-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousefmon
جناب ali-h با سلام،
آيا باتريهاي سالم ديگري را هم با اين شارژر شارژ كردهايد؟ اگر نه، حتماً اينكار را بكنيد.
سلامی دوباره.
از اینکه جواب سوالتون رو دیر می دم عذر می خوام. پسوردم رو فراموش کرده بودم و اشکال فنی در سایت این مدت رو طولانی تر کرد.
اتفاقا من قصد خرید دو جفت باتری always ready و معمولی دارم. اینجور که شما و بقیه ی دوستان در این تاپیک ارائه دادید به نظر باتری های camelion رو از بقیه ی برند ها بیشتر ترجیح می دید .
برای همین منم قصد خرید همین نوع باتری ها رو دارم ولی نمی دونم چطوری اصلیه هاشو از روی تقلبی هاش تمیز بدم.
ظاهرا هم 2700 mah ساخت چین هستن.
نمی دونم مثلا از روی بارکد و کیفیت ظاهری میشه تشخیص داد یا خیر.
منتظر کمک دوستان هستم.
-
خوب من camelion 2700 mah پیدا کردم جفتی 2500. توی یک مغازه ی عکاسی .ظاهرا باید جفتی 4500 باشه .
احتمالش هست که تقلبی باشه؟
از نظر ظاهری هم کاملا به این شکله:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=562
-
سلام دوستان من برا A1000ام 4 تا باتری Uniross میلی آمپر 2700 با شارژرش خریدیم و ازش راضیم میخواستم بپرسم من مصرفم پایین هست 2 تا از باتری ها از روز اول بدون استفاده موندن .خراب میشن؟ شارژ و دشارژ کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_dre
سلام دوستان من برا A1000ام 4 تا باتری Uniross میلی آمپر 2700 با شارژرش خریدیم و ازش راضیم میخواستم بپرسم من مصرفم پایین هست 2 تا از باتری ها از روز اول بدون استفاده موندن .خراب میشن؟ شارژ و دشارژ کنم؟
اگه برا مدت زیادی استفاده نمی کنی بهتره که اونارو خالی از شارژ نگهداری.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-h
با سلام، فعلاً نوع تقلبی Camelion را در ایران ندیده و نشنیده ام.
-
پاسخ: سوال مهم
امروز برای خرید دوربین و تجهیزات جمهوری بودم. شارژی دیدم به اسم unomat که میگفت آلمانی است. با 4 تا باتری همراه به قیمت 40000 تومان.
مغازه دیگه ای داشت با این اسم unimat به قیمت 30000 تومان و اینم میگفت آلمانی است!
چند سوال دارم:
1- شارژر خوبی هست یا نه؟
2- کدوم مارک اصلی هست؟
3- اساسا چه فرقی با شارژرهای ارزونتر مثل کملیون داره و برای یک دوربین نیمه حرفه ای (canon sx 10) لازمه این خرج رو کرد یا مثلا همون کملیون مناسبه؟
ببخشید طولانی شد:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
امروز برای خرید دوربین و تجهیزات جمهوری بودم. شارژی دیدم به اسم unomat که میگفت آلمانی است. با 4 تا باتری همراه به قیمت 40000 تومان.
مغازه دیگه ای داشت با این اسم unimat به قیمت 30000 تومان و اینم میگفت آلمانی است!
چند سوال دارم:
1- شارژر خوبی هست یا نه؟
2- کدوم مارک اصلی هست؟
3- اساسا چه فرقی با شارژرهای ارزونتر مثل کملیون داره و برای یک دوربین نیمه حرفه ای (canon sx 10) لازمه این خرج رو کرد یا مثلا همون کملیون مناسبه؟
کی گفته کملیون جزء شارژر های ارزون قیمت
این سری از شارژ های یونی مات تازه به بازار با این سبک فراوونی اومده و هنوز امتحان خودش رو پس نداده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
چند سوال دارم:
1- شارژر خوبی هست یا نه؟
2- کدوم مارک اصلی هست؟
دوست عزیز
اصولا شارژرها از لحاظ سیستم شارژ به 3 دسته تقسیم می شوند :
1 - شارژر های هوشمند
2- شارژرهای نیمه هوشمند
3- شارژرهای ساده
وتقریبا تمامی تولید کنندگان شارژر ها از هر 3 نوع تولید می کنند خواه آلمانی باشد ، یا ژاپنی ویا چینی ولی...
بسته به نوع مصرف هر کاربر برای خرید این 3 نوع می توان توانایی های هر کدام از آنها را با نیازهای کاربردی که مد نظر دارید سنجیده و خریداری نمایید . ( که در پست های قبلی گفته شده است)
اما از کجا می بایست در هنگام خرید از شیوه کارکرد هر شارژر آگاهی یافت ؟
1- شارژر های ساده : معمولا از قیمت ارزان - ومیزان جریان خروجی بین 100 الی 350 میلی آمپر ردیف بندی می گردند ومعمولا از چند لامپ ال ای دی هم برای نشان دادن عمل شارژ استفاده شده وهیچ گونع سیستم قطع خودکار نیز ندارند و می توان آن را شارژر استاندارد نامید .
2- شارژرهای نیمه هوشمند : که تقریبا همانند شارژرهای ساده بوده ولی با این تفاوت که میزان جریان خروجی آنها حداکثر تا 1000 میلی آمپر می باشد ولی به دلیل اعمال جریان بالا به باطری وقطع نیمه کامل سیستم شارژ باعث گرم شدن باطری گشته و عمر باطری را کاهش می دهد و برای قطع عمل شارژ معمولا از یک ترانزیستور ویا آی سی (آپ امپ) استفاده می شود ولی بصورت هوشمند نمی تواند عمل شارژ باطری را قطع نماید . همچنین برای نشان دادن عمل شارژ از لامپ ال ای دی ویا صفحه نمایشگر ال سی دی استفاده می شود . این شارژر ها با اینکه با جریان بالا می تواند زمان شارژ را کاهش دهد ولی عملا مضر برای باطری می باشد
3- شارژر های هوشمند : که تقریبا تمامی مشخصات شارژرهای نیمه هوشمند را دارا بوده با این تفاوت که جریان بالای شارژ را نسبت به وضعیت فعلی باطری سنجیده و در خروجی به باطری اعمال می نماید به زبان ساده باطری را گاهی با حداکثر جریان وگاهی با کمترین جریان شارژ می نماید که این سیستم به همراه کنترل مدت شارژ و ولتاژ باطری باعث افزایش کارائی باطری میگردد ومعمولا قیمت بالایی دارند .
اما شارژری که شما مد نظر دارید چون به قیمت بالایی فرخته می شود دلیل هوشمند بودن آن نیست می بایست آن را کنترل نمایید اما معمولا بعضی کالاها به دلیل تحریمات چون مجبور به طی مسافت های ترانزیتی بیشتری می شوند باعث افزایش قیمت آن می گردد .
موفق باشید:::happy:::
-
شارژر سونی بعد از وارد اتصال به پریز شروع به چشمک زدن میکنه
آیا باتری ها عمرشون تموم شده؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون کاتالوگش در دسترس نیست
-
پاسخ پست 1053
ممنون از راهممايي مفيدتون. طبق فرمايش شما چک کردم. دو مدل دارد:
خروجي شارژر 1900ma با صفحه ال سي دي ..... قيمت 40000 تومان
خروجي شارژر 500ma با 2 عدد چراغ در طرفين ..... قيمت 25000 تومان
اينجور که متوجه شدم استفاده از شارژر با قدرت خروجي پايين تر براي باتري بهتره و فقط نياز به حواس جمعي داره. بنابراين با توجه به قيمت اين دو مدل و فرمايش شما عملا کارايي خوبي رو ميتوانم از مدل دوم انتظار داشته باشم. درسته؟
چون هنوز خريد نکرده ام ممنون ميشم راهنمايي فرماييد.
