جناب rodentia! با سلام مجدد،
آيا شارژرتان (با توجه به عكسها و مطالب اين تاپيك) اصل است؟
Printable View
جناب rodentia! با سلام مجدد،
آيا شارژرتان (با توجه به عكسها و مطالب اين تاپيك) اصل است؟
بله از نمایندگی تهیه کردم و مثل همین عکسهاست . :confused:
جناب rodentia! با سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط rodentia
از كدام نمايندگي؟ مثل كدام عكسها؟ ممكن است عكسي از آن را در اين تاپيك قرار دهيد؟
[attach][attach]فایل پیوست 1794[/attach][/attach]
جناب rodentia! با سلام،
شارژرتان اصل و مبارك است. موفق باشيد.
با عرض سلام و تشکر از همه دوستان که با نوشتن مطلب در اینجا تجربه شونو در اختیار دیگران قرار می دن، من هم به دنبال خرید شارژر بودم که این عکسو دیدم که کپی دقیق شارژر سونی هست و احتمالا شارژر های قلابی سونی را هم همین کارخانه Sany که این CFL را تولید کرده ، تولید می کنه..گفتم شاید جالب باشه! در ضمن این سوال را هم داشتم که آیا تولید کننده اصلی CFL شرکت Sany هست یا سانی فقط قلابی هاشو تولید می کنه؟ اون شارژر CFL که فیلمباران می فروخت مدلش چی بود؟
www.cfl-charger.com
جناب chao123! با سلام،
1- شركت C.F.L نام ديگري ندارد و شارژر اصلي آن هم سادهتر از اين شارژري است كه شما عكسش را در تاپيك گذاشتهايد.
2- شارژر C.F.L همانطور كه سرگذشتش هم در اين تاپيك آمدهاست، چندان شارژر مطمئني نيست.
3- از هر 10 شارژر و باتري C.F.L كه در بازار موجود است، به جرأت ميشود گفت كه 9 تايش تقلبي است.
بله، می دونم قیافه اش ساده تره. در واقع قیافه اش کاملا Generic هست و با همون قیافه، من مارک panasonic هم دیدم. توی کل اینترنت هم فقط توی چند تا سایت ترکیه ای تونستم پیداش کنم.در واقع اصلا چیزی به اسم شرکت CFL اصل یا محصولاتش روی اینترنت پیدا نمی شه و اون هم یه شرکت Generic دیگه مثل sany هست که فقط کیفیتش بالاتره. اون شارژر های CFL که الان بعنوان تقلبی توی بازاره ساخت یه شرکت چینی به اسم Sany هست که آدرسشو توی پست قبلی گذاشتم. خارج از این که دارن از اسم CFL سوء استفاده می کنن ( البته بعنوان مخفف Charger For Life ، یعنی می خوان بگن کپی اسمی نیست) یه خط تولید متنوع دارن که خیلی از تکنولوژی های جدید هم توش لحاظ شده، مثلا سری 42XX شون که از چیپ سامسونگ استفاده می کنه و شارژر intelligent هست، شارژ کانالهای مختلفش مستقله یعنی مثل sony هر باتری بطور مستقل شارژ و ارزیابی می شه، بعلاوه شوک هم داره. اون سری 4610 که عکسشو گذاشتم حتی قابلیت تشخیص باتری معیوب را هم داره( البته فقط یکی از این دو مدل{9018} را در بازار ایران پیدا کردم که از روی مشخصات شارژر خوبی باید باشه و 1000maهست.. اون مدلی که خیلی زیاده، 4302 هست که هیچ امکاناتی نداره و حتی اتوماتیک هم نیست). منتها مشکل اینجاست که کیفیت ساخت و کارکردشون مشخص نیست!
من خودم چون خیلی کار مهمی با شارژر نداشتم یه شارژر CFL اصل پیدا کردم که یه مقدار قدیمی بود و 200mah شارژر می کرد. توی بسته اش هم 4 تا باتری کادمیوم 1100ma سایز AA بود که به قیمت 7500 تومن خریدم. یه مغازه توی زیر زمین پاساژ باتری فروشا ( 110 ) میدان توپخونه ابتدای لاله زار هست که مثل فیلمباران عمده کار CFL سنگاپوری هست، من ازش اینو گرفتم، مدلش 550HB هست البته اون مدل 20 تومنی را هم داشت. این CFL های به اصطلاح اصل ظاهرا سفارش ترکیه هست و از ترکیه می ارن، توش هم دفترچه بزبان ترکی هست. البته این که من گرفتم توش ساخت PROC زده بود یعنی مونتاژ چین هست ولی از کیفیت مواد و جنس و بسته بندی معلوم بود که اصل بود و ساخت Sany نبود. نتیجه منطقی این که CFL های سنگاپوری مدلهاشون سه رقمی هست و چینی های Sany، مدلهاشون چهار رقمی. حداقل Sany تلاش نکرده عین CFL های واقعی کپی کنه.
عکسها از راست به چپ:
اولی شارژر 4302 cfl ساخت sany چین هست که هیچ امکاناتی هم نداره.این مدل توی بازار ایران پره.
دومی شارژر CFL 550HB که با اسم multi Battery Charger فروخته می شه هست که من خریدم و اصله. الته مال من قدیمیتره و باتری هاش بجای 2 تا 2500، 4 تا 1100 هست. در ضمن 15 ساعت شارژ 2500 طول می کشه.
سومی شارژر CFL اصلی با نام Quick Chrger هست که فیلمباران و پاساژ 110 هم می فروشن و البته این عکس جدیدتره و باتری های 950ma بجای 850 داره.
چهارمی هم شارژر CFL9018 ساخت Sany چین هست که حسگر ولتاژ داره و کانالهای شارژش مستقله. برای هر کانال هم led جدا داره. در ضمن 2 ساعت شارژش طول می کشه. اینو من فقط یه جا اونم توی ناصر خسرو دیدم.
سلام
تقریبا 1 سال و خورده پیش من یه پک باطری سونی به همراه شارژر گرفتم که مدل شارژر BCG-34HC هست quick charge ولی بدون refresh هست و باطری ها هم 2300 میلی آمپراژ بود
باطری تو همون 2ساعت شارژ و به خوبی جواب می داد که تا این اواخر کمی ضعیف شد و مدت شارژ باطری طولانی تر و مدت مصرف کمتر شد
من 4 تا باطری CFL 2200 ملی آمپراژ گرفتم ولی خونه که زدم به شارژر چراغش شروع به چشمک زدن کرد و کار نکرد !
