-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza,n
با سلام:
1- دوستان من با راهنماییها شما عزیزان و بخصوص آقا یوسف عزیز یه شاژر سونی lcd دار (2700 میلی آمپر)از یكی از نمایندگیهای سونی خریدم و انصافا" هم خیلی شارژر خوبیه(البته اینو هم بگم كه متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم مدل 34hre4 رو ژیدا كنم میگن تو بازار این مدل كمیاب شده)
2- میخوام بدونم زمانی كه شارژ باتریها تموم شد آیا نیازه كه حتما" با چراغ قوه و یا هر وسیله دیگه ای اونها رو كاملا" خالی كنم؟؟؟؟آیا میتونم به جای اینكار از refresh خود شارژر استفاده كنم و باتریها رو كاملا" خالی كنم؟؟لطفا" در این زمینه راهنمایی كنید. با سپاس رضا
آقا رضا! با سلام،
1- مبارك باشد. (ضمناً همينجا به دوستان يادآوري ميكنم كه تعداد نمايندگيهاي سوني در جمهوري خيلي زياد شده و علامت مشخصه آنها اين است كه فقط اجناس سوني دارند. از انواع تلويزيون گرفته تا ويدئو، MP3 Player ، اقسام دوربين عكاسي و فيلمبرداري و نيز باتري و شارژر كه همين مدل BCG-34HRE4 را هم دارند. يكي از آنها درست روبروي فروشگاه رفاه است كه اخيراً تابلويش را برداشته و در دست تعمير است.)
2- خير، همانطور كه در راهنماي شارژر نوشتهاست، عمل Refresh يا تخليه كامل باتريها را هر زمان كه حس كرديد در عملكرد باتري خلل يا كاستي ايجاد شده (شايد هر 6 ماه يا يك سال، يك بار)، انجام دهيد.
-
با سلام
چند روز پیش یك شارژر سونیBCG-36HCخریدم . 4 تا باتری 3800mhهم داشت.حدودا 20000ت .توی دفترچش نوشته هر وقت شارژ بشه led خاموش می شه ولی با 4 باتری بعد از 12 ساعت هم خاموش نشد و از یكی از باتری ها هم روغن بیرون اومده بود. با این حال با دوربین a710is ,حدودا 170تا عكس كه 30تا بدون فلاش بودن گرفتم.در ضمن شارژر تك باتری رو شارژ نمی كنه و نسبت به باتری معمولی واكنش نشون نمیده در حالیكه باید چشمك بزنه!
چند تا از این موارد طبیعی ؟و شارژ اولیه باتری چقدر طول می كشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mak86
با سلام
چند روز پیش یك شارژر سونیBCG-36HCخریدم . 4 تا باتری 3800mhهم داشت.حدودا 20000ت .توی دفترچش نوشته هر وقت شارژ بشه led خاموش می شه ولی با 4 باتری بعد از 12 ساعت هم خاموش نشد و از یكی از باتری ها هم روغن بیرون اومده بود. با این حال با دوربین a710is ,حدودا 170تا عكس كه 30تا بدون فلاش بودن گرفتم.در ضمن شارژر تك باتری رو شارژ نمی كنه و نسبت به باتری معمولی واكنش نشون نمیده در حالیكه باید چشمك بزنه!
با پوزش فراوان....
احتمالا باطری و شارژر شما تقلبی است.......!:confused:
-
در پی خرید دوربین فیلمبرداری ( همراه با صوت ) هستم که قابلیت عکاسی را هم دارا باشد . البته نه عکاسی در حین فیلمبرداری . بلکه عکاسی مانند یک دوربین عکاسی دیجتال . اما تمرکز اصلی و کیفیت اصلی بر روی فیلمبرداری باشه . یعنی اول یک دوربین فیلمبرداری با کیفیت و با تمام مشخصه های اصلی دوربین فیلمبرداری و سپس یک دوربین عکاسی . نمیدونم اصلا چنین چیزی در بازار موجود هست یا خیر ؟ و اگر هست چه مارک هایی هست ؟ مشخصه ها و قیمت در چه حدودی هست ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره راهنماییم نماید .
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farnaz
در پی خرید دوربین فیلمبرداری ( همراه با صوت ) هستم که قابلیت عکاسی را هم دارا باشد . البته نه عکاسی در حین فیلمبرداری . بلکه عکاسی مانند یک دوربین عکاسی دیجتال . اما تمرکز اصلی و کیفیت اصلی بر روی فیلمبرداری باشه . یعنی اول یک دوربین فیلمبرداری با کیفیت و با تمام مشخصه های اصلی دوربین فیلمبرداری و سپس یک دوربین عکاسی . نمیدونم اصلا چنین چیزی در بازار موجود هست یا خیر ؟ و اگر هست چه مارک هایی هست ؟ مشخصه ها و قیمت در چه حدودی هست ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره راهنماییم نماید .
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم .
؟؟؟
این سوال رو چرا تو این تاپیك پرسیدین؟
توی سایت یه سرچی بكنین جواب سوالتون هست.
در ضمن تقریبا اكثر دوربینهای فیلمبرداری جدید تا اونجای كه من میدونم عكاسی هم می كنند البته با كیفیت ...
-
لطفا هنگام خرید باتری های سونی به لیست این شركت و نمایندگی های اصلی آن مراجعه كنید.
کد:
http://www.sony.co.ir/product_subcat.asp?prod_cat=14&cat_a=83&cat_b=96
باتری احتمالا تقلبی است.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mak86
نسبت به باتری معمولی واكنش نشون نمیده در حالیكه باید چشمك بزنه! چند تا از این موارد طبیعی ؟و شارژ اولیه باتری چقدر طول می كشد؟
جناب mak86! با سلام،
اولاً هيچيك از موارد فوق طبيعي نيستند. ثانياً قرار دادن باتري غيرقابل شارژ در شارژر ممكن است منجر به انفجار آن شود. بياحتياطي بزرگي است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mak86
با سلام
شارژ اولیه باطری بهتر است 12 ساعت باشد.
من CFL 2700 Ni_MH دارم که لازم به شارژ 3 ساعته است و کامل شارژ میشود.
در تست 270 عکس بدون فلاش و 15 دقیقه فیلم گرفتم ( بدون گشت و گذار در منو ها و عکس ها )
-
با سلام
چطورمیشه bcg-34he4اصل و تقلبی رو از هم تشخیص داد؟lcd دار ها رو چطور ؟ قیمتش چنده حدودا؟(هر دو)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mak86
با سلام
چطورمیشه bcg-34he4اصل و تقلبی رو از هم تشخیص داد؟ قیمتش چنده حدودا؟
سلام
دوست عزیز اگر مطالب این تاپیك رو مطالعه كرده باشین دوستان بارها تكرار كردن كه بهترین راه خرید از نمایندگیها می باشد.
قیمت هم حدود 40 هزار تومان باید باشد.
-
متاسفانه من این امکان رو ندارم پایین صفحه رو ببینید میفهمید چرا!حالا اگه مشخصه ای هست (هم برای این مدل هم ال سی دی دار ها و قیمتشون بفرمایید.
-
سلام...
