به نظر از آن بخش سفید رنگ که با فیلتر پوشانده شده ، هوا به داخل کشیده شده و سیرکوله میشود ...
به نظر از آن بخش سفید رنگ که با فیلتر پوشانده شده ، هوا به داخل کشیده شده و سیرکوله میشود ...
دوست عزیز رفلکتور ها همونطور که از نامشون پیداست یعنی منعکس کننده ها.
معمولا در عکاسی پرتره در فضاهای باز به دلیل اینکه دسترسی به فلاش محدود تر میشود از رفلکتور ها استفاده میشه که هم کم هزینه هست و هم نیاز به تنظیم ندارد و حمل و نقل آسانتری هم دارد. بدین صورت که قسمتی از سوژه که در سایه واقع شده با تاباندن یا منعکس کردن نور از سطح رفلکتور به آن قسمت، باعث روشن شدن نرم آن قسمت از سوژه میشوند.
این وسیله در عکاسی ماکرو و کلا برای روشن کردن نواحی از سوژه که در سایه واقع شده هست نیز کاربرد دارد.
من میخواستم خودم دیفیوزر درست کنم برای عکاسی پرتره زیر نور آفتاب .... دیفیوزر از چه جنسیه و از کجا میتونم تهیه کنم ؟ شبیه این عکس
NIK15.apprentice.dsc_1844-210x300.jpg
یک رفلکتور بزرگ اصطلاحا 5 لایه بخرید وسطش همین جوریه
ویرایش : 5 کاره درسته نه 5 لایه
ویرایش توسط mreza1001 : Saturday 25 October 2014 در ساعت 01:36
چون اين پارچه ها براي اين كار توليد نشده اند اطلاع دقيقي در اين خصوص ندارم. بايد شخصاً مراجعه كنيد و ضخامت مناسب را و سفيدترين پارچه را انتخاب كنيد.
پي نوشت: تا جائي كه ديده ام براي ساخت سافت باكس دست ساز از يك لايه پارچه استفاده مي كنند و براي ديفيوزر از دولايه كه در لبه ها با نوار هاي Velcro به هم متصل مي شوند و مي شود يك لايه آن را جدا كرد و بسته به شدت نور و مقدار لازم كاهش نور، آن را به صورت يك لايه يا دو لايه استفاده نمود.
كسي اين سه پايه از مانفروتو را در بازار ديده است؟؟
MP3_BK_GY_highlight_02.jpg
IMG_5301-e1308807075322.jpg
Pocket Support Large Black MP3-BK - Pocket Series | Manfrotto
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
کسی از دوستان چیزی شبیه به این رو جایی ندیده؟ برای پرتره فضای باز عالیه
AWP_9420-4103-600x900.jpg
پرترهها کار مشترک هستند