سلام
دنبال یه سه پایه نسبتا ارزان وای محکم و جوندار میگردم .
hahnel TRIAD30 رو انتخاب کردم . میتونم تو این رنج قیمتی انتخاب های بهتری داشته باشم ؟
موارد استفاده من هم عکاسی روزمره و گاهی نجومی و شات های طولانیه.
d80 + 18-135 or 70-300
سلام
دنبال یه سه پایه نسبتا ارزان وای محکم و جوندار میگردم .
hahnel TRIAD30 رو انتخاب کردم . میتونم تو این رنج قیمتی انتخاب های بهتری داشته باشم ؟
موارد استفاده من هم عکاسی روزمره و گاهی نجومی و شات های طولانیه.
d80 + 18-135 or 70-300
ویرایش توسط AEzzati : Thursday 8 September 2011 در ساعت 21:43
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
حدود 40000 تومان.
بال هد داره و قبلیت تبدیل به حالت ماکرو هم داره
لینک ریویو تصویری
سلام
من میخوام یه سه پایه 055xprob بگیرم، زنگ زدم سیگل میگه جعبه نداره، این روی یه مجموعه بوده، حالا میخوام بدونم واقعا 055 جعبه نداره کلا چه چیزایی داشته باشه
ممنون میشم سریع جواب بدین
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
چرا دوست عزيز؛ من كه پارسال گرفتم، جعبه داشت.
دوستان اگر میشه بنده را هم در خرید یک سه پایه برای دوربین کامپکت (کانن جی 12) راهنمایی کنید.
در تاپیک دیگری هم پست دادم ولی اطلاعات چندانی دستگیرم نشد.
*بودجه ی من در حد 50 تومن هست.
*هر چه سه پایش سبکتر باشه، بهتر!
پیشاپیش ممنون.
چون داره از یه مجموعه دیگه باز میکنه،جعبه اصلی رو بهتون نمیده!
منظورم از مجموعه ی دیگه،ترکیب این سه پایه با یه هد دیگه ای (غیر از اون چیزی که احتمالا مدنظر شماسته)...اون هد رو باز میکنه و جعبه رو نگه میداره تا بار سه پایه هاش که اومد،یکی از سه پایه ها رو باز ببنده زیر هد و بذارتش در جعبه خودش!
من هم 3-4 هفته پیش خریدم،همین رو گفت،اما در نهایت یه جعبه با شماره سریال متفاوت نسبت به سه پایه بهم داد!
سلام
170 قیمت داد، ارزونه یا گرون؟!
راستی هیچ فروشگاهی مغازه ای اینترنتی پایه های مانفروتو رو نمی فروشه؟؟(البته غیر تجهیزات حرفه ای، تجهیزات حرفه ای هم تو سایتش زده موجود نیست)اگه سراغ دارید ممنون میشم برام پیام خصوصی کنید
پ.ن: آواتارتونو این چند روز عوض میکنید هی فکر میکنم یه کاربر جدیده
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
قیمت رو خوب گفته.منم یه مدت پیش خریدم 160 تومن.تا گرونتر نشده بخر که با این وضع دلار معلوم نیست کار قراره به کجا بکشه.وقتی یه فلاش از 150 توی 2 هفته میشه 175،این سه پایه و خوب گفته.
ضمن اینکه جعبه هم داره!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی