سلام کدوم سه پایه رو تائید میکنید برای خرید؟
Slik PRO400 DX با وزن2.5 کیلو بیشینه ارتفاع 155 سانتی یا Slik PRO 700 DX با2.3 کیلو و بیشینه ارتفاع 190 سانتی و slik pro 500 با وزن 2.4 کیلو و بیشینه ارتفاع 162.5 !!!
سلام کدوم سه پایه رو تائید میکنید برای خرید؟
Slik PRO400 DX با وزن2.5 کیلو بیشینه ارتفاع 155 سانتی یا Slik PRO 700 DX با2.3 کیلو و بیشینه ارتفاع 190 سانتی و slik pro 500 با وزن 2.4 کیلو و بیشینه ارتفاع 162.5 !!!
سلام خدمت دوستان عزیز
کسایی که سه پایه مدل A150-FBR0 دارن میشه لطف کنن یه خلاصه ای راجع بهش بنویسن؟
هدش پلاستیکیه یا فلزی؟تو عکساش مشخص نیست
ممنون
من دنبال مونوپاد بیس دار خوب میگردم میخوام حتما بیسش فلزی باشه که نشکنه.
این دو تا به نظر خودم خوب اومدن،
Sirui 4 Section Aluminum Professional Monopod P 204s w Three Feet Support Stand | eBay
Kenro Carbon Fiber Monopod w Three Feet Support Stand Kit Set | eBay
کسی از دوستان تجربه کار با اینا رو داره؟
(نمیخوام خیلی گرونم باشه)
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
درود
با زحمت جناب نژادی بالاخره یک سه پایه مانفرتو مدل MT190Xpro4 به همراه یک هد MHXPro-3W تهیه کردم که قیمت کلش شد حدود 800 هزار تومان!
تستی که روی سه پایه انجام دادم تا کنون نشان از استحکام و تحمل وزن بالای این سه پایه 4 تیکه داره (قابل توجه کاربرانی که پیشتر فرموده بودند "امیدوارم بعد از خرید سه پایه همچنان شاد باشید")
اما موارد قابل توجه که تا بحال دیدم
- تحمل وزن خوب و پایداری بالا حتی در بیشینه ارتفاع
- سهولت در باز و بسته کردن قفل ها به لطف وجود سیستم قفل جدید مانفرتو
- وزن 2 کیلویی خود سه پایه که با هد انتخابی من به 3 کیلو می رسه و به قابلیت حمل بیشتری نسبت به سری 055 داره
- طول کم سه پایه در حالت بسته که قابلیت حمل آن را به صورت قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.
- آلیاژ باکیفیت آلومینیوم استفاده شده در سه پایه
- قابلیت باز شدن زاویه پایه ها تا 90 درجه که کاملا دوربین را هم سطح زمین می شود قرار داد
- وجود پد های لاستیکی جدید بر روی بدنه که هم زیبایی خاصی به سه پایه بخشیده و هم نسبت به فوم های گذشته مقاومت بیشتری داره
- سیستم جدید عکاسی ماکرو سه پایه که نسبت به مدلهای قدیمی کم حجم تر و قابلیت های جالبی داره
در مورد هد هم نمی دونم چی بگم، به لطف عدم وجود هد 808RC2 این هد را انتخاب کردم و البته از انتخابم راضی هستم!
- امکان تنظیم بیس حرکت هد در دو جهت به لطف سیستم جدید مانفرتو
- قابلیت حمل بالا بدلیل قابل جمع شدن بودن دستگیره های هد که حجم هد را بصورت قابل توجهی کوچک می کند
- وجود ترازهای سه جهته که نیاز من را به نصب تراز بر روی دوربین بر طرف کرد
- کفشک بزرگ هد با قابلیت جابجایی پیچ و یا افزودن پیچ برای لنزهای بزرگ
از جمله بخشی از مواردی هست که تا بحال در تست این سه پایه مشاهده شد!
اگر امکانش فراهم بشه قصد دارم موارد دیگر را هم در مورد این سه پایه خوش ساخت خدمتتون دوستان ارسال کنم،
اگر مواردی هست که دوستان نیاز دارند اطلاع داشته باشند بنده در خدمتم
سلام
در زمینه سه پایه کاملا مبتدی و نیاز مند کمک هستم. البته چند صفحه قبل را مطالعه کردم و گزینه ها عموما 190 و 055 مانفرتو بودند اما خواستم بپرسم تا به جواب کاملتری به خصوص از لحاظ قیمت برسم برسم.
اولویت ها به ترتیب: قیمت، قابلیت افقی شدن میله وسط (ماکرو)، قابلیت وارونه شدن میله وسط و باز شدن پایه ها تا 90 درجه.
البته سه پایه ای را دیده ام اما واقعا از کیفیت و این که تمام مواردی را که میخواهم داشته باشد اطمینان ندارم.
ضمنا هد مناسبی هم پیشنهاد دهید خوشحال میشوم.
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
از شادی شما خوشحالیم مبارکه
ولی من شخصا مدل 3 تکه را آزمایش کردم ولی پایدایش برایم کافی نبود( البته من خیلی سخت گیرم )
از جنوب گرفتید؟ خیلی خوش قیمته راستی قیمت مدل کربن را هم گرفتید؟
آقا مهرداد هم قرار بود یکی تهیه کنند
سه پایه ای که همه ی اینها را داشته باشد در بازار موجود نیست
ویرایش توسط siosha : Thursday 12 March 2015 در ساعت 14:06
مبارک باشه. خوشحالم که سه پایه انتخابی راضی کنندست. من هم به لطف آقای محبی این سه پایه رو تهیه کردم و فکر کنم در 1-2 روز اینده برسه که البته من تا 2 هفته اینده سر کارم . خوبه که راضی هستید. من هم انتظارم همین بود.
ولی در مورد هد به نتیجه ای نرسیدم هنوز که چه هدی بگیرم.شما دلیل این انتخابتون چی بود ؟ در مورد هد و ایا بزرگ نیست برای حمل در کوله ؟
چرا مثلا این نوع بال هد رو انتخاب نکردید ؟
MANFROTTO 054 q2
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام
از لحاظ هزینه دلخواه من زیر 400 تومن برای هد و سه پایه است.
وزن هم به خاطر نوع عکاسی که دارم ( آسمان شب و ماکرو) حتی با ارتقا هم گمان نکنم از 3 کیلو در استفاده از بدنه کراپ دار بیشتر شود.
راستش این مورد به چشمم خورد اما نمیدانم تمام گزینه های مورد نظرم را دارد یا نه:
راستش چون با موبایل بودم اسمش کپی نشد و مجبور شدم فروشنده ایرانی آدرس بدم.
مدیران ببخشند.
http://www.pixel.ir/tripod/5688-manf...ompactadv.html
ویرایش توسط sma075 : Thursday 12 March 2015 در ساعت 16:05
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3