سلام اینهم شارژر خوب من که یکسال و نیم پیش 23000 تومن خریدمش و فوق العاده ازش راضیم. اگر جایی دیدید در خریدش شک نکنید!!
اینهم سایت شرکت سازنده: فوجیتسو
Printable View
سلام اینهم شارژر خوب من که یکسال و نیم پیش 23000 تومن خریدمش و فوق العاده ازش راضیم. اگر جایی دیدید در خریدش شک نکنید!!
اینهم سایت شرکت سازنده: فوجیتسو
من یه سارژر سونی دارم Bcg-34hrc ، الان خراب شده ، بردم درستش کنن گفت یه Ic ازش سوخته ، گیر نمیاد ، زیادم ازش استفاده نکردم (شاید 8،7 بار ازش استفاده شده) چند سال پیشم گرفتمش 35تومن ، حالا حیفم میاد بیخیالش شم!!!!
شما جایی رو میشناسید که بتونن درستش کنن؟ اگرم نمیشه یه شارژر خوب 4تایی Aa چی هست؟ (چون میخواستم یه S3is بخرم)
آقا وحید اگه ممکنه میشه بگی این شارژ تقلبیشم ممکنه باشه یا نه؟
در ضمن من ممکنه خیلی با دوربین کار نکنم ، میخواستم ببینم اگه باطریا شارژ بشن و مدت طولانی ازشون استفاده نکنی واسشون مشکلی پیش میاد؟
در مورد این باطری هایی که دیسشارژ میکنن هم توضیح بدین ممنون میشم
ببخشید سوالاتم زیاد شد!!!!!!
ممنون...
وحید جان میشه بگی چقدر طول میکشه تا باطریهات شارژ بشند
و وقتی کامل شارژ شدن در یک دوره زمانی کوتاه چندتا عکس با و بدون فلاش میتونی بگیری
سلام
- والا تو مدلهای جدید که همچین مدلی وجود نداره نمیدونم شاید هم اصل باشه!
- اینجور چیزها معمولا" یا درست نمیشن یا اگر هم بشن مثل روز اول کار نمیکنند. از طرفی چون پول زیادی هم براش دادید آدم نمیتونه همینجوری بگه: " برو یکی دیگه بخر"!! شاید نمایندگیهای سونی در قبال دریافت حق الزحمه درستش کنند, دیگه تعمیر شارژر از پلاسما و هندی کم سختتر که نیست!!
- اگر هم نشد به نظرم شارژرهای فوجی و دوراسل و انرجایزر بهتر از بقیه اند ( والبته همین فوجیتسوی خودم, اگر گیر بیارید) و بعد هم یونومات و وارتا و..
- بله من شارژرهایی از سونی دیدم که با نمونه اصلش هیچ فرقی نداره!
سلام
2باتری در 2:15 و4 باتری در 4.5 ساعت.
راستش تو این چند روز که دوربینم به لطف شما RAW دار شده (چون خیلی بهش ور رفتم) فقط 120 تا عکس گرفتم که البته خیلی هاش در اصل 2 تااند( یک JPEG و یک RAW) ولی به 300 تا 350 هم رسیدم. در کل راضیم.
مدتیه که دارم روی یک کارت زمان تعویض باتری و تعداد عکس و مدت قرارگیری در دوربینم رو یادداشت میکنم و هر وقت تعداد به حد کافی رسید اعلام میکنم. یک روز هم که به یک بازدید رفته بودیم در مدت 1.5 ساعت دوربین دایم روشن بود و حدود 150 عکس گرفتم که باتریها خالی شدند ( اول بازدید فول شارژر بودند) همه هم بدون فلاش!! :confused: :(
ممنون
راستش من خودم شارژر و باطری های
Fuji Film
گرفتم به قیمت سی تومن و درست مثل شارژر شما دو حالت معمولی و سریع داره
و معمولا چهار تا باطری رو چهار ساعته شارژ میکنه
تو سریع ترین حالت ممکن یعنی درست بعد از شارژ کامل اگه مدام عکس بردارم به چهارصدو پنجاه تا عکس با فلاش هم رسیدم یعنی رکورد باتری ها بوده
اما اگه یه مدت بگذره مثلا یه هفته بعد خوب مقدار عکس ها کمتر میشه که فکر کنم طبیعی باشه
از این جهت پرسیدم چون دقیقا مدلش شبیه مدل من بود و فقط مارکش فرق میکرد و فکر
میکنم مدت شارژش و احتمالا اگه دقیق حساب کنی تعداد عکس هاش برابر باشند
تو این مدتی که داشتمش خیلی ازش راضی بودم
البته اینم بگم که شارژر واضح روش نوشته شده
Made in China
ولی باطری ها ژاپنی هستند
دوست عزیز.آن طور که من در عکس دیدم مارک شارژر مشهدی جان فوجیتسو هست نه فوجی.حالا باید ببینیم مارک شارژر شماهم فوجیتسو هست یا نه .
در ضمن حتی بهترین شارژر ها هم در 95 در صد مواقع چینی هستند چون شرکت های بزرگ خط تولید محصولات کم ارزش مثل شارژر و باتری و ... را در ژاپن یا آمریکا نمی زنند!
البته این به معنای آن نیست که همه جنس های چینی بد هستند.مثلا شارژر های سونی 34hre4 و ... چینی درجه یک هستند که می توان حتی آن ها را با نمونه ژاپنی مقایسه کرد.