گفتم حتما باطری خرابه این بار از یه جای معتبر برای تست 2 تا باطری CFL 2500 خریدم این باط چشمک نزد ولی اصلا شارژ نشد ! یعنی با یه لامپ کوچیک تست کردم اصلا قدرتی نداشت
خوب دیگه گفتم حتما گیرش سونیه :biggrin: و 4 تا باطری سونی 2500 گرفتم ولی متاسفانه شارژر برای این ها هم چراغ چشمک زدن می زد و شارژ نمی شد !
حالا من نمی دونم مشکل از چیه ! چون به هر کی میگم می گن شارژرت خرابه ! ولی اگه خرابه چرا اون سونی های فابریک خودش رو شارژ می کنه ؟ 2 روز پیش هم 2 تا باطری fuji برای یکی از دوستانمون بود زدم بخوبی شارژ کرد طوری که دوستم کف کرده بود و می گفت تا حالا باطریهاش انقدر قدرت و طول استفاده نداشت ! :eek:
حالا به نظرتون شارژر مشکل داره ؟ یا این 3 سری باطری که خریدم همه رو انداختن به من ؟ :confused:
سری اول که خود شارژر و باطری رو گرفته بودم از همین مغازه سر نبش تو پایتخت که نمایندگی canon هست گرفته بودم
احتملاً باطريا کاملا دشارژ شده و بعضی از شارژرا لازم دارن که يه حداقل ولتاژی
باطری داشته باشه برای شروع ارای امتحان با يه شارژر ديگه اونای که با اين
شارژر شارژ نميشه رو شارژ کن بعد از تخليه شودن بزار توی اين ببين شارژ ميکنه يا نه
البته کامل تخليه نشه همون توی دوربين بزار تا تخليه بشه.
سلام دوستان
من امروز در سايت شركت سوني يك شارژر جديد مدل Bcg Hue4 ديدم كه باطري 2500 ميلي آمپر را در 15 دقيقه شارژ ميكند.
قيمت آن در سايتهاي خارجي حدود 55 دلار ميباشد و نمايندگي سوني در خيابان سميه تهران 70 هزار تومان براي فروش قيمت زده است.
اولاً آيا ارزش خريد همچين شارژري دارد
دوماً جايي ارزانتر سراغ داريد يا خير
سلام دوستان
یکی از دوستان من امروز یک دوربین a710 is خریده و دنبال یک شارژر خوب براش میگرده اگر راهنمایی کنید ممنون میشم..
با سلام،
جناب وحيد! فقط اگر زمان 15 دقيقه*اي شارژ در مقايسه با 5 ساعت برايتان حياتي نيست و بزرگي شارژر را نيز تحمل مي*كنيد، بله!
جناب كاميار! تا اطلاع ثانوي، به عنوان شارژر باتري قلمي و نيم*قلمي، تنها گزينه مناسب از هر جهت را Sony BCG-34HRE4 مي*دانم.
با توصیه دوستمون کاملا موافق هستم. این شارژری که گفتن (BCG-34HRMD4 ) بهترین شارژری هست که من تو بازار میشناسم. دو ویژگی مهم این شارژر اونو خیلی با ارزش کرده :
1 شارژ منفرد و جداگانه هر باطری و نمایش وضعیت هر یک به طور جداگانه
2 ویژگی Refreshing که پیش از شارژ باطری, اونو چک میکنه که اگر کاملا تخلیه نشده باشه, ابتدا کاملا تخلیه و بعد شروع به شارژ میکنه که این عمل از آفتی که باطریهای شارژی دچارشند موسوم به Memory Effect جلوگیری میکنه
این هم عکسش
http://images.amazon.com/images/P/B0...CLZZZZZZZ_.jpg
فقط دو نکته که فکر کنم یکیشو دوستان قبلا گفتن:
1 حتما از نمایندگی یا از جاهای معتبر تهیه کنید که چینیها استاد عرضه جنس تقلبی اون هم وسائل الکترونیکی کمتر پیچیده مثل شارژر هستن.
2توجه داشته باشید که این شارژر برای باتریهای نیکل متال هیدرید طراحی شده نه نیکل کادمیوم.( به علت جریان شارژ بالایی که حین شارژ به باتریها اعمال میشه ( حدود 500 میلی آمپر ) بیشتر باتریهای نیکل کادمیوم تحمل چنین جریانی را ندارن در نتیجه خیلی داغ میشن و عمرشون خیلی کم میشه.
دوستان لتفن راهنمایی کنین
من یه شارژر قدیمی دارم که از اون برای شارژ باتری های Ni-Ca استفاده می کردم روی دستگاه هم همین رو نوشته که از نوع مرغوب هم هست
در حال حاضر میخام اونو واسه باتری های Ni-Mh استفاده کنم البته سوال من اینه که واسه شارژ باتری های Ni-Mh مناسب هست یا نه؟:confused:
خير بايستي از شارژرهاي مخصوص NiMH استفاده كنيد
البته با همون هم ميتونيد شارژ کنيد
اما معمولا اين شارژرهاي قديمي جريان کمي به باتري ميدهند و متناسب با ظرفيت باتري هاي جديد ساخته نشده اند
براي همين شارژ کامل زمان بر خواهد بود و معمولا هم کنترلي براي قطع به موقع وجود ندارد
به همين دليل توصيه ميکنم يک شارژر جديد با کيفيت تهيه کنيد
سلام و ممنون از راهنماییتون
تو این مدت من از یه کارشناس الکترونیک پرسیدم گفت که هرچه باتری دیرتر شارژ بشه بهتر و طول عمر باتری بیشتر خواهد بود.
تمام تکنولوژی ساخت شارژر بر این اصل هست که روی خروجی( که همان نیروی القایی جهت شارژ می باشد) کمتر بوده و لیکن شارژ سریع باتری ضمن اینکه باتری را خراب کرده به هیچ پیشرفتی در تکنولوژی ندارد.
حال اینکه من 2 تا از شارژر های خوب قدیمی رو در اختیار دارم و برام سخته که اونا رو کنار بذارم. ;-)
از روشن عزیز هم کمال تشکر را دارم
دوست عزیز این نقل قول درست نمیباشدنقل قول:
هرچه باتری دیرتر شارژ بشه بهتر و طول عمر باتری بیشتر خواهد بود.
تمام تکنولوژی ساخت شارژر بر این اصل هست که روی خروجی( که همان نیروی القایی جهت شارژ می باشد) کمتر بوده و لیکن شارژ سریع باتری ضمن اینکه باتری را خراب کرده به هیچ پیشرفتی در تکنولوژی ندارد.