دوستان کسی اطلاعاتی راجع به این شارژرهای 15 دقیقه ای داره... اونور تقریبا همه مارکهای معروف باطری سازی مثل energizer، از این مدل تولید کردن.. من اینجا فقط سونی رو دیدم... میخواستم ببینم چقدر عمر باطری رو کم میکنه، آیا کسی اطلاعاتی داره... چون من ریویوو های کاربران سایت آمازون رو میخوندم، یک سری ها از این شکایت داشتن که عمر باطری هاش به شدت کمه... میخواستم ببینم کسی تجربه کارکردن باهاش رو داره.. و دیگه اینکه اونور آب قیمتش بسیار مناسب شده، بین 30 تا 40 دلار.. آیا اینجا هم افت قیمت داشته؟ اون اولا فکر کنم 75000 تومان بود.. ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
سلام...
دوستان کسی اطلاعاتی راجع به این شارژرهای 15 دقیقه ای داره... اونور تقریبا همه مارکهای معروف باطری سازی مثل energizer، از این مدل تولید کردن.. من اینجا فقط سونی رو دیدم... میخواستم ببینم چقدر عمر باطری رو کم میکنه، آیا کسی اطلاعاتی داره... چون من ریویوو های کاربران سایت آمازون رو میخوندم، یک سری ها از این شکایت داشتن که عمر باطری هاش به شدت کمه... میخواستم ببینم کسی تجربه کارکردن باهاش رو داره.. و دیگه اینکه اونور آب قیمتش بسیار مناسب شده، بین 30 تا 40 دلار.. آیا اینجا هم افت قیمت داشته؟ اون اولا فکر کنم 75000 تومان بود.. ممنون
و دو سه روزی هست که از ایرانرهجو سراغش را گرفتهام و میگویند نداریم و فعلا نمیآوریم.
-
محمد عزیز، بیش از یک سال است که من از این شارژر های 15 دقیقه ای سونی استفاده می کنم. آن موقع از همان جایی خریدم که هادی خان اشاره فرمودند؛ گمانم به قیمت 75 هزار تومان. کار شارژ چهار باتری را دقیقا" در همان مدت 15 دقیقه انجام می دهد و ظاهرا" هیچ مشکلی ندارد. شش باتری شارژ شده سونی در گریپ 5d برای یک روز کاری عکاسی به روش من کافی است. این به معنای گرفتن حدود 120 عکس در طول روز با بازبینی عکس ها، حذف برخی از آن ها همراه با روشن بودن لرزه گیر لنز است.
در مورد عمر نگهداری شارژ باتری ها (که سونی اصل هستند و از همان جا خریده ام)، مثل بعضی از دوستان دیگر کمی مشکل دارم. اگر باتری های شارژ شده بلافاصله استفاده شوند، نتیجه عالی است؛ در غیر این صورت شارژ آن ها بعد از سه چهار روز به صفر می رسد. حالا نمی دانم اشکال از شارژر است یا از باتری های سونی. این وضعیت باتری ها از همان ابتدای خرید وجود داشت.
با باتری های دیگر یا با شارژر دیگر آزمایشی نکرده ام.
اگر این شارژر عمر کلی باتری ها را کم کند (که من به دلیل استفاده ی غیر مستمر چیز خاصی احساس نکرده ام)، به گمانم می ارزد، چون 15 دقیقه واقعا" در مقایسه با شارژرهای دیگر کوتاه است و ارزش عمر عکاس بیش از ارزش باتری هاست. اگر هم این شارژر عمر نگه داری شارژ باتری ها را کمتر می کند، آن موضوع دیگری است.
ممنون
-
1 فایل پیوست
جناب كهنسال سلام
یك باطری های جدیدی امده (مارك سونی) به نام سایكل بلو ( cycleblue) كه اینها مدت بیشتری شارژ رو نگه میدارند نمیدونم دیدید یا نه ؟ در كاتالوگ ایران رهجو دیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nader Kohansal
محمد عزیز، بیش از یک سال است که من از این شارژر های 15 دقیقه ای سونی استفاده می کنم. آن موقع از همان جایی خریدم که هادی خان اشاره فرمودند؛ گمانم به قیمت 75 هزار تومان. کار شارژ چهار باتری را دقیقا" در همان مدت 15 دقیقه انجام می دهد و ظاهرا" هیچ مشکلی ندارد. شش باتری شارژ شده سونی در گریپ 5d برای یک روز کاری عکاسی به روش من کافی است. این به معنای گرفتن حدود 120 عکس در طول روز با بازبینی عکس ها، حذف برخی از آن ها همراه با روشن بودن لرزه گیر لنز است.
در مورد عمر نگهداری شارژ باتری ها (که سونی اصل هستند و از همان جا خریده ام)، مثل بعضی از دوستان دیگر کمی مشکل دارم. اگر باتری های شارژ شده بلافاصله استفاده شوند، نتیجه عالی است؛ در غیر این صورت شارژ آن ها بعد از سه چهار روز به صفر می رسد. حالا نمی دانم اشکال از شارژر است یا از باتری های سونی. این وضعیت باتری ها از همان ابتدای خرید وجود داشت.
اگر این شارژر عمر کلی باتری ها را کم کند (که من به دلیل استفاده ی غیر مستمر چیز خاصی احساس نکرده ام)، به گمانم می ارزد، چون 15 دقیقه واقعا" در مقایسه با شارژرهای دیگر کوتاه است و ارزش عمر عکاس بیش از ارزش باتری هاست. اگر هم این شارژر عمر نگه داری شارژ باتری ها را کمتر می کند، آن موضوع دیگری است.
ممنون
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nader Kohansal
ممنون
حق با شماست؛ این زمان فوق العاده است.. من شارپر معمولی هم که دارم، باطری ها رو اگه همون موقع استفاده کنم نتیجه خوبی داره اما بعد از چند روز شاژش رو از دست میده.. ... مرسی از توضیحتون
-
راستی اگر این شارژری كه شارژ سریع میكنه Bcg-34hrmf4 باشه قیمتش 46000 تومن بود
-
نادر خان
با تشکر، من هنوز باتری های سایکل بلو را ندیده ام. باتری های من از نوع 2500 و نشان CycleEnergy با مارک سبز هستند که مثل نمونه های سمت چپ شکل شماست.
در ضمن، مدل شارژر من BCG-34HUE است.
-
همانطور که آقای دکتر فرمودند، معتقدم...
این شارژر بسیار با ارزش است حتی اگر باتریها را خراب کند! (این پروسهی خراب کردن لااقل یکسال طول میکشد)
15 دقیقه کجا و 3 تا 5 ساعت کجا؟! و من در حال حاضر پشیمان که چرا در خریدش تعلل کردم.
قضیه تخلیهی شارژ هم تا جایی که سراغ دارم خاصیت این باتریهای NiMH است، مگر آنکه تکنولوژی ساخت آنها تغییری کند/کرده باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
قضیه تخلیهی شارژ هم تا جایی که سراغ دارم خاصیت این باتریهای NiMH است، مگر آنکه تکنولوژی ساخت آنها تغییری کند/کرده باشد.
سلام
البته 4-3 روز دیگه خیلی كمه!!! حداقل یك هفته باید دوام بیارند. :redface:
-
این پست شماره 401 هست كه خودم نوشته بودم. ظاهرا كسی هم به آن توجه نكرد..