در مورد گازشتن باتری برای یک هفته پس از شارژ جناب حیرتی باید راهنماییتون کنند و لی به نظر بنده اگر تعداد عکس ها بیش از 70 -80 عکس کم شود غیرطبیعی است و نشان از نامرغوب بودن باطریست.
بنده با اندک تجربه ای که از علم الکترونیک دارم باید بگویم که مغازه داران الکترونیک از آفومار هم بدتر هستند.نقل قول:
من یه سارژر سونی دارم Bcg-34hrc ، الان خراب شده ، بردم درستش کنن گفت یه Ic ازش سوخته ، گیر نمیاد ، زیادم ازش استفاده نکردم (شاید 8،7 بار ازش استفاده شده) چند سال پیشم گرفتمش 35تومن ، حالا حیفم میاد بیخیالش شم!!!!
شما جایی رو میشناسید که بتونن درستش کنن؟ اگرم نمیشه یه شارژر خوب 4تایی Aa چی هست؟ (چون میخواستم یه S3is بخرم)
آقا وحید اگه ممکنه میشه بگی این شارژ تقلبیشم ممکنه باشه یا نه؟
در ضمن من ممکنه خیلی با دوربین کار نکنم ، میخواستم ببینم اگه باطریا شارژ بشن و مدت طولانی ازشون استفاده نکنی واسشون مشکلی پیش میاد؟
در مورد این باطری هایی که دیسشارژ میکنن هم توضیح بدین ممنون میشم
ببخشید سوالاتم زیاد شد!!!!!!
ممنون...
درنتیجه شما به دو سه جای دیگه هم سر بزنید.
البته حتما به مغازه های بزرگ و معتبر مراجعه کنید تا خراب ترش نکنند.
یادتان باشد از آن مغازه دار اسم آن آی سی را بپرسید و از چند جای دیگر بپرسید .زیرا احتمالا آن را دارند.
در مورد سوالتون:خیر .مشکلی برای باتری و ... فکر نمی کنم پیش بیاد.ولی بهتر است انها را دیسشارژ کرده و از دوربین بیرون بگزارید.البته خیلی مطمئن نیستم!
دیسشارژ هم یعنی خالی کردن باتری که برای اینه که باتری ها راندمان اولیه شون را باز یابند.
آرمان عزیز همونجور که گفتم مارک شارژر من و باطری ها
Fuji Film
است نه
fujitsu
این هم که گفتم بعد از یه دوره زمانی طولانی تعداد عکس های کمتری میشه گرفتم منظورم تعداد پنجاه شصت تا کمتر از حالت اولیه است یعنی مثلا بعد از یه هفته یا دو هفته به جای چهارصد و پنجاه تا فقط سیصد و هفتاد هشتاد تا عکس با فلاش میتونم بگیرم و با توجه به اینکه دوره نگه داری ولتاژ تو باتری های قابل شارژ خیلی کمتر از باتری های معمولیه فکر میکنم این طبیعی باشه
حتی باتری های معمولی هم بعد از گذشت دو یا سه سال اون توان اولیه خودشونو نخواهند داشت
اما اینکه من اون پست رو زدم فقط به خاطر این بود که شارژر من از لحاظ شکل درست مطابق با شارژر آقای قدیری بود و فقط مارکش فرق میکرد و میخواستم بدونم کارایی اونها هم یکسانه یا نه
این شارژرایی که فرمودید مثل سونی قابلیت Refresh رو دارن؟ و اینکه میتونن هر باطری رو جداگانه شارژ کنن و برای هر باطری یه چراغ جداگانه دارن؟
-------------
در مورد قیمتاشون (هم اینایی که فرمودید هم Sony BCG-HRD4 و Sony BCG-HRMD4 یا جدیدتر) یه توضیح بدین ممنون میشم
اگه کسی جای مطمئنی رو برای خرید (و شایدم تعمیر) این شارژرا (ترجیحا نزدیک بلوار کشاورز) میدونه بگه
ممنون...
سلام
در مورد شارژر من, پشت بسته بندی نوشته شده:
Batteries : Made in Japan
Charger : Designed in Japan , Made in China
که باتریها هم 4 عدد 2300mAh هستند.( که بنده علاوه بر اینها 4 باتری Energizer با ظرفیت 2500mAh برای زاپاس گرفتم).
در ضمن فکر نمیکنم شارژر ساخت ژاپن در بازار موجود باشد ولی باتریها حتما" باید ژاپنی باشند که خوشبختانه به وفور وجود دارد.
اما یک چیز جالب که قبلا" به ذهن من رسیده بود و جناب دلباز هم به آن اشاره کردند اینه که شارژرهای زیادی دقیقا" با همین شکل و قالب ولی با مارکهای مختلف و احیانا" رنگ متفاوت وجود دارد ( انگار که همگی ساخت یک کارخانه ولی به سفارش شرکتهای گوناگون باشند , که البته با توجه به این که همه اینها باتری ساز و شارژر سازند به عقل جور در نمی آید!! :confused: و قطعا" تقلبی هم نیستند.)