هر نوع باتری استانداردی برای شارژ داشته که شامل رژیم مشخصی میباشد
خروجی شارژر توان dc است است نه نیروی القایی
پیشرفت تکنولوژی برای شما اهمیتی نخواهد داشت که برای آن مقیاس تعیین کنید!
داستان این است که ظرفیت باتری ها افزایش پیدا کرده و برای شارژ در زمان معقول با استفاده از تکنیک کلیدزنی و ادوات جدیدتر الکترونیک قدرت و مدارات ساده کنترلی میتوانید شارژر های سبک تر و با توان و کارایی مناسب داشته باشید
در صورت استفاده از شارژر قدیمی تنها مساله زمان را به خاطر داشته باشید چون ناقص یا زیاد از حد شارژ کردن باتری میتواند به آن لطمه بزند
دوست عزیز
قبول دارم که یه مقدار قلمبه سلمبه صحبت کردم چون اطلاعات زیادی در ایم مورد ندارم و فقط از دوستان نقل قول کردم
اما بطور خلاصه منظور این بود که ساخت شارژری که بتونه به سرعت شارژ کنه کار سختی نیست اما دقیقاٌ برعکس ساخت شارژری که به عمر باتری که بستگی زیادی به مدت شارژ داره آسیب کمتری بزنه نیاز به پیشرفت و تکنولوژی ساخت بیشتری داره
اتفاقا هنر شارژرهاي جديد امکان شارژ کردن باتري بدون آسيب رساندن به آنها است
و در واقع اگر پيشرفتي در اين امر صورت بگيرد فقط در اين راستا معني خواهد داشت
شرکت سوني هم شارژر ميسازد و هم باتري، آيا فکر ميکنيد خودش وسيله اي عرضه ميکند که اعتبار باتريهايش را پس از چند ماه از بين ببرد؟
در مورد مساله شما پاسخ دقيق داده شده اما در مورد بحث شارژ باتري اگر شما يا ديگر دوستان کنجکاو بودند ميتوانند توضيح کوتاه زير را بخوانند
آنچه در باتري اتفاق ميفتد واکنشي شيميايي است و شارژ درست باتري در واقع اثر عاملي الکتريکي بر آن واکنش
در همينجا بايد ياد آوري کنم براي مثال الزاما جريان بيشتر شارژ بيشتر به همراه نمياورد، سيستم شيميايي باتري بايد کشش محرک اعمالي را داشته باشد
تکنيکهاي متداول شارژ باتري عبارتند از:
CC, Constant current: شارژ با جريان ثابت، مشکل عمده اين روش مساله قطع شارژ پس از شارژ شدن کامل باتري و تعبيه مدار مناسب براي اين منظور ذکر ميشود
constant-current and constant-voltage ,CC-CV: در ابتدا باتري با جريان ثابت شارژ ميشود پس از رسيدن به ولتاژ شارژ، به مرور با نزديک شدن به ظرفيت نهايي جريان به صفر کاهش مي يابد
يکي از روشهاي متداول شارژ باتري است. پياده سازي ساده اي دارد و به باتري صدمه نميخورد اگر جريان ولتاژ متناسب با آن انتخاب شوند. براي شارژ باتري هاي سرب اسيد با ظرفيت بالا بسيار مناسب است اما در مورد زمان شارژ محدوديتهايي داريد
يکي از روشهاي افزايش سرعت شارژ تکرار اين روش در چند سيکل بوده که در مجموع منجر به شارژ سريعتر باتري ميشود در کاربردهاي نظير خودرو برقي اين روش کاربرد دارد
constant trickle current,CTC: از آن به عنوان شارژ با جريان نگهداري هم نام ميبرند، پس از شارژ باتري جريان کمي به آن تزريق ميشود
variablefrequency pulse charge system ,VFPCS: در اين روش به باتري توان پالسي اعمال ميشود، اگر فرکانس و شرايط اعمال اين روش به باتري بهينه باشد امکان دستيابي به زمانهاي شارژ سريعتر وجود دارد
از اين روش خصوصا در شارژرهاي مدرن باتري هاي ليتيوم يون استفاده ميشود
ادوات الکترونيک قدرت و امکانات کنترلي که در گذشته داشتيم امکان پياده سازي اين روش ها را براي کاربردهاي کوچک و خانگي نميداد اما با امکانات جديد در اين امر ميتوانيم همسو با افزايش ظرفيت باتري ها و گسترش استفاده آنها شارژرهاي سريعتر و کاراتري در اختيار مصرف کنندگان قرار دهيم
اگر کسي از دوستان علاقه مند به مطالعه بيشتر در اين مورد بود اين دو مرجع را معرفي ميکنم:
R. C. Cope and Y. Podrazhansky, “The art of battery charging,” in 14thAnnu. Battery Conf. Applications and Advances, 1999, pp. 233–235.
Liang-Rui Chen, "A Design of an Optimal Battery Pulse Charge System
by Frequency-Varied Technique" IEEE Trans. on INDUSTRIAL ELECTRONICS, VOL. 54, NO. 1, FEB 2007
اين آخري رو اگر خواستيد ميتوانم برايتان بفرستم
طبيعي است عامه دوستان نيازي با دانستن اين اطلاعات ندارند،* هدف من پاسخگويي به برخي پرسشهايي بود که به صورت جسته گريخته در فروم ميشنويم و ياد آوري اين نکته که در مورد آنچه از جانب تکنولوژي به دست ما ميرسد، خيلي ساده قضاوت نکنيم
با تشکر :)
لطفاَ یک نفر در مورد شارژری که همراه خود دوربین سونی H-5 هست توضیحاتی از مشخصات و قابلیت هاش بده. و آیا شارژر خوبی هست یا اینکه باید به فکر خریدن یکی دیگه باشم.از همگی سپاسگذارم
F@RZ@D
من بلاخره رفتم و یک دستگاه H-5 خریدم کمی باهاش کار کردم و در همین مدت کم ، شیفته اش شده ام.تنها چیزی که نگرانم کرده مسئلۀ شارژر و باطری است. زمان خریدن دستگاه ، یک جفت باطری سونی Ni-MH 3800 mAh نیز خریدم به قیمت 10،000 تومان . وقتی در منزل باطری ها را شارژ کردم ، آن باطری که همراه خود دوربین بود به خوبی شارژ شد و توی دستگاه هم خوب جواب داد ( باطری سونی سایبر شات Ni-MH 2800 ) اما باطری یدکی که خریدم خوب شارژ نشد و در انتها شارژر چشمک میزد. توی دوربین هم حدود 10 دقیقه بیشتر دوام نیاورد. در حالیکه فروشنده گفته بود که به خاطر آمپر بالا ، زمان بیشتری کار میکنه!]