ضمنا هر دو يک ليبل دارند ولي گرونتره ظاهرش باکيفيت تر به نظر مياد. واسه من مهم کارايي هست و اگه لازم باشه ميتونم هزينه کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
آیا باتری ها عمرشون تموم شده؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون کاتالوگش در دسترس نیست
راهنمای مدل34hsk2 نوشته یا عمر باتری تمام شده یا نوع باتری در حال شارژ nimh نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
با سلام،
بله، در صورت خرابي باتري، تا قبل از حدود 15 ثانيه از لحظه اتصال دوشاخه به پريز برق، دستگاه شروع ميكند به چشمك زدن.
-
1 فایل پیوست
بررسی عملکرد باتری قابل شارژ Energizer
از همه دوستان خواهشمندم که در این نظر سنجی تجربیات خود را از عملکرد ورفتار باتری های شارژی (2500 میلی آمپر انرژایزر ) خواه نقد ویا کیفیت وکارائی این نوع باتری ها با توجه به سوالات زیر بیان نمایند تا در پایان یک جمع بندی از این نوع باتری را بدست آوریم .
1- کیفیت باتری قابل شارژ انرژایزر ( چنانچه مصرف نموده اید) با توضیح کوتاه بیان نمایید ؟
2- نوع شارژر خود را در هنگام شارژ این نوع باتری قید نمایید ؟
3- نوع مصرف ( نام و مدل دوربین ویا دیگر مصارف) را قید نمایید ؟
4- آیا قبل از شارژ بعدی باتری را تخلیه می نمودید؟
از تمامی دوستان خواهشمندم در این بررسی تخصصی شرکت نمایند
-
پاسخ: بررسی عملکرد باتری قابل شارژ Energizer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
از همه دوستان خواهشمندم که در این نظر سنجی تجربیات خود را از عملکرد ورفتار باتری های شارژی (2500 میلی آمپر انرژایزر ) خواه نقد ویا کیفیت وکارائی این نوع باتری ها با توجه به سوالات زیر بیان نمایند تا در پایان یک جمع بندی از این نوع باتری را بدست آوریم .
1- کیفیت باتری قابل شارژ انرژایزر ( چنانچه مصرف نموده اید) با توضیح کوتاه بیان نمایید ؟
سلام
1- فراتر از افتضاح! علاوه بر اینکه ماندگاری شارژ بسیار کمی داشتند, باعث مشکلاتی در دوربینم هم شده بودند, مثلا ً عقب و جلو رفتن و خرخر کردن خودبخودی لنز دوربین, کامل جمع نشدن لنز بعد از خاموش کردن دوربین و ...
2- شارژر فوجیتسو
3- دوربین Canon-S3 IS
4- در ابتدای مصرف که بله, بعد از مدتی خودش بعد از 3-2 روز دشارژ میشد و دیگر نیازی هم به خالی کردن نداشت.
* در کل, این باتری باعث شد تمام تصور مثبتی که من از برند انرجایرز داشتم, جایش را به نفرت و انزجار بدهد (انرجایزر=انزجار :cool: )
-
سلام:
بدترین باطری شارژی بود که تا به الان استفاده کرده ام. ماندگاری پس از شارژ بسیار پایین
نهایتا در مدت زمان کوتاهی پس از استفاده حدود " 7 ماه " از گوشه های باطری نشانه ای از محتویات درون آن دیده شد
شارژر سونی
نوع مصرف استفاده برای موس بلوتوث
"با توجه به نوع مصرف بدیهی است که تا ریال آخر شارژ در هر مرحله استفاده تخلیه میشد"
تجربه استفاده از این باطری بسیار متفاوت تر از چیزیست که در مورد آن شنیده میشود
-
با سلام،
جز آنچه كه قبلاً هم در مورد اين باتري گفتهام و دوستان عزيز قديري راد و قشقايي نيز گفتهاند، چيزي ندارم الا آن كه :
1- مدل دوربين استفاده كننده : Canon S2IS
2- شارژرها : Sony BCG-34HRMD و Camelion C-907
-
من قبل از استفاده از انرجایزر های فعلی که 15000 تومن هم خریداری شدندن ( 4 عدد ) و 2450 mlA هم هستن ، خیلی با باطریهای چینی UniROse راحت تر بودم !! البته اینها هم بد نیستن ولی اصلا به پای Unirose نمیرسن ... حالا برندها دیگه رو نمیدونم .
مثلا با UniROSE با هر بار شارژ حدود 450 تاشات میزدم ولی با اینها با هر بار شارژ حدود 200 تا !! :::waw::: و مشکل بعدی هم عدم حفظ شارژ به مدت طولانی هستش مثلا حتی برای یک هفته !! یعنی مرتب شارژ خالی میکنه خود بخود ...
بنده هم گول اسم و سابقه این شرکت رو خوردم متاسفانه ... اغفال شدم :(
-
چندروز پیش برای خرید باطری به یکی از فروشگاههای معروف دوربین و از آنجا به ناصر خسرو رفتم . خیلی از فروشندگان از باطری های هنل(hahnel) تعریف می کردند و بعضی می گفتند از باطری کانن هم بهتر جواب داده و یکی هم میگفت: کسانی که در شرایط یخبندان و کوهنوردی و .. استفاده می کنند، از این باطری ها می خرند.
اگر دوستانی هستند که استفاده کرده اند، نظرشان راجع به این باطری ها چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
چندروز پیش برای خرید باطری رفتم به یکی از فروشگاههای معروف دوربین و از آنجا به ناصر خسرو. خیلی از فروشندگان از باطری های هنل(hahnel) تعریف می کردند و بعضی می گفتند از باطری کانن هم بهتر جواب داده و یکی هم میگفت: کسانی که در شرایط یخبندان و کوهنوردی و .. استفاده می کنند، از این باطری ها می خرند.
علی عزیز ، یکی از دوستان من برای FUJI خودش ( مشابه دوربین من ) سابق بر این ( حدود 2 سال پیش ) از این باطری ها استفاده میکرد ... یعنی هنل .
باطریهای من هم که Uniross بودن ... اون موقع که خریدیم قیمت یونی رز 2 هزار تومن برای پکیج 4 تایی باطری بهمراه شارژر بیشتر از پکیج هنل بود . عملکردشون هم کاملا یکی بودش ... البته باطریهای دوستم همچنان سالم هستن ( برای من 2 ماه پیش خراب شدن ) ولی خوب ایشون کمتر از من شات زده باهاشون ولی همین که انقدر عمر کردن و فعلن سالم هستن خودش خیلی خوبه .
در مورد کوهنوردی و موارد خاص هم چیزی من یادم نمیاد که فروشنده ای به ما گفته باشه .
-
یکی از باطری هایی که من دارم استفاده می کنم و اقعا ازش راضی هستم باطری های Always Ready کملیون هست که کارایی بالایی دارند و برای من که فلاش بازی می کنم بعد از 2 هفته خالی شدند ( فلاش مورد استفاده هم 430 و 580 بوده )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
چندروز پیش برای خرید باطری به یکی از فروشگاههای معروف دوربین و از آنجا به ناصر خسرو رفتم . خیلی از فروشندگان از باطری های هنل(hahnel) تعریف می کردند و بعضی می گفتند از باطری کانن هم بهتر جواب داده و یکی هم میگفت: کسانی که در شرایط یخبندان و کوهنوردی و .. استفاده می کنند، از این باطری ها می خرند.