مثلا" با همین طرح شارژر بنده , شارژرهایی را با مارکهای فوجی فیلم , دوراسل و فکر میکنم انرجایزر را هم دیدم ( علاوه بر فوجیتسوی خودم) و اگر هم در ساین کانن به بخش لوازم جانبی اختیاری مراجعه کنید , شارژر کانن را با همین شکل ولی در رنگ سفید خواهید دید!! :eek:
تا جایی که اطلاع دارم خیر .( وقتی شما تا آخرین قدرت باتری را استفاده کنید که دوربین خاموش شود دیگر نیازی به رفرش ندارید) به نظر من اگر بنا به خرید شارژر سونی باشد شاید خرید مدل BCG-34HUE4 که باتریها را در مدت 15 دقیقه شارژ میکند عاقلانه تر باشد.
مشهدی جان شما تا آخرین قدرت هم از باتری استفاده کنید باز هم باتری خالی نمی شود.این را می توانید با یک اهم متر تست کنید.
البته دوربین من قابلیت دیسشارژ باتری داره که خیلی به دردم خورده تا حالا!
البته دیسشارژ کامل هم دو سه ماه یک بار لازم است.
سلام
حالا اون یک چیکه آخر اونقدر ارزشش رو نداره که خالی نشدنش بخواد روی حافظه باتری تاثیر بذاره.
بنده تا حالا چیزی راجع به " دّشارژ باتری توسط 6500" نشنیده بودم , اگر ممکن است در موردش توضیح دهید.
- بله, همونه.
- نه,نداره. :oops:
- نه, این مدل فقط قابلیت شارژ در 15 دقیقه را دارد, از قیمت دقیقش اطلاعی ندارم ولی فکر کنم حدود 45 تومن باشد.جناب آقای حیرتی اطلاعات کاملی در مورد شارژرهای سونی دارند.
من حدودا یه شارزری میخواستم زیر 35تومن ، حالا اگه تو 15 دقیقه ام شارژ نکردم اشکال نداره ، فقط قابلیت ریفرش داشته باشه...
در ضمن یه سوالی داشتم که البته به اینجا ربطی نداره (میبخشید) ... امروز یکی از دوستام که رفته بود تهران یه S3is واسم خرید 425 تومن!!!!!!!!!!! (از کانون 1 توی بلوار کشاورز) میخواستم بدونم قیمتش همینه؟ چون من که کرمان هستم حدود 1هفته پیش از نمایندگی کانون اینجا سوال کردم گفت S3is ژاپنی با گارانتی آفومار و بیمه سامان 390تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جواب بدید ممنون میشم...
امروز رفتم نمایندگی کنون (کرمان) پرسیدم گفت آفومار کلا گرونه (اینجام همین قیمت بود)
یه گارانتی دیگه داشت 370تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (البته بدون بیمه)
حالا میخواستم بدونم مگه این آفومار چی داره که این قدر گرونه!!!!!!!!!!:mad:
اگه به سوالم در مورد شارژرام جواب بدید ممنون میشم...
1.در مورد اون یه چکه ! اتفاقا خیلی مهم است.البه منظور این نیست که اگه باتری رو refresh نکنید زود خراب میشه.ولی بلاخره دیسشارژ کردن می تونه طول عمر باتری رو افزایش بده.
2.در مورد شارژر باید بگم همون bcg-34hre4 سونی را بگیرید و خودتان را راحت کنید.قیمتش 35 تومنه.اطلاعات بیشتر در صفحات قبل هست.
3. و اما آفومار : اصلا قید این آفومار رو بزنید که دل همه از دستش خونه !
4.قابلیت دیسشارژ در دوربین من بسیار ساده انجام می شه .هر وقت باتری داره تموم می شه می تونید از طریق منو این قابلیت رو فعال کنید تا باتری خالی شده.بدین صورت که lcd مینویسه discharging battry و بعد حدود 10 دقیقه دوربین اتوماتیک خاموش می شه.
5.بلاخره من با تلاش شبانه روزی آقای حیرتی و دیگر دوستان یه شارژر 34hre4 از فروشگاه پرشیا گرفتم!!!.با مطابقت آن با تصویر دریافتی از سایت رسمی سونی فهمیدم که اصله و کلی سورپریز شدم.چون از بس جنس غیر اصل تو بازار ریخته که آدم تعجب می کنه !اینم عکسش: http://i4.*******.com/5zqbk45.jpg البته ببخشید کیفیتش پایینه.با هندی کم گرفتم.
از همگی هم ممنونم.
سلام.بله باتری ها ژاپنی و شارژر چینی است .ولی چینی خوب و درست و حسابی.به هر حال ما ایرانی ها از بس جنس چینی بنجل دیدیم فکر می کنیم هر چیز چینی بیخوده.
برای این که جنس غیر اصل نخرید باید از نمایندگی های سونی خریداری کنید.من خودم از اینجا خریدم:
فروشگاه پرشیا.تقاطع حافظ و جمهوری
یه کار دیگه هم می تونید بکنید.به بخش فارسی سایت سونی برید www.sony.co.ir و عکس شارژر ها رو پیدا کنیدو آن را پرینت کنید.بعد آن را با خودتان ببرید و هنگام خرید توجه کنید که بسته بندی ها عینا مشابه عکس ها باشند.
اگر این 2 کار را بکنید حتما جنس اصل گیرتان می آید.
من که خیلی راضیم از این شارژر.
راستی آقای حیرتی دیگه اینجا پست نمی زنید.دلمون تنگ شده براتون !
سلام
قيمت چند مدل شارژر در مشهد( 25/2/86):
(Energizer (CHM4AAWB-GB به همراه دو باتري 2500 = 17000 تومان (قابليت شارژر باتري کتابي!! و عيب آن هم زمان طولاني شارژ است که 15 ساعته!!)