رفتم سراغش و اون هم به جایی زنگ زد و بعد به من گفت چون آمپرش بالا است دستگاه شارژر شما نمی تونه اونو شارژ کنه !!! به هر حال اونو عوض کرد و یک جفت باطری سونی 2500 به من داد و مابه التفاوت پولشو پس داد. باطری اش شبیه مال خود دوربین بود اما رنگ نارنجی اون کمی پریده تر بود . بهش گفتم اونم خندید و جواب داد خیالت راحت باشه تقلبی نیست! اما وقتی در منزل اونو شارژ کردم باز هم همین مسئله پیش آمد! یک باطری دیگر از یک عکاسی خریدم فکر میکنم اسمش CFL است، اما اون هم جواب نداد!!! حالا موندم چه کار کنم؟! اگر شارژر من خرابه پس چرا باطری خودش را به خوبی شارژ میکنه؟ اگر باطری ها تقلبی اند باید چه کار کرد؟ چند بار باطری بخرم تا یکی شانسی درست در بیاد.!!!
خوب معذرت می خواهم. خیلی حرف زدم. اگرشما یا هر دوست دیگری مرا راهنمایی کند تا در این ایام تعطیلی بدون باطری یدکی نمانم بسیار سپلسگذار خواهم بود.
F@RZ@D
اين حرف درست نيست!نقل قول:
و بعد به من گفت چون آمپرش بالا است دستگاه شارژر شما نمی تونه اونو شارژ کنه !!!
در مورد باتري هم حتما از نمايندگي ها تهيه کنيد، در همين فروم بگرديد آقاي حيرتي چند جا اطلاعات دقيق را داده اند
باتري هاي سوني را ايران رهجو در پايتخت و باتري هاي cfl هم مغازه اي در ناصر خسرو آدرس داده بودند
شارژر شما چيست؟
من هم مشکل شما رو داشتم. بعد از یک سال سر و کله زدن با باطریهای مختلف معلوم شد که شارژر های همراه دوربین فقط یرای شارژ همون باطریهایی که توی پک هستند (با همون توان و نه کمتر و نه بیشتر) کاربرد داره. میتونید از شارژهایی که جناب حیرتی معرفی کرده اند تهیه کنید و انواع باطریها رو با اون شارژ کنید . البته خودم unomat گرفتم و فوق العاده راضی هستم
سلام به همه دوستان عزیز،
سال نوبر همگی مبارک باشد و امیدوارم سال های پر باری در انتظار ایران و ایرانیان باشد.
از راهنمایی شما سپاسگذارم. شارژر من همان شارژر ضمیمه دوربین سونی اچ-5 می باشد که هنگام خرید دوربین داخل جعبه به همراه باطری و... خود دوربین بود.
اگر از دوستان ، کسی باشد و در مورد این شارژر توضیح دهد محبت کرده است.
من در ایام نوروز به شمال (بابلسر) رفته بودم. در آنجا از یک فروشگاه ظاهراَ معتبر یک جفت دیگر باطری سونی خریدم اما باز هم خیلی زود شارژر به چشمک زدن افتاد و در دوربین هم حدود 15 عکس دوام آورد! یک شب که نیاز مبرم به دوربین داشتم متاسفانه متوجه شدم باطری اصلی دوربین خالی شده و شارژ کردن آن را فراموش کرده بودم! نصفه شب بود و فقط یک سوپر کوچک باز بود .با نا امیدی وارد شدم و فروشنده یک جفت باطری دوراسل که گمان کنم 2650 mAh می باشد ، به من داد با کمال تعجب ، آن ها خوب جواب داده اند و حتی از باطری اصلی سونی بیشتر کار می کنند . تا بعد که ببینم چه مدت میهمان من خواهند بود. فعلاَ که خیلی راضی هستم.
راستی در مورد آداپتور سونی اچ-5 چه کسی اطلاعات عملکرد و قیمتی دارد؟
F@RZ@D
آقای حیرتی میشه یه کم در باره ی مدل های مختلف این شارژرهای BCG سونی توضیح بدید.آخه من تو این تاپیک سه چهار اسم شنیدم آخرم نفهمیدم چه فرقی دارند.یکی شون m داره یکی e یکی d !!!!!!!!!!!
راستی قیمت روزشون هم بگید ممنون می شم.
سلام
اگر یکی از دوستان لطف کنه بگه آیا شارژری هست که با جافندکی ماشین هم کار کنه هست یانه ممنون میشم.
الف ـ جناب صميمي! با سلام،
1- شارژرهاي پيشرفته سوني با رنگ بدنه سفيد از نظر سيستم نمايش وضعيت شارژ كلاً به دو دسته تقسيم مي*شوند : گروه اول داراي چراغهاي LED و گروه دوم داراي نمايشگر LCD
2- گروه LCD دار برتري چنداني نسبت به گروه اول ندارند. حتي به دليل داشتن LCD آسيب*پذيرتر نيز هستند. به علاوه از نظر جثه كمي بزرگترند. اين گروه در نام خود يك حرف M بيشتر از گروه اول دارند.
3- حروف D ، C و E تغيير نسل در يك مدل را نشان مي*دهند و غالباً اين تغيير نسل ناشي از افزايش ظرفيت باتريهاي همراه شارژر است. دقت كنيد :
1) BCG-34HRC4 : شارژر LED دار با 4 باتري به ظرفيت 2100mAh (شايد هم 2000) كه در حال حاضر موجود نيست.
2) BCG-34HRD4 : شارژر LED دار با 4 باتري به ظرفيت 2300mAh
3) BCG-34HRE4 : شارژر LED دار با 4 باتري به ظرفيت 2500mAh
4) BCG-34HRMD4 : شارژر L*CD دار با 4 باتري به ظرفيت 2300mAh
5) BCG-34HRME4 : شارژر LCD دار با 4 باتري به ظرفيت 2700mAh
4- همانطور كه ملاحظه مي*شود، رديفهاي 3 و 5 آخرين نسل از دو گروه نامبرده هستند كه در بازار موجودند و قيمت آنها به ترتيب در حدود 39،000 و 46،000 تومان است.
ب ـ به اطلاع دوستان برسانم كه فروشگاه فيلمباران (ناصرخسرو ـ پلاك 144) جديداً باتريهاي C.F.L 2800 mAh با عنوان سري 3000 را وارد كرده كه البته كمي گران است (5،000 تومان)، اما به مراتب بهتر از سونيهاي اصل است.
ج ـ جناب فرزاد خان! باتريهاي 3800mAh سوني قطعاً تقلبي هستند.
