تهران فروشگاههای اینترنتی دارن.
دوستان این نوری که وصل میشه به سه پایه چیه دقیقا ً ؟
قیمتش رو کسی داره ؟
5478b.jpg
تهران فروشگاههای اینترنتی دارن.
دوستان این نوری که وصل میشه به سه پایه چیه دقیقا ً ؟
قیمتش رو کسی داره ؟
5478b.jpg
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود
دوستان کسی سابقه استفاده از سه پایه های سری Befree را داره؟
میخواستم ببینم هدش قابل باز کردن هست یا نه؟ در ضمن پیچ اتصالش چه سایزی هست و روی تک پایه یا سه پایه های دیگر قابل استفاده هستند یا نه؟
ارادتمند
ناصر خسرو و باب همایون هم بورس لوازم عکاسی هستند برای رفتن به آنجا باید به میدان امام خمینی (توپخانه سابق) بروید که هم با مترو و هم با تاکسی و اتوبوس می توان رفت. در آنجا پاساژ ایران پگاه و پاساژ جوانمرد، کوچه های دو طرف جوانمرد و نبش خیابان های ناصرخسرو و باب همایون پر از مغازه لوازم عکاسی است. علاوه بر آن خیابان جمهوری (از تقاطع خیابان حافظ تا تقاطع خیابان فلسطین) هم بورس لوازم عکاسی است، در برج بهار (خیابان انقلاب، اوایل خیابان بهار)- مرکز کامپیوتر پایتخت (خیابان میرداماد- نبش ولیعصر) هم مغازه های لوازم عکاسی هست. همچنین میدان هفت تیر اوایل خیابان بهار شیراز.
برای سه پایه من مرکز خرید پایتخت، برج بهار و میدان هفت تیر و پاساژ جوانمرد را پیشنهاد می کنم.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 16 May 2015 در ساعت 18:11
ممنون از جواد و داریوش عزیز
پس با این حساب یکی دو روز کامل باید وقت بزارم همه اینجاها رو بگردم ، متاسفانه سایتهای وطنی هم یا تنوع کمی دارن یا قیمت های بالایی ، وگرنه اینتونتی خرید میکردم
ویرایش توسط ShahramUae : Saturday 16 May 2015 در ساعت 19:36
درود
همانطور که جناب چگینی فرمودند تو ناصر خسرو بیشتر لوازم تخصصی پیدا می کنید ولی حتما همشون را بگردید چون اختلاف قیمت برخی فروشگاه ها ممکنه خیلی باشه!
یک کیف را یادمه یک فروشگاه قیمت می داد 90 هزار تومان و داخل پاساژ جوانمرد قیمت دادن 45 هزار تومان!
اصلا دقیقا چه چیزهایی می خواهید بخرید؟
البته اگر به این تاپیک ربط داره بفرمایید در غیر این صورت بصورت پیام خصوصی در خدمتتون هستم
ارادتمند