FUJIFILM به همراه 4 باتري 2100 = 23000 تومان
FUJIFILM به همراه 4 باتري 2500 = 27000 تومان
DURACELL (Multi Charger که قابليت شارژر 5 مدل باتري ( از نيم قلمي تا بزرگ) را دارد, بدون باتري همراه = 23000 تومان
سلام !
من یه دوربین 9500 فوجی دارم اما 2 جفت باطری 2500 فوجی هم دارم که را ه به را شارژ خالی میکنه یعنی 24 ساعت بهد از شارژ اگر ازش استفاده نشه طور یخالی میکنه که انگار اصلا شارژ نشده . لطفا اگر میتوانید راهنمایی ام کنید .
با تشکر
سلام...
باطری شما به احتمال بسیار بسیار زیاد خراب است....نقل قول:
من یه دوربین 9500 فوجی دارم اما 2 جفت باطری 2500 فوجی هم دارم که را ه به را شارژ خالی میکنه یعنی 24 ساعت بهد از شارژ اگر ازش استفاده نشه طور یخالی میکنه که انگار اصلا شارژ نشده . لطفا اگر میتوانید راهنمایی ام کنید .
با تشکر
یک پکیج 4 تایی باطری اصلی سونی:biggrin: :biggrin: :biggrin: بخرید..........
سلام.تو این چند روز استفاده به نتایج زیر رسیدم:
1.اگر این شارژر را بخرید دیگر به ندرت از آن استفاده می کنید ! چرا ؟ چون آدم جون به لب می شه تا باتری ها تموم بشوند.من با یک بار شارژ 500 تا عکس گرفتم که 200 تا از آن ها با فلاش بوده ولی اصلا اخطاری مبنی بر تمام شدن باتری نیامده !
2.این شارژر مخصوص باتری متال هیدرید هست.پس اگه از باتری نیکل کادمیوم در وسایل دیگر استفاده می کنید نمی تونید با این شارژر آن ها را شارژ کنید.اصلا هم نمی تونید گولش بزنید!
3.اگر رفتید بخرید یادتون باشه که یکی از نشونه های اصل بودن داشتن هلوگرام سیاه رنگ در بالای بسته بندی شارژر است.که اگر به آن در زاویه خاصی نگاه کنید یه آدمک سبز پیدا می شه که پایین آن نوشته sony
سلام
يکي از مسايلي که باعث ميشه اکثر دوستان احساس کنند مصرف باتري دوربينشان زياد است و يا اعداد ارائه شده از سوي کمپاني سازنده نادرست است, اين است که اندازه گيري مصرف باتري از سوي سازندگان طبق استاندارد CIPA انجام ميشود.
استاندارد CIPA که مخفف(Camera Imaging Products Association) است , براي اندازه گيري مصرف باتري ,چند شرط بيان ميکند:
1- دماي محيط 23 درجه سانتيگراد و رطوبت 50% باشد.
2- LCD روشن و از کارت حافظه استاندارد استفاده شود.
3- اولين عکس 30 ثانيه بعد از روشن شدن دوربين گرفته شود.
4- دقيقا" در هر 30 ثانيه يک عکس گرفته شود که در آنها يک در ميان فلاش زده شود.
5- براي هر عکس حلقه( يا دکمه زوم) از تله به وايد و برعکس حرکت کند.
6- پس از گرفتن هر 10 عکس دوربين براي خنک شدن باتريها مدتي خاموش شود.
.
.
.
البته احتمالا" بايد شرايط جزئي تر ديگري هم باشد که بنده اطلاع ندارم: از قبيل نور محيط,فاصله سوژه و ...
ميخواستم خودم هم اين آزمايش را براي دوربينم انجام بدهم که با يک حساب سرانگشتي ديدم اگر در هر ساعت موفق به گرفتن 100 عکس هم بشوم ,حداقل 4-3 ساعت اين آزمايش طول ميکشد!!!
آقا خیلی خیلی ممنون از توضیحات عالیتون !
ولی در منوآل دوربین من نوشته باید از باطری های 2500 استفاده بشه در غیر این صورت به دوربین صدمه وارد میشه ودر ضمن من 8 عدد از این باطری های فوجی فیلم دارم که با هر 8 عددشون هم همین مشکل رو دارم یعنی بعد از چند ساعت که از شارژر در میارم باطری خالی میکنه . راستی اینها برام حدود 34 یا 35 آب خورد .یه چیز دیگه که یادم رفت : این باطری ها در زمان شارژ بسیار داغ میشن حتی گاهی دست رو میسوزونن .از همتون ممنون
با سلام،
هرچند باتريهاي سوني از كارايي نسبتاً خوبي برخوردارند، اما به كساني كه فقط باتري مي*خواهند، توصيه مي*كنم حتي*الامكان از باتريهاي C.F.L يا Energizer استفاده كنند. تجربه*ام در دو سال اخير نشان داد كه باتريهاي سوني شارژ شده نسبت به بيكار ماندن بسيا حساسند و با چندبار تكرار اين وضعيت كارايي خود را از دست مي*دهند. در حالي كه باتريهاي C.F.L (البته اصل) ضمن ظرفيت واقعي بالاتر، رفتار به مراتب بهتري در اين شرايط از خود نشان مي*دهند.