سلام بر همۀ دوستان
بلاخره کسی نمیخواهد پاسخ پست شماره 165 را بده؟ ( توضیحاتی در باره شارژر همراه با دوربین سونی اچ-5 )
اگر کسی این محبت را بکنه ممنون می شوم.
F@RZ@D:cool:
بسیار جامع و کامل بود.می گم شما بری یه باتری فروشی بزنی فکر کنم اکثر بچه های فروم بیان سراغتون ها.
به هر حال مرسی
سلام
1.من بلاخره دوربینمو امروز گرفتم.یکی از آشناهامون از نورنگار برام خرید و آورد
همراهش 4 تا آلکالاین energizer بود!!!!امان از دست سوتی های نور نگار!!
البته همین باتری ها از صبح ساعت 8 تا 12 و کار دادند که داشتم با دوربین ور می رفتم
ساعت 12 که تموم شد 4 تا باتری پاناسانیک (از همین آبی ها که بدون بسته بندی و خیلی ارزان در هر سوپری هست)توش گزاشتم.ولی به 20 دقیقه نکشید (4 تا عکس)که دوربین خاموش کرد!اول فکر کردم که اشتباه کرده ولی با اهم متر تست کردم دیدم ولتاژش برابر ولتاژ energizer های خالی شده هست.
من می دونستم که آلکالاین ها عمر خیلی کمی دارند.ولی وقتی این دوربین طبق اساندارد های CIPA سیصد عکس با ni-mh عمر باتری داره پس با آلکالاین باید حداقل 50 تا عکس بگیره .
حالا می خواهم ببینم آیا مشکل از باتریه؟!! یا دوربین !؟
2.من در اصفهان زندگی می کنم.رفتم شارژر سونی بگیرم .این دو مدل رو داشتند :
1.BCG-34HC که فکر کنم 30 تومان بود و روش نوشته بود 4 تا باتری 2300 باش هست.ولی روی خود باتری ها زده بود 2150.یک چراغ هم بیشتر نداشت.ااااااااا ... شایدم 12500 تومان بود!!!شما به بزرگیتون ببخشید 18 تومن بیشتر اختلاف قیمت نداره!!!!
2.BCG-34HRME یا 34HRMD .(فکر کنم تو راه برگشت سرم خورده به سنگ.راستی اسمم چی بود ؟؟؟؟!)
که 35 تومن بود با LCD .همه جاشم چینی نوشته بود.بالا سمت چپ زده بود Re .به نظرتون اصله؟
راستی نماینگی ها هیچ کدوم نداشتند.کاش یک نفر از تهران (نماینگی سونی) برام می خرید با پست سفارشی می فرستاد اصفهان.ما که امکانات شما بالا نشین ها !!! رو نداریم.(فکر بد نکنید ها!!!من فقط آرزو کردم!اشاره غیر مستقیم هم به کسی نکردم !!)
1- تعداد عكس به شرط عكاسي و تنظيمات پي*درپي و بر اساس CIPA است و ور رفتن با دوربين روشن طبعاً از تعداد عكسهاي قابل گرفتن خواهد كاست.
2 و 3- دو مدل اشاره شده قطعاً تقلبي هستند. ضمناً از هر 100 مورد باتري يا شارژري كه در بازار و با ماركهاي مشهور انتخاب كنيد، به جرأت مي*گويم كه 95 موردش تقلبي است. شايد باور نكنيد (ولي واقعيت دارد.) كه بگويم غالب باتريها و شارژرهاي سوني كه نمايندگيهاي رسمي كانن در ايران عرضه مي*كنند، تقلبي است.
4- از ماهنامه علم الكترونيك و كامپيوتر (بخش تبليغات) شماره ايران*رهجو را پيدا كنيد و سراغ نمايندگيهاي رسميشان در اصفهان را بگيريد. اگر به نتيجه نرسيديد، بگوييد با واريز هزينه مربوط به شماره حسابي كه مي*دهند، برايتان پست كنند.
سلام
- اولا" آن باتریهای آبی معمولی پاناسونیک باتریهای بسیار خوبیند ولی برای ساعت و ... نه دوربین!!! چون آمپرشان کشش مورد نیاز دوربین را ندارد!! حداقل باتری لازم آلکالاین است.
- مدلهای موجود شارژرهای سونی( به ترتیب از باکلاس ترین تا بی کلاس ترین!! :biggrin: ):
*** BCG-34HUE4 : شارژ سریع تنها در 15 دقیقه
** BCG-34HRMD4 : نمایشگر LCD و ویژگی Refresh ( زمان شارژ حداکثر 270 دقیقه)
* BCG-34HRD4 : رنگ سفید و یک چراغ و ویژگی Refresh ( ایضا")
* BCG-34HD4 : رنگ نوک مدادی و 1+4 چراغ ( ایضا")
* BCG-34HLD4L : رنگ خاکستری و 1 چراغ ( زمان شارژ 7-6 ساعت :( )
- برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88803688-021 تماس بگیرید!!
****** شدیدا" توصیه میکنم قید شارژرهای سونی را بزنید!! چون مدلهای خوبش بسیار گرانند و مدلهای ارزانش به احتمال 97.63% قلابی و بنجل!!! :biggrin: شارژرهای فوجی + دوراسل + انرجایزر بسیار مطمئنترند!! ******
سلام جناب آقای حیرتی
کاملا" درست میفرمایید!! در عکسهایی که من دیده بودم در مدل اول آن 4 چراغ خاموش بودند و فکر کردم که سوراخند و در مدل دوم هم ظاهرا" زیر سوراخها باتریهای نارنجی قرار داشتند که من فکر کردم چراغند!! ( دقیقا" بر عکس هم :biggrin: :( ) . دوستان پوزش بنده را بپذیرند.
لینک شارژرهای سونی
سلام
من دیروز به علت کمبود وقت رفتم 2 تا بسته باتری سی اف ال 2500 میلی گرفتم هر بسته 2000 تومن
به نظر اصل می آد.همه مواردی که شما گفتید رو رعایت کردم.نظرتون چیه؟
[IMG]http://*******.com/view.php?pic=3zvhiiv[/IMG]
جناب صميمي! با سلام مجدد،
1- متأسفانه وقتي احتمال تقلبي بودن 95 درصد است، شانس زيادي نخواهيد داشت، مگر با خريد از نمايندگي معتبر.
2- وارد كننده اصلي C.F.L باتريهاي اصلي 2500mAh را جفتي 3،500 تومان مي*فروشد. بنابراين به احتمال بسيار ضعيف، باتريهاي شما اصل هستند!
