Vanguard Alta Pro 263 AT Aluminum Alloy
یا
Manfrotto MT190XPRO4 Aluminum
بین این دو کدام مناسب تر است؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود طبق اطلاعات سایت ها از نظر وزن و ارتفاع تفاوت هر دو خیلی کمه! از طرفی سیستم ماکرو در هر دو برند وجود داره ولی در ونگارد ظاهرات امکان استفاده در حالت ستون مرکزی بصورت معکوس هم وجود داره که در مانفرتو این مسئله را نمی بینیم! ابعاد سه پایه مانفرتو در حالت جمع 42 و ونگارد 62 هست بنابراین مهمترین تفاوت این دو مدل در ابعاد پایه ها در حالت حمل و بیشینه ارتفاع خواهد بود. البته مسئله جنس و کیفیت ساخت هم باید در کنار هم بررسی شود که بدلیل عدم دسترسی به هر دو مدل برای بنده امکان پذیر نیست! بنظر بنده انتخاب بین این دو مدل در این شرایط بیشتر انتخابی خواهد بود. هرچند بنظرم قابلیت ماکرو در ونگارد از وضعیت بهتری برخورداره! اگر اشتباه نکنم جناب چگینی هم این سه پایه ونگارد را دارند و می توانند راهنمایی خوبی به شما بدهند. ارادتمند
ویژگی بسیار مثبت ونگارد همونطور که نیماجان فرمودن، حالت تنظیم ستون مرکزی ست. بدین صورت که در تمام زوایا از عمودی تا افقی قابل تنظیمه. در حالی که در مانفرتو فقط دو حالت عمودی و افقی میسر هست.
البته ستون مرکزی مانفرتو هم قابلیت معکوس شدن داره، کافیه با نوک انگشت پین نگهدارنده رو مهار کنید و ستون رو از جا دربیارید و بصورت معکوس جا بزنید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود بر همه دوستان...
واسه سه پایه مانفروتو 190xpro4 با هد 498 دنبال یه کاور خوب میگردم ولی راستش توی دوبی چیزی پیدا نکردم.. لطفا راهنمایی کنید که مدل مخصوص این ترکیب چیه ؟ یه چیزی میخوام که کاملا فیت و اندازه باشه ... از برندهای دیگه هم اشکال نداره... حتی اگه در بازار ایران مدل مناسبی یافت میشه میتونم از ایران تهیه کنم..
با عرض پوزش از اینکه نتونستم تاپیک مناسب تری رو پیدا کنم ...
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
با سلام
من می خوام یه سه پایه صلیبی برای یه وسیله اپتیک (شامل پروژکتور و دوربین) بگیرم. عکس سه پایه :
opt1445238383t.jpg
http://imgdrop.net/images/opt1445238383t.jpg
وزن پروزکتور و بقیه تجهیزات فکر می کنم در حد 7-8 کیلوگرم بشه. فقط مسئله صلب بودن مجموعه هستش. و همینطور قابلیت تحرک و چرخش پروژکتور که روی یه سیستم چرخان نصب میشه.
می خواستم بدونم این پایه ها کجا فروخته میشه و حدود قیمتشون چنده ؟
یه مدل دیدم توی نت که به نظرم کوچکتر و ضعیفتر اومد که قیمتی در حدود 500-600 داره و گفته شده تا 15 کیلوگرم رو تحمل می کنه. ولی پایه مورد نظر من باید صلب هم باشه و وزن پروژکتور رو که روی بازو نصب شده و از محود تقارن پایه کمی دور هستش رو هم به خوبی تحمل کنه ...
این آدرس سه پایه ای که به نظر ضعیف میاد:
تجهیزات دست دوم | دوربین دست دوم | تجهیزات کارکرده | دوربین کارکرده | سه پایه صلیبی سومیتا
21111111111111111111111111111111.jpg
با تشکر
بنده برای سه پایه مانفرتو از کیف سه پایه 50 تومنی استفاده کردم ولی کفشک اون بیرون ماند و رفتم کیف پایه پرتابل بک گراند رو برداشتم و یک بند کیف ورزشی باشگاهی هم به اون اضافه کردم و پایه و هد با هر اندازه ای که باشه داخش به راحتی جا میگیره و حمل ونقل آسون و بدون خطر افتادن و در رفتن و غیره البته بندی که بهش اضافه کردم مال کیف های باشگاهی بود که دو سر بند گیره های کوچک و زیبای فلزی داره که وصل کردم به دو قسمت بند ابریشمی کیف پرتابل و خیالم از افتادن راحت شد طوری که من با دوچرخه اون می اندازم دور کتفم و دوربین هم تو کوله و میرم عکاسی! حتی تو سرعتهای 60 70 با دوچرخه هم تجربه حمل ونقل اون رو هم داشتم!
درود بر شما و خلاقیتتان - فقط جسارتا مراقب باشید سرعت 60-70 با دوچرخه کمی خطرناک است
یک راه دیگر هم تهیه جنس مناسب برای کیف و سفارش آن به یک خیاط کیف است تا کیف دلخواه به دست بیاید. به این ترتیب هم میتوان از قرارگیری کامل و بدون لقی سه پایه در کیف مطمئن شد و هم میتوان کیف را بر حسب نیاز سفارشی نمود
یک عدد کیف دست ساز فیکس برای سه پایه MTPro4X+ 496RC2 موجود هست اگر دوستان خواستند برای خرید پیام خصوصی کنند.
برای دوستمون هم دنبال راه نباشید! یک کیف هم برای ایشان آماده شده که روز یک شنبه براشون ارسال خواهد شد.یک راه دیگر هم تهیه جنس مناسب برای کیف و سفارش آن به یک خیاط کیف است تا کیف دلخواه به دست بیاید. به این ترتیب هم میتوان از قرارگیری کامل و بدون لقی سه پایه در کیف مطمئن شد و هم میتوان کیف را بر حسب نیاز سفارشی نمود
هرچند ربطی به تاپیک نداره، درسته مزه می ده ولی واقعا خطرناکه.60 70 تا زیاده ولی مزه میده چرا چون دوچرخه من همچون یک نیکون D4 سخت و محکم و بسیار حرفه ایه و سریع! البته قیمت 6 تومنی اون رو نباید فراموش کرد
صحبت سر دوچرخه و کیفیتش نیست که مثلا بگیم محکمه یا نه، یا مارک Scott، Specialized، Merida و ... از جنس کربن هست یا نه! با چرخ های قدیمی هم می شه به این سرعت ها رسید و حتی بالاتر ولی باز هم بدلیل اینکه روی دو چرخ هست و فاقد محفاظ خطرناکه.
ولی لذتش زیاده و کلاه مخصوص هم فراموش نشه
ارادتمند