اگر هم واقعاً چنين نوشته باشد، صدمه رسيدن واقعيت ندارد. شايد برداشت و منظور ديگري در كار است.
مشهدی جان الهی خداوند یک Canon 1Ds MARK IIIIIIIIIIIIIIIIII nnnn نصیبت کند.
چند روز بود داشتم در مورد این CIPA سرچ می کردم ولی توی خود سایتش هم چیزی ننوشته بود!
البته نمی دونم چطوری حساب کرده اند که دوربین من با آلکالاین 200 تا شات میندازه !
من با بهتری باتری ها (مثلا باتری های ULTRA دوراسل که 4 تاش 2000 تومانه) نتونستم 40-30 تا عکس با فلاش بیشتر بندازم! تازه اونم پشت سر هم (یعنی در مجموع در 10 دقیقه)
به هر حال دستت درد نکنه
والا من در کرمان هستم و با این اوصاف فکر نکنم شارژر اصل C.f.l گیرم بیاد ، اگه من یه شارژر سونی بگیرم (مدل Hld بدون باطریه) و از باطری های C.f.l استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
در مورد کجایی بودن باطری ها هم چیزی پیدا نکردم (تا اونجایی که فهمیدم سنگاپوری نیستند!!!!!!!!!!!)
در ضمن اگه در مورد آخرین قیمت باطری های cfl هم توضیح بدین ممنون میشم.
همچنین میخواستم بدونم اختلاف شارزرای d , e , ... در اختلاف در آمپر باطریهاشونه؟
همونطور که آقای حیرتی فرمودند توی صفحات قبل همین سوالات شما مخصوصا آخری جواب داده شده.:(
موفق باشید
با کمک شما دوستان بالاخره یه شارژر خریدم (البه متاسفانه سونی گیرم نیومد) یه دوراسل گرفتم 17تومن و 4تا باطری cfl به قیمت 9تومان ...
از فروشنده پرسیدم این شارژر این باطری های 2700 رو شارژ میکنه؟ گفت آره ، خونه که رفتم بازش کردم روش نوشته بود Hi Drain- 2500 mAh !!!!!! البته تو این تاپیک دیدم که پرسیده بودن باطری 2500 رو با شارژر 2000 شارژ کنیم اشکال نداره که گفته بودن نه فقط فرقش تو زمان شارژه ، یکم نگرانم مشکلی که واسه باطریا پیش نمیاد؟ لازم نیست برم پسش بدم؟:(
در مورد باطری هام یه سوالی داشتم : طبق پست 183 من باطری هارو چک کردم همه موارد درست بود ولی رنگش نارنجی و زرد بود _البته made in sangapour و قابلیت 1000بار شارژ رو روی جلد باطری ها نوشته بود ولی روی باطری نه_ ( حتی فروشنده اونارو ضمانت کرد و گفت نمایندگی قبول کرده که در صورت خراب بودن پسش میگیره و 100% اصل هستند) حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ و اینکه با این باطریا حدودا چند عکس با S3IS میشه گرفت (خداییش اینو دیگه هر چی گشتم نتونستم تو پستای قبلی پیدا کنم!!!!):(
اگه به سوالاتم جواب بدید ممنون مسشم...
دوست عزیز
فر آیند شارژ باتری هیچ چیز پیچیده ای ندارد.یعنی به جای اینکه یک مصرف کننده از باتری جریان بکشد باتری از شارژر جریان می گیرد.
در واقع شارژر یک منبع تغذیه است.
پس از این مسئله می توان متوجه شد که شما با هر شارژر باتری قلمی می توانید باتری 4000 میلی هم شارژ کنید.
البته اگر نوع باتری و شکل آن متناسب با شارژر باشد.
البته مشخص است که زمان شارژ افزایش می یابد.
تازه شما اگه بخواهید هم نمی توانید شارژر را پس بدهید.چون فروشنده فقط در صورت خرابی محصول حاضر به تعویض آن است.
آخه پشت شارزر نوشته بود 6ساعت و باطری هارو تو همون 6 ساعت (6.5 البته) شارژ کرد و اینکه چرا روی شارژر مینویسن تا 2500؟!!!
رفتم به فروشنده گفتم که اینجوریه گفت خوب باطریتو به اندازه همون 2500 شارژ میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (پس این حرفش غلطه؟)
در مورد تقلبی بودن باطریا هم اگه کسی چیزی میدونه بگه...
از همه ممنون واسه اینکه وقت میزارن
با اجازتون کاملا اشتباه گفته ...
اینم که روی یک شارژر نوشته شده تا 2500 رو من نشنیده بودم...
اگه ممکنه یک عکس بزارید.
ولی مصمئن باشید که هیچ مشکلی برای شارژر و باتری ها پیش نمی آید
با توجه به اطلاعات اندکی که در زمینه الکترونیک دارم هیچ مشکلی برای شارژر شما پیش نخواهد آمد.
ولی بهتر است از چند نفر دیگر هم بپرسید
ولی حالا چرا حتما می خواهید از باتری 2700 استفاده کنید.مگر یک باتری 2500 با 2700 چقدر اختلاف دارند؟
يه سري هم به اينجا بزنيد شايد مفيد باشه :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4279
با سلام،
1- متأسفانه بوي تقلب به مشام مي*رسد. لطفاً عكس باتريهاي خود را در تاپيك بگذاريد. شايد بشود چيزي فهميد.
