کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
برای خرید سه پایه های مانفروتو کجا باید مراجعه کنم؟ نماینگی چیزی هست؟ فروشگاه پیکسل به نظر می آد داشته باشه!؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام دوستان
پدر من چندین سال ( 5-6 سال) پیش از یک شخصی یک سه پایه به قیمت 2 یا 5 هزار تومن خرید، اون زمان که من نمی دونستم دوربین چیه ولی خوب الان شاید بدونم!! من با ددیدن این مبحث تازه یاد اون سه پایه افتادم و رفتم بالاخره پیداش کردم!
این که داستان بود حالا از شما دوستان میخوام که یک نگاهی به این سه پایه بیاندازید و بگید برای سوار کردن یک دوریین مثل همین که تو امضام هست چی لازم داره! ایا هد روش سوار میشه؟! اصلا برای دوربین عکاسی هست یا فیلم برداری، خلاصه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم! راستی الا قیمت چنین سه پایه ای چنده؟!
قیمت هد های فوق اماتوری چنده؟! یعنی ار چند تومان شروع میشه چون اگر هم بخوام هد بخرم نمیخوام زیاد خرج کنم تا بشه مثل دوربین که از زیر 400 رسید به یک میلیون!
Canon 500D + 18-55 + 55-250
دوست عزیز اینی که من دیدم شبیه پایه های نگه دارنده رفلکتور و چتر دیفیوز و این چیزاست یعنی فکر کنم همونا باشه از اون moonlight هم مشخصه که مربوط به وسایل نورپردازی هستش :biggrin:
حالا این که هد روش سوار بشه یا نه رو خبر ندارم ولی فکر کنم یه سه پایه معمولی بگیری بهتر بهت جواب بده
تا نظر دوستان چی باشه ;)
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
500D دوربین سنگینی نیست، ولی با این حال این سه پایه ظریف تر از اون بنظر میرسه که بتونین با این دوربین روش راحت کار کنین
تا حدودی موافقمیه سه پایه معمولی بگیری بهتر بهت جواب بده
ولی تو خرید سه پایه خیلی اهل صرفه جویی نباشید تا مثل من سه پایه ای بخرید که دوربین رو بعد از یه مدت رها کنه (امروز دوربین از رو سه پایه افتاد رو زمین :biggrin:، البته چون ارتفاع سه پایه زیاد نبود اتفاقی نیفتاد ولی همیشه ممکنه اینطوری نباشه)
Canon 500D + 18-55 + 55-250
البته منظورم این نبود که اگه این دوربین رو روی این سه پایه بذارید سه پایه میشکنه :) بیشتر منظورم با توجه به وزنی که یه اس ال آر داره تعادل بود، قبلا از این سه پایه ها داشتم حتی باد هم می تونه باعث بشه چنین سه پایه ای نقش سه پایه رو دیگه ایفا نکنه، ولی خوب از اونجایی که میگید خیلی بطور جدی قصد خرید ندارید، می تونید از همین به هر نحوی شده استفاده کنید، فقط مراقب باشید:biggrin:راستی این سه پایه به نظرم اتفاقا خیلی محکم میاد!