سلام:
به این صورت اگر در یک زاویه ای فرضا 180 درجه تصمیم داشته باشید دوربین را در یک سطح تراز روی بال هد جابجا کنید با مشکل ازدست دادن تراز (یا بهم خوردن تراز کادر ) روبرو نیستید؟
البته HYDROSTATIC BALL HEADS بنوعی همین عملکرد را خواهند داشت اما شاید هد 488 مورد استفاده آقای امدادی اینگونه عمل نکند؟!
درود
در خصوص Tripod های منفرتو فرق بین سری 055 و 190 اگر اشتباه نکرده باشم ، 055 ها ارتفاع بیشتری دارند و همینطور وزن بیشتر گاها تا 600 گرم سنگین تر :
سوال من این است که آیا این ارتفاع بیشتر سری 055 مزیتی دارد که وزن بیشتر آنرا بشود نادیده گرفت؟
با سپاس
انوش
سلام: این موضوع به کاربرد و نوع استفاده شما بستگی خواهد داشت. فرضا ممکن است برای فردی در ارزش گذاری روی این موضوع M.Load Capacity سه پایه 055 به میزان 2 گیلوگرم بیشتر، آنقدر ارزشمند باشد که تفاوت وزن 3 پایه و اختلاف های دیگر این میان کمرنگ تر باشد.
در کل بنظرم این ارزش گذاری ها ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با مصرف کنندگان خواهد داشت.
موفق باشید
همان طور که در تصویری مقایسه هم ذکز شده است 055 تحمل وزن بیشتری را دارد و به دلیل 3 پله بودن ( در مقابل 4 پله بودن 190 ) استحکام بیشتری هم دارد.این استحکام وقتی خود را نشان می دهد که وزن دوربین و لنز و هد به حد بالای لود برسد ( مثلا اگر دوربین و لنز و هد 4 کیلو هستند و سه پایه 5 کیلوگرم تحمل دارد یقینا در موارد یکسان ان سه پایه ای که تعداد مفاصل کمتری دارد تحمل بهتری از خود تنشان می دهد )
اما اینکه اختلاف نیم کیلویی در وزن سه پایه ها برایتان قابل تحمل است داستان دیگری است.
اصولا 055 قدری حرفه ای تر است ( به نظر بنده )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
آقا عجب حکایتی شد!! فکر کنم مجبور بشیم کلیپ ویدیویی از طرز کار این هدها درست کنیم! :)
کف هد 486 (و احتمالا ً بعضی هدهای دیگر) یک صفحه فلزی نقره ای رنگ است که پیچ 3 پایه در آن بسته میشود (تقریباً)
با آزاد کردن ضامن, علاوه بر اینکه گوی درون غلاف (که کفشک روی آن سوار است) میتواند در غلاف به هر جهتی بچرخد, خود غلاف هم میتواند روی آن صفحه نقره ای دوران کند.
دومی درستهاون چرخش افقی که من گفتم فقط برای استفاده از شیار ها و پرتره بود که خوب شما ظاهرا به جای چرخوندن کل 3 پایه کمی هد 486 رو شل میکنی یا اینکه در 3 پایه 486 با یک ضامن هم زمان بال هد و کل هد ازاد میشه ؟
ضامن رو آزاد کرده, در حالی که با یک دست دوربین رو نگه داشتیم؛ با دست دیگر غلاف هد را مثلا ً 90 درجه میچرخانیم تا شیار به سمت راست-چپ بیفتد, بعد با همان دستی که دوربین را نگه داشتیم؛ دوربین را در وضعیت پرتره قرار میدهیم, همه اینها در دو ثانیه :)
در این که کارآیی 488 بالاتر است شکی نیست, ولی در 486 سرعت عمل و راحتی کار بیشتر است.
چرا, این مشکل هست, ولی خب چون در بال هدها دقت در حد درجه و ... وجود ندارد, به طور چشمی تراز خیلی سریع بدست می آید.
انوش خان, حتی حمل 190 هم در راهپیمایی ها و برنامه های عکاسی کمی عذاب آور است, 055 که دیگر اشک آدم را در می آورد, خرید 3 پایه های سنگین ممکن است برای همیشه انسان را از نعمت داشتن 3 پایه در بیرون از منزل و یا آتلیه محروم کند.
برای بسیاری از تجهیزات و اغلب شرایط , 190 به خوبی از پس کارها بر می آید.
ممنون از همه دوستان که تجربیات خودشون را بیان می کنند.
من سه پایه و هد ندارم.یعنی یک سه پایه قدیمی دارم که سنگین است و هد مجزا ندارد.
برای نصب کردن هم باید پیچ زیر هد سه پایه را به زیر دوربین ببندیم.
می خواستم از دوستان راجع به این Release Plate ها سئوال کنم.
چقدر قابل اطمینان است؟ و آیا یک ضامن دارد و یا دو ضامن.
خوشحال خواهم شد اگر دوستان راهنمایی بفرمایند.
من 055 دارم با هد 804RC2انوش خان, حتی حمل 190 هم در راهپیمایی ها و برنامه های عکاسی کمی عذاب آور است, 055 که دیگر اشک آدم را در می آورد, خرید 3 پایه های سنگین ممکن است برای همیشه انسان را از نعمت داشتن 3 پایه در بیرون از منزل و یا آتلیه محروم کند.
جدیدا /Gorillapod Focus با هد 482 گرفتم همیشه همراهم هستن و فکر کنم کمتر کسی از دوستان فروم به اندازه من فرصتهای عکاسی و طبیعت گردی و کوهنوردی داشته باشه... باری
در بیشتر مواقع احساس میکنم سه پایه و هدی که دارم به اندازه کافی قوی و محکم نیستن خصوصا زمانی که باد شدیدی هست و یا یا زمانی که لنز سیگما 300-100 رو بدنه نصبه و سه پایه در ارتفاع زیادی از زمین تنظیم شده باشه و یا زمانی که از فیلتر ND و کلا سرعت پایین شاتر استفاده بشه کوچکترین تاثیر باد و لرزش کار را خراب میکند.
البته بیشتر به نوع استفاده مربوط میشه ولی من ترجیح میدم تجهیزاتم یک کیلو سنگین تر باشن تا .....