2- در خصوص پرسش بعديتان حرفي جز تأكيد مجدد بر مطالعه دقيق و كامل تاپيك ندارم. البته نه دقيقاً با S3IS ، بلكه با سلفش.
پاسخ اين پرسش بسيار ساده است. زماني كه يك توليد كننده شارژري به بازار مي*دهد، حد نهايي ظرفيتي كه در راهنما راجع به آن صحبت مي*كند، بالاترين ظرفيتي است كه در زمان توليد آن شارژر در بازار بوده و يا آن شركت تا آن زمان توليد كرده*است. نمونه اين بحث شارژرهاي ريفرش*دار Sony هستند كه در دو نسل اخير فقط ظرفيت باتريها افزايش يافته و شارژر هيچ تغييري نكرده*است. لذا آخرين ظرفيت در جدول زماني شارژ باتريهاي مختلف مندرج در راهنماي شارژر، براي نسل ماقبل آخر 2500mAh و براي نسل آخر 2700mAh است.
متاسفانه وقتی گرفتم متوجه این قضیه شدم!!!
ببخشید منظورتون این بود که شارژری که نوشته 2500 ، زمانی که اعلام میکنه واسه شارز مربوط به همین آمپر میشه؟ و تا بالاتر رو با زمان طولانی تر شارز میکنه؟ درست متوجه شدم؟!!!
اینم عکس باطری ، حدودا فکر کنم 370 یا 380 تا باهاش عکس گرفتم که نصف بیشترش با فلاش بود (در کل 600تا با این باطری و باطریهای آلکالین پاناسونیک که روش بود)
حالا نظرتو چیه؟
چون میترسم مشکلی واسه دوربین پیش بیاد!!!!
ممنون...
با سلام،
1- بله! به عبارت ساده*تر چون بالاترين ظرفيت باتريهاي ساخته شده در زمان توليد شارژر شما 2500mAh بوده، به اين ظرفيت اشاره كرده*است.
2- باز هم از تبعات عجله (شغل شريف شيطان) و عدم مطالعه كامل! متأسفانه باتريهاي شما به استناد پست 37 همين تاپيك (يادداشت مورخ 11/09/84) تقلبي است و هرچند تعداد عكسي كه مي*گيرد، راضي كننده و كافي است، ولي .... مضرات باتريهاي تقلبي وراي اين مسايل است. تهوع (گلاب به رويتان)، يا انفجار!
جناب فرزاد خان! با سلام،
1- فكر مي*كنم اگر كسي اطلاع قابل توجهي داشت، پرسش شما را بي*جواب نمي*گذاشت.
2- با توجه به اين كه به قول خودتان راضي هستيد، مشكل يا پرسش اصلي شما چندان روشن نيست.
3- اگر پرسش اصلي شما راجع به لوازم جانبي H5 است، بهتر است در تاپيك مخصوص اين دوربين در قسمت "دوربين شما چيست؟"، (اگر H5 تاپيك داشته باشد) مطرح كنيد.
سلام
امروز براي اولين بار چشممان به جمال سري جديد باتريهاي CFL روشن شد, بنا به گفته آقاي فروشنده (که فروشگاهشون فقط باتري و شارژر داره و نماينده دوراسل هم هست) شرکت CFL براي مقابله با سيل باتريهاي تقلبي, بسته بندي جديدي را ارايه کرده که در انتها چيزي شبيه به جاسوييچي دارد و ايشان گفتند که به غير از اين نوع بسته بندي, ساير باتريهاي CFL موجود, قطعا" و بلاشک تقلبي و مهدور الدم ميباشند (البته خودش هم از اونها داشت) قيمت بسته 4تايي با ظرفيت 2600 ميلي آمپر 8000 تومان است (خود من هم وسوسه شدم بخرم, حيف که 8 تا باتري تازه دارم :biggrin: )
.
.
.
.
در ضمن (باز هم براي اولين بار) باتريهاي " کمليون" Camelion را زيارت کرديم (که مدتي است تبليغاتش در ايران شروع شده) و يک شرکت بين المللي (آمريکا+ آلمان+ هنگ کنگ+چين) است که فعلا" در ايران مشغول بازاريابي است.
هر 2 عدد باتري 2700 ميلي آمپر (که در يک پک شيک و زيبا و مناسب براي جابجايي باتري يدک قرار دارند) 4500 تومان قيمت دارند. (ظاهر اينها هم خيلي معرکه بود :rolleyes: )
اينهم سايت شرکت "کمليون"
کاتالوگ محصولات اين شرکت هم پر از انواع باتري و شارژر بود (يکي از ادعاهاي اين شرکت اين است که بيش از 360 مدل باتري توليد ميکند!!! :eek: ) و شارژر ها هم در انواع رفرش دار, LCD دار, ساده و ... هستند.
.
.
اينهم يک عکس دسته جمعي از باتريهاي جديد و اصل CFL و باتريهاي Camelion :
فایل پیوست 2610
شبیه همچین بلایی سر من اومده... اما شارژر من شارژر همراه دوربین نبود بلکه شارژر سونی مدل BCG-HRMF
رفرش دار به همراه 4 باتری 2700 میلی آمپر بود. وقتی شارژکامل می کردم با دوربینم که S2IS کانون بود بیش از
سی- چهل تا عکس نمی گرفت... هم شارژر و هم باتریها رو با اون مشخصاتی که دوستان تو این تاپیک و تاپیکهای
دیگه برای شارژر و باتری اصلی داده بودن چک کردم, مطابقت داشت...
