سلام
دوستان يك سه پايه 20-30 هزار توماني خوب و جمع و جور چي پيشنهاد مي دهند.شايد در آينده عكس پانوراما و ماكرو هم گرفتيم.
پيشاپيش ممنونم.
سلام
دوستان يك سه پايه 20-30 هزار توماني خوب و جمع و جور چي پيشنهاد مي دهند.شايد در آينده عكس پانوراما و ماكرو هم گرفتيم.
پيشاپيش ممنونم.
سلام
نظر دوستان در مورد اين مدل چيست؟
درود
یک پایه و هد در برند Manfrotto تا سقف 250 هزار تومان ( کمی بیشتر یا کمتر ) میخواهم..
که سبک باشه اما خوش ساخت و خوش دست. ( راحت وصل بشه راحت جمع بشه ، زود تنظیم بشه بد قلق نباشه)
مشکلی هم با وزن بدنه و لنز 3 تا 4 کیلو نداشته باشه.
نمی دونم بال هد ها میتونن گزینه مناسبی باشن یا خیر؟!... نمی خوام بخاطر کج بودن کادر مجبور باشم مقداری از عکس را بعدا کراپ کنم میخوام دقیق و در Out door خصوصا اگر زمین شیب داشت، سریع و راحت تراز شود. (چیزی که در Velbon 640 اذیتم میکنه همین تراز نشدن سریع است و خوش دست نیست البته خوب یک پایه 40 هزار تومانی بود دیگه !)
ضمنا همه صفحات قبل را هم خوانده ام و به دنبال نتیجه گیری از مباحث قبل هستم چون مدلهایی مطرح شدند که بعد ها در اثر تجربه ظاهرا دوستان ترجیح می دهند که مدل بهتری می گرفتند ( هر چند که ذکر هم کرده اند هم اکنون از آن راضی هم هستند اما اگر قطعا فرصت دیگری میداشتند با تجربیات جدید انتخاب دیگری نیز می داشتند)
با سپاس
انوش
سلام
با وجود اینکه من از بال هد استفاده میکنم, اما تا حالا خیلی خیلی به ندرت پیش آمده که بعد از گرفتن عکس بفهمم کادرم کج بوده و ... , البته خیلی هم مته به خشخاش نمیگذارم.
اگر خیلی روی این قضیه تراز حساس هستید (مثل عکاسی معماری, یا مثلا ً اگر حتی 3-2 درجه هم برایتان مهم است) فکر بال هد ها را از سرتان بیرون کنید و حداقل به هد های سه جهته فکر کنید.
من ترکیب 190XPROB+486RC2 را دارم که گفته بودم اگر الآن میخواستم دوباره خرید کنم 055XPROB+488RC2 را میگرفتم , در مورد 055 که نظرم عوض شد ( چون خیلی سنگینتر و بزرگتر است و به درد حمل و نقل نمیخورد (به نظر من) مگر اینکه قصد استفاده در آتلیه را داشته باشید) , در مورد هد 488 هم علیرغم اینکه امکان پن و پانوراما را میدهد, اما کار کردن با آن به راحتی 486 نیست , چون در 486 با آزاد کردن یک ضامن هد در تمام جهات میچرخد, اما در 488 باید با هر دو ضامن برای رسیدن به حالت مورد نظر کار کرد.ضمنا همه صفحات قبل را هم خوانده ام و به دنبال نتیجه گیری از مباحث قبل هستم چون مدلهایی مطرح شدند که بعد ها در اثر تجربه ظاهرا دوستان ترجیح می دهند که مدل بهتری می گرفتند ( هر چند که ذکر هم کرده اند هم اکنون از آن راضی هم هستند اما اگر قطعا فرصت دیگری میداشتند با تجربیات جدید انتخاب دیگری نیز می داشتند)
مدتی قبل در فروشگاهی, یک سه پایه کربنی مانفروتو رو به تنهایی دستم گرفتم که به نظرم اختلاف وزن آن با مثلا ً 190 خودم خیلی قابل توجه آمد, اما وقتی که یک هد روی آن بسته شود (حتی یک بال هد سبک) دیگر آن اختلاف وزن چشمگیر نیست و به نظرم آن همه اختلاف قیمت را نمیتواند توجیه کند!! در واقع وزن هد میتواند سبک بودن خود سه پایه را تحت الشعاع قرار دهد!
البته فکر میکردم این فقط نظر خودم است که چند روز پیش با یکی دیگر از دوستان که این قضیه را دوباره بررسی کردیم, دیدم ایشون هم همین نظر رو داشتند. :)
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Friday 25 December 2009 در ساعت 18:13
ج.ابراهیمی
با قیمت 50 تومان و تحمل 3 کیلو ؟ فکر کنم یکی از فاکتورها را باید تعدیل کنید :)
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=447
Vanguard Alta 203 , وزن 1.36,ظرفیت 2.0 کیلو و قیمت فعلی 65 تومان
______________________کد:http://www.vanguardgb.com/details.php?id=756
gorillapod slr zoom ؛ وزن 241 گرم, ظرفیت 3.0 کیلو گرم, قیمت فعلی 55 تومان (البته یک هد هم نیاز دارید)
کد:http://joby.com/gorillapod/slrzoom/specs http://ppec.ir/paye/products/?v=60
سلام
من چند ماه قبل یکی از مشکلاتم همین بود. یعنی تهیه یک سه پایه سبک با تحمل وزن 3-4 کیلو برای مسافرت. خیلی پرس و جو کردم و در آخر Manfrotto 7302YB را که خودش دارای یک بال هد هست و در مجموع وزنش 1.5 کیلو هست و تحمل وزنش هم 3.5 کیلو هست را به قیمت 135 تومان خریدم و در سفر خیلی ازش راضی بودم.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام من یه Manfrotto 718B دارم بنظرتون به صرفه هستش بفروشمش و یه Manfrotto 7302YB رو بخرم ؟؟
اگه پیشنهاد بهتری هم هست ممنون میشم
آقای ابراهیمی، من هم با توجه به خرابی و بازنشستگی هر دو سهپایهام دنبال انتخاب سهپایه و هدبودم که به ترکیب 190XPRO و یکی از هدهای 322RC2 و 488RC2 رسیدم.
با توجه به تحقیقات و حرفهای دوستان، با وحود بزرگی 322RC2 (که داخل هیچ کیفی جا نمیگیرد) از راحتی استفادهاش نمیتوان گذشت و فعلاً تصمیم خریدم با این هد است.
پینوشت: من منظورم آقای انوش بود که اشتباهاً آقای ابراهیمی عرض کرده بودم.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Friday 25 December 2009 در ساعت 21:07
چرا خود مانفرتو کیف برای این کار داره به راحتی جا میگیره خیلی از دوستان از جمله خود بنده دارن ..من مشکلی ندارم دوستان رو نمیدونمبا توجه به تحقیقات و حرفهای دوستان، با وحود بزرگی 322RC2 (که داخل هیچ کیفی جا نمیگیرد) از راحتی استفادهاش نمیتوان گذشت و فعلاً تصمیم خریدم با این هد است.
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!