3- يكي از علامتهاي باتريهاي تقلبي مشبك بودن (معمولاً 4 شبكه) شكاف باريك و سفيد رنگ دورتادور قطب مثبت آن است. البته اين شرط براي تقلبي بودن باتري لازم نيست، ولي كافيست. يعني هر باتري تقلبي اين خاصيت را ندارد، اما هر باتري كه اينطور باشد (البته در C.F.L ها)، تقلبي است.
1. مگه cfl نمایندگی داره در ایران؟
حالا اگه هم داشته باشه توی تهرانه نه اصفهان !:mad: :mad: :( دوباره داغ دل ما رو تازه کردید!!!!!!:cool:
2.خودمم شک کرده بودم که چرا اینقدر این ها ارزونه .البته من سعی کردم همه مواردی رو که در پست های قبلی تون نوشتید رعایت کنم
من با شرط تعویض باتری ها رو خریدم .البته بعید می دونم قبولشون کنه چون دیگه نمی تونه اونا رو بفروشه !
3.دارم کم کم به گفته فرهاد خان پی می برم!
4.از اونجا که من اینجا شارژر اصل سونی پیدا نکردم مجبورم یه شارژر دیگه بگیرم (سی اف ال یا انرژایزر یه فوجی یا دوراسل ؟؟؟)
با تشکر از جواب های سریع و درستتون
سلام....
دوستان باطری های سونی را از نمایندگی های بازرگانی ایران ( در سراسرکشور بیش از 200 مرکز ) خریداری کنید.باطری های سونی با هلوگرام بازرگانی ایران ( تنها نمایندگی سونی در ایران ) اصلی هستند و با خیال راحت استفاده میکنید.
به آدرس سایت سونی ایران مراجعه کنید و آدرس فروشگاه ها رو ببینید.
www.sony.co.ir
جناب حیرتی
1.اتفاقا به نظر بنده حداقل در شهر ما باتری های cfl تقلبی بسیار بیشتر از باتری های تقلبی سونی هستند
2. منظورم از رعایت مواردی که شما گفتید ایه ها بودند :
1.در مورد made in sangapour که روی خود باتری نوشته نشده باشند
2.اینکه پشت باتری ننوشته باشند قابلیت شارژ تا 1000 بار
3.رنگشون نارنجی و نقره ای باشه
4. از فروشنده قول بگیرم که که ازم بعدا پس بگیره
و ....
3.برادرم تهرانه ولی تا 1 ماهه دیگه نمی آید اصفهان (این قضیه هم عجب دردسری شده ها !!)
4.این سونی هم که حال منو گرفت با این شارژرش
امروز سه چهار جای دیگه رفتم ولی همه جا تقلبی بود.
با تشکر از همه گی
جناب صميمي! با سلام،
1- يكي از انواع باتريهاي تقلبي داراي عبارت ساخت سنگاپور است. برخي از انواع تقلبي هم بسيار شبيه اصل هستند و چنين تفاوتهاي فاحشي را با نمونه اصلي ندارند و لذا تشخيص آنها بسيار دشوار است.
2- آيا توصيه آقاي قبادي را پيگيري كرديد؟ علم الكترونيك و كامپيوتر را چطور؟ تازه مگر پست، ارسال از طريق اتوبوس يا هواپيما را از شما گرفته*اند؟ فقط يادتان نرود به برادرتان بگوييد ابتدا با دو سه شارژ باتريها و شارژر را تست كند (به شرط سلامت و تعويض تا يك هفته خريداري كند.) و بعد براي شما بفرستد.
3- ايراد باتريهاي AA و AAA همين است كه براي خريد اصلش (و نيز شارژر مرغوب اصل) كمي زحمت لازم است، ولي بعداً جبران مي*شود. تعجب مي*كنم چطور در شهري مثل اصفهان و با برادري در تهران (آخرين چاره كه به گمانم لازم نخواهد بود) در حل اين مشكل مانده*ايد.
سلام
یک راه حل هم اینه که من شماره تلفن سه فروشگاه معتبر (پیش شماره مشهد=0511 ) رو برات میذارم , اگه دوست داشتی , زنگ بزن بهشون تا اونها بعد از فرستادن بهای شارژر و هزینه پستش برات پست کنند:
1- فوتو آرام : خیابان جم- روبروی دارایی-تلفن: 2251177- 2215820 - 09155007336 ( شارژر دوراسل , فوجی, یونومات , انرجایزر)
2- فوتو مسعودی: خیابان جم- روبروی هتل باختر-تلفن : 8595381 - 8517614 ( شارژر سونی , پاناسونیک و....)
3- کامپیوتر صدرا: 4راه خیام- مجتمع کامپیوتر تک- طبقه اول- تلفن: 7655600 - 7655700 ( شارژر فوجی)
1.البته این حرف شما درست است.من هم می دانستم که با آن که تمام علامات ظاهری را رعایت کرده ام باز هم احتمال اینکه باتری ها اصل باشند 1 به 4 است .ولی در آن موقع به دلایل مختلف باید حتما یک سری باتری می خریدم.حالا خدا را شکر که 4000 تومان بیشتر پول ندادم!
2.در مورد توصیه جناب آقای قبادی : من با رفتن در سایت فارسی سونی دو نماینگی ایران رهجو را پیدا کردم (چون ایران رهجو نمایندگی باتری ها و شارژر های سونیه نه بازرگانی ایران.اگه اشتباه می گم بفرمایید) که به هر دو زنگ زدم ولی هردو 34HD و 34HE داشتند که به درد کار من نمی خورند.
3. در مورد اتوبوس و پست و ... :من منتظر بودم در اصفهان بگردم که بتونم به طور حضوری اصل بودن آن را بررسی کنم.ولی انگار باید همین کار را بکنم
4.دقیقا موافقم .به نظر خودم هم نباید به خاطر 4 تا باتری و شارژر اینقدر خودمو معطل کنم
5.در مورد اصفهان: بر خلاف تصور شما که فکر میکنید چون اصفهان جزو 4 شهر بزرگ ایران است دارای مراکز بزرگ برای خرید دوربین است.ولی متاسفانه در زمینه دوربین و بقیه اجسام الکترونیک پیشرفته به جز pc اصفهان فاقد فروشگاه است.مثلا من برای خرید همین دوربین حد اقل به 10 مغازه سر زدم از 4-5 نفر به صورت حضوری پرسیدم و ...