الغرض.. اشکال از باتریها بود که فاسد بودن .. اون باتریها رو گذاشتم کنار و دو جفت باتری 2500 سونی اصل گرفتم به
قیمت هر جفت 6000 تومن!! باتریهای سونی الان بدجوری تقلب بازار شدن و همه جور کیفیت و شکلی از جفتی
2000 تومن تا 6000 تومن دارن. به نظر من هم شارژر شما هیچ مشکلی نداره و اشکال از باتریهای تقلبی و یا
فاسده ..
سعی کن باتریهای سونی اصلی رو از نماینده های معتبر سونی تهیه کنی...
در ضمن به نظرم اون باتریهای دوراسل که شما خریدی از جمله باتریهای خوب تو بازاره که یه مدتی که باتریهای اصلی سونی
کم پیدا می شد, این مارک رو به جاش پیشنهاد می کردن...
امروز از فروشگاه فیلمباران در ناصرخسرو یک شارژر CFL خریدم. اما مشکلی که دارم اینه که تا به حال سه بار شارژ گذاشتم اما هر دفعه تا 25 دقیقه چراغ سبز میشه!
دو بار اول رو هم با چراغ قوه و خود دوربین کاملا دشارژ کردم، مشکل کجاست؟
عکس شارژر و باطری رو attach میکنم
ضمنا هر بار 10 عکس بیشتر نمیگیره!
من شارژر Uniross رو پيشنهاد ميكنم . درسته كه بعضي امكانات Sony رو نداره اما خيال آدم راحته كه يه جنس اصل گيرش اوومده. البته اينو بگم كه هم رو شارژر و هم روي باطريهاي همراهش Madin China زده الان حدود يكماهه كه استفاده ميكنم . دفعه اول دوم با 20 الي 30 Shot باطريهاخالي شد اما تا حالا براي نوبت سوم حدود 50 تا عكس انداختم (10 تا با فلاش) و هنوز هيچ خبري از آلارم باطري ديده نشده.
دوست عزیز اگر از نمایندگی معتبر خرید کنید و به دقت عمل کنید مطمئنا جنس تقلبی در کار نخواهد بود.
راستی 50 عکس هم خیلی کمه.
برای مثال من با دومین شارژ باتری های سونی "شارژر اصل سونی مدل 34hre4 "حدود 600 عکس با دوربینم گرفتم.
البته نه به صورت پشت سر هم بلکه در باغ و ...
جناب finepix! با سلام،
1- آيا سرگذشت يك مورد از شارژرهاي اصلي C.F.L را در همين تاپيك خوانده*ايد؟
2- توصيه كلي و اكيد من براي پرهيز از سرگرداني و اتلاف وقت و هزينه*هاي مكرر، شارژرهاي ريفرش*دار سوني اصل (از نمايندگيهاي معتبر) و باتريهاي C.F.L اصل (از فروشگاه فيلمباران) است.
3- واقعاً حيف نيست تجارب موفق را ناديده بگيريم و تحارب شكست خورده يا مبهم را دوباره تكرار كنيم؟ اگر اين تجارب گرانبها كه با وقت و هزينه*هاي بالاي دوستان به دست آمده و در فروم مطرح مي*شود، نتواند چراغ راه ساير دوستان در مسيرهاي مشابه باشد، حيف از اين زحمت و وقتي كه مي*گذارند و مي*نويسند.
جناب قديري راد! اين آب و تاب و دريغ از يك نشان؟ لااقل شماره تلفني اعلام كنيد كه مرحع دوستان فقط يك محل نباشد. ممنون از لطف شما.
سلام آقای حیرتی
شارژر سونی رفرش دار 45000 تومن فروشگاه پرشیا، بدون رفرش 39000
اما من Flc رو 18000 هزار گرفتم، ظاهرا مشکلش اینه که دیر بیدار میشه!
پس از چندبار شارژ وضعیت بهتر شده و تایم شارژ طولانی تر شده و تعداد شات ها به مراتب بیشتر
تایم شارژ باطریها به تناسب دفعات:
بار اول 10 دقیقه سبز شد
دوم 20
سوم 30 دقیقه
چهارم 1 ساعت
و پنجم بالاخره 2.20
سلام
راستش هنوز تو بازار شارژر کملیون نیومده ولی فکر کنم از قیمت مناسبی مثل 15 تومن تا ... داشته باشه, به محض اینکه اطلاعات بیشتری رسید, به سمع و نظر همه دوستان میرسونم.
اطلاعات رو از فروشگاه باتری رشیدپور در خیابان سعدی (مشهد :biggrin:) کسب کردم که متاسفانه شمارش رو الآن ندارم. :(
بیان تجربه و استفاده از تجارب دیگران زمانی ارزش داره که با پایین ترین قیمت، بهترین استفاده رو ببریم.
به نظر من توصیه به خرید شارژر سونی، ربطی به استفاده از تجربه دیگران نداره، کاملا واضحه که شارژر سونی اصل برترین و بالطبع گرانترین شارژره، با این حساب میشه بدون نیاز به تجربه دیگران و فقط با خرید از نمایندگی اصلی بهترین جنس را تهیه کرد!