راستی از شارژرهای دوراسل خبری دارین كه خوب هست یا نه؟ شارژر اصلی بدون باطری با قابلیت شارژ كلیه سایزهای باطری قیمت 21000 تومان بود. قیافه ش كه اصل هست.اما نمیدونم كه باطری را ظرف مدت چند ساعت شارژ میكنه... اینو از كجا میشه فهمید؟مثلا اون قسمتی كه نوشته 1050 میلی آمپر برای باطری قلمی(فقط مثال آوردم)؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
كمپانی دوراسل هم باطریهای خیلی خوبی داره. من یك سری گرفتم و راضی هستم و الان پشیمونم كه چرا شارژرش را نخریدم.من با شارژر سونی شارژ میكنم و فكر میكنم كامل شارژش نمیكنه. اما باز هم راضی هستم.من 2 بار باطری را به فروشنده دادم كه با شارژز اصلی خودش شارژ كنه و واقعا تفاوت را حس كردم.
الان هم تو سایت خود دوراسل یك مدل باطری قابل شارژ گذاشته كه pre-charched هست و دوامش idle آن 365 روز با 75% شارژ هست2650 میلی آمپر برای 100 بار شارژ کردن. فکر کنم در مقایسه با باطریهای قابل شارژ دیگه عمرش کمتر هست!
http://www.duracell.com/precharged
http://www.duracell.com/products/rechargeables_2650.asp
کد HTML:
http://www.duracell.com/precharged
کد HTML:
http://www.duracell.com/products/rechargeables_2650.asp
-
-
bcg-34hld2a این شارژرسونی را با خریدم پانزده هزار تومن و ترجیح دادم باطری باهاش نباشه (دو تا نیم قلمی داشت گذاشتم واسه ام پی تری پلیر!!) به جاش چهار تا باطری سونی اصل 2500 میلی با هولوگرام ایران رهجو خریدم ده هزار تومن . با یه بار شارژر روی دوربین کنون ُS5IS من دقیقا 433 تا عکس + نیم ساعت فیلم برداری + کلی گشت گذار تو دوربین (به خاطر ذوق نو بودن دوربینه ) ... جواب داد و تازه همه اینها بعد از گذشت بیست و دو روز بعد از شارژ باطری هاست. اینهم بگم هنوز دوربین خاموش و.... نشده . تازه بعدا از این 433 عکس و .... اخطار کم باد شدن باطری ها رو داده !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen1388
bcg-34hld2a این شارژرسونی را با خریدم پانزده هزار تومن و ترجیح دادم باطری باهاش نباشه (دو تا نیم قلمی داشت گذاشتم واسه ام پی تری پلیر!!) به جاش چهار تا باطری سونی اصل 2500 میلی با هولوگرام ایران رهجو خریدم ده هزار تومن . با یه بار شارژر روی دوربین کنون ُS5IS من دقیقا 433 تا عکس + نیم ساعت فیلم برداری + کلی گشت گذار تو دوربین (به خاطر ذوق نو بودن دوربینه ) ... جواب داد و تازه همه اینها بعد از گذشت بیست و دو روز بعد از شارژ باطری هاست. اینهم بگم هنوز دوربین خاموش و.... نشده . تازه بعدا از این 433 عکس و .... اخطار کم باد شدن باطری ها رو داده !!!!
آقا یه سوال؟ وقتی اخطار باطری داد ، چند ثانیه طول کشید تا دوربین خاموش شد و لنز رفت داخل؟
بیشتر از 30 ثانیه بود یا کمتر؟ اگه امکان داره دقیق پاسخ بدبد.
ممنون
-
میخواستم رند بشه !!! هشت عکس دیگه گرفتم شد 440 تا .... پیغام کم باد شدن که دوباره اومد وقتی محل نذاشتم خود دوربین کاملا عادی خاموش شد ! یعنی پیغام رو نوشت ! لنز رو برد داخل و حدود پنج ثانیه پیغام رو ال سی دی نمایش داد که بیا برو باطری ها رو شارژ کن !!!
-
سلام
من تصمیم گرفته ام باتری و شارژر ونترای Hahnel رو برای فلاشم بخرم.
كسی اعتراضی، توصیه ای، كامنتی چیزی نداره ؟ :biggrin:
سرعت شارژ این شارژر چقدره ؟ توی مشخصاتش نوشته Fast Charge بعد نوشته 800 میلیآمپر ساعت جریان داره یعنی باتری های 2500 رو حدود سه ساعت طول می ده شارژ می كنه. خوب به این كه Fast نمی گن !!
http://www.hahnel.ie//images/product...0Arrows_07.jpg
-
فرهاد جان انتخاب بدی نیست.اما بهتر از این ها هم وجود دارد.اما به هر حال با تجربه ای كه از هنل داشته ام برند بدی نیست.
اما اگر به حساب طرفداری نمی گذارید ، به شما سونی ها را پیشنهاد می دهم.البته از نوع اصلی.....
-
سلام
ظاهرش كه خیلی خفنه فرهاد خان, ولی جسارتا" اگر من بودم یكی از همون شارژرهای 15 دقیقه ای سونی (كه جناب آقای كهنسال دارند) یا اون انرجایزری كه آقا شهرام معرفی كردند رو میخریدم. :redface:
-
سلام
وحید جان منظورت از انرجایزر همون دوراسل بود دیگه ؟ نمی دونم . به نظرم تقلبی میان. چطور می شه 4 تا باتری قلمی دوراسل آلكالاین 2000 تومان باشه بعد شارژر دوراسل 21000 تومان باشه ؟
هنل رو لااقل نمایندگی داره آدم با اطمینان می خره.
و اما كاوه جان 25000 تومان هنل كجا و 75000 تومان ( یا حتا 46000 تومان) سونی كجا ؟ (هفته ی پیش از اون فروشگاه سونی در مجتمع پایتخت كه تازه تغییر دكوراسیون داده سوال كردم با یك فخر و افاده ای گفت ما شارژر قلمی نمی فروشیم كه حالم بهم خورد :mad: ) .
من اگه باتری گریپ داشتم یا دوربین كامپكت داشتم كه باتری قلمی می خورد شك نمی كردم و بهترین و سریعترین چیز بازار رو می خریدم. یا اگه عكاس مجالس بودم بازم بهترین و سریعترین رو برای فلاشم می خریدم. ولی فكر كنم برای نوع استفاده ی من همین هنل كافیه. خونه ی پرش اینه كه همیشه یه بسته آلكالاین دوراسل ( كه البته من 1600 تومان می خرم نه 2000 تومان :::big grin::: ) رزرو داشته باشم.
-
نقل قول:
كسی اعتراضی، توصیه ای، كامنتی چیزی نداره ؟
سلام آقا فرهاد ( و سایر دوستان)
من هم تصمیم دارم همین جنس رو بخرم....اگر زودتر خریدید ما رو از نتیجه بی نصیب نگذارید...
-
فرهاد خان به نظر من نسبت به قيمت ارزان آن، واقعا خوب هم است.:redface:
اون Fast Charge هم زياد جدي نگيريد.
http://akkasee.com/forum/showpost.ph...&postcount=327
http://akkasee.com/forum/showpost.ph...&postcount=338
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
كسی اعتراضی، توصیه ای، كامنتی چیزی نداره ؟ :biggrin:
فرهاد عزیز یک هشدار بدهم در مورد شارژر انتخابی شما که تنها یک چراغ شارژ دارد و برای هر باطری مستقل نیست.
بعد از مدتی استفاده یا شاید بهتر بگویم عدم استفاده، باطریها ادا و اصولهای خاصی پیدا میکنند: مثلاً در یک نوبت شارژ، سهتا درست شارژ میشوند اما یکی نوای ناسازگاری سر میدهد. اگر شما به ازای هر باطری، چراغ مستقل داشته باشید، سریعاً در صورت شارژ نشدن یک باطری ، یک بار خارج و دوباره شارژش میکنید و مشکل را دقیق میفهمید. اما با این شارژر مشکل خواهید داشت.