با تشکر
سلام
من هميشه خيلي ادعام مي شد كه جنس اصلي و تقلبي رو سريع تشخيص مي دم ولي با پيشرفت تكنولوژي چاپ و پرينت ديگه هزينه ي تقلب هم كم شده و جنس تقلبي به راحتي تشخيص داده نمي شه.
ديروز يك پك شارژر Energizer به همراه دو عدد باتري قلمي 2500 كه توانايي شارژ باتري 9 ولتي رو هم داشت نزديك خونمون توي يك مغازه اي به طور اتفاقي ديدم ( رفته بودم فيلم MiniDv بخرم) و از نزديك براندازش كردم . كيفيت چاپ و بسته بندي كاملن حرفه اي و تميز بود و عبارت Made In Japan هم در زير همه ي توضيحات كارت بسته بندي طلقي خودنمايي مي كرد ولي قيمت 20 هزارتومنيش ( كه احتمالن در پايين شهر به 18-17 خواهد رسيد ) مشكوك مي زد.
جالبه كه به سايت انرجايزر سر زدم و اصلن شارژري با اون شكل و شمايل توليد نمي كنه :eek:
حالا يا اين از مدل هاي قديمي بوده كه توي سايت ديده نمي شه يا واقعن يك تقلب 100 درصد حرفه ايه ! خلاصه امان از دست اين بشر دوپا :mad:
ديگه اوضاع خيلي خراب شده!
چند روز پيش دنبال ميكروفون بودم... توي يكي از مغازه*هاي حسابي پايتخت كه اصولا جنسهاي درست درمون ميفروشه ميكروفون خيلي زيبايي ديدم.... با پك حسابي... تنها مشكلش اين بود كه پك سوني داشت و ميكروفون توي پك فيليپس بود!
وگرنه غير ممكن بود فكر كنم اين كيفيت توليد ميتونه تقلبي باشه!
سلام
الان دارم از بازار رضا ميام. رفته بودم چند تا ماوس ناقابل براي شركت بخرم ولي اعصابم داغون شد. دريغ از يك جنس به درد بخور . همه آشغال همه آشغال.
رفتم توي يك مغازه اي توي ويترين توي مغازش مثل اين سوسيس فروشا رو ديدين همين جوري ويترينو پر سوسيس مي كنن اينم توي يك ويترين رو همين جوري پر شارژر و باتري سوني (البته تقلبي) كرده بود. زحمت چيدن هم به خودش نداده بود عين همون سوسيسا همه رو خالي كده بود تو ويترين.:eek:
دوستان مجرد مواظب باشن مي گن زن (همسر) چيني تقلبي هم اومده به بازار 8)
سلام
منم همین بلا سرم اومده.
الان از بازار میام .طبق معمول رفته بودم شارژر سونی بگیرم.تنها 2 مغازه شارژراشون سونی بود هر دوشون مدل bcg-34hd رو داشتند.بسته بندی هم عینا شبیه به هم.فقط یه فرق کوچولو :یکیشون باتری هاش 2500 میلی آمپر بودند و دیگری 2700 ! در صورتی که این شارژر با باتری 2300 میلی باید همراه باشد !
تازه یکی شون می داد 11500 دیگری 20000 !!!!در صورتی که قیمت اصلی این شارژر حدود 16000 تومنه !
البته وقتی اینجا من باتری 4200 میلی آمپر !!!!!!!!!!! دیدم چه انتظاری می شه داشت؟
جناب حیرتی : با توجه به این عرایض بنده لطفا آدرس دقیق نماینگی معتبر سونی که در حال حاضر
شارژر 34hre4 یا در غیر این صورت 34hrd را دارند بنویسید تا دست از سر شما بردارم !!!!!!!!!(شوخی)
با تشکر
سلام....
دوست عزیز بازرگانی ایران تنها نمایندگی سونی در کشور است و شرکت های ایران رهجو ، آوانگار ، الکترونیک صنعت ایران ، تهران نیک آوا زیر مجموعه ی این شرکت میباشند.
http://upload.piciran.ir/photo/img/d...3c207/sONY.jpg
شرکت رها پرداز پارس : اصفهان - خیابان توحید جنب بانک ملت نبش بن بست عبادت طبقه دوم واحد 51 ، 0311-6267788
شرکت اندیشه گستر : اصفهان - خیابان شهید واقفی روبروی سینا کاشی کوچه شاهین طبقه فوقانی موادعذایی مجید ، 0311-2643426 0311-2643427
نمایندگان شرکت ایران رهجو در اصفهان هستند.
تا جایی که بنده اطلاع دارم کلیه مدل های معرفی شده در سایت فارسی سونی در فروشگاه های این شرکت موجود است.
و نمایندگان بازرگانی ایران در اصفهان :
اصفهان - خيابان شيخ بهايي-بعدازچهارراه قصر - سمت چپ- اخوان حيدري 2363030
اصفهان - خيابان چهارباغ عباسي - روبروي شيخ بهايي- فروشگاه هايراپتيان 2225865
اصفهان - خيابان شيخ بهايي- روبروي كوچه زرگر باشي- فروشگاه ملوديان 2351497-2351498
اصفهان - خيابان مير- بعد ازپل هوايي شيخ صدوق - فروشگاه سوني 6639374-6639375
اصفهان - خيابان چهارراه حكيم نظامي - جنب بانك ملت - طبقه اول - فروشگاه مركزي اصفهان 6251703-6251704-6251705
با سلام خدمت دوستان.
من به تازگی به عضویت فروم عکاسی درآمده ام.
یه هفته پیش یه پک شارژر cfl دارای lcd به همراه 4 عدد باطری 2700mah خریدم. که بعد از اینکه مطالب ارزشمندی رو که دوستان بخصوص آقای حیرتی در این تاپیک بیان کردند رو خوندم فهمیدم که جنس تقلبی است.
سوال من از دوستان و اساتید با تجربه اینه که در مورد شاژرهای مشابه مثل این دو مدلی که جناب حیرتی معرفی کردن(عکسهای ضمیمه) و هر باطری رو به صورت مجزا شارژ میکنند پس از خاتمه شارژ یکی یا تمام باطیریها اگر اونا(باطریهارو) دربیاریم و دوباره در شارژر قرار بدیم یا برق شارژر رو قطع و وصل کنیم آیا باطریها دوباره شارژ میشوند ؟ و در این حالت شارژر چه وضعیتی رو نشان میده؟
با تشکر
1.جناب قبادی
حرف شما درست ولی توی همون شکل هم نوشته که زیر مجموعه ایران رهجو باتری و شارژر می فروشد.و همونطور که در پست شماره186 نوشتم به اون دو شرکت زنگ زدم و متاسفانه هیچ کدوم نداشتند
البته خودتان هم می توانید تماس بگیرید.