دوستان زیادی در فوروم تجربه استفاده از باتری های ههنل (هنل) و بخصوص باتری گریپهای آن را دارند:
باتری لیتیوم-یون Hahnel برای Canon 350D
power grip - vertical grip
یک باتری متفرقه دیگر هم که یک آقای فروشنده ای خیلی از آن تعریف میکرد و میگفت که در بعضی موارد از باتری اصلی هم بهتر عمل میکند, باتری روفر Roofer است :
کد:
http://www.roofer.cn/en/Index.asp
با وجود آنکه آمپر آن بیشتر از آمپر باتری اصلی نوشته شده ( 1200فوتیکس در برابر 1000نیکون, البته الآن در سایت فوتیکس 1300 میلی آمپر نوشته شده) , ولی در عمل تعداد شات کمتری میشود با آن زد, در واقع بیشتر به این درد میخورد که شما را لنگ نمیذارد , اما از نظر زمان حفظ شارژش مشکلی ندیدم.
قیمتش هم 35 تومان بود (باتری اصلی نیکون 65 تومان بود).
-
سلام بر دوستان
بنده يك سالي هست كه از باطري هاي كوداك استفاده مي كنم و بسيار راضي هستم شارژ با ماندگاري بالا و قيمت خوب پك 4 تائي را هشت تومن خريدم با دوربين خودم تا 800 شات با 70 % فلش را جواب مي دهد البته بنده از فايندر دوربين استفاده مي كنم و مهمتر اينكه قلابي ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raffi
سلام بر دوستان
بنده يك سالي هست كه از باطري هاي كوداك استفاده مي كنم و بسيار راضي هستم شارژ با ماندگاري بالا و قيمت خوب پك 4 تائي را هشت تومن خريدم با دوربين خودم تا 800 شات با 70 % فلش را جواب مي دهد البته بنده از فايندر دوربين استفاده مي كنم و مهمتر اينكه قلابي ندارد
دوستان عزیز ممنون از پاسخ های خوبتون .
البته منظور من باطری های لیتیوم-یون بود.
نقل از این تاپیک (خرداد 87) :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
... حدود یکسالی میشه که خریدهام. شاید حداکثر 15 بار شارژ شده باشه.
حالا خالی است و وقتی روی شارژر قرارش میدهم چراغ قرمز روشن میشه و کمتر از 10 ثانیه بعد خاموش میشه....
باورم نمیشه حداقل الان مشکل این باطری (هنل) اینقدر حاد باشه. آخه اگه الان اینطور بود ، الان بعد از یک سال و نیم دیگه نمی بایست اسمی از این برند برده میشد.
دوستان دیگری که باطری برای دوربینشان تهیه کردن (ترجیهن 40 و 50 دی) چه تجربه ای دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
یکی از باطری هایی که من دارم استفاده می کنم و اقعا ازش راضی هستم باطری های Always Ready کملیون هست که کارایی بالایی دارند و برای من که فلاش بازی می کنم بعد از 2 هفته خالی شدند ( فلاش مورد استفاده هم 430 و 580 بوده )
حمید جان ممنون. قیمت؟ (البته باطری هامون یکی نیست. حدود قیمت رو میخوام لطفاً)
از کجا خریدی؟ (این یکی رو اگه میشه در گوشی جواب بده!) ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
قبل از جواب دادن به این سوال .
من 2 بار از یک مغازه معروف تو جمهوری این باطریها رو خریدم . به فاصله حدودا 3 سال.
1-
بار اول : - خیلی افتضاح - شاید 2 یا 3 ماه هم عمر نکرد . نه بدرد کوتاه مدت میخورد و نه بلند مدت .
بار دوم : حدود 6 ماهی هست خریداری شده . مثل ساعت کار میکنه . از باطریهای Sony که سفید هستند و 2000mAh هم هستند کارایی بالاتری فعلا داشتند.
2-شارژر سونی . از اینها که برای هر باطری 1 دونه Led وضعیت داره و Refresh هم داره . :redface:
3-روی دوربین Fuji S7000 و فلاش استفاده کردم.
4-همیشه نه . گاهی اینکارو انجام میدادم.
-
این مدل باطری سونی هم واقعا خوبه. ماندگاری بالایی داره . خودم خریدم الان 4 ماه هست روی یک کامپکت گذاشتم هنوز 100% پر هست(البته با دوربین فقط 4 یا 5 تا شات زدم). تنها ایرداش اینه که 2000 میلی آمپره. یادمه یه ریویو داشت که گفته بود بعد از 1 سال فقط 20% انرژی کم میشه.
شارژرش هم همین شارژرهایی هست که NI-MH را شارژ میکنه.
http://www.oldtehran.com/batt.jpg
شارژ شده از پیش و آماده برای استفاده درست پس از خروج از بسته
میزان تخلیه انرژی درونی بسیار پایین - به طوری که حتی پس از یک سال نگه داری 85% انرژی خود را حفظ می کنند (پس از شارژ کامل و نگه داری در دمای معمولی اتاق 68 درجه فارنهایت یا 20 درجه سانتیگراد)
دوستدار طبیعت و به صرفه اقتصادی - تا 1000 بار قابلیت شارژ مجدد
قابل استفاده در همه شارژر های Ni-MH سونی
ایده آل برای همه دستگاه ها (دستگاه کنترل از راه دور، ساعت، رادیو، دوربین های دیجیتال، دستگاه های پخش CD و غیره.)
-
بنده هم باطری های هنهل و هم یونیروس رو بهمراه شارژهاشون استفاده کردم
یونیروس تا 24 ساعت (شایدم کمتر) بعد از شارژ خوب جواب میده . اما بعد از 24 ساعت چه ازش استفاده کرده باشی چه نه به سرعت خالی میشن . البته اصلش برند فرانسوی است و اما طبق معمول در چین تولید میشن . بنده با خرید این باطری و شارژر مبلغ 21 هزارتومن بدون چون چرا دوسال پیش ضرر کردم .
هنهل اصل رو هم با شارژ ونترا دارم و در مورد اوون باید بگم که سه چهار ماه اول واقعا" عالی کار میکردن و به جرات دوهفته تا 20 روز شارژ رو نگه میداشتن بطوری که شاید در عرض سه چهار ماه اول فقط دو سه بار اوونارو شارژ کردم اما بعد از مدتی یه دفعه کیفیت باطریهای افت کرد و سریع شارژ کم میکردن بطوری که مجبور شدم اوونارو بندازم دور .
در حال حال حاضر از باطریهای شارژی دوراسل وcycle energy سونی بهمراه شارژر های مرحوم هنهل و یونیروس استفاده میکنم.
که فعلا"راضیم .
-
سلام
براي دوربيني مثل sx20is كه 4تا باطري قلمي ميخوره و فيلمبرداري اچ دي هم داره چه باطري و شارژري پيشنهاد ميديد ك ه اذيت نكنه و زود خالي نشه قيمتش هم زياد مهم نيست فقط خوب باشه هوشمند باشه كه بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام
براي دوربيني مثل sx20is كه 4تا باطري قلمي ميخوره و فيلمبرداري اچ دي هم داره چه باطري و شارژري پيشنهاد ميديد ك ه اذيت نكنه و زود خالي نشه قيمتش هم زياد مهم نيست فقط خوب باشه هوشمند باشه كه بهتره
پست 1070 باطری خوبیست. من هم از این باطری ها دارم ماندگاری خوب از ویژگی های بارز آنست.
اندکی گران است.
در کل به عنوان یک مصرف کننده من از این باطری راضی هستم
در مورد استفاده برای دوربینتان نظر خاصی ندارم
-
از بین باطری های موجود در بازار، برای 50D چه باطری پیشنهاد میدین؟ (به عنوان باطری اضافه)
کدام باطری امتحان خوبی پس داده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
اندکی گران است.
در کل به عنوان یک مصرف کننده من از این باطری راضی هستم
گرون نیست. 4 تایی 9500 تومان و 2 تایی 5 هزار تومان با هولوگرام شرکتی. احتمالا منظور شما نسبت به باطری های 2700 میلی آمپر بوده.