دوستان لطف میکنید آدرس این فروشگاه هایی که باطری و شارژر اصل رو با قیمت مناسب میفروشن به من بدید تهران البته ممنون میشم
نماینده رسمی Cfl
ناصر خسرو نرسیده به پانزده خرداد شماره 142فروشگاه فیلم باران
تلفن 33900661
جناب finepix!
با سلام مجدد، ابداً واضح نيست! از كجا واضح است؟ اگر فكر مي*كنيد اين توصيه از روي اسم و برند بوده و پشتوانه*اي از تجارب و استفاده دهها نفر را ندارد، البته در اشتباهيد. به هر حال اميدوارم از شارژر C.F.L نتيجه لااقل نزديك به مطلوب بگيريد. چون الحق باتريهاي آن به مراتب بهتر از سوني هستند. (كه البته اين هم به تحربه معلوم شده)
سلام
من شارژر سونی رفرش دار دارم ولی بعد از سه ماه سوخت، 30000 تومن خریده بودم نمیدونم اصل بود یا نه ولی تا پیش از سوختن عالی شارژ میکرد. کسی شارژری سراغ داره که یه سال بی دردسر کار کنه؟
من باتری Kodak رو پیشنهاد میکنم یه سری تولید شفارشی داره اگه گیرتون اومد بخرید من چهار تاشو 10000 تومن خریدم و حدود 700 تاعکس(40 تا با فلاش) با دوربین S3 گرفتم.
دوست عزيز كاملا در اشتباهي . من خودم شارژر سوني هم دارم . شارژر سوني نه گرانترينه و نه برترين . شارژرهاي به مراتب برتر و حرفه اي تر و 100 البته گرانتر هم با كمي دقت ميشه پيدا كرد . براي نمونه اين شارژر http://www.towerhobbies.com/products...tcpp9100m.html كه دوستان ظاهرا 75000 تومان قيمت كرده بودند. هيچ گراني دليل بر برتري نيس . ضمن اينكه سوني متاسفانه مدلهاي كاملاااااااااااااااااااا تقلبي رو هم در بازار ايران به وفور داره و تشخيص اينكه شارژر اصل هس يا تقلبي كار خيلي خيلي سختيه . اگر شكل حرفه اي ميخوايد كار كنيد به سراغ همون شارژر كه لينك دادم بريد . اما اگر به دنبال استفاده ي معمولي هستيد من شارژ JPL رو كه داراي LCD هم هست پيشنهاد ميكنم به قيمت 18000 تومن . براي باطري هم ميتوني به سراغ Sunnybatt هاي 2400 mAH بريد كه هر 2 تاش به قيمت قديم من 3600 تومان بود . اگه فكر كنم با قيمت جديد باطريها به 4000 تومن رسيده باشه . مزيت اين باطريها نسبت به موردهاي مشابه اينه كه تقلبي نداره .
سلام به همه دوستان
من حدود یک سال و 4 ماه پیش به کمک راهنمایی دوستان یک شارژ ر سونی Bcg-34hrd4 خریدم که 4 باطری سونی 2500 بیکل متال داشت . و به نظر میرسه که اصلی باشه.
دوربینم هم کانن اس تو هستش
اوایل که باطریها رو شارژ میکردم معرکه بود و خیلی دوام داشت حتی با فلاش که عکس میگرفتم خیلی عکس میگرفت الان یادم نیست چند عکس با یک بار شارژ میگرفتم.
اما حدود 3 ماهی میشه که هر چی باطریها رو شارژ میکنم چند روز بعد خالی میشه اگه بلا فاصله بعد از شارژ هم استفاده کنم شاید 100 عکس بدون فلاش هم نگیره.
در ضمن چون کم عکس میگیرم شاید 30 بار باطریها شارژ نشدن . چند بار اونها رو با دکمه رفرش هم شارژ مجدد کردم فایده نداشته.
میخواستم ببینم واقعا عمر این باطریها اینقدر کم هست؟ و آیا راهی برای ریکاوری باطریها وجود داره یا خیر.
ممنونم از راهنمای شما
البته مشکل گفته شده از باتري است نه شارژر ... آقاي حيرتي هم گفته بودند که خصوصا در حالتي که بين استفاده ها وقفه ميفتند باتري هاي cfl کارايي بهتري نشان ميدهندنقل قول:
قابل توجه دوستانی که بلافاصله شارژرهای سونی را پیشنهاد میکنند: تحویل بگیرید
تجربه خودم هم اين بود که باتري هاي همراه شارژر سوني که 2300 بودند از يک جفت 2500ي که بعدا از ايران رهجو خريدم امروز کارايي بهتري دارند ... هنوز تعداد عکسها بعد از شارژ خوب است اما بعد از حدود 2 هفته باتري ها عملا خالي ميشوند!
كسي ميتونه بمن بگه كه با يه جفت باطري خوب 2500m حداقل چند تا عكس با فلاش و چند تا بدون فلاش گرفت (دوربين من A710 هست)
جناب شباب! با سلام،
1- هرچند در همين تاپيك يك بار گفته*ام، اما به جهت جالب بودن موضوع و به اين اميد كه تكرار در حافظه*ها مؤثر افتد، مجدداً مي*گويم يك بار با يك شارژ باتريهاي C.F.L در دوربين S2IS توانستم در حدود 1760 عكس بگيرم كه در تمام آنها فلاش زده*بودم!
2- باتريها سوني من بعد از حدود 5/1 سال عمرشان را به شما دادند. اما از شارژر فوق*العاده راضيم و نيز باتريهاي C.F.L