال داشتم در خصوص شارژرو باطري.
آيا اگر به مدت 10 روز باطري شارژ شده را بيرون از دوربين نگاه داريم . خود بخود خالي يا شارژش كم مي شود؟
با تشكر
این طبیعی هست كه شارژ در مدت 10 روز كم میشه اما فكر نكنم خالی بشه. در همین تاپیك در مورد باطریهای دوراسل یك مطلب نوشتم كه باطری ساخته كه شارژ آن در مدت 1 سال فقط 25 درصد كم میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عابد
دوستان سلام
با تشكر
بله کم میشود و حتی خالی!!!
باتری نیکل-کادمیوم یا نیکل-متال هیدراید را موقعی شارژ کنید که بعدش استفاده کنید.
باتری لیتیوم-یون نیز خالی میشود اما بسیار دیرتر
این موضوع داخل دوربین و خارج دوربین نداره. شاید (مطمئن نیستم) داخل دوربین کمی زودتر نیز خالی شود.
-
فكر نكنم داخل و خارج دوربين فرقي داشته باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط infinity;64503
[B
شاید (مطمئن نیستم) [/B]داخل دوربین کمی زودتر نیز خالی شود.
چرا اينطور فكر ميكنيد ؟:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
فكر نكنم داخل و خارج دوربين فرقي داشته باشه .
چرا اينطور فكر ميكنيد ؟:::confused2:::
سلام
من هم همینطوری فكر میكنم :::big grin::: به دلیل در تماس بودن با تماس دهنده ها (كانكتورها)ی فلزی درپوش باتری و تخلیه انرژی باتری.
-
با سلام:
دوستان من با راهنماییها شما عزیزان و بخصوص آقا یوسف عزیز یه شاژر سونی lcd دار (2700 میلی آمپر)از یكی از نمایندگیهای سونی خریدم و انصافا" هم خیلی شارژر خوبیه(البته اینو هم بگم كه متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم مدل 34hre4 رو ژیدا كنم میگن تو بازار این مدل كمیاب شده) شاید تا به حال 700-800 تا عكس با هاش گرفتم با فلاش و بدون فلاش و با lcd و كلی هم با دوربین ور رفتم خوشبختانه هنوز هیچ مشكلی با باتریها ندارم.شارژر هم باتریهای 2700 رو دقیقا" 5.5 ساعت شارژ كرد.میخواستم به دوستانی كه میخوان شارژر بخرند بگم كه این هم گزینه خوبیه.
حالا یه سئوال از اساتید دارم.میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید.
با سپاس رضا
-
کد:
.میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید.
دوست گرامی تا انجا که من میدونم اثر حافظه ای مربوط به باطری های قدیمی تر است و الا در باطری های جدید متال یون این مسئله معنایی ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
دوستان من با راهنماییها شما عزیزان و بخصوص آقا یوسف عزیز یه شاژر سونی lcd دار (2700 میلی آمپر)از یكی از نمایندگیهای سونی خریدم و انصافا" هم خیلی شارژر خوبیه(البته اینو هم بگم كه متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم مدل 34hre4 رو ژیدا كنم میگن تو بازار این مدل كمیاب شده) شاید تا به حال 700-800 تا عكس با هاش گرفتم با فلاش و بدون فلاش و با lcd و كلی هم با دوربین ور رفتم خوشبختانه هنوز هیچ مشكلی با باتریها ندارم.شارژر هم باتریهای 2700 رو دقیقا" 5.5 ساعت شارژ كرد.میخواستم به دوستانی كه میخوان شارژر بخرند بگم كه این هم گزینه خوبیه.
حالا یه سئوال از اساتید دارم.میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید.
با سپاس رضا
مبارك باشه.
میتونم بپرسم از كجا خریدی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
مبارك باشه.
میتونم بپرسم از كجا خریدی؟
پاساژ پایتخت-طبقه اول-واحد 68 -نمایندگی سونی(ایران رهجو)-(فكر كنم اسم مغازه اش پرشیا باشه)-
قیمت 44000 تومان