-
حقیقتا همین نمونه 2000 میلی آمپر آن بود، البته ممکن است این چند جا قیمت بالاتری به من گفته باشند. ( حتی یک مغازه دو عدد از آن را 12 تومان قیمت داد :) در حالی که مدتی پیش من 4 عدد از آنرا چیزی نزدیک به این قیمت خریده بودم من فرض را بر افزایش قیمت گذاشتم و منصرف شدم. )
اگر برایتان مقدور است و زحمتی نیست آدرس مورد نظر را برای من (در پیام خصوصی) ارسال کنید.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
حقیقتا همین نمونه 2000 میلی آمپر آن بود، البته ممکن است این چند جا قیمت بالاتری به من گفته باشند. ( حتی یک مغازه دو عدد از آن را 12 تومان قیمت داد :) در حالی که مدتی پیش من 4 عدد از آنرا چیزی نزدیک به این قیمت خریده بودم من فرض را بر افزایش قیمت گذاشتم و منصرف شدم. )
اگر برایتان مقدور است و زحمتی نیست آدرس مورد نظر را برای من (در پیام خصوصی) ارسال کنید.
ممنون
سلام
من هم خيلي راضي ام. در واقع چندي است كه اين باتري ها را جايگزين باتري هاي 2500 داخل پك شارژرم كرده ام و به خاطر شارژ نگه داشتن طولاني اش راضي ترم.
افشين جان گران خريده اي. بنده هم جفتي 5000 تومان از مجتمع كامپيوتر ايران (پايين تر از ميدان ولي عصر) خريدم.
-
پس فعلا باطري سوني 2000 بهترينه شارژر چي اين مدل هاي سوني هوشمند خوب هستند قيمتشون چنده ؟
ايا اين مدل هوشمند هست و خودش بعد از شارژقطع ميكنه
Sony BCG-34HRMF4
-
یه سوال برام در مورد زمان شارژ کردن بوجود اومده
اینکه ما باید صبر کنیم باتری کاملا خالی بشه بعد شارژش کنیم یا اینکه نه مثلا 10 درصد مونده یا 20درصد مونده خم می تونیم شارژش کنیم ؟؟و مشکلی برای باتری بوجود نمیاد؟؟
مدل باتری: lp-e6
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamjm
یه سوال برام در مورد زمان شارژ کردن بوجود اومده
اینکه ما باید صبر کنیم باتری کاملا خالی بشه بعد شارژش کنیم یا اینکه نه مثلا 10 درصد مونده یا 20درصد مونده خم می تونیم شارژش کنیم ؟؟و مشکلی برای باتری بوجود نمیاد؟؟
مدل باتری: lp-e6
ممنون
کلا همه باتری های Lithium-Ion را بهتر است نگذارید کاملا خالی بشوند. حدود همان %10 تا %15 بهترین زمان برای شارژ کردن مجدد آنها هست. اگر ظرفیتشان بالا باشد (مثل باتری لپ تاپ یا دوربین) میتوانید هنگامی که شارژ بالایی هم دارند (مثل 60%) چند باری شارژشان کنید، اما بهتر است این کار را انجام ندهید.
-
من تعدادی باطری Camelion دارم که بین انها 2300 و 2700 میلی امپر هست. ایا اشکالی دارد که باطری های با توان متفاوت را هم زمان و با هم در یک دستگاه مثلا فلاش استفاده کرد؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
من تعدادی باطری Camelion دارم که بین انها 2300 و 2700 میلی امپر هست. ایا اشکالی دارد که باطری های با توان متفاوت را هم زمان و با هم در یک دستگاه مثلا فلاش استفاده کرد؟؟؟
سلام
از نظر تئوري و زماني كه همگي كاملا شارژند شايد نه. چون اين اعداد نشانگر توان حد اكثري است كه باتري در طول مدت معين مي تواند بدهد و از لحاظ ولتاژ فرقي با هم ندارند ولي عملا چون همزمان تخليه نمي شوند بعد از مدتي استفاده، چون افت ولتاژ هاي متفاوتي دارند به ولتاژهاي متفاوتي مي رسند كه براي مصرف كننده خوب نيست.
در هر صورت روزه ي شك دار است و بهتر است همزمان استفاده نشوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
فرض بر مثال اگر 2 عدد باطری برای فلاش استفاده می شود که یک از آنها 2700 میلی آمپر ودیگری 2500 میلی آمپر باشند چون مقدار ولتاژ نیز در راه اندازی فلاش موثر است تازمانی که باطری 2500 میلی آمپر خالی نشده باشد فلاش روال کار کاملا صحیحی را دارد اما وقتی به حداقل جریان راه اندازی فلاش نزدیک شده و کم کم رو به کاهش برود با افت ولتاژ مواجه می شود . شاید فکر کنید خوب باطری 2700 میلی آمپر نقص بوجود آمده در سیستم را ساپورت خواهد کرد ( حداقا با 200 میلی آمپر اضافه) اما اینطور نیست در این چرخه حتی 2700 میلی آمپر هم کارایی 2500 میلی را خواهد داد .
خلاصه : 2700 میلی آمپر نقش 2500 میلی آمپر را بازی خواهد کرد و مشکلی هم برای فلاش ویا هر وسیله دیگری بوجود نخواهد آمد
موفق باشید
-
سلام
من به 4 عدد باتری قابل شارژ نیاز دارم ، برای مصرفی غیر از عکاسی
قابلیت دشارژ در شارژر خیلی مهم نیست.
باتری ها ترجیحا بالای 2300 mAh باشند .
و سایر خصوصیات مثبت یک باتری رو هم داشته باشند. (این مورد نیاز به توضیح نداره)
خودم برند Energizer رو مد نظر داشتم .
باتری های AA لیتیوم یون انرژایزر قابل شارژ هستند ؟ کسی تجربه ی استفاده از اونها رو داره ؟
توی این چند صفجه ای که از این تاپیک خوندم فکر میکنم اکثریت روی Camelion نظر مثبت دارند.
برای 4 عدد باتری و یک شارژر پیشنهاد شما چیه ؟ چیزی که اصلش رو بشه با قیمتی معقول از جای مشخص تهیه کرد .
متشکر.
-
خب دارم به یه انتخاب نزدیک میشم
سونی BCG34HLD4K با چهار عدد باتری CycleEnergy آبی 2000 mAh که تقریبا همه ی یوزر هاش راضی بودند .
قیمت این مدل رو توی سایت ها حدود 23ت دیدم، اینا تو بازار چنده الان ؟
البته مدل BCG34HLD2K رو با باتری های NH-AA-B2K تهیه کرد تقریبا با همون هزینه.
همه ی اینها با باتری های NH-AAA-B2E هم موجوده، که مدل شارژرش BCG34HLD4E هست.
آیا این باتری های 2500 mAh هم به اندازه ی 2700mAh ها با شارژر BCG-34HRMF4 مشکل دار از آب در اومدن ؟
همچنان اگه مدلی از برند های دیگه رو به BCG34HLD4K ترجیح میدین بفرمائید.
ممنون.
لینک صفحه شارژر ها در وبسایت سونی برای تسریع در مشاهده مدل های مذکور.
کد:
http://www.sony.co.ir/productcategory/bat-charger
-
پاسخ: Nikon D3000
سلام به همگی...
از دوستان کسی میدونه که باطری شارژی باید صورت پر نگهداری بشه یا خالی...
یه عده میگن برای افزایش عمر باطری اول باید خالیش کنیم بعد از دوربین خارجش کنیم ولی یه عده دیگه میگن باتری نباید بدون شارژ نگهداری بشه........نظر شما چیه ؟ منبع علمی خوبی در مورد دارین؟ ممنون بابت توجهتون!:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k00shaa
سلام به همگی...