-
نكته ي جالب بود جناب محبي، تا به حال دقت نكرده بودم.
فقط يك سوال: اگر از 4 باتري 3 باتري شارژ شود و 1 باتري كامل شارژ نشود، مگه چراغ شارژ روشن ميشود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
نكته ي جالب بود جناب محبي، تا به حال دقت نكرده بودم.
فقط يك سوال: اگر از 4 باتري 3 باتري شارژ شود و 1 باتري كامل شارژ نشود، مگه چراغ شارژ روشن ميشود؟
روشن شود، یا نشود، در هر دو صورت شما را حسابی به اشتباه میاندازد.
در صورت روشن نشدن، باید برای یافتن باطری شیطان، فال بگیرید یا به همه باطریها شک کنید.
روشن هم که بشود،روی چهار باطری سرمایهگذاری کردهاید که یکیش لنگ در هواست.
من سونی را ترجیح میدهم و همپای آن تنها سانیو را میشناسم که در ایران گیر نمیآید.
البته سونی هم مدلهای پائینش یک چراغ شارژ داشت که توصیه نمیکنم.
-
بد ندیدم این لینك را ببینی فرهاد جان.....
کد:
http://www.steves-digicams.com/nimh_batteries.html
و البته این لینك تاییدی است بر حرف های همیشه جالب و منطقی و درست جناب محبی عزیز....
کد:
http://www.rechargeable-battery-review.com/consumer-batteries/aa-battery-tests/aa-rechargeable-batteries-reviews-master-list.html
کد:
http://www.rechargeable-battery-review.com/rbr-editors-choice/2006-editors-choice/2006-top-10-aa-nimh-batteries-by-quality.html
کد:
http://www.rechargeable-battery-review.com/component/option,com_jreviews/Itemid,142/task,listcategory/section,15/cat,20/dir,8/
-
فرهاد خان
دوستان تمام نکات را فرمودند. من هم یه چیزی بنویسم که ....!
من باتری هنل برای 350d را خریدهام و تا این لحظه راضی بودهام.
گریپ هنل برای 350d را دیدهام. کیفیت ساختش یه چیزی تو مایههای یقلبیهای دورهی رضاشاه است.(بلکه بدتر)
شارژر سونی ریفرش دار، چراغدار برای هر باتری بسیار کمیاب شده و شارژر 15 دقیقهای سونی نایاب شده.
من شارژر سونی Lcd دار رو به قیمت 40،000 الی 45،000 تومان توصیه میکنم. (هرچند شاید بدم نیاد یک نفر این هنل رو بخره تا ببینیم خوب در میاد یا نه!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
فرهاد خان
..........
. (هرچند شاید بدم نیاد یک نفر این هنل رو بخره تا ببینیم خوب در میاد یا نه!)
با توضیحات جناب محبی عزیز، مطمئن باشید آن یك نفر من نخواهم بود lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
نمی دونم . به نظرم تقلبی میان. چطور می شه 4 تا باتری قلمی دوراسل آلكالاین 2000 تومان باشه بعد شارژر دوراسل 21000 تومان باشه ؟
.
این صحبت شما اشتباه هست چون این شارژر اول اینكه نه روی پكش باطری 10000 تومانیه و دوم اینكه نه ال سی داره نه چیز دیگه ای . فقط خیلی ساده طراحی شده. اما نباید بگین كه تقلبی هست. من برای امتحان امروز میرم یكی میخرم . همانطور كه باطری قابل شارژ آن را خریدم و راضی بودم برای همین یك سری دیگه هم برای روز مبادا خریدم.
خبر شارژر را هم میدم.حالا ال سی دی نداشته باشه...زمین كه به آسمون نمیاد. مهم خوب شارژ كردنه....
-
دو ماهه كه شارژر هنهل مدل ventra رو دارم
مزايا :
1- در اينكه هم باطري و هم شارژر ظاهر ساده اي داره شكي نيست اما خيالتون راحت باشه تا حالا تقلبيش پيدا نشده .
2- تو مشخصات اوون نوشته به دليل استفاده از كنترل هوشمند تا هر چهار باطري شارژ نشن جريان شارژ ادامه داره .من تا حالا با اين مساله مشكلي نداشتم.
3- در طي اين دو ماه فقط از دو تا باطري استفاده كردم و فقط هم دو بار شارژشون كردم .
4- از ماندگاري توان باطريها بسيار راضيم در پستهاي قبلي اين مساله رو توضيح دادم .(8روزاستفاده مداوم از دوربين )
5- پس از اتمام زمان شارژ برخلاف شارژرهاي ديگه جريان شارژ قطع نميشه ويه جريان الكتريكي درون باطري ها همواره برقراره تا باطريها رو هر وقت از شارژر در آوردي فول باشن اين جريان هيچ آسيبي به باطري نميرسونه .
6- قيمت مناسب در برابر كيفيت ارائه شده
من تا اين لحظه فوق العاده راضيم .
معايب :
1- نداشتن نمايشگر جدا براي هر باطري
2- زمان 3.5 ساعته براي شارژ باطري هاي 2700 ميلي
3- معايبي كه ممكنه بدليل بي نام و نشان بودن در آينده خودشو نشون بده
يكي از دلايلي كه سوني رو نخريدم .حرفهاي ضد ونقيضي است كه راجبش گفته ميشه .و اگه اين هنهل رو نميگرفتم يه راست ميرفتم فروشگاه فيلمباران توي ناصر خسرو (اميدوارم اسم فروشگاه رو درست گفته باشم) و شارژر سي اف ال اصل با 4 تا باطري 2500 ميلي ميگرفتم .
راستي اينم بگم كه دوتا باطري uniross شارژي دارم كه فقط با شارژر خودشون شارژ ميشن . سريع خالي ميكنن و ...كه با اين شارژر هنهل نتونستم شارژشون كنم .
-
مثل اینكه توانستیم فرهاد جان را از خرید هنل منصرف كنیم....
اما پیشنهاد بنده....
شارژر LCD دار سونی كه نمونه اصلی با گارانتی در پایتخت حدود 45 هزار تومان است و كار خودش را پس داده و هر كس خریده راضی بوده است....
السونی .... الصراط و اینها یادتان نرود....:::big grin:::
-
سلام
@ شهرام اولوی
شهرام جان من نفهمیدم شما چرا ناراحت شدید ؟ :::confused2::: چون من این شارژر رو در سفر اخیرم به آنكارا اونجا دیده بودم و بیش از دوبرابر قیمتی كه شما نوشته بودید قیمت داشت كه پیش خودم گفتم برای شارژر بدون باتری بیخودی گران است برای همین شك كردم كه نكند این 21000 تومنیه تقلبی باشد.
@ كاوه قبادی
كاوه جان اگه پیدا كردی سلام ما رو هم برسون :biggrin:
-
فرهاد جان چند آدرس را برایتان می فرستم....
به دلیل رعایت قوانین سایت...
-
دوستان اگه کسی جائی این شارژرهای 15 دقیقه ای رو دید، مارو بی نصیب نذاره... ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
@ شهرام اولوی
شهرام جان من نفهمیدم شما چرا ناراحت شدید ؟ :::confused2::: چون من این شارژر رو در سفر اخیرم به آنكارا اونجا دیده بودم و بیش از دوبرابر قیمتی كه شما نوشته بودید قیمت داشت كه پیش خودم گفتم برای شارژر بدون باتری بیخودی گران است برای همین شك كردم كه نكند این 21000 تومنیه تقلبی باشد.