من هم از روی کاتالوگ سونی فهمیدم که شرکت بازرگانی ایران باتری و شارژر نمی فروشد.
راستی من توی سایت سونی مطلبی مبنی بر اینکه ایران رهجو زیر مجموعه شرکت بازرگانی ایران است پیدا نکردم!
به هر حال تشکر از وقتی که می گزارید.
2.جناب حیرتی :
در مورد آن 4 باتری تقلبی مطلبی در تاپیک http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=4188&page=3 مطلبی نوشته ام.لطفا مطالعه بفرمایید.
سلام....
دوست عزیز ، بازرگانی ایران به خاطر تمرکز بیشتر برای بر روی خدمات از چند شرکت تشکیل شده است.باطری و شارژر ها را ایران رهجو عرضه میکند اما این وسایل در فروشگاه های بازرگانی ایران هم وجود دارد.بنده دیروز با ایران رهجو ( تهران ) تماس گرفتم و گفتند به غیر از چند مدل تمامی مدل های موجود در سایت را آماده ی عرضه دارند.شما با دفتر مرکزی تهران تماس بگیرید و سوال بفرمایید.بنده در عجبم که نمایندگی های اصفهان چطور لوازمی را که در تهران به وفور وجود دارد ندارند.بد نیست از نمایندگان بازرگانی ایران هم سوال بفرمایید.از نورنگار هم میتوانید خرید کنید .اجناس این فروشگاه کاملا اصلی و اوریجینال هستند.با هماهنگی این شرکت امکان ارسال اجناس را برای شما دارند.همین طور از نمایندگان افومار و یا پارس الرمس و یا نیکونگرش سوال بفرمایید.این شرکت ها برای اجناس خودشان شارژر ها و باطری های اصلی را ارائه میدهند.
جناب صميمي! با سلام،
1- باتريهاي C.F.L تقلبي ممكن است اوايل تا 60 درصد باتريهاي اصل هم كاركرد داشته*باشند، اما مشكل اصلي آنها كه بيشتر هم از اين جهت بر پرهيز از آنها تأكيد مي*شود، نشت مواد حاصل از واكنشهاي شيميايي است كه دير يا زود گريبانگير شما و دوربينتان شده و ممكن است به ايشان! آسيبهاي جدي وارد كند.
2- فروشگاه پرشيا يادتان نرود و به نظر من از اين شاخه به آن شاخه پريدن هم جز تحميل هزينه*هاي بيمورد (كه ممكن است تا قيمت يك Eos 5D پيش برود!) نتيجه*اي نخواهد داشت.
سلام
1. خوب شد گفتید.می خواستم ازشون به عنوان بک آپ استفاده کنم
2.به برادرم میل زدم و همه راهنمایی ها رو کردم.و گفتم از پرشیا (تقاطع خ حافظ و جمهوری) بخره.
نتیجه رو انسا الله اعلام می کنم.
3.جناب قبادی .به همه نمایندگی های دیگه زنگ زدم ولی هیچ کدوم نداشتند
مرسی
با سلام خدمت دوستان.
من به تازگی به عضویت فروم عکاسی درآمده ام.
یه هفته پیش یه پک شارژر cfl دارای lcd به همراه 4 عدد باطری 2700mah خریدم. که بعد از اینکه مطالب ارزشمندی رو که دوستان بخصوص آقای حیرتی در این تاپیک بیان کردند رو خوندم فهمیدم که جنس تقلبی است.
سوال من از دوستان و اساتید با تجربه اینه که در مورد شاژرهای مشابه مثل این دو مدلی که جناب حیرتی معرفی کردن(عکسهای ضمیمه) و هر باطری رو به صورت مجزا شارژ میکنند پس از خاتمه شارژ یکی یا تمام باطیریها اگر اونا(باطریهارو) دربیاریم و دوباره در شارژر قرار بدیم یا برق شارژر رو قطع و وصل کنیم آیا باطریها دوباره شارژ میشوند ؟ و در این حالت شارژر چه وضعیتی رو نشان میده؟
با تشکر
پ.ن : منه تازه واردو کسی تحویل نمیگیره؟:(
سلام
معمولن در اين گونه موارد شارژر 2-3 ثانيه ديگه شارژ رو نشون مي ده و پس از اون دوباره علامت (چراغ) اتمام شارژ خواهد آمد.
سلام
فرهاد جان ممنون از پاسخ. آخه شارژر من اینطوریه که در این موارد ممکنه حتی تا 1 ساعت دوباره شارژ کنه. به فروشنده که گفتم گفت این مدلها همشون اینجورین که گفته اون اصلا منطقی نیست.
شما خودت از این مدها داری یا باهاشون کار کردی؟ و معمولن که گفتی یعنی چه؟
با تشکر.
سلام
نه معمولن كه گفتم مربوط به شارژر هاي باتري ليتيومه.
من چندين وسيله ي شارژبل دارم كه بيشترشون باتري ليتيومي مي خورن ( از دوربين ديجيتال گرفته تا موبايل تا MiniDv و .... ) ولي وسيله هايي كه باتري نيكل كادميومي مي خورن معمولن اين قابليتو يا ندارند يا ضعيف تر دارن. ( مثل شارژر باتري هاي قلمي، شارژر مسواك برقي و جاروي پرتابل و ... ) خيلي از اينا اصلن فول شارژ كه مي شن علامتي ندارن كه نشون بدن شارژشون كامله.
منم يك شارژر پاناسونيك براي باتري قلمي دارم كه اصلن چراغ شارژش بعد از 20 ساعت هم خاموش نمي شه.
من درست نمي دونم ولي فكر مي كنم مشكل ، مشكل تكنولوژيكي باتري هاي ناي كد باشه.
با سلام، طبعاً هرچه كيفيت شارژر بهتر باشد، زودتر متوجه بلوف شما مي*شود. ضمناً قطع عمل شارژ نشانه شارژ 100% نيست و خصوصاً بسته به دماي باتري در اواخر كار متغير است و در مرتبه بعد تكميل عمل شارژ محتمل خواهد بود كه البته ميزان اين انحراف نيز در شارژرهاي مرغوبتر و دقيقتر كمتر است.
من میخوام شارژر برای Aa بخرم 4 تایی
چی خوبه لطفا اسم مدل بگید از کجا بخرم
آرمان خوندم همرو شمام قبل از ارسال پست نگا کن 200 تا شارژر معرفی کردید بعد گفتین تقلبیه
برای من که میخوام بیام تهران باید بدونم چی از کدوم مغازه بخرم نمیتونم الکی بیام