یه عده میگن برای افزایش عمر باطری اول باید خالیش کنیم بعد از دوربین خارجش کنیم ولی یه عده دیگه میگن باتری نباید بدون شارژ نگهداری بشه........نظر شما چیه ؟ منبع علمی خوبی در مورد دارین؟ ممنون بابت توجهتون!:::happy:::
البته قبلا در تاپیک مربوط به باتری و شارژر گفته شده. در مورد همه باتری های Lithium-Ion:
1. هنگامی که از آنها استفاده نمیکنید، سعی کنید پر نباشند
2. هیچوقت نگذارید کاملا خالی شوند (کف را به جای 0% در ذهن خودتان 10% بگیرید)
3. وقتی هنوز شارژ دارند ولی شارژشان کافی نیست، آنها را شارژ نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
البته قبلا در تاپیک مربوط به باتری و شارژر گفته شده. در مورد همه باتری های Lithium-Ion:
1. هنگامی که از آنها استفاده نمیکنید، سعی کنید پر نباشند
2. هیچوقت نگذارید کاملا خالی شوند (کف را به جای 0% در ذهن خودتان 10% بگیرید)
3. وقتی هنوز شارژ دارند ولی شارژشان کافی نیست، آنها را شارژ نکنید
سلام
یه سوال برام پیش اومده
چجوری میشه باطری وقتی هنوز شارژ داره ، شارژ نکنیم و نزاریم کاملا خالی شه ؟
پس کی شارژش کنیم که آسیب نبینه ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sun_sky_shine
سلام
یه سوال برام پیش اومده
چجوری میشه باطری وقتی هنوز شارژ داره ، شارژ نکنیم و نزاریم کاملا خالی شه ؟
پس کی شارژش کنیم که آسیب نبینه ؟
ممنون
سعی کنید تا حد ممکن همیشه به این روال با باتری رفتار کنید:
هر میزان شارژی که دارد، تا حدود 10% دشارژش کنید (یا استفاده کنید یا مثلا دوربینتان را بگذارید روی حالت Live View) بعد تا 100% شارژش کنید. البته این را هم توجه داشته باشید که عمر باتری با شارژ و دشارژ کردن های متوالی و سریع هم کاهش پیدا میکند.
در کل اینها همه توصیه هایی هستند برای اینکه عمر باتری دیرتر تمام بشود. اگر حالا یکبار هم روی 50% بود و شارژش کردید اتفاق خاصی نمی افتد. اما اگر بی مهابا و هر موقع بیکار بودید باتری را شارژ کنید مسلما عمرش کاهش پیدا میکند.
اگر زیاد از دوربینتان استفاده می کنید، به فکر خریدن باتری دوم باشید. اینجوری همیشه یک باتری پر همراهتان دارید و نگران چیزی نیستید. البته اگر از دوربین زیاد استفاده نمیکنید، رعایت کردن این روندی که گفتم برای هر دو باتری واقعا دردسر ساز است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k00shaa
سلام به همگی...
دوست عزیز در دفترچه راهنمای ابرشارژر سونی :::yess::: مدل (BCG34HRMF) Hlni hsj آمده است :
(نقل به مضمون)
همیشه هنگام شارژ باطری ها را خالی نکنید. رفرش کردن باطری ها را تنها در دوره های زمانی با فاصله و هنگامی
که احساس کردید باطری ها مقداری از کارایی خود را از دست داده اند انجام دهید.
متاسفانه با این مورد بصورت کاملاً سلیقه ای برخورد می شود و برخی از
دوستان روی نظر شخصی خود اصرار می ورزند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
دوست عزیز در دفترچه راهنمای ابرشارژر سونی :::yess::: مدل (BCG34HRMF) Hlni hsj آمده است :
(نقل به مضمون)
همیشه هنگام شارژ باطری ها را خالی نکنید. رفرش کردن باطری ها را تنها در دوره های زمانی با فاصله و هنگامی
که احساس کردید باطری ها مقداری از کارایی خود را از دست داده اند انجام دهید.
متاسفانه با این مورد بصورت کاملاً سلیقه ای برخورد می شود و برخی از
دوستان روی نظر شخصی خود اصرار می ورزند
ممنون از توضیحات.
خوب این برای recharge بود. در دفترچه راهنما در مورد نگهداری طولانی مدت باطری چیزی نوشته؟
یعنی باطری ها کاملا پر باشند؟ یا نیمه پر؟ یا زمانی که "مقداری از کارایی شان را از دست دادند" ؟ یا فرقی نمی کند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام
بفرموده اساتید گرانقدر و باسابقه من شارژر سونی سری BCG-34HRMF ارجینال را با کلی جستجو و قیمت 000/39
تومان خریدم. دوربین بنده مشابه شما فیلمبرداری HD داره و باید بگم این باطری انگار تموم شدنی نیست :mlaugh:
دوستان حتماً به اصلی بودن شارژر دقت کنند . ظاهراً فقط سونی تو بازار اصلش پیدا میشه !
Camelion , C.L.F , SONYتقلبیشون بصورت کیلویی روانه بازار شده اند. sony اصل رو با توجه به
اینکه یه هولوگرام 3 بعدی داره راحت میشه تشخصیص داد. البته اختلاف قیمت این شارژر در
بازار بین 000/39 تا 000/55 تومان است که باید حواستون جمع باشه کلاه سرتون نره. متاسفانه
بازار صاحب نداره دیگه:think:; راستی فقط برای یادآوزی : این مدل شارژر هم هوشمنده و هم
refresh داره و با خرید اون با دشارژ بیخودی باطری که با گذشت زمان پیش میاد خداحافظی خواهید کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
ممنون از توضیحات.
خوب این برای recharge بود. در دفترچه راهنما در مورد نگهداری طولانی مدت باطری چیزی نوشته؟
یعنی باطری ها کاملا پر باشند؟ یا نیمه پر؟ یا زمانی که "مقداری از کارایی شان را از دست دادند" ؟ یا فرقی نمی کند؟
دوست عزیز سونی این یادآوری را در مورد افزایش طول عمر باطری نوشته .
:think:;
چهار عامل کلیدی در طول عم باطری (و نه زمان کارکرد باطری) تاثیر گذارند :
1 - عوامل محیطی (رطوبت ، دما و حتی امواج و میدان های الکترومغناطیس و ...) 20%
2-دستگاه استفاده کننده باطری 10%
3-کیفیت باطری : 60%
4-نوع کاربری (نحوه شارژ ، رفرش ، ولتاژ مورد استفاده و ...): 10%
شما نگران شارژ نیمه پر یا خالی نباشید . محصول با کیفیت و اصلی بخرید
توصیه های سازنده را در خصوص عامل شماره 1 و تجریه کاربران و اساتید را در خصوص عامل شماره 4
بکار ببندید.
-
نقل قول:
بفرموده اساتید گرانقدر و باسابقه من شارژر سونی سری BCG-34HRMF ارجینال را با کلی جستجو و قیمت 000/39
این شارژر با باتری های 2700 اش در صفحات قبلی همین تاپیک فیدبک های خوبی نداشته
مواردی از قبیل نمایش اشتباه شارژ باتری ، حساس بودن به سلامت باتری (اخطار اشتباه) و سرعت بالای دشارژ باتری در زمان عدم استفاده .
بعلاوه گفته شده بود که زمانی که شارژ کامل شده باشه به اندازه ی 2700 mAh خودش کار میکنه .
اگه اشتباه نکنم این موارد رو برای همین شارژر LCD دار سونی خونده بودم ، دوباره پیداشون کنم لینک میزارم.
با هزینه ی بین 20 تا 30 تومان دوستان چه باتری و شارژری رو پیشنهاد میکنند.
چهار عدد باتری و یک شارژر
حد اقل امکانات مورد نظر یک نشانگر برای هر باتری و شارژ دو باتری هم زمان میباشد . زمان شارژ هم مهم نیست ، تنها عملکرد صحیح مورد نظر هست.