:biggrin:
جناب فرهاد خان.
با اینكه تفاوت سنی من و شما 9 سال هست اما باز هم شما بزرگتر هستید و احترامتون واجب و استاد بنده.
من ناراحت نشدم زمانی ناراحت میشم كه توی كمپانی دوراسل سهامدار باشم.:cool: (شوخی)
از صحبت و مقایسه شما اینگونه برداشت میشد كه چون ارزون هست پس تقلبی هست. نه قیمت آنرا در آنكارا گفته بودید نه چیزی. اما فكر كنم این قیمت در آنكارا خیلی بالا بوده چون به ظاهر بسیار ساده آن نمیاد كه 2 برابر قیمت ایران باشه. حالا یك سرچی توی اینترنت میكنم ببینم كه قیمت چجوریه. منو هم به شك انداختید.
امروز روز مرخصی من بود برای همین یك سری به یكی از پاساژهای لوازم كامپیبوتری زدم و باطری سونی خریدم.البته 4 تایی نبود و 2 تا دوتایی خریدم به قیمت یعنی 2x5000 البته برای خودم نیست بلكه كادو برای كسی خریدم حالا میگم تست كنه ببینه اصل هست یا نه (وزن باطری زیاده چون یك بار شارژر BCG-34HRMD كادو گرفتم كه باطریهای داخل آن خیلی سبك بود هم شارژ نگه نمیداشت). اینی كه خریدم هولوگرام هم داره و نوشته SONY GENUINE شرط كردم كه اگه اصل نباشه ماله خودته. قسم خورد كه اصل هست این هم مدل باطری NH-AA-B2E
فردا میرم شارژر دوراسل را بخرم. نتیجه را هم خبر میدم.
-
دوستان به هشدار اخیر سونی در مورد شارژر و باتری های تقلبی در بازار ایران توحه داشته باشید :
کد PHP:
http://www.sony.com.sg/support/announcement/223006?site=hp_en_SG_i
-
نقل قول:
چون من این شارژر رو در سفر اخیرم به آنكارا اونجا دیده بودم و بیش از دوبرابر قیمتی كه شما نوشته بودید قیمت داشت كه پیش خودم گفتم برای شارژر بدون باتری بیخودی گران است برای همین شك كردم كه نكند این 21000 تومنیه تقلبی باشد.
جناب فرهاد خان
ظاهرا در آنكارا قیمتها بی رویه بالاست.
این لینك را رویت فرمایید و نظر بدهید.قیمت 21000 تومان من هم به دلیل جایی كه میخرم 21000 تومان هست. این شارژر در جمهوری 29 و در شهر شیراز 35 بود.اما جایی كه من سراغ دارم 21000 تومان . متاسفانه محل فروش را نمیتونم بگم چون ممكنه تبلیغ بشه. ازرون فروختن آن فروشگاه هم بدلیل اصل نبودنش نیست .بلكه به دلیل آن جای بخصوص هست.قبل از عید هم 19000 تومان قیمت داشتم.
کد:
http://www.amazon.co.uk/Duracell-Battery-Charger-Timer-operated-1503772/dp/B000QW6132/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1197740770&sr=1-2
-
سلام
نقل قول:
وحید جان منظورت از انرجایزر همون دوراسل بود دیگه ؟ نمی دونم . به نظرم تقلبی میان. چطور می شه 4 تا باتری قلمی دوراسل آلكالاین 2000 تومان باشه بعد شارژر دوراسل 21000 تومان باشه ؟
بله فرهاد جان, چون خودم باتری انرجایزر دارم, همه جا رو انرجایزر میبینم!! :::big grin:::
فرهاد عزیز, اگر قرار باشه شك كنی, به قیمت باتریهای آلكالاین شك كن كه شاید بیش از حد گرون باشند, نه به شارژر.....شارژر فوجیتسو, فوجی و ...(همونایی كه گفتم همشكلند) همشون حدود همین 25-21 تومنند (با باتریهای مختلف) ولی همون شارژر با برند كانن تو اینترنت قیمتش 60$ است, در صورتی كه حاضرم قسم بخورم اونهم در همون كارخانه ای تولید میشه كه اینها میشوند.
راستی, تو مشهد شارژرهای نیكون اومده كه امكان شارژ دو باتری قلمی یا نیم قلمی را دارند, با جعبه و ...كیفیت ظاهری توپ, قیمت چند؟؟؟........فقط 7000 تومان!!! مسلما" بدون باتری.
حتما" میگید تقلبیه, ولی راستش من از نزدیك كه نگاه كردم با شارژری كه رو دوربین كولپیكس 3200 داداشم هست, مو نمیزنه و به نظر هم ظاهرا" اصله, فقط باید برای یكی از دوستام بخرم و بعد بازش كنم ببینم توش چجوریه, ولی یا اصلند یا اگر هم تقلبی باشند, عزیزان كپی كار, كارشون رو به نحو احسن انجام دادند. :biggrin:
نقل قول:
بله علی جان, فكر میكنم روشن میشود.
نقل قول:
دو ماهه كه شارژر هنهل مدل ventra رو دارم
مزايا :
......
2- تو مشخصات اوون نوشته به دليل استفاده از كنترل هوشمند تا هر چهار باطري شارژ نشن جريان شارژ ادامه داره .من تا حالا با اين مساله مشكلي نداشتم.
.
.
5- پس از اتمام زمان شارژ برخلاف شارژرهاي ديگه جريان شارژ قطع نميشه ويه جريان الكتريكي درون باطري ها همواره برقراره تا باطريها رو هر وقت از شارژر در آوردي فول باشن اين جريان هيچ آسيبي به باطري نميرسونه .
2- شباب جان, اینكه نیاز به هوش بالایی نداره!!! :::big grin::: تا وقتی مصرف كننده در مدار باشد (باتری خالی) جریان برق ادامه پیدا میكند!!
5- اتفاقا" این جزو معایبشه, خیلی وقت پیش "قطع كن خودكار" جزو نقاط تبلیغاتی شارژرها بود و بعد اینقدر عادی شد كه كمتر شركتی اون رو جزو مزایای محصولش ذكر میكنه, مگر بعد از قطع شدن برق تا در آوردن و استفاده از باتریها چقدر زمان میگذرد و چقدر انرژی هدر میرود كه بخواهد تا آخرین لحظه شیر را باز نگه دارد؟؟؟ :)
نقل قول:
معايب :
...
2- زمان 3.5 ساعته براي شارژ باطري هاي 2700 ميلي
اتفاقا" اگر این زمان برای شارژ 4 باتری قلمی باشد خیلی هم خوب است, مال من 4.5 است.
-
سلام
شهرام جان من هم كلی تحقیق كردم. این مدل شارژر در تمام سرچ ها فقط از انگلیس و سایتهای انگلیسی سر در می آورد با قیمتی بین 15 تا 25 پاوند ( 30 تا 50 هزارتومان) و جالب این است كه حتا سایت دوراسل انگلستان هم آن را ندارد ولی در سایت دوراسل اروپا دیده می شود و ظاهرا از مدل های Discontinued است ( مثل بسیاری از اجناسی كه در ایران فروخته می شود) كه فقط هم مخصوص اروپا بوده است.
