رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان .... من دنبال گریپ برای نیکون دی 90 هستم . قیمتهاش از 170 تا 240 هست و همه میگن که اصله و متفرقه اش رو زیر 150 قیمت میدن .... میشه راهنمایی بفرمایین که مشخصات اصلش چیه و از کجا باید بفمم ؟؟؟ و از کجا می تونم اصلش رو تهیه کنم و حدود قیمت هم اگه می دونین ممنون میشم ....
مدلها زیاد هست تا دیده نشه نمیشه گفت کدوم اصلی هست برای d90 من گریپ غیر اصلی جنس خوب ۱۱۰ قیمت داشتم
بهترین راه اگه هدفتون خرید اصلی هست خرید از نیکو نگرش یا مغازهای تو مجتمع پایتخت ....دور ناصر خسرو رو هم خط بکشید
ولی اگه غیر اصل قیمت نهایت ۱۲۰ تومان دیدید از فروشنده مهلت تست ۱ هفته ای بگیرید و خرید کنید چون گارانتی ندارند
خیلی ممنون دوست عزیز .... راستش جعبه اش که نیکون بود و مارک MB-D80 و ساخت تایلند ... جالب اینکه سه تا داشت و هر سه تاش رو تست کردم و یکی شاترش کار نمی کرد و اون دو تا هم دیافراگم و سرعتش کار نمی کردن .... گارانتی هم نداشتند ..... راستش چشمم ترسید و تصمیم گرفتم که اصلش رو با گارانتی پیدا کنم که فرمودین نیکو نگرش داره که باید سراغ بگیرم ..... این مدل رو می گفت 175 و پاساژ حافظ بود ..... دکمه روشن و خاموشش از شاتر جدا بود و روی بدنه بود ولی من تو عکسا دیده بودم که دکمه روشن و خاموشش روی شاتر هستش .....
میشه بفرمایین کدوم مدل غیر اصلی هست که خوب جواب داده تا یه سراغی هم ازش بگیرم ..... ممنونم
ویرایش توسط salmanshz : Tuesday 5 July 2011 در ساعت 00:35
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام.
دوستان اطلاع دارند که قیمت باطری گریپ دی 7000 چقدره ؟
با تشکر.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ممنونم داداش گلم.سلام دوست عزیز
قیمت = 300000 تومان
اتفاقی رفتم و پیدا کردم و با کمی چونه زدن 290 خریدم ( هر چند که فروشنده رو دستش مونده بود )
این عادت کردن به گریپ و داشتن دستهای بزرگ متاسفانه بد عادتی شده واسه من !
هر چند که بر خلاف دوربین دی 90 خودم گریپ دی 7000 یه باطری بیشتر نمیخوره اما خوش دست تر و دارای امکاناتی یه ذره بیشتر از گریپ دی 90 هستش.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/