کسی تجربه ی استفاده از باتری ها و شارژر Hahnel رو داشته ؟
Hahnel PowerStation TC Compact 2 ؟
-
من خیلی دانشی در زمینه باتری و شارژر ندارم ولی چند صفحه آخر این تاپیک رو که خوندم، اون باتری هایی که از طریق سرچ تو گوگل به نظرم رسید جز بهترین باتریهاست رو تو این تاپیک ندیدم.
من دو تا صفحه رو به عنوان نتایج جستجوی بهترین باتری های قابل شارژ بازکردم تو هر دو سه باتری رو معرفی کرده بود که در هر دو باتری Saniyo Eneloop جزء لیست اون ها بود. یکم بیشتر که مطالعه کردم درباره این باطری به نظرم رسید که گویا این باتری جزء اولین باتری هایی بوده که از تکنولوژی hybrid Nickel-Metal-Hybrid استفاده کرده (2006) و این تکنولوژی به اون اجازه میده که زمان دیسشارژ خودبخودیش بسیار طولانی بشه و بعد از یک سال 85 درصد از شارژش رو حفظ کنه . بعد از این شرکت ، شرکت های دیگر هم این نوع باتری ها رو تولید می کنند که من تو یک ریویو از همون کسی که باتری eneloop رو تست کرده بود آزمایش گروهی یه سری باتری های با این تکنولوژی رو دیدم ، نتیجه اون آزمایش نشون میداد که باز هم eneloop و Cycle energy از سونی جزء بهترین هان.
هر چند اونطور که من فهمیدم این نوع باطری ها اغلب ظرفیتشون در سطح 2000 و 2100mAh بود. با وجود این با توجه به منحنی دیسشارژ بسیار یکنواخت تر این باتریها نسبت به باتریهای معمول ، باوجود ظرفیت اسمی کمتر این باتریها در بلند مدت عملکرد بهتری از باتری های معمول با ظرفیت بیشتر مثلا 2700 mAh رو دارند.
مشکلی که برخی کاربران دوربین Pentax Kx در مورد استفاده از باتری های قابل شارژ با این دوربین قبل از فرمور جدید ذکر کرده بودند همین اتمام زود باتری ها ( حدود 200-250 شات) بود ولی کسانی که از Eneloop استفاده کرده بودند بسیار راضی بودند و یکی ذکر کرده بود که میشه بیش از 600 شات زد با این باتری .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MamuMehdi
دوست عزیز سونی این یادآوری را در مورد افزایش طول عمر باطری نوشته .
:think:;
چهار عامل کلیدی در طول عم باطری (و نه زمان کارکرد باطری) تاثیر گذارند :
1 - عوامل محیطی (رطوبت ، دما و حتی امواج و میدان های الکترومغناطیس و ...) 20%
2-دستگاه استفاده کننده باطری 10%
3-کیفیت باطری : 60%
4-نوع کاربری (نحوه شارژ ، رفرش ، ولتاژ مورد استفاده و ...): 10%
شما نگران شارژ نیمه پر یا خالی نباشید . محصول با کیفیت و اصلی بخرید
توصیه های سازنده را در خصوص عامل شماره 1 و تجریه کاربران و اساتید را در خصوص عامل شماره 4
بکار ببندید.
دوست عزیز این درصد هایی که فرمودید میشه توضیح بدید بر اساس کدام معیار طبقه بندی شده است ؟:think:;
در مورد کاتالوگ سونی هم بعد از جواب این سوال مفصلا توضیح خواهم داد + نتیجه تحقیقات درمورد باطری 2500 Energizer
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
من خیلی دانشی در زمینه باتری و شارژر ندارم ولی چند صفحه آخر این تاپیک رو که خوندم، اون باتری هایی که از طریق سرچ تو گوگل به نظرم رسید جز بهترین باتریهاست رو تو این تاپیک ندیدم.
من دو تا صفحه رو به عنوان نتایج جستجوی بهترین باتری های قابل شارژ بازکردم تو هر دو سه باتری رو معرفی کرده بود که در هر دو باتری Saniyo Eneloop جزء لیست اون ها بود. یکم بیشتر که مطالعه کردم درباره این باطری به نظرم رسید که گویا این باتری جزء اولین باتری هایی بوده که از تکنولوژی hybrid Nickel-Metal-Hybrid استفاده کرده (2006) و این تکنولوژی به اون اجازه میده که زمان دیسشارژ خودبخودیش بسیار طولانی بشه و بعد از یک سال 85 درصد از شارژش رو حفظ کنه . بعد از این شرکت ، شرکت های دیگر هم این نوع باتری ها رو تولید می کنند که من تو یک ریویو از همون کسی که باتری eneloop رو تست کرده بود آزمایش گروهی یه سری باتری های با این تکنولوژی رو دیدم ، نتیجه اون آزمایش نشون میداد که باز هم eneloop و Cycle energy از سونی جزء بهترین هان.
هر چند اونطور که من فهمیدم این نوع باطری ها اغلب ظرفیتشون در سطح 2000 و 2100mAh بود. با وجود این با توجه به منحنی دیسشارژ بسیار یکنواخت تر این باتریها نسبت به باتریهای معمول ، باوجود ظرفیت اسمی کمتر این باتریها در بلند مدت عملکرد بهتری از باتری های معمول با ظرفیت بیشتر مثلا 2700 mAh رو دارند.
مشکلی که برخی کاربران دوربین Pentax Kx در مورد استفاده از باتری های قابل شارژ با این دوربین قبل از فرمور جدید ذکر کرده بودند همین اتمام زود باتری ها ( حدود 200-250 شات) بود ولی کسانی که از Eneloop استفاده کرده بودند بسیار راضی بودند و یکی ذکر کرده بود که میشه بیش از 600 شات زد با این باتری .
دوست عزیز البته سانیو جزو برترین تولید کنندگان باتری می باشد و خصوصا eneloop که برند جدید شرکت و کلا بخش تولید باطری این کمپانی به این نام تغییر یافته . اما...
اما سرچ گوگل دلیلی بر برترین ها نیست!:::confused2:::
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز البته سانیو جزو برترین تولید کنندگان باتری می باشد و خصوصا eneloop که برند جدید شرکت و کلا بخش تولید باطری این کمپانی به این نام تغییر یافته . اما...
اما سرچ گوگل دلیلی بر برترین ها نیست!:::confused2:::
موفق باشید
بله خوب منظور من هم از این پست بیشتر نظر خواهی برای تایید این مطلب بود و چون تو این صفحاتی که من از این تاپیک خوندم ذکری از اون نشده بود خواستم اون رو مطرح کنم. حقیقتا همونطور که قبلا هم گفتم دانش زیادی در این زمینه ندارم.