نكته ی جالب تر اینكه دوراسل كه به نظر من به همراه انرجایزر از بهترین باتری های دنیا هستند در لیست 10 باتری برتر قابل شارژ سال 2006 ( لینك كاوه جان) جای خوبی نداشتند.( در رده بندی كیفیت هفتم و ششم و در رده بندی اینتگریتی هشتم و سوم بودند)
-
جناب آقای فرهاد خان.
حق با شماست. 15 یورو بود یا پوند؟ خلاصه حالا كه discontinued شده سر و كلش اینجا پیدا شده. یك مسئله بزرگ هم اینه كه این مدل شارژر تایمر داره.... پس بدرد این باطریها نمیخوره. یعنی فكر كنم باطری های جدید را كامل شارژ نكنه.
در كل ممنونم از توضیحاتتون.
-
2
نقل قول:
- شباب جان, اینكه نیاز به هوش بالایی نداره!!! :::big grin::: تا وقتی مصرف كننده در مدار باشد (باتری خالی) جریان برق ادامه پیدا میكند!!.
مساله اينه كه اگه از چهار باطري يكيش شارژ شد و شارژر هم ملا ك شارژ شدن رو همون يكي بذاره بقيه باطريها سرشون بي كلاه ميمونه (اگه جريان شارژ هر چهار باطري باهم و از يه منبع تامين بشه اين اتفاق ميافته )البته توي شارژرهايي كه براي هر باطري يه نشاندهنده جدا دارن اين اتفاق نمي افته چون اين شارژرها در اصل چهار شارژر براي چهار باطري منتها درون يه پك هستند . (مثل شارژرهاي سوني)
مثلا" توي شارژر uniross كه دارم اين اتفاق ميافته يعني يه باطري سريعتر و يكي ديرتر شارژ ميشه و وقتي اولي شارژ شد كل جريان شارژ قطع ميشه منم هر نيم ساعت جاي باطري هارو تو شارژر عوض ميكنم .
5
نقل قول:
- اتفاقا" این جزو معایبشه, خیلی وقت پیش "قطع كن خودكار" جزو نقاط تبلیغاتی شارژرها بود و بعد اینقدر عادی شد كه كمتر شركتی اون رو جزو مزایای محصولش ذكر میكنه, مگر بعد از قطع شدن برق تا در آوردن و استفاده از باتریها چقدر زمان میگذرد و چقدر انرژی هدر میرود كه بخواهد تا آخرین لحظه شیر را باز نگه دارد؟؟؟ :)
خوب يه مساله كه هست اينه كه خيلي از شارژرها شارژ شدن باطري رو با تغير رنگ يهled نشون ميدن اما جريان شارژ رو ادامه ميدن كه ميتونه منجر به انفجار باطري بشه
ضمن اينكه خيلي وقتها من شارژر رو 12 شب به برق ميزنم حالا كجا 3.5 صبح پاشم اونو خاموش كنم .
حال اين مد maintenance charge هم با كاهش جريان شارژ باطري هارو فرش نگه ميدااره تا صبح پاشي و از اوونا استفاده كني.
-
سلام
شارژر سونی LCD دار اصل با 4 باتری 2700 میلی آمپر ساعت : 46000 تومان ( تقلبی 32000 تومان ! )
شارژر سونی بدون LCD رفرش دار اصل با 4 باتری 2700 میلی آمپر ساعت : 40000 تومان
شترژر سونی بدون LCD و بدون رفرش اصل با 4 باتری 2500 میلی آمپر ساعت : 32000 تومان
شارژر UniRoss با 4 عدد باتری 2800 میلی آمپر ساعت و 4 LED جدا ( ظاهرش به نظر كمی تقلبی میاد !) : 28000 تومان
حالا سوال : این LCD غیر از اینكه كار همون LED ها رو می كنه چه مزیتی داره و این ریفرش دار بودن حیاتیه ؟
چون اون مدل 32 تومنیه ( مدل HE-4) با توجه به قیمتش به نظر جایگزین مناسبی برای هنل میاد.
-
نقل قول:
شارژر UniRoss با 4 عدد باتری 2800 میلی آمپر ساعت و 4 LED جدا ( ظاهرش به نظر كمی تقلبی میاد !) : 28000 تومان
تقلبي نيست اصله ولي بدرد نميخوره من يكيش رو دارم شارژر ش خوبه اما باطريهاش رو بايد روونه سطل آشغال كني
نقل قول:
حالا سوال : این LCD غیر از اینكه كار همون LED ها رو می كنه چه مزیتی داره و این ریفرش دار بودن حیاتیه ؟
هيچ كاري نميكنه جز اينكه درصد شارژ رو نشون ميده و يه پول از جيب خريدار به جيب سوني ميريزه
نقل قول:
چون اون مدل 32 تومنیه ( مدل HE-4) با توجه به قیمتش به نظر جایگزین مناسبی برای هنل میاد.
آقا تورو خدا انقدر تو سر اين هنهل نزنيد من خيلي دوستش دارم .هميشه چيزهاي ساده و كارا رو دوست دارم . .
مساله اينه كه اصل اصله ايرلنديه . نه تقلبيه و نه اصلي كه ساخت چين:mad: باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
LCD سطح شارژ باتری ها رو نشون میده.
ریفرش دار بودن تضمین کننده عمر بالاتر باتری ها است. در صورت استفاده از این مد ابتدا نیروی باتری کاملا مصرف شده و سپس شارژ آنها شروع میشود.
پ.ن: ببخشید پست من همزمان شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
آقا تورو خدا انقدر تو سر اين هنهل نزنيد من خيلي دوستش دارم .هميشه چيزهاي ساده و كارا رو دوست دارم . .
مساله اينه كه اصل اصله ايرلنديه . نه تقلبيه و نه اصلي كه ساخت چين:mad: باشه.
به خدا توی سر مال نزدم. اتفاقا منم خیلی از هنل خوشم اومده. به نظرم دیزاین حرفه ایی داره. فقط به خاطر ایراد بجایی كه جناب محبی گرفتند دل چركین شدم و دنبال شارژری می گردم كه هم قیمت مناسبی داشته باشه هم 4 تا نمایشگر جدا برای شارژ هر باتری داشته باشه.
-
فرهاد جان از آدرس هایی كه بنده تقدیم كردم قیمت پرسیدید؟
در مورد شارژر های ریفرش دار با هادی جان كاملا موافقم.........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
فرهاد جان از آدرس هایی كه بنده تقدیم كردم قیمت پرسیدید؟
در مورد شارژر های ریفرش دار با هادی جان كاملا موافقم.........
بله البته هیچ كدام همه ی مدل ها رو نداشتند. از دوتاشون سوال كردم. ممنون از لطفت :::love2:::
-
1 فایل پیوست
سلام
به حق چیزهای ندیده و نشنیده !!!
