امید با بوم میشه کار همین 3 پایه ها معمولی رو انجام داد؟
امید با بوم میشه کار همین 3 پایه ها معمولی رو انجام داد؟
بله برادر میشه اما چون سایز اونها بزرگتره در محیطهایی که مساحت اونها کم هستش کمی کار دشوار میشه. سه پایه های معمولی کوچیکترن اما بوم بزرگتره و میله های اون بیشتر طول و ارتفاع دارند.امید با بوم میشه کار همین 3 پایه ها معمولی رو انجام داد؟
اینجوری که من دیدم معمولا از بوم برای نور بالای سر و جاهایی که سه پایه معمولی نمیتونه به اون ارتفاع برسه استفاده میشه. دوستان متخصص چنانچه اشتباه میکنم اصلاح بفرمایند.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
به دليل اينكه هنوز هد نخريدم ياد يك وسيله افتادم كه قبلا براي فلاش خريده بودم و ديدم كاملا ميشه به صورت موقت به عنوان هد استفاده كرد. قيمتش پارسال حدود 12 تومان ناصر خسرو مدل هم گمنام. زيرش يك پين هست كه از دو طرف رزوه داره و با شل كردن پيچ نگهدارنده پين بيرون مياد و سمت بزرگش اندازه پيچ سه پايه هست. اشكالاتي از جمله راحت نبودن امكان باز و بسته كردن دوربين و يك مقدار بد قلقي دارد ولي واقعا در كار راه اندازي با اين قيمت حرف ندارد. اگر هم براي موردي كه ساخته شده يعني استفاده به عنوان پايه فلاش به كار گرفته شود كه خيلي عالي خواهد بود. 2عكس از اين وسيله:
قيمت تعداي از بال هدها :
484RC2= 50
486RC2= 75
494RC2= 60
496RC2= 90
498RC2= 100
ظاهرا ساير مدلها مثل 468MGRC2 و MH054m0-Q2 و MH057m0-RC4 اصلا وارد نمي شوند.
براي انتخاب هنوز مشكل دارم و يك سوال اگر كسي 498RC2 داشته يا اطلاع دارد، صفحه مدرج پايين هد چه كاري انجام مي دهد؟
سوال دوم آيا هدهاي Gitzo روي سه پايه هاي Manfrotto مشكلي نخواهند داشت؟
سلام
امروز (28 خرداد 1390) رفتم پایتخت قیمت بگیرم هد 804 رو بهم 90 قیمت دادند
نمیدونم چرا به نظرم باید 70-80 تومن می بود حدودش.کسی از قیمت های ناصر خسرو خبر داره؟؟؟
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام..
دوستان دنبال یه سه پایه برای دوربین 550D و فعلا با لنز 18-55 می گردم..برای عکاسی در فضای باز و کوه میخوام، سقف مالی هم ترجیحا تا صد هزار تومن باشه.
پست های اساتید رو تا چندین صفحه پیگیری کردم، اینطور دستگیرم شد که مدل مانفروتو 190xpro B چیزه خوب و کار راه اندازیه. حالا این مدل با این شرایط میتونه انتخاب خوبی باشه واسم یا مدل های بهتری هم میشه تا این سقف انتخاب کرد؟؟
ممنون
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
این مدل از 100 بیشتر هستش و باید براش هد هم تهیه کنید. که اونم مدلها و قیمتهای مختلفی داره البته در خوب بودن سه پایه شکی نیست. یا بودجه تون رو بیشتر کنید یا مدلهای دیگه که هد دارن و ارزونتر هستند رو باید انتخاب کنید.پست های اساتید رو تا چندین صفحه پیگیری کردم، اینطور دستگیرم شد که مدل مانفروتو 190xpro B چیزه خوب و کار راه اندازیه. حالا این مدل با این شرایط میتونه انتخاب خوبی باشه واسم یا مدل های بهتری هم میشه تا این سقف انتخاب کرد؟؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
قیمت این سه پایه فکر کنم بین 120 تا 140 باشه. هد سه پایه هم از 60 تومن هستش به بالا.
مدلهای دارای هد هم توی همین تاپیک مدلهای مختلفش معرفی شده.