من هم معتقدم سرچ تو گوگل نمیتونه به لحاظ تخصصی معیار خوبی باشه چون خیلی وقتا صفحاتی که در ابتدای لیست جستجوی گوگل هستند بیشتر بواسطه عمومی بودن و پربازدید بودنشونه که در این جایگاه قرار می گیرند و یه وقتا تخصصی تر ها بواسطه اینکه معمولا بازدید کمتری دارن به دلیل تخصصی تر بودنشون در رده های پائین تر قرار می گیرن. اما این ها مستندات منه برای اینکه به این نتیجه رسیدم بایستی این باتری ، باتری خوبی باشه :
این لینک یکی از اون صفحاتیه که این باتری رو جزء بهترین ها معرفی کرده :
کد PHP:
http://www.consumersearch.com/batteries
من واقعا نمی دونم این سایت چقدر معتبر و تخصصیه ولی اگه رو لینک باتری eneloop کلیک کنید این صفحه میاد:
کد PHP:
http://www.consumersearch.com/batteries/sanyo-eneloop-rechargeable
که در پائین اون صفحه هم ریویوی کاربران آمازون رو گذاشته که این لینک مستقیمی به ریویوهای کاربران آمازون از این باتری هست که از 841 نفر ، 689 نفر به اون 5 ستاره دادند:
کد PHP:
http://www.amazon.com/SANYO-eneloop-Pre-Charged-Rechargeable-Batteries/dp/B000IV2WAW?SubscriptionId=0K76CZ6RCX2Y05HSNPR2&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B000IV2WAW&tag=spp-middle-20
و هم سه تا رفرنس گذاشته به عنوان منابع ارزشیابی این سایت برای انتخاب این باتری، این اولین سایت هست که حدود 25 باتری AA رو مورد مقایسه قرار داده که من این سایت رو نخوندم فقط یه نگاه کردم :
کد PHP:
http://www.users.on.net/~mhains/Reviews.html
این هم دومین منبع که از فاروم Dpreview هست و البته مربوط به سال 2007 :
کد PHP:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1023&message=24756026
این هم لینک سوم که بیشتر من از این سایت استفاده کردم :
کد PHP:
http://www.stefanv.com/electronics/sanyo_eneloop.html
تو لینک فوق باتری eneloop مورد آزمایش قرار گرفته و داده های کمی حاصل از آزمایش ارائه شده
همین شخص تو همین لینک فوق یه جا اشاره کرده بود :
نقل قول:
Since the time this article was first published in early 2007, several other vendors have started offering low self-discharge AA NiMH batteries. I've obtained samples of many of them and done side-by-side comparison tests. The results can be found in this article:
Pre-Charged (Low Self-Discharge) Rechargeable Battery Comparison
و در اون صفحه ای که لینک داده بود :
کد PHP:
http://www.stefanv.com/electronics/low_self_discharge.html
این باتری ها رو ( بلافاصله بعد از خارج کردن از جعبه ، بلافاصله بعد از ریشارژ کردن، یک هفته بعد از ریشارژ و هفت هفته بعد از ریشارژ) مورد آزمایش قرار داده بود :
* Duracell Rechargeable Pre-charged
* EasyPix Pre-charged Rechargeable
* Panasonic R2 Technology Rechargeable
* Powerex Imedion
* President's Choice Rechargeable
* Rayovac Hybrid
* Sanyo Eneloop
* Sony CycleEnergy
تو این صفحه نتایج این آزمایش طی یک جدول مختصر و مفید ارائه شده که برای نمونه نتایج دو باتری سانیو انلوپ و سونی سایکل انرجی به صورت زیره :
SONY Cycle Energy:
Capacity (mAh): 1711
Retention (%): 91.3
Energy (mWh): 1876
Voltage (V): 1.10
Saniyo Eneloop :
Capacity (mAh): 1763
Retention (%): 91.4
Energy (mWh): 1943
Voltage (V): 1.10
البته تو این تست باتری President's Choice Rechargeable هم نتایج خوبی داره در این تست بعد از هفت هفته بهتر از سونی است.
حالا این آزمایشات و سایت ها و ریویوها تا چه اندازه معتبر هستند من چون تخصصی و مطالعه آنچنانی ندارم ادعایی ندارم و اون با شما که به نظر می رسه اختصاصا در این زمینه فعالیت می کنید. فقط خواستم نتایج جستجوی خودم رو عرضه کنم که نتیجه گیریم مستند تر باشه و شاید مورد استفاده دیگران هم قرار گرفت .
------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_3d
این شارژر با باتری های 2700 اش در صفحات قبلی همین تاپیک فیدبک های خوبی نداشته
مواردی از قبیل نمایش اشتباه شارژ باتری ، حساس بودن به سلامت باتری (اخطار اشتباه) و سرعت بالای دشارژ باتری در زمان عدم استفاده .
بعلاوه گفته شده بود که زمانی که شارژ کامل شده باشه به اندازه ی 2700 mAh خودش کار میکنه .
اگه اشتباه نکنم این موارد رو برای همین شارژر LCD دار سونی خونده بودم ، دوباره پیداشون کنم لینک میزارم.
دوست عزیز اگه تاپیک را دقیق دنبال کرده باشین برخی از دوستان که خرید کرده بودن خودشون متوجه شدن
که شارژر و باطری تقلبی بوده و عیناً به سایت سونی لینک داده بودن (برای تشخیص اصلی بودن شارژر)
با این شارژر و باطری مربوطه تا حالا بیشتر از 320شات گرفتم ، هنوز 30 % هم مصرف نشده (با Fuji 2000 HD)
البته نمیشه گفت با این حالت تا 900 شات رو جواب بده اما واقعاً نسبت به باطری ها و شارژرهای دیگه حرف نداره.
درضمن این باطری ها با مرور زمان و عدم استفاده دشارژ نمی شوند :::shame on you:::. یکی از آشنایان که
عکاسی هم داره از همین باطری در آتلیه خودش استفاده میکنه و کاملاً هم ازش راضیه. تجربه نشان داده SONY
هیچوقت با اعتبار خودش بازی نمی کنه. :::shame on you::: اگه فلان کارخانه زیر زمینی چینی میاد همین مدل رو با
کیفیت خیلی پایین ارائه می ده و خریدار هم دقت نمیکنه خوب معلومه میشه نارضایتی از سونی و ناسزا به بانیان آن !
تو تمام بازار (توپخونه ، جمهوری ، ولیعصر و ناصر خسرو) که ما زیر و رو کردیم بندرت فروشگاهی پیدا میشه که
باطری و شارژر ارجینال بفروشه که خوب دوستان هم تو پست های قبلی به این مورد اشاره کردن و نگران این موضوع
هستند.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
من دو تا صفحه رو به عنوان نتایج جستجوی بهترین باتری های قابل شارژ بازکردم تو هر دو سه باتری رو معرفی کرده بود که در هر دو باتری Saniyo Eneloop جزء لیست اون ها بود.
مهمترین دلیل برای اینکه در این تاپیک از باتریهای Eneloop سانیو نام برده نشده , این است که این باتری ها هنوز در بازار ایران دیده نشدند!! (شاید تک و توک باشند, اما بصورت گسترده نه)
در لینک زیر (که نمیدانم چقدر معتبر است) بهترین باتری ها و شارژرهای سال 2009 معرفی شده که اغلب آنها در ایران وجود ندارند , به جز یونیروس UNiROSS
( یکی از آنها Ray o Vac است که تا جایی که میدانم در ایران به همین اسم تولید میشد و بعد از انقلاب نامش به "قوه پارس" تغییر کرد!! )
کد:
http://www.metaefficient.com/rechargeable-batteries/best-rechargeable-batteries-battery-chargers.html
فعلا ً تا زمان عرضه باتریهای eneloop , به نظر من بهترین جایگزین همین باتری Camelion : Always Ready است که تا ظرفیت 2300 mAh آن در بازار هست , قیمتش هم جفتی 6000 تومان :
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
م
در لینک زیر (که نمیدانم چقدر معتبر است) بهترین باتری ها و شارژرهای سال 2009 معرفی شده که اغلب آنها در ایران وجود ندارند , به جز یونیروس UNiROSS
بله این صفحه رو دیده بودم و یکی از همون دو صفحه ای بود بود که اشاره کرده بودم. فکر می کنم این uniross هم با uniross های موجود در بازار ایران متفاوت باشه . این uniross هم از همون تکنولوژی hybrid NiMH استفاده می کنه که ساخت فرانسه هست نه چین .
