درود
دوستان من یه سه پایه باوزن کم میخوام قیمتش هم تا 50 هزار تومن باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه منو پاد هم معرفی کنید لطفا
درود
دوستان من یه سه پایه باوزن کم میخوام قیمتش هم تا 50 هزار تومن باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه منو پاد هم معرفی کنید لطفا
من چند روز پیش یک سه پایه VanGuard Alta+ 233AP گرفتم (البته خودم که نه، چند تا از دوستان به مناسبتی برایم گرفتند :biggrin:). خود سه پایه محکم و کاملا صلب است اما کفشک دوربین کمی سر جایش لق می زند، به طوری که در فاصله کانونی حدود 40mm و بیشتر میتوان این لق زدن رو دید. آیا این مشکل طبیعی هست؟ چه راه حلی دارد؟
آرش شاهکار
از دوستان کسی با همچین چیزی برخورد نداشته؟ :confused:
آرش شاهکار
سلام:
New Gear: Tamrac ZipShot Tripod
کد:http://flash.popphoto.com/blog/2009/11/new-gear-tamrac-zipshot-tripod.html
مدتی پیش یک گیتزو در تهران دیدم چیزی همانند این 3 پایه بود. به هر شکل برای کسانی که تو حمل و نقل وسایل مشکل دارند بشرطی که وزن زیاد نخواهند کارساز خواهد بود.
در تایید صحبت آقای عباسی بگم که بعد از جفت شدن کفشک باید ضامن رو کاملا به سمت کفشک فشار داد و بعد از اون مشکلی وجود نداره.
وقتی پایه ها کامل بیرون هستند و محور عمودی هم بالاست، ارتفاع دوربین از زمین حدودا 180 سانتیمتر میشه. در این حالت سه پایه خیلی کم فلکس داره، اما موقع عکاسی (چه با فشردن مستقیم شاتر و چه با Timer) حتی در فاصله های کانونی زیاد و سرعت شاتر کم و بدون Exposure Delay باز هم هیچ لرزشی مشاهده نمیشه و خروجی ها کاملا شارپ هستند.
آرش شاهکار
دوستان میخواستم نظرتونرو در مورد این سه پایه بدونم velbon ultra lux i خیلی جمع جور بود
قیمتش رو میگفت 125 هزار تومان
لنز من 50-500 سیگماست آیا این سه پای مناسب هستش برای این لنز؟
سلام:
آن 3 پایه ای که من دیدم اندکی ابعاد آن از این نمونه ای که لینکش را گذاشتم بزرگتر بود و طراحی این یکی متفاوت تر است. ولی بقولی جزو همین دسته
Lightweight بود. اگر اشتباه نکنم در این پست لینک آن فروشگاه قرار دارد (یکی مانده به آخر) ولی در جریان باشید محصولات گیتزو قیمت های بالایی دارد اگر خاطرم باشد همین 3 پایه با یک بال هد کوچک چیزی حدود 300 هزار تومان قیمت آن بود. ناگفته نماند کیفیت این محصول زبانزد عام و خاص هست و نیازی به معرفی آن به لحاظ کیفیت نیست
موفق باشید