درود
تمام مدلهایی که براتون زدم رو تایید می کنم
MeFoto های 0350 و 1350 هر دو خوب هستند. برای بادی شما 0350 هم کار راه اندازه.
بعد از موارد فوق هنل C5 هست (البته از نظر تحمل وزن) که شخصا هم داشتم و بسیار ازش راضی بودم.
اما اگر این A-1005 گیر بیاد که دیگه عالیه!
درود
مانفرتو mt190 یه سه پایه بسیار محکم، کارا و با استقرار بالاست. تقریبا در هر محلی برای یک عکاس کاربرد داره. اما مشکل مهمی که ایجاد می کنه این هست که در فعالیت های کمپینگ و ورزشی سنگین که وزن اهمیت داره (مثل کوهنوردی و دوچرخه سواری که فکر می کنم جنابعالی هم در این رده فعالیت داشته باشید) برخی مواقع حمل 100 گرم بار کمتر بسیار مفید خواهد بود و در مصرف انرژی کمتر بدن بسیار موثر می باشد. حالا در نظر بگیرید سه پایه ای مثل mt190 با وزن حدود 2 تا 2.5 کیلوگرم (حتی 3 کیلوگرم در زمان استفاده از هدی مثل mhxpro 3w) و حجم نسبتا بالا را قرار باشد در یک برنامه کوه پیمایی بلند مدت 2 تا 5 روزه حمل کنید! نتیجه اون چه خواهد شد.
کلیه شرکت های تولید کننده سه پایه در کلاسهای متفاوتی تولیدات خودشان را عرضه می کنند.
سه پایه های سنگین (مصارف آتلیه و دربین های سنگی و فیلم برداری)
سه پایه های متوسط (برای مصارف عمومی که mt190 داخل این رده است)
سه پایه های سبک سری Traveling (برای زمانی که در حرکت هستید و فعالیت های کمپینگ و ... انجام می دهید.)
مانفرتو در دو رده اول بسیار قوی عمل کرده و محصولات خوبی داره.
در رده Travel از نظر قیمت، وزن و از همه مهمتر استقرار خیلی وضعیت جالبی ندارد. یکی از دوستان فروم سری Befree را با بدنه 70D استفاده می کرد که به گفته خودش بدلیل عدم استقرار مناسب هد دوربین تا مرز زمین خوردن پیش رفته!
از طرفی قیمت سری Befree نسبت به سه پایه های هم رده در برند های دیگر اصلا مناسب نیست و این پارامتر های منفی باعث شد برای این رده کاری خودم و زمانهایی که نیاز به حمل بار کم دارم رو به هنل بیارم.
هنل هم از نظر قیمت و هم از نظر استقرار نسبت به هزینه ای که پرداخت می کنید ارزش خرید داره.
بعد از این سری هم که meFoto ها و جدیدا Sirui (البته اگر وارد بشه) از کیفیت به مراتب بالاتری برخودار می باشند.
ارادتمند