بله فکر می کنم باطری که معرفی کردید باطری بسیار خوبی است . متشکر
-
نقل قول:
فعلا ً تا زمان عرضه باتریهای eneloop , به نظر من بهترین جایگزین همین باتری Camelion : Always Ready است که تا ظرفیت 2300 mAh آن در بازار هست , قیمتش هم جفتی 6000 تومان
جایی رو میشناسید که بشه غیر حضوری از شهرستان این باتری ها رو خرید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
فعلا ً تا زمان عرضه باتریهای eneloop , به نظر من بهترین جایگزین همین باتری Camelion : Always Ready است که تا ظرفیت
2300 mAh آن در بازار هست , قیمتش هم جفتی 6000 تومان :
یکی دو نفر از دوستان به من گفتند که این نوع باتری کملیون, حداکثر ظرفیتش 2100 میلی آمپر است و در سایتش هم بیشتر از این ندارد, باتری های خودم که 2300 است, این هم لینکشان در سایت کملیون :
کد:
http://www.camelionbattery.com/showbat1.asp?bat=541
در هر پک هم 2 عدد باتری وجود دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_3d
جایی رو میشناسید که بشه غیر حضوری از شهرستان این باتری ها رو خرید ؟
بله, ولی احتمالا ً هزینه ارسال باتریها به اندازه قیمت آنها میشود.
یک ایمیل به آدرس info@camelion.ir بزنید و محل نزدیکترین نمایندگی فروش به شهرتان را سوال کنید , شاید نیازی به خرید از شهر دیگر نداشته باشید ,پاسخی که مدتی قبل برای من آمده بود این است:
نقل قول:
dear
pls call tel : 0511-2225714 camelion sales agent , in your area .
if you have any comment about camelion products quality and packing pls send to us directly ,
best regards,,
CIC
<camelion information center>
middle east ,tehran, iran.//
-
با سونی سری BCG-34HRMF و باطریهای مربوطه 720 شات گرفتم :biggrin:
این باطری هنوزم جون داره و حداقل 20-30 تایی شات دیگه رو جواب می ده !
( با دوربین Fuji 2000 HD و البته بدون استفاده از فلاش :cool:)،واقعاً معرکه است.
-
برای این باتری های AlwaysReady شارژر خاصی پیشنهاد شده ؟
آیا با شارژر های Ni-MH قابل استفاده هست ؟
شارژر Camelion مدل BC-0668 رو کسی استفاده کرده ؟
http://www.camelionbattery.com/charg...tell_02_01.jpg
کد:
http://www.camelionbattery.com/showart.asp?art=181
پکیج این مدل شارژر با باتری هست یا بدون باتری ؟
ممنون.
-
سلام
دوستان براي شارژر باطري دوربين من مشكلي پيش اومده
به صورت كه هنگام شارژ به شدت داغ ميشه به نحوي كه وسط شارژ متوقف ميشه. بايد بگذارم سرد بشه و دوباره به برق بزنم تا شارژ ادامه پيدا كنه.
كسي از دوستان همچين تجربه اي داشته ؟؟
-
سلام برای canon sx20is چه باتری و شارزری رو پیشنهاد میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام برای canon sx20is چه باتری و شارزری رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
همین تاپیک را (حداقل 15-10 صفحه آخرش را) مطالعه کنید, به جواب میرسید.
:)
-
سلام
باطری مدل 23A که 12 ولتی است رو از کجا میشه پیدا کرد؟ شبیه به باطری قلمی ولی تپل و کوتاه است. توی فرستنده رادیو فلاش یک عدد هست که تموم شده باید عوض کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
سلام
باطری مدل 23A که 12 ولتی است رو از کجا میشه پیدا کرد؟ شبیه به باطری قلمی ولی تپل و کوتاه است. توی فرستنده رادیو فلاش یک عدد هست که تموم شده باید عوض کنم.
سلام جناب ميلاني
http://iranbattery.ir
http://sonikcell.com/fa/index.html
تبريز يا تهران؟ اگه تهران : خ جمهوري و همونجا پاساژ امجد باطري فروش زياده
پايين تر از ميدان وليعصر هم يه الكتريكي كنار محل كار من هست معدن باطريه. مي پرسم ازش pm ميزنم. خود لوازم عكاسيهاي ميدون هم بايد داشته باشند
-
23A-12 V
دوست عزیز این باطری جزو باطری های آلکالاین بوده که در ریموت های دزد گیر اتومبیل استفاده می شود . از تعمیر گاهها ومراکز نصب دزد گیر خودرو می توانید تهیه کنید.
موفق باشید
-
با سلام خدمت همه دوستان من چند ماهه اين شارژر سوني مدل BCG-34HRMF4 خريدم واقعاً ازش خسته شدم نهايتاً 50تا شات با فلاش بيشتر نميتونم بگيرم ضمناً شارژر و باتري ها اصل از ايران رهجو خريدم . اين چند روز آخر كه يك روز بعد از شارژ چه استفاده بكنم و نكنم خالي ميكنه . ضمناً قبلاً هم هين كار با دوربين يكدفعه چراغ باطري شروع به چشمك زدن ميكرد و در عرض يك دقيقه خاموش ميشد . خواهشن منو راهنمائي كنيد چه باطري بخرم كه با اين شارژر كار كنه و ديگه اين مشكل رو نداشته باشم .
قبلاً از همه دوستان تشكر ميكنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
با سلام خدمت همه دوستان من چند ماهه اين شارژر سوني مدل BCG-34HRMF4 خريدم واقعاً ازش خسته شدم نهايتاً 50تا شات با فلاش بيشتر نميتونم بگيرم ضمناً شارژر و باتري ها اصل از ايران رهجو خريدم . اين چند روز آخر كه يك روز بعد از شارژ چه استفاده بكنم و نكنم خالي ميكنه . ضمناً قبلاً هم هين كار با دوربين يكدفعه چراغ باطري شروع به چشمك زدن ميكرد و در عرض يك دقيقه خاموش ميشد . خواهشن منو راهنمائي كنيد چه باطري بخرم كه با اين شارژر كار كنه و ديگه اين مشكل رو نداشته باشم .
قبلاً از همه دوستان تشكر ميكنم .
باتری ها سونی cycle energy هستن؟ اگر نه ،این سری رو امتحان کنید
-
با سلام خدمت ary عزيز
چهار تا باتري 2700 همراه خودش بود كه روش نوشته cycle energy .
راستش يه توضيح بدم . من قبلاً s2is داشتم چهار تا باتري دوراسل با يه شارژر دوراسل داشتم هر سري كه باتري هاي رو شارژ ميكردم حدود ده روز شايد هم بيشتر شارژ نگه ميداشت حداقل سيصد تا چهار صد تا عكس هم باهاش ميگرفتم . الان sx10 دارم بااين باتري ها [
ميخوام چهار تا باتري كمليون Camelion : Always Ready بخرم نظر تون چيه . نميدنم چطوري عكس رو آپلود كنم اگه لازمه عكسش رو بزارم عكسش توي صفحه 9 هستش.
ببخشيد كه روده درازي كردم لطفاً يه راهنمائي كنيد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma17
با سلام خدمت ary عزيز
چهار تا باتري 2700 همراه خودش بود كه روش نوشته cycle energy .
راستش يه توضيح بدم . من قبلاً s2is داشتم چهار تا باتري دوراسل با يه شارژر دوراسل داشتم هر سري كه باتري هاي رو شارژ ميكردم حدود ده روز شايد هم بيشتر شارژ نگه ميداشت حداقل سيصد تا چهار صد تا عكس هم باهاش ميگرفتم . الان sx10 دارم بااين باتري ها [
ميخوام چهار تا باتري كمليون Camelion : Always Ready بخرم نظر تون چيه . نميدنم چطوري عكس رو آپلود كنم اگه لازمه عكسش رو بزارم عكسش توي صفحه 9 هستش.
ببخشيد كه روده درازي كردم لطفاً يه راهنمائي كنيد .
من منظورم سری blue cycle energy هست که فکر می کنم عملکرد بهتری داشته باشه. من خودم تا حالا فقط از این استفاده کردم (2000 میلی امپر) و نظری راجع به کملیون ندارم
کد:
http://www.sony.co.ir/product/nh-aa-b2k