نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
من ترکیب 190XPROB+486RC2 را دارم که گفته بودم اگر الآن میخواستم دوباره خرید کنم 055XPROB+488RC2 را میگرفتم , در مورد 055 که نظرم عوض شد ( چون خیلی سنگینتر و بزرگتر است و به درد حمل و نقل نمیخورد (به نظر من) مگر اینکه قصد استفاده در آتلیه را داشته باشید) , در مورد هد 488 هم علیرغم اینکه امکان پن و پانوراما را میدهد, اما کار کردن با آن به راحتی 486 نیست , چون در 486 با آزاد کردن یک ضامن هد در تمام جهات میچرخد, اما در 488 باید با هر دو ضامن برای رسیدن به حالت مورد نظر کار کرد.
مدتی قبل در فروشگاهی, یک سه پایه کربنی مانفروتو رو به تنهایی دستم گرفتم که به نظرم اختلاف وزن آن با مثلا ً 190 خودم خیلی قابل توجه آمد, اما وقتی که یک هد روی آن بسته شود (حتی یک بال هد سبک) دیگر آن اختلاف وزن چشمگیر نیست و به نظرم آن همه اختلاف قیمت را نمیتواند توجیه کند!! در واقع وزن هد میتواند سبک بودن خود سه پایه را تحت الشعاع قرار دهد!
البته فکر میکردم این فقط نظر خودم است که چند روز پیش با یکی دیگر از دوستان که این قضیه را دوباره بررسی کردیم, دیدم ایشون هم همین نظر رو داشتند. :)