این یك كلاهبرداری در روز روشن است یا چنین چیزی امكان داره ؟ :eek:
نقل قول:
شارژر باطری های قلمی٬ نیم قلمی و 9 ولت
تقریبآ در تمامی وسایل الکترونیکی که در منزل یا محل کارتان وجود دارد از باطری استفاده می شود.در کنترل از راه دور ها ، ساعت های دیواری و رومیزی ،بازی های رایانه ای دستی ،بعضی چراغ خواب ها ،تلفن ها ،رادیو ها ،ضبط ها و ده ها وسیله ی الکترونیکی دیگر.همه ی ما زمانی که باطری ها تمام می شوند باطری دیگری خریده و جایگزین آن می کنیم.آیا می دانید که همان باطری هایی که از کار افتاده اند یا به اصطلاح تمام شده اند را می توان شارژ کرد و دوباره با آنها همان وسیله ی الکترونیکی را مانند روز اول به کار انداخت.با این شارژر دیگر نیازی نیست که باطری بخرید فقط کافیست که باطری از کار افتاده یا ضعیف را برای مدتی در آن قرار داده و دوباره از آن همانند یک باطری نو استفاده کنید. این شارژر علاوه بر شارژ باطری های قلمی ،نیم قلمی و کتابی (9ولت) یک آداپتور برای راه اندازی وسایل الکترونیکی کوچک نظیر سی دی پلیر ،رادیو، ضبط ، و مانند آن نیز می باشد. خروجی این آداپتور ٬چهار سراست.
قیمت: 4900تومان
-
من اینكارو برای باتریهای ساعت امتحان كردم,خیلی داغ میشن اما تا مدتی دوباره كار میكنن, كار خطرناكیه و احتمال انفجار و نشتی وجود داره, ممكنه ولتاژ خروجی هم نوسان كنه, بهرحال مرجعی (مثل سازمان استاندارد) باید درباره این موضوع به مردم هشدار بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
جناب فرهاد خان! با سلام،
احتمال ميدادم دوستان و خصوصاً شما كل تاپيك را مطالعه كردهباشيد، هرچند ديگر تاپيك بزرگي شده و درآوردن مطالب لازم از اعماق آن كار سادهاي نيست، اما براي تجديد اطلاعات بگويم :
1- قبلاً هم گفتهام كه LCD شارژر سوني اطلاعاتي بيش از LED نميدهد. تنها آسيبپذيرتر، بزرگتر و گرانتر است. اگر آن را بخريد، چون من پي به اين مطلب خواهيد برد. البته شارژر بسيار خوبي است و آدمي از كارش لذت ميبرد.
2- نشانگر مستقل نشانه عملكرد مستقل است. در شارژرهاي تك چراغ تضميني نيست كه عمل شارژ مستقل صورت بگيرد. در غالب آنها، خاموش شدن تكچراغ يا بر اساس شارژ اولين باتري يا آخرين آنها يا ميانگين باتريها است كه هر سه حالت عيب بزرگي است. نمونهاش شارژر اصل C.F.L است كه شرح تستش در اوايل تاپيك آمده.
3- اگر روي باتريها با ماژيك CD شمارهگذاري كنيد و نيز هميشه باتريها را به ترتيب شماره در شاژر قرار دهيد، وضعيت مزاجي آنها را همواره تحت كنترل خواهيد داشت و اين به برنامهريزي و تداركات شما نظام بهتري خواهد داد.
-
سلام جناب حیرتی
ممنونم . البته من تمام 48 صفحه را خوانده ام ( ولی كم كم و در مدتی كه در حال رشد بود و در نتیجه همه ی موارد یادم نمونده بود- دارم دچار آلزایمر می شم ! ).
متوجه منظورتون در مورد شماره گذاری نشدم. بهتر نیست برعكس نظر شما ترتیب قرارگیری باتری ها مرتب تغییر كند تا اگر اشكالی در یك خانه یا یك باتری بود كمتر رخ بنماید ؟ ممنون می شم توضیح بیشتری بدهید.
-
من هم یك سوال داشتم:
آیا شدت جریان شارژر در طول عمر باطری موثر هست یا نه؟
8 سال پیش یك شارژر سونی اصل اصل با 4 تا باطری 1600 میلی آمپر خریدم كه مدت زمان شارژ آن 22 ساعت بودو باطری ها هم 4 سال عمر مفید داشت.
اما شارژر های امروزی كه فكر كنم شدت جریان شارژ آن 1050 میلی آمپر هست باطریهای 2500 میلی آمپر را در عرض 3 الی 3.5 ساعت شارژ میكنه.
اقای فرهاد عزیز.
با صحبت شما از خرید اون شارژر هم منصرف شدم.الان یك سوال برام مطرح شده اینه كه Accu در باطریهای دوراسل چی هست؟
ممنون
-
سلام
ببخشید من سوالی از آقا فرهاد دارم
میخواستم بدونم شما از موقعی كه فلاش 580 ورژن 2 رو گرفتید از چه باتریهایی استفاده كردیدو تا الان به چه نتیجه كلی رسیدید چون من هم به تازگی این فلاش رو خریداری كردم ولی چون باتری ندارم فعلا 2 مرتبه در آوردمش و فقط نگاهش كردم و میخوام كه باتری خوبی لاقل برای 1 یا 2 سال بگیرم :redface:
البته من تمام 480 پست رو تو این تاپیك نخوندم
ممنون
سوال و اینجا مطرح كردم چون فكر كنم نتیجه اون به درد این موضوع میخوره:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
من هم یك سوال داشتم:
آیا شدت جریان شارژر در طول عمر باطری موثر هست یا نه؟
8 سال پیش یك شارژر سونی اصل اصل با 4 تا باطری 1600 میلی آمپر خریدم كه مدت زمان شارژ آن 22 ساعت بودو باطری ها هم 4 سال عمر مفید داشت.
اما شارژر های امروزی كه فكر كنم شدت جریان شارژ آن 1050 میلی آمپر هست باطریهای 2500 میلی آمپر را در عرض 3 الی 3.5 ساعت شارژ میكنه.
بله 100%
هرچي جريان شارژ كمتر باشه عمر باطري بيشتر ميشه ولي در عوض زمان شارژ هم پايين مياد
شارژر uniross من جريان شارژش 800 ميلي هست و زمان شارژش براي چهار باطري 2700 ميلي 4.5 ساعت است البته باطريهاش خيلي سريع خالي ميكنن (مفتشم گرونه )
شارژر هنهل مدل ونترا جريان شارژ 750 ميلي ولي زمان شارژ چهار باطري 2500 ميلي رو زده 3.5 ساعت
يه شارژ ديگه هنهل دارم كه فقط دو باطري قلمي يا نيم قلمي رو شارژ ميكنه خريدمش 12000 تومن (با دو باطري 2700 ميلي ) كه جريان شارژش 350 ميلي هست و 12 ساعته شارژ ميكنه و خيلي جمع و جور هستش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
سلام
میخواستم بدونم شما از موقعی كه فلاش 580 ورژن 2 رو گرفتید از چه باتریهایی استفاده كردیدو تا الان به چه نتیجه كلی رسیدید چون من هم به تازگی این فلاش رو خریداری كردم ولی چون باتری ندارم فعلا 2 مرتبه در آوردمش و فقط نگاهش كردم و میخوام كه باتری خوبی لاقل برای 1 یا 2 سال بگیرم :redface:
البته من تمام 480 پست رو تو این تاپیك نخوندم
ممنون
سوال و اینجا مطرح كردم چون فكر كنم نتیجه اون به درد این موضوع میخوره:::blushing:::
محمد عزیزم...
به نظرم بهترین گزینه برای شما شارژر های ریفرش دار اصلی سونی با یك ست باطری 2500 و یا 2700 است...
قیمت هم حدود 35 تا 40 تومان است...
-
نقل قول:
اقای فرهاد عزیز.
با صحبت شما از خرید اون شارژر هم منصرف شدم.الان یك سوال برام مطرح شده اینه كه Accu در باطریهای دوراسل چی هست؟
ممنون
سلام
شهرام جان فكر می كنم مخفف Accurate به معنی دقیق و بدون خطا باشد.
