فلاش های با باطری پک نمونه های متفاوتی دارد، کیت ترایتون فتو فلکس و همچنین فلاش های با باطری پک جین بی نمونه هایی از این سری هستند. فکر می کنم با سرچ در فروم تاپیک مرتبطی نیز وجود داشته باشد.
منظور بنده چرخ دستی هست که تجهیزات روی اون سوار شده.
فلاش های با باطری پک نمونه های متفاوتی دارد، کیت ترایتون فتو فلکس و همچنین فلاش های با باطری پک جین بی نمونه هایی از این سری هستند. فکر می کنم با سرچ در فروم تاپیک مرتبطی نیز وجود داشته باشد.
منظور بنده چرخ دستی هست که تجهیزات روی اون سوار شده.
پرترهها کار مشترک هستند
درود
اين چرخها براي جابجايي تجهيزات بازي گلف هستش، كيف بزرگي كه داخل اون باتومهاي سنگين اين بازي قرار داره.
اينجا فروشگاههاي اين چرخها رو ميفروشند ولي هماگونه كه ميدانيد ورزش گلف بسيار گران قيمت هستش و اين وسايل هم قيمتي نجومي دارند! براي مشاهده ميتونيد به فروشگاه لوازم گلف در كنار زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب بريد (دست دومش هم باز گران هستند!)
بدرود
Capture.JPGدرود به همه
دوستان میخوام این پوشش رو برای nikon d7100تهیه کنم...شما تا بحال تجربه ایی با این پوشش ها داشتید؟ واقعا کاربردی هستن یا یک جور تنوع طلبی یا تزیین هست؟
سپاس
دوست گرامی با سلام،
خاطرم هست که تو یکی از تاپیکها یکی از دوستان از این کاورها تهیه کرده بودند و خیلی راضی بودند. حتی فشردن دکمه ها هم برای ایشون مشکلی ایجاد نکرده بود.
منتها برای شما که دوربینتون D7100 هست این کاورها لازم نیستند چرا که دوربینتون در مقابل شرایط بد آب و هوایی مقاوم هست. این کاورها برای دوربینهای رده های پایین تر که در مقابل شرایط آب و هوایی مقاوم نیستند ساخته شده اند.
دستكش گرم با عايق thinsulate مخصوص عكاسي و شايد كارهاي ديگر:
Freehands_11121ML_Men_s_Stretch_Thinsulate_Gloves_704117.jpg
Freehands Men's Stretch Thinsulate Gloves (Large, Black) 11121ML
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که " پلکسی گلاس" رو از کجا میتونم بگیرم و اصطلاحا یورسش کجاست...؟!
پامنار تهران
براي استفاده از دوربين در شرايط بد اب و هوايي به اين كاورها نبايد اصلا دلبست ! براي ورود اب خصوصا اصلا قابل اعتماد نيستند ، بيشتر طراحي شدن براي حفاظت از دوربين درمقابل ضربه و يا جلوگيري از برق افتادن بدنه ! به نوعي براي كسايي هست كه كمي بيشتر از بقيه وسواس تو نگهداري تجهيزات دارن ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs