۱۹۰XProB واسه کوه بردن سنگینه. اذیتت میکنه. یه سه پایه سبک بگیرید بعدا پشیمون نمیشید. پیشنهاد من مدل Ultra Luxi از سه پایهای Velbon هست. monfrotto هم یه مدل سبک و جمع و جور داره که بد نیست.
۱۹۰XProB واسه کوه بردن سنگینه. اذیتت میکنه. یه سه پایه سبک بگیرید بعدا پشیمون نمیشید. پیشنهاد من مدل Ultra Luxi از سه پایهای Velbon هست. monfrotto هم یه مدل سبک و جمع و جور داره که بد نیست.
ج.ابراهیمی
فکر میکنم Manfrotto مدل 7302 هم براتون مناسب باشه
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
[QUOTE=Hamid.M;219847]همین مدل با یه هد متوسط و و نرمال حدودا فکر می کنید چقدر در بیاد؟
و اگه سه پایه ای رو که همراه با هد هم باشه و ارزش خرید رو داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم.[/QUOTE]
من سه پایه Vanguard مدل Alta pro 263 رو گرفتم 180 هد هم همراه خودش بود. مدل هدش PH-32 هستش. من دوربین 600D رو روش استفاده میکنم و خیلی راضیم.
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون. با این وضع تصمیم گرفتم بودجمو تا 200 تومن افزایش بدم تا بشه یه چیزه درست و درمون گرفت.
امروز میرم بازار و این سه مدل رو بیشتر بررسی می کنم تا اگه شد یکیشونو بگیرم.
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
اگر سبک بودن خیلی مهم نباشه یک انتخاب خوب دیگه میتونه مانفروتو 055 باشه که سه پایه محکم و استواری هست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با اجازه دوستان با تجربه ...
دوست عزیز آینده رو هم حتما ببین
یعنی اگه قراره بعدا بادی و گریپ و لنز و غیره رو عوض کنی باید فکر هد و سه پایه ت رو همین الآن بکنی(البته اگر نمیخوای بعدا هم یه پول بابت سه پایه و هد بدی)
الآن با 550 دی و 18-55 با خیلی از سه پایه ها و هدها کارت راه میفته ولی اگه به امید خدا رفتی برای دوربین های بزرگتر و سنگین تر و همینطور لنزهای سنگین تله فوتو اون وقت شاید سه پایه های هدسرخود و ارزان قیمت و امثالهم جواب کارتو نده
من خودم قصد خرید 190Xprob رو دارم با هد 804 که حداکثر 4 کیلو میتونه تحمل کنه.خود سه پایه 5 کیلو هد 4 کیلو پس یک کیلو این وسط کم میشه که بد هم نیست فشار زیادی به سه پایه و هد نمیاره فعلا هم با 500 دی و 15-85 دارم کار میکنم(و 10-20 به زودی) و خیلی هم علاقه ای به تله فوتو های سنگین سری ال ندارم چون بیشتر طبیعت کار میکنم و لنزهای طبیعت سبکتر هستند ... منظور اینکه با این لنزهای مصرفی من و سبک کارم مشکلی پیدا نخواهم کرد
شما هم فکر لنزهایی که قراره بخری باش و سبک کاریت رو هم خودت مشخص کن که خیلی تو انتخاب مهمه وگرنه فرداش مجبور میشی آگهی فروش بدی ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
یه سه پایه ی Slik - Pro 300 خریداری شد به قیمت 95 هزار تومان! با یه کیف برزنتی که صرفا فقط به این درد میخوره که سه پایه رو روی کولتون جابجا کنین، شد 100 تومان!
خودم ازش راضی ام . . . به دوستانی که 70-200 با 5 دی نـــدارن پیشنهادش میکنم
سلام..
دوستان دیروز بعد از کلی چرخ زدن توو بازار و قیمت گرفتن ، تصمیم به خرید Slik 400DX گرفتم ، اما به طور موقتی! حالا چرا موقتی، شدیدا بین 190Xpro و همین مدل Slike گیر کرده بودم ، قیمت 190Xpro همراه با هد 804 تقریبا نزدیک 200 تومن در میومد اما این اسلیکی که گرفتم به همراه کیفش شد 130 تومن.. من خودم نظرم روی 190Xpro بود ولی فروشنده اصرار عجیبی داشت که این مدل اسلیک هم خیلی عالیه و کارتو را میندازه و پشیمون نمیشی... قرار بر این شد که این مدل رو چند روز ازش استفاده کنم و اگه پشیمون شدم ببرمش و همو 190Xpro رو به جاش بگیرم...
به نظرم سه پایش سه پایه ی خیلی خوب و کار راه اندازیه در حد قیمتش، اما راجع به هد هایی که میشه بعدا روش نصب کرد اطلاع زیادی ندارم که ارزش خرید رو دارن یا نه. با این تفاصیل پیشنهاد شما گرفتن همون 190Xproهست یا اینکه همین اسلیک رو نگه دارم؟؟؟
حمید رضا مهری
--------------------
سه پایه های خوبی هستند و به نظرم حالا حالاها براتون سه پایه هست و با همین کار کنید ...
من مشکل و اختلاف خیلی شدیدی بین این سه پایه با 190 و 804 نمیبینم که بخوام پیشنهاد بدم حتما مانفروتو رو بخرین.در هر صورت انتخاب مانفروتو انتخاب بی دغدغه ای خواهد بود اما با 130 تومن سه پایه ی خیلی خوبی گرفتید تبریک میگم
وزن این سه پایه 2.52 هست و 190+804 هم میشه حدود 2.4 پس خیلی تفاوت نداره
804 / 4 کیلو ساپورت میکنه و اسلیک هم حدود 4.5 تا 5 که خط قرمز تحمل هست
حداکثر ارتفاع اسلیک 155 هست و 190 حداکثر 146cm
ارتفاع جمع شده اسلیک 65 سانت و مانفروتو 57 سانت
به نظرم تنها یه مشکل داره که شاید برای شما خیلی قابل توجه نباشه اینکه پایه مرکزی قابلیت افقی شدن رو نداره(تا اونجایی که میدونم اسلیک نداره) این حرکت در طبیعت مخصوصا وقتی قصد دارید با یه لنز 10 یا 8 از فورگراندی نزدیک به خود سه پایه عکس بگیرید شدیدا لازم میشه البته این فقط یکی از قابلیت های هوریزنتال شدن پایه مرکزی هست و قطعا استفاده های دیگری هم داره ...
راستی با هد SH-705E گرفتید درسته؟؟؟
ویرایش توسط djmehdi_67 : Sunday 3 July 2011 در ساعت 20:17
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
حمید رضا مهری
--------------------