نقل قول:
میخواستم بدونم شما از موقعی كه فلاش 580 ورژن 2 رو گرفتید از چه باتریهایی استفاده كردیدو تا الان به چه نتیجه كلی رسیدید چون من هم به تازگی این فلاش رو خریداری كردم ولی چون باتری ندارم فعلا 2 مرتبه در آوردمش و فقط نگاهش كردم و میخوام كه باتری خوبی لاقل برای 1 یا 2 سال بگیرم
من فعلا همش دارم از باتری های آلكالاین دوراسل LR6-MN1500 ( بسته ی 4 تایی 1600 تا 2000 تومان) استفاده می كنم. باتری های دوراسلی كه توی ایران هستند اغلب ساخت بلژیك اند و PLUS نیستند ( آمریكاییش كه وارد نمی شه) ولی واقعا صرف نمی كنه. توی این مدت با اینكه عكس با فلاش خیلی زیاد هم نگرفته ام 3 بسته مصرف كرده ام.
http://www.bb-shopping.com/prod_imag...acell-plus.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
بله 100%
هرچي جريان شارژ كمتر باشه عمر باطري بيشتر ميشه ولي در عوض زمان شارژ هم پايين مياد
.
من 3 تا شارژر دارم:
1: BC-34HL همون قدیمیه كه خروجی آن 2.8 ولت و 100 میلی آمپر(22 ساعت زمان شارژ).سال 78 یا 79 بود كه برام 60000 هزار تومان با 4 باطری 1600 میلی آمپر از دوبی در آمد.
2: BCG-34HRC كه با 4 باطری 2100 میلی آمپر از تهران در سال 1382 خریدم 29 هزار تومان.میدونم كه تقلبی نیست. خروجی آن هم 1.2 ولت 1050 میلی آمپر
3: BCG-34HRMD كه پارسال بمن هدیه داده شد. مطمئن هستم باطریهاش تقلبی هست اما خود شارژر سریال نامبر داره و نمیدونم تقلبی هست یا نه اما بازش كردم دیدم چیپ ست اصلیشو با چاقو مخدوش كردن. اما باطریهامو خوب شارژ میكنه.
حالا سوالم اینه كه بدون توجه به زمان از كدام مدل استفاده كنم بهتره؟ در اولین فرصت هم از چیپ ست مخدوش شده تو تاپیك عكس میگذارم...
لینك اون دوست عزیز هم كه داده بود كه چگونه اصلی را از تقلبی بشناسیم را رفتم اما تنها فرق اصلی و تقلبی بودن را در سریال نامبر ذكر كرده بود.اما اینی كه من دارم سریال نامبر داره ولی چرا چیپ ستش اینجوریه!!!!(خوب اگه قرار باشه چین تقلبی بزنه یك سریال نامبر هم اضافه میكنه و یك كپی از همون هولوگرام به پكیج اضافه میكنه)...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
متوجه منظورتون در مورد شماره گذاری نشدم. بهتر نیست برعكس نظر شما ترتیب قرارگیری باتری ها مرتب تغییر كند تا اگر اشكالی در یك خانه یا یك باتری بود كمتر رخ بنماید ؟ ممنون می شم توضیح بیشتری بدهید.
جناب فرهاد عزیز! با سلام مجدد،
1- در شارژرهاي مرغوب و از جمله دو مدل BCG-34HRE و BCG-34HRMF سوني (اصل) عليالقاعده اصل بر برائت شارژر است، مگر آنكه خلافش ثابت شود! البته خرابي شارژر (يا هريك از خانههايش) منتفي نيست، اما اولين شك را بايد به باتري برد.
2- منظور از شمارهگذاري، طبعاً و به عنوان مثال از 1 تا 4 براي 4 باتري است و مثلاً 11 تا 14 يا A تا D براي 4 تاي بعدي (يدكي). در هر شارژ، باتريهاي 1 تا 4 را در خانههاي اول تا چهارم (از چپ به راست و هميشه به يك ترتيب) قرار ميدهيم. به اين ترتيب، حتي اگر از شماره باتري مشكوك (در يك دور شارژ) دقيقاً مطمئن نباشيم، ممكن است با تجسم محل آن، شمارهاش را به ياد بياوريم. البته اگر از يك باتري در 2 يا 3 بار حركت مشكوكي حين شارژ سر زد، بهتر است براي اطمينان، آن را به تنهايي در يك خانه ديگر شارژر هم امتحان كنيم.
3- حسن ديگر شمارهگذاري باتريها آن است كه امكان جابجا شدن باتريهاي دو گروه (شارژ شده با نشده) حين تعويض باتري دوربين يا هر موقعيت ديگر توسط خودمان يا ديگران به صفر ميرسد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
نكته ی جالب تر اینكه دوراسل كه به نظر من به همراه انرجایزر از بهترین باتری های دنیا هستند در لیست 10 باتری برتر قابل شارژ سال 2006 ( لینك كاوه جان) جای خوبی نداشتند.( در رده بندی كیفیت هفتم و ششم و در رده بندی اینتگریتی هشتم و سوم بودند)
4- اين موضوع را من لااقل در نمونههاي مصرفي خودم شاهد بودهام و باتريهاي پاناسونيك چه از نوع قابل شارژ و چه از نوع آلكالاين به مراتب بهتر از دوراسل و انرژايزر ظاهر شدند.
-
سلام
ممنون جناب حیرتی.
باز هم مطابق معمول من به جمع بندی كه رسیدم تخم مورد انتخابی رو ملخ خورد :mad:
دیروز مصمم شدم كه مدل HRE4 رو بخرم ولی ظاهرا مدتی است توسط ایران رهجو توزیع نشده و (ظاهرا) نخواهد شد.
فقط مدل های HE4 ( بدون ریفرش) و HRMF4 ( با LCD) موجود است. چند روز پیش یكی از نمایندگیها یكی داشت امروز رفتم گفت دیشب فروخته ام. خدارحم تر از من خودمم :confused:
-
جناب فرهاد خان! با سلام مجدد،
1- فروشگاه پرشيا تا همين چند روز پيش از هر دو مدل داشت.
2- اگر E نشد، سر MF سلامت! راستش LCD دار چندان هم بيمزيت نيست و از نظر ظاهر جذابيتهاي خود را دارد. به هر حال هر چند اين شارژر حداقل 4 سال است كه در بازار موجود است، اما اگر من جاي شما بودم، به استناد قانون "عدم بقاي اجناس مرغوب، خصوصاً در ايران" هرطور شده، تا نيل به مقصود به خانه برنميگشتم. مثلاً سال 84 يك MP3 Player عالي سامسونگ به قيمت 175،000 تومان خريدم كه بسيار از داشتن و استفاده از آن لذت ميبردم (و ميبرم). سال گذشته كه ديدم قيمتش به زير 100،000 تومان رسيده، چون در بازار به كاملي آن از هر جهت دستگاهي را نديدهام، به استناد قانون فوق يكي ديگر خريدم و الان خيلي خوشحالم كه اگر بلايي سر اولي بيايد، دومي هست. در خصوص گوشي موبايل زيمنس هم همين اتفاق افتاده و متأسفانه باصلاحيتترين شركت در زمينه توليد گوشي موبايل و ثابت (البته به اعتقاد من) خط توليد موبايل را تعطيل كردهاست. ببخشيد! از بحث منحرف شدم.